Zdradzi³y¶cie ch³opaka? - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-11-21, 01:50   #31
erRamirez
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 45
Dot.: Zdradzi³y¶cie ch³opaka?

Cytat:
Napisane przez laisla Poka¿ wiadomo¶æ
Nie wiem czy sens t³umaczyæ bo mam wra¿enie, ¿e prowokujesz tylko. Ale ok, niech bêdzie. Jakie prawo do zdrady daje Ci posiadanie przez Twoj± partnerkê faceta zanim zaczêli¶cie byæ ze sob± Co w tym destrukcyjnego, ¿e kogo¶ mia³a? I trzecie pytanie: w jakim celu tkwisz w zwi±zku podczas gdy wypatrujesz tylko okazji do zdrady
Jakbym by³ gówniarzem to bym uwierzy³, ¿e nie mam prawa do rewan¿u. Ale ja mam 30 wiêc inaczej patrze na ¶wiat. A najlepsze albo najgorsze - s±dzê, ¿e bez problemu przekona³ bym moj± drug± po³ówkê, ¿e takie co¶ mi siê po prostu nale¿y ¿aden to rewan¿yzm tylko jeno wyrównanie rachunków, niestety introwertyzm uniemo¿liwia mi to na razie, ale co tam do odwa¿nych ¶wiat nale¿y....
A je¶li chodzi o moja "te¿etekê" to ju¿ ma schizy z tego powodu - znaczy siê ¿a³ujê pierwszego razu i przeklina go... ale to za ma³o ja jej tego nie wybaczê nigdy.........
erRamirez jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 01:54   #32
natka 94
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 142

Nigdy nie zdradzi³am.
Ludzie, którzy maj± w sobie choæ odrobinê przyzwoito¶ci nie zdradzaj±.
natka 94 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 01:57   #33
laisla
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 21 812

Cytat:
Napisane przez erRamirez Poka¿ wiadomo¶æ
Jakbym by³ gówniarzem to bym uwierzy³, ¿e nie mam prawa do rewan¿u. Ale ja mam 30 wiêc inaczej patrze na ¶wiat. A najlepsze albo najgorsze - s±dzê, ¿e bez problemu przekona³ bym moj± drug± po³ówkê, ¿e takie co¶ mi siê po prostu nale¿y ¿aden to rewan¿yzm tylko jeno wyrównanie rachunków, niestety introwertyzm uniemo¿liwia mi to na razie, ale co tam do odwa¿nych ¶wiat nale¿y....
A je¶li chodzi o moja "te¿etekê" to ju¿ ma schizy z tego powodu - znaczy siê ¿a³ujê pierwszego razu i przeklina go... ale to za ma³o ja jej tego nie wybaczê nigdy.........
No i to nie s± brednie wed³ug Ciebie? Jaki rewan¿ czy wyrównanie rachunków skoro razem nie byli¶cie? Kompletnie nie czajê, co siê w Twojej g³owie roi i po co w ogóle jeste¶ z kobiet± skoro nigdy nie wybaczysz jej jakiego¶ pierwszego razu z historii i obmy¶lasz misternie zemstê czy jak to tam nazywasz A kiedy uznasz, ¿e rachunki s± wyrównane o ile w ogóle to nast±pi? Wed³ug Ciebie na zdrowie Wam wychodzi taka schiza jak sam nazwa³e¶?
laisla jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 02:13   #34
girlonthebridge
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 29 536
GG do girlonthebridge

Cytat:
Oby dowiedzia³a siê za wczasu jaki masz pogl±d na ¿ycie i znalaz³a sobie kogo¶ kto j± pokocha tak± jak± jest
Stary 2013-11-21, 02:17   #35
Leszy
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 791

Dziewczyny, przestañcie karmiæ tego ¿a³osnego trolla

Drukujê w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30
Leszy jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 02:20   #36
erRamirez
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 45

Cytat:
Napisane przez Leszy Poka¿ wiadomo¶æ
Dziewczyny, przestañcie karmiæ tego ¿a³osnego trolla
Rozumiem, ¿e ka¿dy który inaczej my¶li -poza nurtem- to troll....?
erRamirez jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 02:26   #37
Candy_lips
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 9 011

Zosta³am zdradzona, ale sama nie zdradzi³am. Nie wyobra¿am sobie tego w ogóle. Mogê powiedzieæ szczerze, ¿e 4 i pó³ roku jestem z obecnym ch³opakiem, ale wcale nie interesuj± mnie inni, a zw³aszcza pod k±tem seksualnym, wiêc ja w ogóle brzydzi³abym siê innego dotkn±æ. No i co wa¿ne, szacunek wobec partnera.

