|
|
#2761 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Cytat:
pokonać lenia dla murzynka w środku nocy hahhahaNo i oczywiście kończę 18!!!! Jak co roku :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2762 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale chyba nie wyobrażam sobie jakby mój gin się mnie tak zapytał, biedny byłby![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
brawo! |
||||
|
|
|
#2763 | ||||
|
Zakorzenienie
|
asienka213
jak mojego nie ma 2 dni to ja już zawodzę z tesknoty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
faktycznie ciężka do przyniesienia ![]() Cytat:
ja robię tak, że wrzucam je na patelkę i tak podsmażam aż się rozgrzeją, chwilkę popyrkają, następnie dodajesz cukru i teraz masz do wyboru. Albo na tą patelkę wrzucasz śmietany/jogurtu i to chwilę podgrzewasz, albo wyrzucasz na makaron osobno śmietanę/jogurt i truskawki. Ja ostatnio wymieszałam z jogurtem truskawkowym![]() baja_86 |
||||
|
|
|
#2764 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za zakupy
|
|
#2765 |
|
Zadomowienie
|
Ufff uporałam się zakupami firanek i zasłonek do pokoju
muszę teraz iść sprzątać i prasować a mam strasznego leeeenia
|
|
|
|
#2766 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć mamuśki
Przyszło mi dziś lustereczko lwiątko z Fisher-Price Moja pierwsza rzecz dla berbeciaA ja dopiero siadłam na forum. Od rana siedzę nad rozliczeniem VAT i już dostaję oczopląsu od tych cyferek A to już 2 podejście. Ale na szczęście koniec Biorę się za nadrabianie
|
|
|
|
#2767 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ta kurtka te zjest niby na ciążę... że tej żadnej z was leniuchy nie chce sie poczytac o aukcji do końca ![]() ja miałam nosidło i odradzam. Nie jest wygodne Cytat:
![]() Mnie też gin badał tylko na początku, potem przez kilka wizyt nie, tylko usg dzidzi robił, ale ostatnio zasugerowałam, że mam dziwne uczucie na dole, gdy np. siusiam, to mnie pomacał i stwierdził, że trzyma się mocno. Kiedy zamawiałaś do mnie wciąz nie przyszła grzchotka wredna![]() Gdzież zgubiłam cytat o wielkim lumpie. Ja mam całkiem niemały obok i wcale mie sięnie podoba. Trzeba się nachodzic żeby coś znaleźć, w dodatku są tam tłumy i mnie to wnerwia Dzisiaj dostawa. Ide polować. Pewnie znowu wrócę z niczym i zła![]() TeQiba wpisz mi prosze połówkowe na 9 grudnia 16.30 będzie 3/4 d, pooglądam swoje dzidzi na żywo
Edytowane przez bebe97 Czas edycji: 2013-11-22 o 13:14 |
|||
|
|
|
#2768 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Boję się tej wiązanej, jakieś mam schizy że źle zawinę i mi dziecko wypadnie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja także. Mój mąż to Bartek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() W końcu zdecydowałam się na pierwszą pościel. Uff, kupiłam pościel i rożek i nawet tanio znalazłam. Ochraniacz na szczebelki kupię chyba z Ikei - biały, będzie uniwersalny do wszystkich pościeli i będzie mi pasował do białego łóżeczka. No i ma 3 metry długości więc ochrania całe łóżeczko.
|
|
#2769 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://chustadlapoczatkujacych.blogs...nka-pouch.html jak mi się spodoba takie chustowanie, to zainwestuję w tkaną pewnie Pochwal się zakupami I zaciekawiłaś mnie tym ochraniaczem - musze poszperać na stronie ikei... tylko nie będę specjalnie po to jechać. Pasowałoby, żeby na all to było..
|
|
|
|
|
#2770 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
Sto lat!!! Cytat:
Cytat:
. Wow ale Ci gin wszystko mówi dokładnie, będę musiała chyba się trochę nad swoim milczkiem popastwić...Ja dziś pracuję od 15 ale od rana zdążyłam już pojechać na basen, umyć samochód, zrobić obiad (dziś szczawiówka i babka ziemniaczana). I muszę dalej się zawijać, przygotowywać się do dzisiejszych i jutrzejszych zajęć bo ten weekend mam pracujący. Miłego dnia!
|
|
#2771 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
już wygrzebałam truskawki z zamrażalnika- mój Tż jest zachwycony bo uwielbia to danie
|
|
#2772 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kolor szare kropki i do tego rożek Ochraniacz Ikeowski to ten: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30113939/ Jeśli będziesz chciała to mogę Ci kupić i wysłać. Do ikei mam 5 minut samochodem i często tam bywam.
|
|
#2773 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2774 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() jak można taką grzechotkę zamówić? Cytat:
przyznam się że też mi się Kunegunda podobało. ostatecznie stanęło na Klarze; Magdalena Elżbieta Klara -
|
|
|
#2775 |
|
Zadomowienie
|
