![]() |
#4921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossmann cz. XIX
Wibo wow matt effect nr 3 pieknie wyglada na paznokciu,
![]()
#4922 |
Klientka w krawacie
|
Może wybierz się może na Ruską i pl. Legionów - w tych Rossmannach kupowałam zwykle to, co w oka mgnieniu znikało z innych
![]()
#4923 |
Raczkowanie
|
Dokładnie. Jak się w kwietniu (czy maju?) obkupiłam tak do dziś mam zapas tuszy i podkładów. A jakbym nie była taka durna to teraz bym sobie kupiła "świeże" i radochę bym miała.
Tak sobie myślę,,, Może ja nie zmądrzałam, może po prostu po ostatnim -40% wszystko mam,,, Heh. Przed chwilą obadałam mój zakup - róż Bourjois. Śmierdzi tak jak i ichnia "czekolada" :/, jakoś inaczej sobie wyobrażałam ten zapach, o który tyle szumu. Nie przywołał we mnie wspomnień dzieciństwa kiedy podkradało się maziaje mamie/babci/ciociom. Ale,jak będzie się sprawował tak jak mówią to mu wybaczę ;-). |
![]() ![]() |
![]() |
#4924 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4925 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
o dzięki za info. chyba się skuszę, ale u siebie nie widziałam tych szaf Eveline (Kabaty, Stokłosy) Ktoś się orientuje w jakiej częsci Wawy dostanę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4927 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4929 |
Rozeznanie
|
moje skromne zakupy
![]() * tusz scandaleyes retro glam - rimmel- 17,99zl * lovely kredka czarna - 2,39zl * lakier 60 seconds - szary nr 803- rimmel - 5,99zl * lakier wibo piaskowy nr 2 - 4,19zl * lakier miss sporty - clubbing - nr 036 - 3,89zl * lakier miss sporty - clubbing - nr 048 - 3,89zl jutro wybieram sie po fluid-y i blyszczyk-i ![]() ![]() ![]() a kupowala ktoras BABY LIPS ?? bo u mnie powiedziano mi ze nie wchodza w promocje... i kosztuja normalnie 9.99zl ![]()
![]() ![]() - ograniczam słodycze... ![]() ![]() - pije co najmniej 1.5 litra wody dziennie... ![]() - dbam o siebie ![]() iii... czekam na rezultaty ![]() ![]() ![]() Edytowane przez online88 Czas edycji: 2013-11-22 o 21:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Zadomowienie
|
Spróbuję ponadrabiać posty, ale to niemożliwe
![]() Bourjois Effet 3D Max Gloss Piasek Wibo nr. 3 :Love: - wracam po więcej! Chcę wszystkie ![]() Błyszczyk z Eveline BB Magic Gloss nr. 368 |
![]() ![]() |
![]() |
#4931 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jutro ide na zakupy ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4932 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja się zastanawiam nad poczwórnymi z Wibo, bo zależy mi na matowym brązie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale tu sie cicho zrobilo, niedlugo watek dobije do 5000 ![]() lekki podklad (na codzien nie stosuje, sam puder) na jakies wyjscia, to jaki polecacie? zeby byl dobry, jasny, a najlepiej wpasowujacy sie w cere ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4934 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4935 |
Wtajemniczenie
|
Ufff, dobrnęłam do końca
![]() Kochane, ale mnie kusicie tymi cieniami Eveline... Mój porftfel woła ratunku, a moja lista znów rośnie i rośnie :| grrr... Pytanie do tych które kupowąly, bo już nie mam sił przeszukiwac.. Po ile teraz są: maybeline eyeliner gel Miss Sporty, Eye Pencil ![]() Edytowane przez klapouszek29 Czas edycji: 2013-11-22 o 21:25 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4936 |
Rozeznanie
|
A moja lista wykonana i nie rośnie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4937 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Jakby ktoś nie znalazł czegoś na Stokłosach w Galerii to tuż obok po drugiej stronie ulicy jest kolejny Rossman,który cieszy się mniejszym zainteresowaniem. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4938 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny z Bydgoszczy, jest gdzieś u nas szafa Eveline?