Zdrada bardzo boli, nie ma sensu kogo¶ tak raniæ, a sama sobie potrafiê wyznaczyæ granicê, wiem, ¿e mo¿e mam nieco ³atwiej, bo mnie ogólnie inni faceci oprócz tego, którego kocham nie poci±gaj± seksualnie itp, tylko on mnie poci±ga, no ale ta najwa¿niejsza kwestia to szacunek, wiêc nawet, gdyby jednak jakim¶ cudem zaczêli mnie poci±gaæ, mimo ¿e teraz nie poci±gaj±, to nie brnê³abym w to. Wiedzia³abym, ¿e nie ma sensu tak robiæ. Jestem generalnie my¶lê rozs±dn± osob±.
Candy_lips jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 02:39   #38
Leszy
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 791

Cytat:
Rozumiem, ¿e ka¿dy który inaczej my¶li -poza nurtem- to troll....?
Je¶li uwa¿asz, ¿e z racji tego, ¿e partnerka mia³a kogo¶ przed Tob± - a ona jest dla Ciebie pierwsz± - WOLNO Ci j± zdradziæ... To albo jeste¶ bardziej niedojrza³y od zielonego pomidora, albo jeste¶ trollem. To przeczy jakiejkolwiek logice, ten sposób my¶lenia jest tak sprzeczny z rozumem, ¿e to a¿ boli, gdy próbuje siê zrozumieæ Twoje idee.

Ale b±d¼ sobie dalej poza nurtem.

I oby tylko kobiety nie wziê³y Ciê za przyk³ad typowego faceta w kwestii zdrady, bo to bêdzie ju¿ kuriozum.

Drukujê w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30
Leszy jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 07:59   #39
suszarka
Buc

Wiadomo¶ci: 9 912

Cytat:
Napisane przez drabineczka Poka¿ wiadomo¶æ
Jak to siê mówi: zdarza siê nawet najlepszym nie ma ludzi idealnych, a ten kto przez 80 lat swojego ¿ycia i przez wiele lat zwi±zków, nie upada ani razu, temu mogê tylko pogratulowaæ
drabineczka, ja Ci powiem, ¿e chyba pierwszy raz, zgadzam siê z Tob± w 100%.

Cytat:
Napisane przez _Karolinaa_ Poka¿ wiadomo¶æ
Nigdy. A osoby ktore to robia, nie zasluguja jak dla mnie na miano czlowieka
Cytat:
Napisane przez natka 94 Poka¿ wiadomo¶æ

e tam, na stosu od razu z nimi!

co do w±tku - zdarzy³o mi siê.
Stary 2013-11-21, 08:05   #40
hypnose22
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 452

Nie zdradzi³am i sobie takiej sytuacji nie wyobra¿am. Abstrakcyjna dla mnie jest my¶l, ¿e mog³abym z premedytacj± planowaæ z kochankiem spotkania, flirtowaæ, d±¿yæ do seksu, a pó¼niej wracaæ wieczorem do domu i patrzeæ w oczy t¿owi. Dlatego nie zdradzam i nie wybaczê ewentualnej zdrady.
hypnose22 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 08:33   #41
roksen
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 69

Cytat:
Napisane przez ifeelfine Poka¿ wiadomo¶æ
Ciekawi mnie, czy która¶ z was kiedy¶ zdradzi³a swojego T¯. Ja mojego by³ego zdradzi³am parê dni przed naszym rozstaniem. Wyl±dowa³am w ³ó¿ku z obecnym ch³opakiem.
Nie ¿a³ujê. Jestem bardzo szczê¶liwa, ¿yjê w udanym zwi±zku Poprzedni zwi±zek i tak mia³ siê ku koñcowi, a facet okaza³ siê zwyk³± ¶wini±.
a co takiego zrobil jesli mozna spytac ? Tez ciebie zdradzil ?
roksen jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 09:06   #42
malyna19
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 162