ok zmykam kucharzyć w potem na budowę- walki z wyborem farb i kolorów ciąg dalszy
Milego popołudnia Mamusie i nie szalejcie z postami bo potem mam po kilkanaście stron do nadrabiania---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------
|
#2776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2777 | |||||
|
Rozeznanie
|
W końcu nadrobiła, ale lecicie z tekstem.
Cytat:
Cytat:
Mnie takie "atrakcje" ominą, bo będę rodziła przez CC, ale pewnie czekają mnie inneCytat:
Z taką nianią, to bez obaw można bobo zostawić Cytat:
Ale muszę przyznać, że fajne toto.Cytat:
|
|
#2778 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Chwile mnie nie było i już następna strona
![]() Ale nie próżnowałam ![]() Aa... i pościągałam suche pranie z linki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaśliniłam się przez ciebie ![]() Ja robię tak że wrzucam truskawki do pojemnika i miksuje je z cukrem i śmietaną Potem polewam tym makaron Cytat:
A w ogóle to nowy lumpik i z tygodnia na tydzień coraz więcej osób tam jest. Chyba będę musiała z niego zrezygnować, bo nie lubię tłumów, a poza tym wszystko będzie przebrane ![]() Ja bym chciała urodzić w 38t właśnie Ale dzięki tobie zdałam sobie sprawę, że przecież wyprawkę trzeba mieć skompletowaną szybciej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2779 |
|
Zadomowienie
|
Tylko że tu piszą że te chusty typu pouch to są dla dzieci siedzących, od 6 m.ż
![]() http://chustadlapoczatkujacych.blogs...nka-pouch.html
|
#2780 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=ag9;43834507]Pościel kupiłam taką: http://allegro.pl/nowosc-2el-posciel...733960898.html
kolor szare kropki i do tego rożek[QUOTE] Jeju, wzór o jakim myślałam. Super
|
#2781 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
No brawo brawo. Pościel wkleiłam kilka postów wyżej, tylko taki tu ruch dzisiaj że pewnie ominęłaś
|
|
#2782 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() raz zainwestujesz, a potem możesz nosić i dwulatka - o ile kręgosłup wytrzyma
|
|
|
|
|
#2783 |
|
Zakorzenienie
|
tak czytam, że niektóre z Was szaleją z porządkami.
niech NIKOMU nie przyjdzie do głowy mycie okien i wieszanie firanek!! ![]() Pozycja z rękami w górze przez dłuższą chwilę jest niebezpieczna dla dziecka i przez wysilek może powodować odklejanie się łożyska. tak więc przed świętami tego typu porządki robią faceci
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
co do imion mamy pare typów ale jeszcze tak do konca to pewnie zdecydujemy przed porodem..w ostatniej ciązy dłuugo mial być Tytus na koncu został Tymon. Troche przez rodziny bo sie smialy z imienia że Tyfus itd
Teraz też Tytus jest na tapecie. ale myslimy jeszcze o imieniu Wit (nie Witold) Mi sie podobają krótkie imiona i neizbyt popularne Oksana-bardzo ładne z dziewczęcych mysleliśmy o : Nela, Rita, Sonia, Sara, Gloria, Ida.też krótkie:P |
|
|
|
#2785 | |||
|
Moderator
|
Cytat:
Cytat:
Palących przed ciążą, w trakcie czy po? Cytat:
![]() Chciałam Danutę, a proboszcz mi mówi że nie ma takiej świętej No to co mogłam na szybko wymyślić? - Maria, bo wiedziałam że taka święta jest na pewno |
|||
|
|
|
#2786 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie przeoczyłam. Ale pościel cudowna Cytat:
Bo tam też ręce trzeba mieć w górze i często bolą
|
||
|
|
|
#2787 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mąż umył wszystkie okna! ja zawiesiłam firanki i zasłonki ale są na tych kółkach więc rąk dłużej w górze niż 5 sekund przy jednej nie miałam inna sprawa, że na drabinie latam... ale jestem mega ostrożna. Tzn. byłam bo to już za mną
|
|
#2788 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje dziewczyńskie typy to Lena, Ewa i chyba Iga - od Igora, na którego czeka mój mąż. Sonia tez ładnie, ale zbyt wymyślnie do naszego nazwiska chyba. Warunek jest jeden proste i krótkie
![]() Bejb200 mój osobisty wybór między tymi trzema imionami dla synka, ktore wymieniłaś, to Dawid |
|
|
|
#2789 |
|
Rozeznanie
|
Zapłacił 130zł. Sporo, ale w domu mam jeden elektroniczny i jeden bezrtęciowy pod pachę, które są beznadziejne, więc żałuje że nie kupiliśmy wcześniej tego jednego; droższego ale i lepszego.
|
#2790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.

to ile masz teraz lat? Aaaaa wiem, osiemnaście!! 
A Usg miałam dopiero 2 razy - na 1 wizycie by obejrzeć pęcherzyk i potem w 12 tygodniu.
genialny sen 

pokonać lenia dla murzynka w środku nocy 
ale chyba nie wyobrażam sobie jakby mój gin się mnie tak zapytał, biedny byłby

za zakupy
i zapraszam wszystkie na torcika urodzinowego
do mnie wciąz nie przyszła grzchotka wredna