dziewczyny strasznie kusicie cieniami i pomadkami :P byłam dzisiaj koło 10 w Rossmanie i spotkały mnie pustki ![]() kupiłam niezmacany na szczęście [zaklejony taśmą] color tattoo on and on bronze, piasek wibo brązowy oraz matowy błyszczyk z lovely mimo waszego odradzania ![]() zapomniałam o paru rzeczach ![]() Edytowane przez nicctakiego Czas edycji: 2013-11-22 o 21:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#4939 |
Wtajemniczenie
|
Jutro znowu ide :|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#4940 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Edytowane przez 20160901857 Czas edycji: 2013-11-22 o 21:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4941 | ||
maskott
|
ja mam jasną, serio porcelanowo białą twarz i ta beżowa część jest idealna. dodatkowo zawsze można zmieszać z tym ciemniejszym i uzyskasz odpowiedni kolor dla siebie. jeszcze przetestowałam ten różowy na moje minicienie i fajnie wygląda pod oczami. jak z trwałością to się później mogę wypowiedzieć. a zielony mieszam z beżowym i wokół nosa nakładam (niestety zima i chusteczki podrażniają okolice :/) i też fajnie wygląda. ja polecam ten korektor
![]() Cytat:
![]() Cytat:
uwielbiam zapach różu bourjois ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4942 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Byłam dziś w obu tych rossmannach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4943 |
Zakorzenienie
|
nie polecam, ja mam tą czwórkę brązową wibo i nie zachwyca.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4944 |
Zakorzenienie
|
byłam i zakupiłam wszystko z mojej listy i na nic wiecej sie nie skusiłam
![]() Wiec do koszyka wpadły: -żółty tusz lovely ( nawet trafił mi sie nie otwierany egzemplarz- powinien słuzyć długo ![]() -korektor miss sporty - baza pod lakier z miss sporty (chciałam odzywkę, ale była juz wykupiona ![]() - matujący top z lovely zapłaciłam malutko i wyszłam bardzo zadowolona z rossa ![]() ![]() Chciałam kupić pomadkę baby lips ale niestety okazało się ze nie było ich w rossmanie ![]() ![]()
#4945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tusze ZAWSZE biorę z szuflady. Co nie zmienia faktu, że nigdy więcej nie kupię kilku na jednej promocji. A co do zapachu różu,,, Nawet w recenzjach pojawia się często jako plus, więc pewnie to ja jestem jakaś dziwna ;-). Na szczęście nie jestem jakoś bardzo czuła na zapachy, przywyknę. Po prostu się zawiodłam. Edytowane przez divide Czas edycji: 2013-11-22 o 21:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Wtajemniczenie
|
A ja przychodze do Was z czymś innym
![]() http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=2086624 5 Na ile to pewne że to nie podróby, jakie ceny.. :O |
![]() ![]() |
![]() |
#4948 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaraz nowy wątek ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#4949 |
Zadomowienie
|
Tak poczytałam w internecie i masz rację
![]() ![]() Moja lista na następne zakupy prezentuje się na razie tak: - kredka Mini-Me z Miss Sporty, ale brązowa. Na początku chciałam białą, ale słyszałam, że badziew ![]() - pomadka Eveline Aqua Platinum nr. 416 - wskoczyła zamiast Wibo Eliksir. Tak dla siebie nie znalazłam koloru, a tu... bajka ![]() ![]() - matujący top coat z Lovely - cienie ( i tu mam problem... chciałabym coś matowego, ale niedrogiego. W poniedziałek będę szukać. ) ![]() - lakiery z Wibo - kredka do oczu z Lovely brązowa (ta po 3,99 zł) - z czystej ciekawości, będzie kosztowała grosze. - może zielony tusz z Wibo. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4950 |
Przyczajenie
|
o mamo, zamówiłabym pomadeczki Revlona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.