Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-21, 22:22   #3241
kascysko
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Pokaż wiadomość

Kascysko
paczuszkę dziś nadałam priorytetem, mam nadzieję, że przypadną ci do gustu
Spokojna bądź
Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość

Ah, Kaś, jak to w końcu jest

Czerwoną kapustę skrapia się sokiem z cytryny, żeby antocyjany po blanszowaniu zmieniły barwę z fioletowej na czerwoną (środowisko kwaśne), ale przecież cytryna- jak to owoc- ma działanie zasadotwórcze. Więc czegoś tu nie ogarniam Żadna nauczycielka nigdy nie potrafiła mi tego wytłumaczyć
Organizm dąży do wyrównania, więc produkuje więcej składników zasadowych mogących wyrównać pH po wprowadzeniu "kwaśnych owoców". Ot, cała filozofia, stąd zasadotwórczość
Cytat:
Napisane przez edytah10 Pokaż wiadomość
A bo mnie to zbulwersowało dosyć poważnie
Co lepiej - zdawać maturę podstawową i napisać w granicach 90% czy rozszerzoną na 60-70%?
Zdaj na 100 % rozszerzoną i nie będziesz przejmować się niczym. Potwierdzone
Cytat:
Poszperałam tu i tam, stwierdzam fakty:
- zdaję rozszerzoną z biologii i chemii oraz angielskiego (to ostatnie chyba dla samej satysfakcji)
- z matematyki zdaję podstawową
- zbiera mi się na lekarski na Uniwersytet Medyczny w Lublinie.
A po jakiego grzyba zdawać maturę jakąkolwiek dla samej satysfakcji? Jak chcesz mieć wyniki to nie dokładaj sobie stresu ni roboty.
Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Macie może jakieś informacje o przeróbce kwarcu? Bo nic nie mogę znaleźć
Produkcja szkła kwarcowego to przeróbka kwarcu między innymi
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 22:49   #3242
usmiechnieteoczy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Nie ma za co, cieszy mnie fakt, że Ty się cieszysz Napisałam list wyjaśniający wszystko, ale oczywiście zapomniałam go włożyć, więc odpowiadam teraz - to opaska do spania (nie jest za duża/mała?), a kolory dwa, bo tylko one ostały, a Scarrabeo potwierdzi, że jeszcze niedawno były u mnie pełne kosze Delii.
jest super, ten niebieski już na paznokciach wylądował
nawet mój pachnący pomarańczami zmyłam dla niego

a co do opaski to po prostu z nieba mi spadłaś, nawet nie wiem jak potrzebowałam czegoś takiego, ostatnio oczy mi się męcza i jak je zamknę to mam wrażenie jakby mi ktos latarką po oczach świcił, a jak je właśnie czymś przykrywam to jest gitara - rozmiar idealny, nic nie gniecie, no i jeszcze ten ciasteczkowy potwór

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Spokojna bądź

Blog!
Uśmiech nie boli!
usmiechnieteoczy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 23:13   #3243
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inkus97 Pokaż wiadomość
Ja z chłopakiem mamy w planach wybrać się na ten film również w sobotę, ale w zasadzie to nie widzieliśmy I części więc nie wiem czy się do końca zdecydujemy
Ale w razie czego to mogłabym Cię prosić abyś napisała recenzje filmu?
My oglądaliśmy I część, bardzo nam się spodobała więc namówiłam TŻ na kino, troszkę się opierał bo nie lubi filmów z napisami hahah
No pewnie, z recenzją nie będzie problemu

Kathinna I część bardzo fajna, z resztą możecie gdzieś na necie sobie obejrzeć i od razu na II do kina zasuwać

Heroldin nie lubię być monotematycza

Jutro cały dzień poświęcam na olejowanie i pisanie pracy lic., a w sobotę jadę do rossmana, mam nadzieję, że do tego czasu nie wykupicie mi wszyatkiego
M4rt3czk4_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 23:30   #3244
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez izaa29 Pokaż wiadomość
Maaalutką, okulary mam do czytania, komputera telewizora, czyli w sumie pół dnia prawe oko +0.25, lewe -0.5 +0.5 176stopni. To lewe mi szwankuje bez okularów oko bardzo mi się męczy i litery niby widzę ale nie są czyste że tak powiem, krawędzie się łączą i zlewają
Ja mam minusy i astygmatyzm, ale wadę też niedużą, bo tylko - jeśli mnie pamięć nie myli - L: -3, P: -2,75, cylindrów za nic nie pamiętam. Chociaż nie ukrywam, że bez okularów mało widzę, obecnie mam nawet problem z rozpoznawaniem ludzi z odległości większej niż 1,5m
Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Pokaż wiadomość
jest super, ten niebieski już na paznokciach wylądował
nawet mój pachnący pomarańczami zmyłam dla niego