Nigdy nie zdradzi³am, nie wyobra¿am sobie takiego czego¶ Nikt chyba nie chcia³by zaznaæ uczucia ¿e siê zosta³o zdradzonym, dla mnie to pod³e. Mam zasady, jak siê w zwi±zku nie uk³ada to obowi±zkowa jest rozmowa, ale ¿eby w³aziæ do ³ó¿ka z nieznajomym lub ledwo co poznanym do wyra to nie szanowanie wed³ug mnie siebie, swojego cia³a, honoru jak i drugiego cz³owieka
malyna19 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 09:06   #43
lasoa
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 209

Nie zdradzi³am, mam nadziejê, ¿e M±¿ równie¿ nigdy mnie nie zdradzi.
lasoa jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 09:10   #44
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Wiadomo¶ci: 33 576

Cytat:
Zastanowi³aby¶ siê czasem zanim palniesz co¶ takiego.

---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ----------

Cytat:
Masakra, jakie oboje macie chore podej¶cie
Lexie jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 09:20   #45
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natka 94 Poka¿ wiadomo¶æ
Nigdy nie zdradzi³am.
Ja my¶lê, ¿e je¿eli komu¶ niczego w zwi±zku nie brakuje to nie zdradzi, bo nie widzi takiej potrzeby.
Stary 2013-11-21, 09:42   #46
Patrilla
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 704

Cytat:
Napisane przez drabineczka Poka¿ wiadomo¶æ
Jak to siê mówi: zdarza siê nawet najlepszym nie ma ludzi idealnych, a ten kto przez 80 lat swojego ¿ycia i przez wiele lat zwi±zków, nie upada ani razu, temu mogê tylko pogratulowaæ
uff w tym fyrtlu b³otka i "idealizowania" siebie (ja nigdy) znalazlam m±dr± wypowied¼ - masz racje w 100%
naprawdê róznie siê w zyciu dzieje, czlowiek nie jest idealny - nic nie jest czarne lub bia³e mnie juz nic w ¿yciu nie zdziwi i nie zarzekam siê, ¿e zrobi³abym tak lub inaczej choæ chcia³abym zawsze postêpowac w³asciwie jednak wiem ze emocje drzemi±ce w czlowieku sa niesamowite i czasem zaskakujace ... a nawet wielkie zbrodnie da siê wybaczyæ w obliczu róznych zbiegów okolicznosci ...
a Post Karolinaa, ktora pisze najpierw, ¿e taki cz³owiek nie zasluguje na swoje miano, a potem, ¿e szanuje siebie i innych bez kometarza a moze krótki - ogarnij siê dziewczyno

Edytowane przez Patrilla
Czas edycji: 2013-11-21 o 09:43
Patrilla jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 09:51   #47
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 12 109

Cytat:
Napisane przez ifeelfine Poka¿ wiadomo¶æ
Ciekawi mnie, czy która¶ z was kiedy¶ zdradzi³a swojego T¯. Ja mojego by³ego zdradzi³am parê dni przed naszym rozstaniem. Wyl±dowa³am w ³ó¿ku z obecnym ch³opakiem.
Nie ¿a³ujê. Jestem bardzo szczê¶liwa, ¿yjê w udanym zwi±zku Poprzedni zwi±zek i tak mia³ siê ku koñcowi, a facet okaza³ siê zwyk³± ¶wini±.
Nigdy i nie zamierzam...
Ale te¿ nie uwa¿am, ¿e "osoba, która zdradzi nie zas³uguje na miano cz³owieka" i ¿e "zdrada to tchórzostwo".

No i zale¿y jaki to "rodzaj zdrady" je¶li jest w ogóle takie okre¶lenie.

Bo mo¿na siê z kim¶ przespaæ i to jest zdecydowanie zdrada.
Mo¿na mieæ kochanka/kochankê na boku i sypiaæ z nim regularnie i to jest zdrada chyba najgorsza - bo po co sprawiæ osobie, z któr± siê jest oficjalnie, zawód? Bo zdradza siê chyba nie bez powodu - co¶ jednak sk³ania ludzi do zdrady, jaki¶ bodziec. Mo¿e wygl±d, lepszy charakter, super rozmowa, pieni±dze, ju¿ nie kocha siê osoby, z któr± siê jest?

