Pomadki i szminki

Astor Soft Sensation Lipcolor Butter Nawilżająca pomadka do ust w kredce

Astor Soft Sensation Lipcolor Butter Nawilżająca Pomadka Do Ust 008 Hug Me

• 14 marca 2022 o 14:16
    Lubimy się
    Pomadka w kredce bardzo mi odpowiada, ponieważ forma pozwala ładnie nakreślić kontur ust, dzięki temu wydają się one wyraźniejsze. Ponadto pomadka delikatnie maluje usta co daje ładny efekt. Jest również przyjemna w smaku i dobrze się ją nakłada.
  • 22 lutego 2022 o 22:45
    Dobra szminka o przyjemnej konsystencji i ładnym kolorze
    Produkt otrzymałam od Wizaż.pl dawno temu w ramach testu ,pomadka ma przyjemną konsystencję masełkowa konsystencję przyjemny zapach dobra pigmentację i krycie ,dobrze nawilża usta jest bezproblemowa w aplikacji ,trwałość średnia ,mój kolor Bunt Rose różowy kolor w ciepłym odcieniu , dobra pomadka jestem zadowolona polecam
    • Bezproblemowa w aplikacji
    • Konsystencja
    • Krycie
    • Pigmentacja
    • Dobrze nawilża usta
    • Średnio trwała
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 9 listopada 2020 o 8:35
    Bardzo komfortowa
    Pomadka w pięknych kolorach, mocno napigmentowana i przyjemna w noszeniu. Wydajna, jest ze mną długie miesiące i zużycie jest minimalne. Nie przesusza ust i długo się utrzymuje mimo, że nie jest to matowy produkt. Podoba mi się opakowanie, zapach i konsystencja, jakość produktu jest bardzo dobra. Ta linia pomadek z Astor jest moją ulubioną, trwała, nawilżająca i nasycona kolorem.
    Zalety:
    • Kolorystyka
    • Jakość
    • Nawilżenie
    • Pigmentacja
    canbria
    1 maja 2020 o 21:13
    Astor stworzył pomadkę która jest matowa, a zarazem nawilża, wow!
    Oceniam odcień 027 Elegent Nude - na pewno nie jest to nudziak, ale bardzo sprytnie dopasowuje się on do koloru naszych ust, stąd pewnie w nazwie to określenie "Nude". Kolor idealny do noszenia na co dzień. Pomadkę kupiłam już jakiś czas temu podczas jednej z wielkich promocji w Rossmannie (jak jeszcze były szafy Astora). Często to właśnie wtedy robię większe kosmetyczne zakupy po mocno obniżonych cenach. Szukałam czegoś matowego do ust, nigdy jeszcze nie miałam żadnej szminki z Astora i tak wpadłam na tę pomadkę. Spodobało mi się jej opakowanie w formie wykręcanego sztyftu, a także zapewnienie producenta, że jest ona nawilżająca. I tak trafiła do sklepowego koszyka. Pomadka znajduje się w plastikowym opakowaniu w kolorze mocno zbliżonym do koloru samej pomadki. Opakowanie jest ozdobione złotymi napisami, które mimo upływu czasu się nie starły, za co plus. Zatyczka jest wystarczająco duża, by z łatwością zamknąć opakowanie, nie uszkadzając przy tym sztyftu, co już nie raz zdarzyło mi się przy innych, węższych zatyczkach. Szminka na początku jest ładnie wyprofilowana, ścięta i ostro zakończona, co ułatwia aplikację. Oczywiście wraz z upływem czasu, sztyft zrobił się bardziej płaski, ale nie przeszkadza to jakoś bardzo w nałożeniu jej na usta. Szminka jest niesamowicie kremowa i aksamitna, można by powiedzieć nawet, że masełkowata. Jest bardzo dobrze napigmentowana, wystarczy dosłownie kilka pociągnięć, żeby pokryć nią usta, już po jednej wygląda bardzo dobrze, naturalnie. Jest mega wydajna i ma przepiękny, waniliowy zapach. Na ustach daje efekt matu, ale nie płaskiego, tylko takiego jakby lekko satynowego, generalnie - bardzo zdrowo wyglądającego. Szminka dzięki swojej aksamitnej konsystencji i "zdrowemu matowi" nie podkreśla suchych skórek, za co również należą się gromkie brawa! Astor Lipcolor Butter tak jak obiecuje producent, faktycznie nawilża usta, a to jeszcze mi się nie zdarzyło, używając matowych pomadek. Jeśli chodzi o trwałość, to szminka oczywiście nie przetrwa jedzenia, ale zjada się w sposób poprawny, dołożenie jej nie jest żadnym problemem. Jeśli nic nie jemy, ani nie pijemy, będzie spokojnie siedzieć na ustach i ładnie się prezentować. Jeśli zależy nam na ciut większej trwałości, to polecam aplikować ją na uprzednio nałożoną konturówkę (do koloru 027 z Astora super pasuje konturówka Golden Rose 510). Jeśli ktoś jeszcze nie miał okazji jej wypróbować, to koniecznie polecam po nią sięgnąć.
    Zalety:
    • ładnie i zdrowo wyglądający mat
    • nie podkreśla suchych skórek
    • nawilżenie i pielęgnacja ust
    • przepiękny zapach
    • zjada się w sposób poprawny
    • bajecznie łatwa aplikacja
    Wady:
    KAJAL K
    22 listopada 2019 o 22:19
    Naturalny efekt
    Nie jestem fanką mocnego makijażu i na codziennie preferuje proste kosmetyki. Ta pomadka odpowiada mi, bo jest praktyczna . Nie ma zbyt mocnego pigmentu i kolory są bardzo naturalne i twarzowe. Każdy znajdzie coś dla siebie. Dodatkowo czuć że nawilża usta, są ładnie i subtelnie podkreślone. Moim zdaniem taka pomadka to idealny wybór na codzien, do biura, żeby się nie przejmować, ze coś się starlo albo rozmazalo.