a co do opaski to po prostu z nieba mi spadłaś, nawet nie wiem jak potrzebowałam czegoś takiego, ostatnio oczy mi się męcza i jak je zamknę to mam wrażenie jakby mi ktos latarką po oczach świcił, a jak je właśnie czymś przykrywam to jest gitara - rozmiar idealny, nic nie gniecie, no i jeszcze ten ciasteczkowy potwór
Ale się cieszę, że wszystko Ci tak pasuje, zwłaszcza, że było tego malutko

Jakby ciasteczkowy potwór umarł śmierciom naturalnom albo chciałabyś coś jeszcze, to daj znać - naprawię, zrobię, zaprojektuję
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-21, 23:32   #3245
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez M4rt3czk4_92 Pokaż wiadomość
Jutro cały dzień poświęcam na olejowanie i pisanie pracy lic., a w sobotę jadę do rossmana, mam nadzieję, że do tego czasu nie wykupicie mi wszyatkiego
Ja miałam jutro wstać wcześniej, by iść na polowanie, ale mi się nie chce

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ----------

Cytat:
Ja mam minusy i astygmatyzm, ale wadę też niedużą, bo tylko - jeśli mnie pamięć nie myli - L: -3, P: -2,75, cylindrów za nic nie pamiętam. Chociaż nie ukrywam, że bez okularów mało widzę, obecnie mam nawet problem z rozpoznawaniem ludzi z odległości większej niż 1,5m
Mam -1,25 na obu patrzałkach i jestem ślepa jak pień
Stary 2013-11-21, 23:40   #3246
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
iść na polską imprezę dedykowana innemu wydziałowi do klubu z samymi piwami czy iść na hiszpańską erasmusową głównie imprezę z drinkami ? jakie ciężkie wybory
Z drinkami
Cytat:
Macie może jakieś informacje o przeróbce kwarcu? Bo nic nie mogę znaleźć
O przeróbce to nie, ale z rozpoznawania i opisywania kwarcu na kolosie dostałam odtatnio 4. Także blisko, ale raczej nie pomogę..
Cytat:
Jacie, mam 2.25 (na daleko) i lepiej mi się żyje bez okularów

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 00:01   #3247
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Chociaż nie ukrywam, że bez okularów mało widzę, obecnie mam nawet problem z rozpoznawaniem ludzi z odległości większej niż 1,5m
Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Cytat:
Już wiem dlaczego mnie lubicie. Buahaha.

Cytat:
O przeróbce to nie, ale z rozpoznawania i opisywania kwarcu na kolosie dostałam odtatnio 4. Także blisko, ale raczej nie pomogę..
A ja z Kwarców znam ino Barbarę.
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 00:12   #3248
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Zawsze myślałam, że masz większe minusy

Martwię się, co będzie, gdy znów zaatakuje mi oko. Po ostatnim ataku w przeciągu 3 miesięcy wada pogorszyła mi się o 1D.
Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Ale Ty pierdoły wygadujesz przez tę gorączkę
Kaveri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 06:15   #3249
Inkus97
Rozeznanie

Cytat:
Ja również należę do tych gorzej widzących z daleka. Mam -1,75 bodajże. Okulary nosić powinnam, ale tego nie robię bo gdy spojrzę w lustro to jestem jeszcze gorzej załamana. To nic, że aby zobaczyć człowieka czy autobus z odległości 1 metra muszę mrużyć oczy, a jeszcze i tak nie zawsze wszystko dopatrzę

Kav, napisałam Ci kolejną wiadomość przedwczoraj. Czyżby znów nie doszła?
Inkus97 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 07:01   #3250
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Ja mam paczadłowzmacniacze od 3 klasy podstawówki, lewe oko zawsze miałam jakoś słabsze. Za nic nie mogę sobie przypomnieć teraz ile, ale różnica jest chyba o dioptrię.
Pomykam do szkoły w warkoczu, widzę poprawę stanu włosów! tylko ten, pokłułam się o końcówki
edytah10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 07:22   #3251
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

dziś w rossie poluję na ten top matowy i jakiś krem do twarzy może wezmę, ale to chyba tyle (szkoda, że dzieciowe nie będą przecenione też )
Stary 2013-11-22, 09:02   #3252
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Ludzi jeszcze poznaje ale jak sobie będę bimbać jak przed ostatni rok to mogę mieć problem od roku zmieniły właśnie stopnie w cylindrze, niestety na gorzej ale teraz w okularach jest tak czysto, oprawki sobie wzięłam większe jest mi wygodnie kiedy czytam poprzednie były za małe

