Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3 - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-21, 11:13   #2491
runaway_star
Raczkowanie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3

Cytat:
Napisane przez Serissa Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
U nas remontują klatkę i od 7 rano pod drzwiami panowie wręcz krzyczą do siebie, trzaskają i niewiadomo co jeszcze.
Wczoraj znowu coś mnie w podbrzuszu bolało, możliwe że mały już gdzieś uciska? Np na pęcherz? Bo jak byłam w toalecie to tak dziwnie mnie ciągneło momentami w dół i jak wstawałam z kanapy to jakby coś mi ciężkiego spadało na pęcherz.
Jak wczoraj wracałam z basenu, to tak strasznie mi się siku chciało (mimo, że byłam tuż po wyjściu z wody), a akurat się maluszek zaczął wiercić. I tak sobie myślę "Tylko proszę, nie skacz mi po pęcherzu". I co? I właśnie skakał po pęcherzu nieodbrotek jeden chyba po tatusiu to ma
runaway_star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 11:16   #2492
koziemleko
Zakorzenienie

GG do koziemleko

Cytat:
Napisane przez kate1623 Pokaż wiadomość
Super no to pijemy
Noooo... emoty już balują od rana

Cytat:
Napisane przez agunia4ever Pokaż wiadomość
Kurcze pojawił mi się jakiś nowy objaw i nie wiem na ile jest on poważny. Budzę się w nocy i piekielnie bolą mnie nogi a dokładniej uda. Taki ból mięśni jak przy grypie. Muszę położyć się na plecach i ugiąć kolana - wtedy przechodzi. Dzisiaj w nocy chyba z 3 razy się budziłam przez ten ból. Miała któraś może coś takiego, albo wie z czego to wynika?
Mnie też bolą nogi w nocy i coraz częściej w dzień Smaruje je sobie balsamem do nóg, trochę pomaga, ale nie do końca
Przez to nie mogę zasnąć i się ciągle kręcę.
koziemleko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 11:17   #2493
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Super no to pijemy

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 11:17   #2494
mona1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lutien Pokaż wiadomość
Hej
Właśnie zauważyłam, że dziś mam ostatni dzień 4 miesiąca Jutro już 5 :szok:

Cytat:
Napisane przez mmhym Pokaż wiadomość
dzięki kochana o to mi chodziło

Cytat:
ja wczoraj byłam na tej szkole rodzenia. ZApowiada się nieźle. Najpierw byliśmy zwiedzać patologię ciąży i porodówkę i oddział połóżniczy z noworodkami. Tam świeżutko wyremontowane, dopiero co - pięknota. Iiiii widzieliśmy te maleństwa - jakie to maleńkie, matko święta, takie chudziutkie fajne nóżki A te dzieciaczki tak ciasno pozawijane w bety, położne je na jednej ręce nosiły. A jedna przewijała takiego malucha, to jej to zajęło chyba 7 sekund ze wszytskim
Później trochę mniej ciekawie, bo film był i np na tym filmie się mówili, że to ściema że dziecko słyszy rozmowy i muzykę z zewnątrz. Ponoć słyszy tylko matkę, a inne dzwięki musiałyby mieć natężenie 90 decybeli...
Mamy mieć 5 zajęc po 2 godziny i jak ktoś chce to przed każdymi zajęciami pół godziny ćwiczeń
W piątek mawianie naszego planu porodu i przebieg porodu
o fajnie się zapowiada fajnie że jest dużo gimnastyki, będziesz chodzić? Ta szkola jest płatna? Ja będę chodzić w grudniu, 6 spotkań po 2 godziny, ale gimnastyki chyba tyle nie będzie
no i rozumiem że Ty nie będziesz rodzić w tym szpitalu co byłyście bo z tego co wiem to w Roztoce nie mają szkoły rodzenia...

Cytat:
Napisane przez Ela87 Pokaż wiadomość
virginia Ja też nie lubię tego gadania, że dziecko całe życie zabiera Są dzieci bardziej absorbujące, wymagające, ale nie wszystkie i jak będzie, to się okaże dopiero po porodzie. To, że one sobie nie radziły, nie znaczy, że Ty też będziesz.
może ludziom którzy wygłaszają takie opinie chodzi o to, że gdy dziecko pojawia się w naszym życiu, to staje się jego centrum. I czy tego chcemy czy nie, to ono (ani praca ani nic innego) jest najważniejsze, zmieniają się nasze priorytety. Osobiście znam przynajmniej dwie kobiety, które zarzekały się że max po 6 miesiącach macierzyńskiego wracają do pracy, a z dzieckiem się coś wymyśli, jednak kiedy dziecko pojawiło się na świecie i poczuły w pełni czym jest instynkt i miłość macierzyńska, decydowały się na roczny nawet wychowawczy i tłumaczyły to tym, że nie wyobrażają sobie zostawić takiego maleństwa z kimś obcym, że chcą widzieć pierwsze kroki, słyszeć pierwsze słowa, itd
Stary 2013-11-21, 11:18   #2495
meluzyna87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
zmienisz zdanie zobaczysz jak dziec bedzie miało okres buntu nic nie zrobisz osiwiejesz i bedziesz musiała przeczekać zarzekałam sie ze moja w zyciu ataku histerii iec nie bedzie i co mimo wysiłku przyszedł okres buntu pyk mloda kuca na podłodze i drze sie na cały sklep , ale nie z powodu niekupionej rzeczy tylko z dlatego ze to on ma robic zakupy a nie ja to ja mam jej mówic co i ile czego ma brać ja wogóle mam kosmiczne dziecie
Pomarzyć każdy może że dziecko będzie chodziło jak w zegarku pomocne masz dziecko, mimo że zakupy trwają pewnie trzy razy dłużej

Przeczytałam Twój podpis "nie pale od 25 kwietnia 2009" oj tak ostatnio myślałam, że marzy mi się powrót do moich mentolków. Nie pale tylko i wyłącznie z powodu ciąży, nie miałam jakiś szczególnych problemów z rzuceniem, odbyło sie to z dnia na dzień ale i jak tylko odstawię dziecko od piersi i wyobrażę sobie tego pierwszego papierosa, mmm i ten zawrót głowy pewnie

tak ale wez pod uwage ze czasem zapomi ci sie odłozyc tel badz piolota a to jest moment kiedy berbeć z tego skorzysta ... daje mlodej tel owszem bo ma tam gry ale ma ograniczony czas mam takiego zwierzaczka zwie sie pou i kiedy daje znać ze potrzeba mu czegos mloda go karmi itp
Tak, koty kabel pogryzły od nie taniej rzeczy i musiałam jechać i wydać 369 zł, ale co zrobić, moja nie uwaga bo trzeba było go zwinąc i schować w swoje miejsce Dobrze, że bardzo ciężko mnie wyprowadzić z równowagi
meluzyna87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 11:20   #2496
Ela87
Zakorzenienie

Cytat:
zmienisz zdanie zobaczysz jak dziec bedzie miało okres buntu nic nie zrobisz osiwiejesz i bedziesz musiała przeczekać zarzekałam sie ze moja w zyciu ataku histerii iec nie bedzie i co mimo wysiłku przyszedł okres buntu pyk mloda kuca na podłodze i drze sie na cały sklep , ale nie z powodu niekupionej rzeczy tylko z dlatego ze to on ma robic zakupy a nie ja to ja mam jej mówic co i ile czego ma brać ja wogóle mam kosmiczne dziecie
Takie coś się zdarza i myślę, ze na to wpływu nie mamy, to samo jak dzieć sam sobie coś weźmie, bo nie przypilnujemy, to wiadomo, ale myślę, że nie powinno się ulegać dzieciom, bo ono płacze. Tzn. w sensie np w sklepie jak coś chce i już a że się rozryczy, bo ona chciała zakupy robić to tylko dziecięcy foch