No i skoro nie ma ju¿ chemii miêdzy lud¼mi i dlatego siê zdradzaj± (lub jedna osoba ze zwi±zku zdradza - nie ma to wiêkszego znaczenia kto, chodzi o sam fakt, ¿e zdradza) to przyzwoicie by³o by siê najpierw rozstaæ a pó¼niej romansowaæ z kim siê chce bez ograniczeñ.

I nie chcê w ¿adnym wypadku pouczaæ czy moralizowaæ Ifeelfine, czy ka¿dej innej osoby, która zdradzi³a/zdradza.
Ale pomy¶lcie o tej drugiej osobie, co ona bêdzie czu³a. Lepiej rozstaæ siê i pó¼niej zdradzaæ do woli, kto co lubi. Nawet je¶li "zwi±zek mia³ siê ku koñcowi".
No chyba, ¿e obydwoje partnerzy zdradzaj± i s± zdradzani - to ju¿ trochê inna sytuacja.
193b1b6e1ddfcb4e7f6608e02b30ba9b0746877a_687197910e488 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 09:51   #48
dominikmeller25
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 164

Cytat:
Napisane przez lasoa Poka¿ wiadomo¶æ
Ja my¶lê, ¿e je¿eli komu¶ niczego w zwi±zku nie brakuje to nie zdradzi, bo nie widzi takiej potrzeby.
no i jak kto¶ jest normalny, to w sytuacji gdy czego¶ brakuje to albo próbuje to pozyskaæ od partnera, a gdy nie wychodzi to odchodzi a nie zdradza w poszukiwaniu czego¶ u innego na boku.

Cytat:
Napisane przez Patrilla Poka¿ wiadomo¶æ
a nawet wielkie zbrodnie da siê wybaczyæ w obliczu róznych zbiegów okolicznosci ..
wybaczyæ owszem i mo¿na co¶ jednorazowego, inne przypadki powinny byæ zakoñczone rozstaniem bo prêdzej czy pó¼niej to siê powtórzy.
dominikmeller25 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 09:53   #49
ancooora
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 662

Cytat:

Nie, nigdy.
Pasjonatka fotografii i przyrody
Kocham zwierzêta a ludzi tylko lub
ancooora jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 10:18   #50
HenryHenry
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 88

Przyznam siê

ale nie zdradza³em swojego ch³opaka, bo go nie mia³em.

Partnerki ¿adnej nie zdradza³em, rogów chyba mi nie doprawiano (tak mi siê wydaje).
HenryHenry jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 10:25   #51
_Karolinaa_
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 132

Do osob ktore uwazaja ze zdrada to zwykle zbladznie , ze nigdy nie mow nigdy itd ze zdaza sie - Powiedzcie to swoim obecnym partnerom. ;]
Jestem pewna ,ze jesli sa normalnymi ludzmi to dostaniecie kopniaczka w pupe
Pogl±dy jak pañ pewnej profesji.
_Karolinaa_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 10:30   #52
natash88
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 122

Cytat:
Do osob ktore uwazaja ze zdrada to zwykle zbladznie , ze nigdy nie mow nigdy itd ze zdaza sie - Powiedzcie to swoim obecnym partnerom. ;]
zenujacy poziom porownan i zenujace wypowiedzi.

natash88 jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 10:31   #53
pegibraun
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 1

Nie zdradzi³am nigdy.

Ale podpisujê siê równie¿ pod stwierdzeniem, ¿e nie ma to nic wspólnego z byciem cz³owiekiem. Sytuacje s± ró¿ne.
Stary 2013-11-21, 10:37   #54
Imperialista
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 4 917

Przecie¿ racjê maj± osoby które pow±tpiewaj± w cz³owieczeñstwo osób zdradzaj±cych. Cz³owiek bez problemu mo¿e zapanowaæ nad po¿±daniem (mowa o zdradzie fizycznej, bo nad emocjonaln± trudniej zapanowaæ), wiêc je¶li kto¶ kto to robi ma bli¿ej do zwierzaków (które nad tym nie panuj±) ni¿ do ludzi, którzy zdradê ograniczaj± tylko do my¶li/fantazji.

Jeszcze dobija mnie czêste usprawiedliwienie "bo po alkoholu" ... Wódka jest dla m±drych ludzi!
Imperialista jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 10:40   #55
_Karolinaa_
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 132

Cytat:
Napisane przez Imperialista Poka¿ wiadomo¶æ
Przecie¿ racjê maj± osoby które pow±tpiewaj± w cz³owieczeñstwo osób zdradzaj±cych. Cz³owiek bez problemu mo¿e zapanowaæ nad po¿±daniem (mowa o zdradzie fizycznej, bo nad emocjonaln± trudniej zapanowaæ), wiêc je¶li kto¶ kto to robi ma bli¿ej do zwierzaków (które nad tym nie panuj±) ni¿ do ludzi, którzy zdradê ograniczaj± tylko do my¶li/fantazji.

Jeszcze dobija mnie czêste usprawiedliwienie "bo po alkoholu" ... Wódka jest dla m±drych ludzi!
Dok³adnie. Tylko te¿ nie obra¿ajmy zwierz±t bo one nieraz maj± wiêcej rozumu
_Karolinaa_ jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 10:43   #56
lasoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dominikmeller25 Poka¿ wiadomo¶æ
no i jak kto¶ jest normalny, to w sytuacji gdy czego¶ brakuje to albo próbuje to pozyskaæ od partnera, a gdy nie wychodzi to odchodzi a nie zdradza w poszukiwaniu czego¶ u innego na boku.

wybaczyæ owszem i mo¿na co¶ jednorazowego, inne przypadki powinny byæ zakoñczone rozstaniem bo prêdzej czy pó¼niej to siê powtórzy.
Albo próbuje porozmawiaæ/rozwi±zaæ problem.
Stary 2013-11-21, 10:50   #57
07f49d5297ed442eaa63bdc5e3365630f1fe1bde_620d9001ec3ce
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 11 232

Nawiazujac do katolicyzmu/chrzescijanstwa chodzilo mi o to, ze pewnie wiele osob tutaj wyznaje te religie i mimo wszystko wydaje sady dotyczace tego, kto zasluguje na miano czlowieka(!). A to juz stoi w sprzecznosci z chrzescijanstwem. Dla mnie to chore, nie wiem kto Wam dal takie prawo. Ludzie popelniaja znacznie gorsze uczynki i nikt nie kwestionuje ich czlowieczenstwa, a Wy szafujecie takimi osadami w zwyklej forumowej dyskusji. Moze najpierw warto byloby przyjrzec sie sobie zyciu zamiast ferowac wyrokami kto ma prawo byc nazywany czlowiekiem a kto nie. bosz, co za pycha w niektorych. Obyscie cale zycie byli idealni i nikt Was w ten sposob nie osadzil na podstawie wlasnych, wydumanych kryteriow.

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
07f49d5297ed442eaa63bdc5e3365630f1fe1bde_620d9001ec3ce jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 10:50   #58
ARAKSJEL
Hrodebert

Wiadomo¶ci: 4 440

Cytat:
Napisane przez Imperialista Poka¿ wiadomo¶æ

Gdybym by³ ograniczony ¶wiatopogl±dowo te¿ bym tak uwa¿a³ ,wiadomo ¿e pewne ubytki w tym wzglêdzie s± homontem zaburzaj±cym logikê, a skutkuje to tak jednotorowymi s±dami pozbawionymi owej .
ARAKSJEL jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 11:07   #59
JanePanzram
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 472

Cytat:
Nie zdradzi³em ale mam zamiar-chyba mam prawo bo moja kobita mia³a kogo¶ przedemn± ( a ja nie) - zreszt± ten fakt jest destrukcyjny. Czekam wiec okazji, jak do tej pory seks - oralny proponowa³ mi bezdomny cygan (za chleb) ale odmówi³em. Wiêc otwarty jestem...na propozycje oczywi¶cie ( mo¿e cyganka ....)
czy to odcinek Ma³ej Brytanii? matka wie, ¿e æpiesz?
JanePanzram jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-21, 11:14   #60
suszarka
Buc

Wiadomo¶ci: 9 912

Cytat:

fcuk, czyli jak moj parnter wiedzial i nie kopnlam mnie w zada to co? znaczy, ze zyje w patologi i jestem dziwka? dobrze wiedziec, wizaz uczy!

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-03-15 08:13:01

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:36.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.