Cytat:
Ja miałam jutro wstać wcześniej, by iść na polowanie, ale mi się nie chce
Na polowanie wybiorę się w poniedziałek chociaż wydaje mi się, że tam nic nie będzie niestety nie mam w pobliżu rossmanna dopiero w poniedziałek na uczelni będę i okienko się znajdzie

Inkus97 może to kwestia dobrania oprawek? Nigdy siebie nie widziałam w okularach, te mi się wyjątkowo spodobały, a TŻ palnął że lepiej wyglądam w okularach niż bez nich

Dziś zrobię sobie spa nie tylko włosowe, ogólnie miało nie być prądu na mojej ulicy od 8 do 16, a tu jednak jeszcze jest, ciekawe kiedy braknie. Może jednak wezmę się za sprzątanie i zdążę

Edytowane przez izaa29
Czas edycji: 2013-11-22 o 09:07
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 09:44   #3253
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
dziś w rossie poluję na ten top matowy i jakiś krem do twarzy może wezmę, ale to chyba tyle (szkoda, że dzieciowe nie będą przecenione też )
A to w końcu pielęgnacja tez jest przeceniona? ja mam długą listę, w tym perfum dla TŻ, zapłacę pewnie ze 150

Cytat:
Inkus97 może to kwestia dobrania oprawek? Nigdy siebie nie widziałam w okularach, te mi się wyjątkowo spodobały, a TŻ palnął że lepiej wyglądam w okularach niż bez nich
oesu, ale sobie pojechał samobój

XminorXlosX jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 09:54   #3254
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Dalekowidzem nigdy nie byłam, nie znam się
Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość

A ja z Kwarców znam ino Barbarę.
A kopa we chce? Poza tym, w soczewkach mam wzrok sokoli

Cytat:
Zawsze myślałam, że masz większe minusy

Ale Ty pierdoły wygadujesz przez tę gorączkę
Ale bez soczewek nie wychodzę z domu - nie widzę, nie rozpoznaję ludzi, nie widzę samochodów
Cytat:
Ja również należę do tych gorzej widzących z daleka. Mam -1,75 bodajże. Okulary nosić powinnam, ale tego nie robię bo gdy spojrzę w lustro to jestem jeszcze gorzej załamana. To nic, że aby zobaczyć człowieka czy autobus z odległości 1 metra muszę mrużyć oczy, a jeszcze i tak nie zawsze wszystko dopatrzę
Świat w końcu po coś wymyślił soczewki kontaktowe
Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
Cytat:
Na polowanie wybiorę się w poniedziałek chociaż wydaje mi się, że tam nic nie będzie niestety nie mam w pobliżu rossmanna dopiero w poniedziałek na uczelni będę i okienko się znajdzie
A ja już po zakupach i mam wszystko, co chciałam (a nawet więcej ).
Stary 2013-11-22, 09:57   #3255
1c04c0ef348ca38f90d52b59e9c2f570f7211256_63ab873f96396
Konto usunięte

Cytat:
Pochwalisz się?
Kiszę się właśnie z makadamią na łbie. Po myciu dam się włosom skręcić, zobaczymy na ile im się podoba nowe cięcie.
1c04c0ef348ca38f90d52b59e9c2f570f7211256_63ab873f96396 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 10:19   #3256
201704240919
Konto usunięte

Cytat:
Ostatnio mam doła i czuję potrzebę podzielenia się z kimś moją sytuacją.