Ela87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 11:21   #2497
meluzyna87
Raczkowanie

oo widać że wiecej czytam jak sie udzielam i nawet cytowanie mi nie wychodzi
Stary 2013-11-21, 11:24   #2498
runaway_star
Raczkowanie

Cytat:
Dzięki za radę nie tykam kawy, aż do narodzin Majki
Z tą kawą (zresztą jak ze wszystkim) to chyba sprawa indywidualna. Ja mogę pić i nic mi nie jest. Co prawda robię sobie taką słabą z dużą ilością mleka. Może jakbym wypiła parzochę z kilku łyżeczek to też bym rzygnęła
runaway_star jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 11:25   #2499
mona1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez koziemleko Pokaż wiadomość
W końcu i ja się doczekałam i obchodzę dzisiaj 100-dniówkę

Cytat:
ja tak samo dodatkowo w rodzinie meza zdarzyła sie straszny wypadek z udziałem kobiety w ciazy (swinska grypa) http://www.nowiny.pl/egazeta/nowiny-...oda-matke.html , dopisze tylko ze nikt w rodzine w tym czasie nie był chory na grype , a ona poszła bo miała wysokie cisnienie ...
ojej straszna historia, współczuję
Stary 2013-11-21, 11:28   #2500
Ela87
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie też bolą nogi w nocy i coraz częściej w dzień Smaruje je sobie balsamem do nóg, trochę pomaga, ale nie do końca
Przez to nie mogę zasnąć i się ciągle kręcę.
Mnie kiedyś okropnie bolały nogi. Brałam nawet tabletki przeciwbólowe, ale wyczytałam, ze to może być od niedoboru magnezu. Po miesiącu suplementowania problem nie wrócił Chociaż teraz nie biorę, ale wiem, że jak zaczną boleć, to wrócę do magnezu.

Cytat:
Napisane przez mona1 Pokaż wiadomość
może ludziom którzy wygłaszają takie opinie chodzi o to, że gdy dziecko pojawia się w naszym życiu, to staje się jego centrum. I czy tego chcemy czy nie, to ono (ani praca ani nic innego) jest najważniejsze, zmieniają się nasze priorytety. Osobiście znam przynajmniej dwie kobiety, które zarzekały się że max po 6 miesiącach macierzyńskiego wracają do pracy, a z dzieckiem się coś wymyśli, jednak kiedy dziecko pojawiło się na świecie i poczuły w pełni czym jest instynkt i miłość macierzyńska, decydowały się na roczny nawet wychowawczy i tłumaczyły to tym, że nie wyobrażają sobie zostawić takiego maleństwa z kimś obcym, że chcą widzieć pierwsze kroki, słyszeć pierwsze słowa, itd
To na pewno To dziecko dla mnie już jest najważniejsze. Tylko znam kobiety, które po urodzeniu dziecka ładnie wyglądają, dbają o siebie, a nie mają pomocy. Wiem wtedy, że się da, że dziecko nie oznacza tłustych włosów i brak czasu na zakupy. Wszystko zalezy od organizacji.
Chociaż mi się wydaje, że na początku moje dziecko będzie wiecznie płakało, ja nie będę miała na nic czasu, ale myslę, że po kilku miesiącach się ogarnę

Cytat:
Napisane przez meluzyna87 Pokaż wiadomość
Tak, koty kabel pogryzły od nie taniej rzeczy i musiałam jechać i wydać 369 zł, ale co zrobić, moja nie uwaga bo trzeba było go zwinąc i schować w swoje miejsce Dobrze, że bardzo ciężko mnie wyprowadzić z równowagi
Niestety musimy brać odpowiedzialność za niewinne stworzenia które bierzemy pod swój dach.
Tzn. może przesadziłam z tą niewinnością one są winne wszystkiemu co złe, ale my musimy im to wybaczać.

Stary 2013-11-21, 11:28   #2501
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
a zapomniałam ze koty masz one sa milusie i kochane ale czasem daja zniezłego czadu

Stary 2013-11-21, 11:29   #2502
Ela87
Zakorzenienie

Cytat:
oo widać że wiecej czytam jak sie udzielam i nawet cytowanie mi nie wychodzi
Ważne, że świąteczne emotki umiesz wstawiać

Stary 2013-11-21, 11:30   #2503
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Takie coś się zdarza i myślę, ze na to wpływu nie mamy, to samo jak dzieć sam sobie coś weźmie, bo nie przypilnujemy, to wiadomo, ale myślę, że nie powinno się ulegać dzieciom, bo ono płacze. Tzn. w sensie np w sklepie jak coś chce i już a że się rozryczy, bo ona chciała zakupy robić to tylko dziecięcy foch
ta tylko moja ma mnie głeboko gdzie ja moge bez niczego zniknąć za rogiem ona nic z tego nie robi sobie wstanie poprawi sie podejdzie do połki niby czyta etykiete i dzielnie w rece trzyma zdobycz idac np do kasy

Stary 2013-11-21, 11:34   #2504
meluzyna87
Raczkowanie

Cytat:
ta tylko moja ma mnie głeboko gdzie ja moge bez niczego zniknąć za rogiem ona nic z tego nie robi sobie wstanie poprawi sie podejdzie do połki niby czyta etykiete i dzielnie w rece trzyma zdobycz idac np do kasy
Twoje dziecko Cie chce zainspirować, dziecko weźmie jakiś produkt spożywczy i myśl matko w domu co z tego przygotowac chyba, że młoda bierze tylko produkty dla siebie, słodycze, zabaweczki
Stary 2013-11-21, 11:39   #2505
agunia4ever
Zadomowienie

Cytat:
Mnie kiedyś okropnie bolały nogi. Brałam nawet tabletki przeciwbólowe, ale wyczytałam, ze to może być od niedoboru magnezu. Po miesiącu suplementowania problem nie wrócił Chociaż teraz nie biorę, ale wiem, że jak zaczną boleć, to wrócę do magnezu.
To może faktycznie to ten magnez. Muszę we wtorek mojej ginki się spytać bo się nie wysypiam przez to i nie mogę się w pracy rozbudzić

Impossible is nothing

I ślubuję Ci... Szczęśliwa żona od 9.11.2013r.

I kocham Cię ponad wszystko... Szczęśliwa mama od 06.04.2014r.

Sławcio
agunia4ever jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 11:42   #2506
ag9
Zadomowienie

Cytat:
Kurcze pojawił mi się jakiś nowy objaw i nie wiem na ile jest on poważny. Budzę się w nocy i piekielnie bolą mnie nogi a dokładniej uda. Taki ból mięśni jak przy grypie. Muszę położyć się na plecach i ugiąć kolana - wtedy przechodzi. Dzisiaj w nocy chyba z 3 razy się budziłam przez ten ból. Miała któraś może coś takiego, albo wie z czego to wynika?
Też tak mam. Tylko ja mam wrażenie że to ból w kościach? Znajoma w ciąży też tak miała, ona twierdziła że się kości miednicy rozrastają czy tam poszerzają...
Stary 2013-11-21, 11:45   #2507
maggie123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Jak najbardziej popieram płacąc za żłobek i dowóz dzieciaczka tam chyba na jedno wyjdzie co brać 80% pensji

Ja gdyby nie tata musiałabym sie zwolnić z pracy: do najbliższego żłobka mam chyba 25 km, a od niego do pracy kolejne 15 więc bez sensu dowozić. Tata jest na rencie, ma dopiero 45 lat, wiec da sobie radę
rodzice są niezastąpieni w tym temacie. jeśli możemy na nich liczyć, to prawdziwy luksus
Cytat:
Uff ale żeście naskrobały przez cały dzień szalone
Dziewczyny mam prośbę - kiedyś chyba jeszcze w pierwszym wątku, któraś wklejała link do strony z promocjami. Tzn (o ile dobrze pamiętam) był produkt i napisane było w którym sklepie jest na niego promocja. Kurde nie wiem czy tak to było ale jakoś tak były tam różne artykuły dla dzieci pamięta ktoś?
Mona, ja mam taki http://www.promobaby.pl
Cytat:
Napisane przez magduś2 Pokaż wiadomość
Witam się w 23. tygodniu czyli zaczynam 6-ty miesiąc! !))

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
witam.

Paula - szczęście w nieszczęściu, że nic poważnego się nie stało. współczuję takich przeżyć.

nie odzywałam się wczoraj, bo pochłonęły mnie porządki, a tak poza tym, to jakoś kiepskawo się czułam wczoraj. maluch mało brykał i cały czas mnie coś kłuło z lewej strony. miałam wrażenie, że to kwestia jelit, chyba jednak łazanki mi nie służą.
dziś ciąg dalszy sprzątania, robię wielką czystkę.

maggie - zdecydowałaś się na te spodnie, czy mam je wystawić?

czy któraś z Was kupowała na all spodnie dresowe ciążowe? nie mam w czym po domu łazić...
gratulacje za juz 6 mc!
Magduś, odpisywałam Ci na pw (nie dostałaś?), że raczej się nie zdecyduję. nie wiem, czy będą dobre. ostatnio w h&m mierzyłam jakieś 34 i mi wisiały, więc boję się ryzykować

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 11:54   #2508
mmhym
Zadomowienie

Cytat:
To mój tż sam robi hamburgery kupujemy tylko specjalne kotlety w biedrze no i czasem weźmiemy też te specjalne bułki, ale na zwyklych też robi smakowite
E, no własnie, skład ich jest straszny... Lepiej kupić troszkę mielonego mięsa i usmażyć samemu - tyle samo pracy, a i smak i jakość dużo lepsza ale za to bułkom z biedry do hamburgerów nie moge odmówić i mi mniej smakują ze zwykłymi bułkami

Cytat:
W końcu i ja się doczekałam i obchodzę dzisiaj 100-dniówkę
brawo

Cytat:
Napisane przez teQiba Pokaż wiadomość
Dokładnie
Nie wierzę w to że wszystkie dzieci takie z natury są...
Tym bardziej że nie raz słyszałam od rodziców słynny tekst "oj już daj jej to, bo będzie płakać" - trudno uszy mi najwyżej spuchną od płaczu, ale krzywdy raczej dziecku nie zrobię tym że zamiast telefonu dam zabawkę.
Dzieci są bardzo mądre i po pewnym czasie na pewno zauważy że płaczem nic nie wymusi...
No ponoć rozum dziecka kończy się, gdy zaczyna się bunt dwu- lub trzylatka Nie do przebłagania dla większości dzieci i rodziców

Cytat:
o fajnie się zapowiada fajnie że jest dużo gimnastyki, będziesz chodzić? Ta szkola jest płatna? Ja będę chodzić w grudniu, 6 spotkań po 2 godziny, ale gimnastyki chyba tyle nie będzie
no i rozumiem że Ty nie będziesz rodzić w tym szpitalu co byłyście bo z tego co wiem to w Roztoce nie mają szkoły rodzenia...
Będę pewnie, może dowiem się coś ciekawego na te moje plecy
A powiem Ci szczerze, że teraz chyba zacznę mocno się zastanawiać nad tą Roztoką - bo tutaj wyremontowane pięknie i ostatnio opinie o opiece nie najgorsze, no i z domu do szpitala mam 7 min spacerkiem. Jedyna kwestia, że tu nie ma ZZO. Więc będę mieć zagwozdkę
A szkoła darmowa

Cytat:
To na pewno To dziecko dla mnie już jest najważniejsze. Tylko znam kobiety, które po urodzeniu dziecka ładnie wyglądają, dbają o siebie, a nie mają pomocy. Wiem wtedy, że się da, że dziecko nie oznacza tłustych włosów i brak czasu na zakupy. Wszystko zalezy od organizacji.
No ja mam takie samo zdanie. Wiadomo, miesiąc czy 2 człowiek musi się przyzwyczajać do nowych warunków, uczyć nowego porządku, ale przecież mam męża i potrzebuję też czasu dla siebie...
P.S. Mam nadzieję, że kiedyś nie będę zmuszona śmiać się z tych słów

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Ela, jak to działa w tej aptece gemini. Jak ja chcaiłabym zacząć przeglądać teraz rzeczy i dodawać do koszyka a kupić za tydzień np? Da się tak? Bo Ty kiedyś pisałaś, że masz kupować chyba w grudniu a pokazywałas listę?

Drugie serce
mmhym jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 11:54   #2509
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
Magduś, odpisywałam Ci na pw (nie dostałaś?), że raczej się nie zdecyduję. nie wiem, czy będą dobre. ostatnio w h&m mierzyłam jakieś 34 i mi wisiały, więc boję się ryzykować

to raczej jakaś pomyłka

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 11:56   #2510
Castia
Wtajemniczenie

jutro wizyta - całe szczęśćie!

dziewczyny darmowa dostawa w C&A

przelecę was troszkę jeśli pozwolicie bo wyleciałam z obiegu

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2013-11-21 o 11:57
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 11:57   #2511
Ela87
Zakorzenienie

TO:
http://s1.static.c-and-a.com/Shop/Pr...x/115059_1.jpg
I TO:
http://s1.static.c-and-a.com/Shop/Pr...x/115842_2.jpg
JEST MOJE 37 zł, przesyłka za darmo To już trzecia rzecz jaką zamawiam dla dziecka niezle mi idzie.
Bluzeczki były ciemno różowe, jasno różowe i białe, więc wybrałam białą najwyżej tylko raz założy

Cytat:
To może faktycznie to ten magnez. Muszę we wtorek mojej ginki się spytać bo się nie wysypiam przez to i nie mogę się w pracy rozbudzić
Tylko mnie bolały nogi od kolan w dół.

Cytat:
Też mam taką nadzieję

Musisz założyć konto na tej aptece, bo tak to nie zapamięta zawartości. Mi skasowało całą zawartość, jak załozyłam konto to mam zapisany koszyk

Edytowane przez Ela87
Czas edycji: 2013-11-21 o 11:58
Stary 2013-11-21, 11:59   #2512
meluzyna87
Raczkowanie

Cytat:
No ja mam takie samo zdanie. Wiadomo, miesiąc czy 2 człowiek musi się przyzwyczajać do nowych warunków, uczyć nowego porządku, ale przecież mam męża i potrzebuję też czasu dla siebie...
Również mam taką nadzieje i liczę chociaż na taką godzinę dla siebie obym się nie przeliczyła
A wiecie co mnie przeraża najbardziej? Ja nie lubię siedzieć w domu. Dzień przed ciążą zaczynałam od godz 7 juz w pracy i tak do 22 w okresie letnim. Że ja czas na ślub znalazłam i na zrobienie dziecka to jest cud
Ale teraz jak człowiek wracam do domu 16-17
Stary 2013-11-21, 12:02   #2513
Castia
Wtajemniczenie

koziemleko brawa za studniówkę!
ja mam za 3 dni

obiecałam napisać kiedy wyprz w H&M - 12.12
juz niedługo -czas zbierać kasę

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2013-11-21 o 12:04
Stary 2013-11-21, 12:05   #2514
Ela87
Zakorzenienie

Cytat:
Również mam taką nadzieje i liczę chociaż na taką godzinę dla siebie obym się nie przeliczyła
A wiecie co mnie przeraża najbardziej? Ja nie lubię siedzieć w domu. Dzień przed ciążą zaczynałam od godz 7 juz w pracy i tak do 22 w okresie letnim. Że ja czas na ślub znalazłam i na zrobienie dziecka to jest cud
Ale teraz jak człowiek wracam do domu 16-17
Ale spacery z dzieckiem są super. I kondycja pracuje i dziecko się dotlenia Z dzieckiem to się chyba raczej w domu nie znudzimy

Stary 2013-11-21, 12:06   #2515
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2

nie mówcie o tych promocjach bo ja już nie mam kasy w tym miesiącu jeszcze tydzień do wypłaty

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 12:08   #2516
meluzyna87
Raczkowanie

Cytat:
Ale spacery z dzieckiem są super. I kondycja pracuje i dziecko się dotlenia Z dzieckiem to się chyba raczej w domu nie znudzimy
Ja wiejska dziewuszka, będe musiała do swojego rodzinnego "miasta" przyjeżdżać na spacery albo dziecko w chustę i będę latać po sadzie
Stary 2013-11-21, 12:08   #2517
Ela87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
obiecałam napisać kiedy wyprz w H&M - 12.12
juz niedługo -czas zbierać kasę
Ojej. To po wypłacie będzie i jeszcze premia świąteczna będzie
A to w stacjonarnych wszystkich? Czy jakieś online?

Stary 2013-11-21, 12:09   #2518
Castia
Wtajemniczenie

baja współczuję cukrzycy troszkę dyscypliny i bedzie dobrze!

side 85 cudowny kosz

Cytat:
Ja tam zdążyłam się wykąpać przed porodem, wlaściwie wziąć szybki prysznic i umyć włosy, nawet kanapkę z dżemem zdążyłam zjeść, bo bałam się, że bedę głodna - podczas porodu nie można nic jeść
cambria ja też i jeszcze się umalowałam żeby ładnie wyglądać na porodówce
10,2 to już anemia niestety ;/
Stary 2013-11-21, 12:09   #2519
mona1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
Mona, ja mam taki http://www.promobaby.pl
dzięki

Cytat:
Będę pewnie, może dowiem się coś ciekawego na te moje plecy
A powiem Ci szczerze, że teraz chyba zacznę mocno się zastanawiać nad tą Roztoką - bo tutaj wyremontowane pięknie i ostatnio opinie o opiece nie najgorsze, no i z domu do szpitala mam 7 min spacerkiem. Jedyna kwestia, że tu nie ma ZZO. Więc będę mieć zagwozdkę
A szkoła darmowa
No jasne, skoro opinie nienajgorsze to zrozumiałe, że się zastanawiasz. Duży plus, że szpital na miejscu masz i wiesz że w razie co, to nawet dojdziesz piechotą na porodówkę. Ja niestety nie mam tego komfortu, szpital w mojej mieścinie odpada całkowiecie Na szczęście masz jeszcze sporo czasu żeby wszystko przemyśleć

Cytat:
TO:
http://s1.static.c-and-a.com/Shop/Pr...x/115059_1.jpg
I TO:
http://s1.static.c-and-a.com/Shop/Pr...x/115842_2.jpg
JEST MOJE 37 zł, przesyłka za darmo To już trzecia rzecz jaką zamawiam dla dziecka niezle mi idzie.
Bluzeczki były ciemno różowe, jasno różowe i białe, więc wybrałam białą najwyżej tylko raz założy
idziesz jak burza brawo
Stary 2013-11-21, 12:10   #2520
Ela87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wiejska dziewuszka, będe musiała do swojego rodzinnego "miasta" przyjeżdżać na spacery albo dziecko w chustę i będę latać po sadzie
U mnie też niby wiocha, ale chodniki są tylko za ładnie nie jest. W lato z tż zawsze jeździmy na spacery nad jezioro i z dzieckiem chyba też będziemy musieli

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości