|
|
#31 | |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 45
|
Dot.: Zdradzi³y¶cie ch³opaka?
Cytat:
A je¶li chodzi o moja "te¿etekê" to ju¿ ma schizy z tego powodu - znaczy siê ¿a³ujê pierwszego razu i przeklina go... ale to za ma³o ja jej tego nie wybaczê nigdy......... |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 142
|
Nigdy nie zdradzi³am.
Ludzie, którzy maj± w sobie choæ odrobinê przyzwoito¶ci nie zdradzaj±. |
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 21 812
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 791
|
Dziewczyny, przestañcie karmiæ tego ¿a³osnego trolla
Widziane okiem faceta. Drukujê w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
|
|
|
#36 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 45
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 011
|
Zosta³am zdradzona, ale sama nie zdradzi³am. Nie wyobra¿am sobie tego w ogóle. Mogê powiedzieæ szczerze, ¿e 4 i pó³ roku jestem z obecnym ch³opakiem, ale wcale nie interesuj± mnie inni, a zw³aszcza pod k±tem seksualnym, wiêc ja w ogóle brzydzi³abym siê innego dotkn±æ. No i co wa¿ne, szacunek wobec partnera.
Zdrada bardzo boli, nie ma sensu kogo¶ tak raniæ, a sama sobie potrafiê wyznaczyæ granicê, wiem, ¿e mo¿e mam nieco ³atwiej, bo mnie ogólnie inni faceci oprócz tego, którego kocham nie poci±gaj± seksualnie itp, tylko on mnie poci±ga, no ale ta najwa¿niejsza kwestia to szacunek, wiêc nawet, gdyby jednak jakim¶ cudem zaczêli mnie poci±gaæ, mimo ¿e teraz nie poci±gaj±, to nie brnê³abym w to. Wiedzia³abym, ¿e nie ma sensu tak robiæ. Jestem generalnie my¶lê rozs±dn± osob±. |
|
|
|
|
#38 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 791
|
Je¶li uwa¿asz, ¿e z racji tego, ¿e partnerka mia³a kogo¶ przed Tob± - a ona jest dla Ciebie pierwsz± - WOLNO Ci j± zdradziæ... To albo jeste¶ bardziej niedojrza³y od zielonego pomidora, albo jeste¶ trollem. To przeczy jakiejkolwiek logice, ten sposób my¶lenia jest tak sprzeczny z rozumem, ¿e to a¿ boli, gdy próbuje siê zrozumieæ Twoje idee.
Ale b±d¼ sobie dalej poza nurtem. I oby tylko kobiety nie wziê³y Ciê za przyk³ad typowego faceta w kwestii zdrady, bo to bêdzie ju¿ kuriozum.
Widziane okiem faceta. Drukujê w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
|
|
|
#39 | |||
|
Buc
Wiadomo¶ci: 9 912
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
e tam, na stosu od razu z nimi! co do w±tku - zdarzy³o mi siê.
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 452
|
Nie zdradzi³am i sobie takiej sytuacji nie wyobra¿am. Abstrakcyjna dla mnie jest my¶l, ¿e mog³abym z premedytacj± planowaæ z kochankiem spotkania, flirtowaæ, d±¿yæ do seksu, a pó¼niej wracaæ wieczorem do domu i patrzeæ w oczy t¿owi. Dlatego nie zdradzam i nie wybaczê ewentualnej zdrady.
|
|
|
|
|
#41 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 69
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 162
|
Nigdy nie zdradzi³am, nie wyobra¿am sobie takiego czego¶
Nikt chyba nie chcia³by zaznaæ uczucia ¿e siê zosta³o zdradzonym, dla mnie to pod³e. Mam zasady, jak siê w zwi±zku nie uk³ada to obowi±zkowa jest rozmowa, ale ¿eby w³aziæ do ³ó¿ka z nieznajomym lub ledwo co poznanym do wyra to nie szanowanie wed³ug mnie siebie, swojego cia³a, honoru jak i drugiego cz³owieka
|
|
|
|
|
#43 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 209
|
Nie zdradzi³am, mam nadziejê, ¿e M±¿ równie¿ nigdy mnie nie zdradzi.
|
|
|
|
|
#44 | ||
|
Przyjaciel wizaz.pl
Wiadomo¶ci: 33 576
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Ja my¶lê, ¿e je¿eli komu¶ niczego w zwi±zku nie brakuje to nie zdradzi, bo nie widzi takiej potrzeby.
|
|
|
|
|
#46 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 704
|
Cytat:
naprawdê róznie siê w zyciu dzieje, czlowiek nie jest idealny - nic nie jest czarne lub bia³e mnie juz nic w ¿yciu nie zdziwi i nie zarzekam siê, ¿e zrobi³abym tak lub inaczej a Post Karolinaa, ktora pisze najpierw, ¿e taki cz³owiek nie zasluguje na swoje miano, a potem, ¿e szanuje siebie i innych bez kometarza a moze krótki - ogarnij siê dziewczyno
Bruno do³±czy³ do nas 28.02.2011' Edytowane przez Patrilla Czas edycji: 2013-11-21 o 09:43 |
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 12 109
|
Cytat:
Ale te¿ nie uwa¿am, ¿e "osoba, która zdradzi nie zas³uguje na miano cz³owieka" i ¿e "zdrada to tchórzostwo". No i zale¿y jaki to "rodzaj zdrady" je¶li jest w ogóle takie okre¶lenie. Bo mo¿na siê z kim¶ przespaæ i to jest zdecydowanie zdrada. Mo¿na mieæ kochanka/kochankê na boku i sypiaæ z nim regularnie i to jest zdrada chyba najgorsza - bo po co sprawiæ osobie, z któr± siê jest oficjalnie, zawód? Bo zdradza siê chyba nie bez powodu - co¶ jednak sk³ania ludzi do zdrady, jaki¶ bodziec. Mo¿e wygl±d, lepszy charakter, super rozmowa, pieni±dze, ju¿ nie kocha siê osoby, z któr± siê jest? No i skoro nie ma ju¿ chemii miêdzy lud¼mi i dlatego siê zdradzaj± (lub jedna osoba ze zwi±zku zdradza - nie ma to wiêkszego znaczenia kto, chodzi o sam fakt, ¿e zdradza) to przyzwoicie by³o by siê najpierw rozstaæ a pó¼niej romansowaæ z kim siê chce bez ograniczeñ. I nie chcê w ¿adnym wypadku pouczaæ czy moralizowaæ Ifeelfine, czy ka¿dej innej osoby, która zdradzi³a/zdradza. Ale pomy¶lcie o tej drugiej osobie, co ona bêdzie czu³a. Lepiej rozstaæ siê i pó¼niej zdradzaæ do woli, kto co lubi. Nawet je¶li "zwi±zek mia³ siê ku koñcowi". No chyba, ¿e obydwoje partnerzy zdradzaj± i s± zdradzani - to ju¿ trochê inna sytuacja. |
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 164
|
Cytat:
wybaczyæ owszem i mo¿na co¶ jednorazowego, inne przypadki powinny byæ zakoñczone rozstaniem bo prêdzej czy pó¼niej to siê powtórzy. |
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 662
|
Cytat:
![]() Nie, nigdy.
|
|
|
|
#50 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 88
|
Przyznam siê
ale nie zdradza³em swojego ch³opaka, bo go nie mia³em. Partnerki ¿adnej nie zdradza³em, rogów chyba mi nie doprawiano (tak mi siê wydaje). |
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 132
|
Do osob ktore uwazaja ze zdrada to zwykle zbladznie , ze nigdy nie mow nigdy itd ze zdaza sie - Powiedzcie to swoim obecnym partnerom. ;]
Jestem pewna ,ze jesli sa normalnymi ludzmi to dostaniecie kopniaczka w pupe ![]() Pogl±dy jak pañ pewnej profesji. |
|
|
|
|
#52 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 122
|
zenujacy poziom porownan i zenujace wypowiedzi.
|
|
|
|
|
#53 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 1
|
Nie zdradzi³am nigdy.
Ale podpisujê siê równie¿ pod stwierdzeniem, ¿e nie ma to nic wspólnego z byciem cz³owiekiem. Sytuacje s± ró¿ne.
|
|
|
#54 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 4 917
|
Przecie¿ racjê maj± osoby które pow±tpiewaj± w cz³owieczeñstwo osób zdradzaj±cych. Cz³owiek bez problemu mo¿e zapanowaæ nad po¿±daniem (mowa o zdradzie fizycznej, bo nad emocjonaln± trudniej zapanowaæ), wiêc je¶li kto¶ kto to robi ma bli¿ej do zwierzaków (które nad tym nie panuj±) ni¿ do ludzi, którzy zdradê ograniczaj± tylko do my¶li/fantazji.
Jeszcze dobija mnie czêste usprawiedliwienie "bo po alkoholu" ... Wódka jest dla m±drych ludzi! |
|
|
|
|
#55 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 132
|
Cytat:
bo one nieraz maj± wiêcej rozumu
|
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 11 232
|
Nawiazujac do katolicyzmu/chrzescijanstwa chodzilo mi o to, ze pewnie wiele osob tutaj wyznaje te religie i mimo wszystko wydaje sady dotyczace tego, kto zasluguje na miano czlowieka(!). A to juz stoi w sprzecznosci z chrzescijanstwem. Dla mnie to chore, nie wiem kto Wam dal takie prawo. Ludzie popelniaja znacznie gorsze uczynki i nikt nie kwestionuje ich czlowieczenstwa, a Wy szafujecie takimi osadami w zwyklej forumowej dyskusji. Moze najpierw warto byloby przyjrzec sie sobie zyciu zamiast ferowac wyrokami kto ma prawo byc nazywany czlowiekiem a kto nie. bosz, co za pycha w niektorych. Obyscie cale zycie byli idealni i nikt Was w ten sposob nie osadzil na podstawie wlasnych, wydumanych kryteriow.
Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#58 | |
|
Hrodebert
Wiadomo¶ci: 4 440
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 472
|
Cytat:
matka wie, ¿e æpiesz?
|
|
|
|
|
|
#60 | |
|
Buc
Wiadomo¶ci: 9 912
|
Cytat:
fcuk, czyli jak moj parnter wiedzial i nie kopnlam mnie w zada to co? znaczy, ze zyje w patologi i jestem dziwka? dobrze wiedziec, wizaz uczy!
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:35.

Co w tym destrukcyjnego, ¿e kogo¶ mia³a? I trzecie pytanie: w jakim celu tkwisz w zwi±zku podczas gdy wypatrujesz tylko okazji do zdrady

nie ma ludzi idealnych, a ten kto przez 80 lat swojego ¿ycia i przez wiele lat zwi±zków, nie upada ani razu, temu mogê tylko pogratulowaæ