Moja Mama wyjechała do Anglii i zostawiła mnie i młodszego o 2 lata Brata pod opieką Babci i Dziadka. O ile z Babcią da się wytrzymać ( chociaż nie pozwala mi za bardzo na spotykania się z chłopakiem i miesza się we wszystkie sprawy ) tak z Dziadkiem jest gorzej bo pije średnio co drugi dzień, a w domu się na Nas ( mnie i Bracie ) wyżywa psychicznie. Od czasu do czasu dochodzi nawet do tego, że zanosi się na przemoc fizyczną. Prawie codziennie wysłuchuję, że jestem niedobrą wnuczką, że co chwile wychodzę z domu ( wychodzę tylko w weekendy tak naprawdę i to do koleżanki na noc bądź z chłopakiem do miasta czy do niego do domu, ale dziadek nie wie, że mam chłopaka bo by mnie zatłukł ). Słyszę także, że jestem gówniarą, że mam wypierd.lać, że od mojego narodzenia mnie nie lubi itd. Wszystkie dyskusje mam ponagrywane i zamierzam iść z tym na policję tylko czy wtedy nie będzie tak, że MOPS przyjdzie do domu i zabierze Nas ( mnie i Brata ) do Domu Dziecka skoro nie ma Mamy w Polsce?
To ja mam identycznie z ojcem - też chleje, wszystkiego nam żałuje (przechleje z 50zł dziennie, a oszczędza nam na jedzeniu, bo 'za dużo' pieniędzy idzie,a jemu piwsko i wódka się należy),a najbardziej wyżywa się na mnie - słyszę od niego codzienne obelgi pod moim adresem, kilka raz doszło do rękoczynów. Przez niego mam samoocenę równą zeru, daję się pomiatać innym i kompletnie nie wierzę w siebie. Czy mogę coś zrobić ? Na razie nie, ale za kilka lat jak znajdę pracę i będę w stanie się utrzymać, wyrzucę go z domu (jest zapisany na mnie) i nie dam mu ani złotówki, tak on mi nie dał. Za to co mi zrobił, zapłaci mi za kilka lat.
A najgorsze jest to, że nikt mnie nie broni, rzuca się na mnie, wykrzykuje jakim jestem nieudacznikiem. Nigdy nie uważałam go za ojca, dla mnie już dawno powinien być w jakimś psychiatryku.
A prawo funkcjonuje u nas jak funkcjonuje, najlepiej jest zabrać dzieci do domu dziecka, i dawać takim gnojom przyzwolenie na normalne życie społeczne - to ich powinni izolować, a nie niczemu niewinne dzieci...

Cytat:
Maaalutką, okulary mam do czytania, komputera telewizora, czyli w sumie pół dnia prawe oko +0.25, lewe -0.5 +0.5 176stopni. To lewe mi szwankuje bez okularów oko bardzo mi się męczy i litery niby widzę ale nie są czyste że tak powiem, krawędzie się łączą i zlewają
Ja nie wiem co mi jest, ale po 30-60minutach od rysowania (jak skupiam się na jednym elemencie) wzrok mi się gubi, zaczyna mi się rozmazywać obraz, boli mnie głowa i muszę zrobić kilkugodzinną przerwę...

Miałam jechać do miasta i zaczepić o Ross, nie idę, mam paskudny humor..
201704240919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 10:24   #3257
izaa29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Pokaż wiadomość
oesu, ale sobie pojechał samobój
A nooo

Cytat:
Pochwal się
W sumie ja to tylko za lakierami może ewentualnie jakiś puder by się przydał resztę mam

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
Ja nie wiem co mi jest, ale po 30-60minutach od rysowania (jak skupiam się na jednym elemencie) wzrok mi się gubi, zaczyna mi się rozmazywać obraz, boli mnie głowa i muszę zrobić kilkugodzinną przerwę...
Może to przemęczenie? Niestety nie spotkałam się z czymś takim
izaa29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 10:37   #3258
kascysko
Zakorzenienie

[1=1c04c0ef348ca38f90d52b5 9e9c2f570f7211256_63ab873 f96396;43830862]Pochwalisz się? [/QUOTE]

Cytat:
Pochwal się
W sumie ja to tylko za lakierami może ewentualnie jakiś puder by się przydał resztę mam
Ja też same lakiery kupiłam, bo pomadka poza promocją: KLIK!

Niemniej samymi zakupami jestem trochę zbulwersowana.
Stary 2013-11-22, 10:41   #3259
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Możecie mi doradzić, czy to zdjęcie nadaje się do opublikowania?

Przy okazji macie moją grzywkę
ślicznie na nim wyglądasz

Cytat:
Napisane przez FeelingLost Pokaż wiadomość
Ech... Smutno mi.

Znalazłam małą, rudą kotkę. Ma może kilka tygodni. Waży jakiś kilogram jak nie mniej. Rodzice nie zgadzają się bym wzięła ją do siebie. Zostawiłam jedzenie dla niej na podwórku. Będę szukać dla niej domu, ale wątpię by ktoś chciał ją przygarnąć.
sama bym chętnie przygarnęła małego kotka, ale nie mogę w wynajętym mieszkaniu... zresztą często nie ma mnie w domu. ale szkoda maleństwa

Cytat:
Ja mam paczadłowzmacniacze od 3 klasy podstawówki, lewe oko zawsze miałam jakoś słabsze. Za nic nie mogę sobie przypomnieć teraz ile, ale różnica jest chyba o dioptrię.
Pomykam do szkoły w warkoczu, widzę poprawę stanu włosów! tylko ten, pokłułam się o końcówki
ja mam różnicę między lewym i prawym okiem -1,75, przy czym prawie jest całkowicie sprawne

Cytat:
Napisane przez Ewuniaa16 Pokaż wiadomość
To ja mam identycznie z ojcem - też chleje, wszystkiego nam żałuje (przechleje z 50zł dziennie, a oszczędza nam na jedzeniu, bo 'za dużo' pieniędzy idzie,a jemu piwsko i wódka się należy),a najbardziej wyżywa się na mnie - słyszę od niego codzienne obelgi pod moim adresem, kilka raz doszło do rękoczynów. Przez niego mam samoocenę równą zeru, daję się pomiatać innym i kompletnie nie wierzę w siebie. Czy mogę coś zrobić ? Na razie nie, ale za kilka lat jak znajdę pracę i będę w stanie się utrzymać, wyrzucę go z domu (jest zapisany na mnie) i nie dam mu ani złotówki, tak on mi nie dał. Za to co mi zrobił, zapłaci mi za kilka lat.
A najgorsze jest to, że nikt mnie nie broni, rzuca się na mnie, wykrzykuje jakim jestem nieudacznikiem. Nigdy nie uważałam go za ojca, dla mnie już dawno powinien być w jakimś psychiatryku.
A prawo funkcjonuje u nas jak funkcjonuje, najlepiej jest zabrać dzieci do domu dziecka, i dawać takim gnojom przyzwolenie na normalne życie społeczne - to ich powinni izolować, a nie niczemu niewinne dzieci...

Miałam jechać do miasta i zaczepić o Ross, nie idę, mam paskudny humor..

strasznie Wam współczuję dziewczyny. jedyne co mogę to przytulam, bo naprawdę nie wiem jak doradzić...

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 10:41   #3260
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam jutro wstać wcześniej, by iść na polowanie, ale mi się nie chce :brzydal
Też miałam dzisiaj jechać, ale wolę tą pracę napisać mam dopiero 13 stron, chcę dziś przynajmniej do 20 dobić Mam mieć około 30 stron tak więc jeszcze trochę i skończę tą teorię
M4rt3czk4_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 11:30   #3261
deszczowypies
Zakorzenienie

ale mi się ładnie włosy pokręciły po Goodbye Damage, akurat na jej denko koleżanka przyjdzie to spróbuję ją namówić na foto włosowe

Stary 2013-11-22, 11:52   #3262
meeedzik
Zakorzenienie

Ja też już po zakupach Rossmannowych wpadły dwa tusze wibo ( różowy i niebieski ) Kascysko byłam z samego rana i akurat trafiłam jak kobitka skończyła dokładać towar i mam świeżutkie eyeliner wibo i 5 lakierów zadowolona jestem
Stary 2013-11-22, 12:07   #3263
justusia16
Wtajemniczenie

Ja nałożyłam mixa na włosy...a humor mam dalej paskudny
justusia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 12:10   #3264
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Ja też już po zakupach Rossmannowych wpadły dwa tusze wibo ( różowy i niebieski ) Kascysko byłam z samego rana i akurat trafiłam jak kobitka skończyła dokładać towar i mam świeżutkie eyeliner wibo i 5 lakierów zadowolona jestem
widziałam na blogu kascysko piękne lakiery, już wiem, że do Rossa pójdę nie tylko po tusz co z tego, że właśnie wydałam w osiedlowym sklepie 8 zł na puszkę tuńczyka

Stary 2013-11-22, 12:15   #3265
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Hej

Wróciłam z Rossa i u mnie szału nie było, w sensie mało ludzi rzuciło się na kolorówkę ale u mnie dziady jedne nie zrobili promocji na podkład z Lirene
Kupiłam podkład z Affinitone i dwa eyelinery z Lovely- szary i turkusowy
I jeszcze kupiłam sobie serum arganowe do twarzy z Deli :brzydal

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 12:24   #3266
201703240903
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość

sama bym chętnie przygarnęła małego kotka, ale nie mogę w wynajętym mieszkaniu... zresztą często nie ma mnie w domu. ale szkoda maleństwa

ja mam różnicę między lewym i prawym okiem -1,75, przy czym prawie jest całkowicie sprawne

strasznie Wam współczuję dziewczyny. jedyne co mogę to przytulam, bo naprawdę nie wiem jak doradzić...
Zostawiłam ją na podwórku na noc w starej budzie psa. Piszczała pod moim oknem do północy. Byłam rano na podwórku, ale nigdzie nie mogę jej znaleźć.

Kotek jest indywidualistą. Gdy TŻ mieszkał z rodzicami to zostawiał kota na 8-9h samego. Bawił się sam albo spał pół dnia.
201703240903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 12:25   #3267
dilula
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Też byłam zaraz po otwarciu Rossa. Pokusiłam się tylko na 3 lakiery, żółty tusz Lovely i róż. Chciałam jeszcze jeden piasek Wibo, ale wykupiony i od tygodnia dostawy brak. Poszukam go w innych Rossmannach.
Stary 2013-11-22, 12:30   #3268
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FeelingLost Pokaż wiadomość
Zostawiłam ją na podwórku na noc w starej budzie psa. Piszczała pod moim oknem do północy. Byłam rano na podwórku, ale nigdzie nie mogę jej znaleźć.

Kotek jest indywidualistą. Gdy TŻ mieszkał z rodzicami to zostawiał kota na 8-9h samego. Bawił się sam albo spał pół dnia.
aż się serce kraja

ale to też zależy od egzemplarza, można trafić na furiata, który będzie wściekły że siedzi tyle sam. moja mama zna przypadek, że kot kiedyś obsikał zawartość szafek z bielizną (spryciula sam je otworzył), bo mu się nudziło w domu więc ja się trochę tego boję

Stary 2013-11-22, 12:44   #3269
201703240903
Konto usunięte

Cytat:

Cytat:
aż się serce kraja

ale to też zależy od egzemplarza, można trafić na furiata, który będzie wściekły że siedzi tyle sam. moja mama zna przypadek, że kot kiedyś obsikał zawartość szafek z bielizną (spryciula sam je otworzył), bo mu się nudziło w domu więc ja się trochę tego boję
Szkoda mi tej kotki . Jakbym mieszkała tylko z TŻ to bym ją wzięła. Felek miałby koleżankę. Swoją drogą zastanawiam się jak można wyrzucić takie małe stworzonko i skąd w ludziach taka ogromna znieczulica.

Nie wiem czy dobrze zrobiłam zastanawiając ją na podwórku na noc.
201703240903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-22, 13:01   #3270
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
widziałam na blogu kascysko piękne lakiery, już wiem, że do Rossa pójdę nie tylko po tusz co z tego, że właśnie wydałam w osiedlowym sklepie 8 zł na puszkę tuńczyka
no właśnie te co Kas kupiła też mnie kusiły tylko nie cierpię zmywać brokatu i to mnie powstrzymuje
Hehe jak taka promocja to aż żal nie kupować
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43833154]Hej

Wróciłam z Rossa i u mnie szału nie było, w sensie mało ludzi rzuciło się na kolorówkę ale u mnie dziady jedne nie zrobili promocji na podkład z Lirene
Kupiłam podkład z Affinitone i dwa eyelinery z Lovely- szary i turkusowy
I jeszcze kupiłam sobie serum arganowe do twarzy z Deli :brzydal

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
Patka ja też się właśnie wkurzyłam, że nie było promocji na podkład Lirene, bo bardzo lubię ale na szczęście kupiłam 2 tyg temu jak też był w promce, nie aż tak dużej jak teraz by był, ale udało mi się i już z innymi nie kombinuję, bo Lirene bardzo lubię już około 2 lata używam i wszystkie inne co testuję nie równają się z nim, a po Affinitone strasznie się świeciłam, wyglądałam jakbym posmarowała buzię smalcem
Cytat:
Napisane przez dilula Pokaż wiadomość
Też byłam zaraz po otwarciu Rossa. Pokusiłam się tylko na 3 lakiery, żółty tusz Lovely i róż. Chciałam jeszcze jeden piasek Wibo, ale wykupiony i od tygodnia dostawy brak. Poszukam go w innych Rossmannach.
Ja na szczęście dorwałam dwa ostatnie piaski u mnie w Rossie, chciałam czarny ale niestety nie było, może jeszcze po week dołożą towaru
Chciałam tez zwykły złoty, ale też nie było więc wzięłam taki bardziej miedziany.

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości