![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Monka tylko i wyłącznie
![]() ![]()
#2912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pierogi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mona1- biorę Femibion i podwójną dawkę żelaza. mariolasl- zrobiłaś mi takiego smaka murzynkiem że wybiorę się chyba dzis na murzynka w gorącej czekoladzie Serissa- to zależy gdzie robisz badania, ja miałam wyniki w ten sam dzień bo robię w laboratorium justine_87- może zrobię sobie w poniedziałek ten posiew w takim razie, zaraz poczytam co to bo badanie połówkowe mam w środę to poszłabym z kompletem badań do gin. Dzięki za poradę mmhym- spróbuję tego buraka! agunia4ever- gratulujemy Sławusia ![]() Karolcia2401- maść Bepanhten jest tłusta a krem jak lekki kremik więc zainwestowałabym w maść, w moim domu używa się tego od lat na wszystko pomaga jak płyn do mycia szyb w Moim wielkim greckim weselu ![]() elunka88- rzecz normalna z tym żelem ![]() ![]() ![]() A tak z innej paki: Witam was w ten paskudny sobotni poranek i życze miłego weekendu ![]() My dziś zaczynamy 26 tydzień. Piotruś od wczoraj rana nie chce się ruszać więc jeśli do wieczora się nie zacznie kotłować jak to on chyba wybierzemy się na ostry bo to do niego wogóle niepodobne i sie martwię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2914 | |
Moderator
|
Dokladnie - prosto w ucho
![]() Cytat:
Gratuluje wypicia glukozy - mowilysmy ze nie jest tak zle ![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Co do cyckow to akurat tu nie narzekam - z B mam duze D, martwie sie ze jeszcze urosna, a ja juz nie chce ![]() Ale to tak nic, a nic? Nawet pikniecia od wczoraj rana? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2915 | |||||
Zakorzenienie
|
Naprawdę lekarze mówią Wam, że za dużo tyjecie? Serio ja bym zmieniła lekarza po taki tekście. Widocznie Ci lekarze za mało doświadczenia mają i nie wiedzą, ze niektóre kobiety tyją po 30
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Ja wtedy zawsze kopię, przewracam, popycham i albo przestanie, albo się budzi ![]() ![]()
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
to było zaledwie kilka ruchów od wczoraj dziś rano też dwa. Wiem że tam jest ale nie chce się poruszyć...nie wiem, jeden dzień mogłam zgonić na dzień lenia podobno to się zdarza ale jeśli dziś się nie rozrusza to musimy to sprawdzić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2917 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2918 | ||
Moderator
|
Cytat:
![]() Cytat:
Oby Piotrus do wieczora sie rozbrykal ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2919 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Zakorzenienie
|
W ogóle nie ogarniam teraz tych wątków. Bo są mamy maj-czerwiec i mają swój wątek, ale jedna założyła dodatkowo wątek czerwiec. OK.
Był wątek mam Lipiec, ale dorzucili im sierpień i w tytule też było lipiec-sierpień. Teraz w tytule jest sam lipiec, a osobny wątek jest sierpień ![]() Cieszę się, że my jeszcze nie załapałyśmy się na ten bałagan. Teraz to i ekipy będą mniejsze, połowa się rozsypie i wątki zaczną umierać.
#2921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Zadomowienie
|
Hej Laseczki
![]() Ja się tylko szybko melduje, bo od wczoraj mam dość aktywny weekend, ale Was w wolnych chwilkach na telefonie podczytuję. Do tego w poniedziałek na 8 rano glukoza, potem wizyta normalna o 10. Gratulacje za udane wizyty, nowych Chłopaków ![]() No i zaczął sie u mnie stres, bo to juz praktycznie 3. trymestr, coraz mniej do końca i watpliwości, czy sobie damy radę. Cała rodzina daleko.
#2924 |
Zadomowienie
|
elunka88 też robiłam glukozę-75g na jagiellońskiej i miałam pobieraną krew tylko 2 razy przed i po 2h, więc chyba tak jest ok.
Trzymam kciuki za wyniki! U mnie było 136 więc fartem się jeszcze w normie zmieściłam ![]() U mnie biust skoczył ze średniego B na pełne D ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- side85 u mnie dziś 26 tydz. i Mała też ma dni, że mniej się rusza, albo tak bardzo delikatnie. W czwartek prawie cały dzień cisza więc zaczęłam jej pukać i za chwilę odstukała ![]() A dziś rano jak Tż wstawał to położył rękę a ona zasunęła mu kopa. Tż twierdzi, że przybiła piątkę ![]()
#2925 |
Zakorzenienie
|
Ja się nauczyłam nie panikować z ruchami.
Ostatnio 24 godziny NIC nie czułam. Później lekkie puknięcia. Wczoraj się przewracała. Zależy jak się ułoży. Czasami tylko raz dziennie coś poczuję. Szału ni ma ![]()
#2926 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobry mamusie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2927 |
Zadomowienie
|
Myślę, że trzeba dać czas dzieciaczkom, bo one dopiero się uczą i odkrywają, że można mocniej, lżej kopnąć, machnąć ręką itp. Poza tym może się ruszają tylko właśnie do wewnątrz. No i wszystko zależy jeszcze od ułożenia, ilości wód płodowych, grubości powłok brzusznych. Szwagierka mówiła, że w obu ciążach mało co czuła ruchy i przeważnie delikatnie. Dziwiła się, że nasza Mała już potrafi dokopać matce
![]() Nasze mamuśki szaleją- wczoraj dzwoniła teściowa pochwalić się, że kupiła śpiworek do spania, kaftaniki, śpiochy. Teraz szuka ciepłych spodni i sweterków ![]() Moja mama znów ma fazę, żeby mnie porządnie wywianować ![]() ![]() Obie są kochane ![]()
#2928 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mój tez nie może sie napatrzeć, szczególnie że mu nie daję ich już do zabawy ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2929 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda, że nasze mamy takie biedne ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2930 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
laktator 82, krem z filtrem mineralnym 40 bepanthem 24 katarek 38 2 butelki TT 40 Z tego samego jest 200 plus jeszcze mniejsze rzeczy i już. Ma-sa-kra. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Pewnie, nie ma co. Jak masz się denerwować, to lepiej sprawdzić, jaki to problem ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2931 |
Zakorzenienie
|
Ela i nagle Cie zaskoczy jaka ona już silna jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2932 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Moja mała narazie buszuje w brzuchu, lubi jedną konkretną piosenkę - jak ją włączę to zawsze zaczynam ją czuć ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2933 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jakie butelki teraz kupujecie, jeśli kupujecie? Znaczy ile sztuk? Jakie wielkości? Antykolkowe czy zwykłe? ![]() Ja wsadziłam do koszyka laktator, to on ma jedną butelkę jakby w zestawie, bo do niej się ściąga i dokupię chyba jeszcze jedną 150 antykolkową. I nie wiem czy brać jeszcze jakieś? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2934 |
Zakorzenienie
|
Piotruś po kąpieli łaskawie zechciał przeprowadzić się z jednej strony brzucha na drugą machając przy tym kilka razy nogą, więc chyba na prawdę ma dzień lenia
![]() a ja się głupia ucieszyłam bardzo bo od roku mieszkamy sami na piętrze nie było żadnych lokatorów, byli u góry i na dole a u nas cicho i dziś zapukała sąsiadka która będzie się wprowadzała a ktoś też zaczyna robić sobie gniazdko obok niej więc będę miała dwoje nowych sąsaidów i nareszcie nie będę się czuła jak odludek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś młoda kopała mocniej. Tż umiał wyczuć pod ręką, a teraz to ja ledwo czuję
![]() ![]() Co do butelek ja kupuję z Aventu jedną najmniejszą (chyba 125ml). W ogóle wszystko kupuję co najważniejsze, a później ewentualnie będę dokupywać, wymieniać.
#2936 |
Zakorzenienie
|
mój wczorajszy łup za 9zł z SH:
http://bibainfo.pl/pub/195/242/129/1...2012.56.38.jpg śliczniutkie na żywo, z czerwonego polarku zapinane w kroku ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- dziewczyny super film polecam o tym jak dzidziuś się w nas rozwija: http://vod.pl/odyseja-zycia-przebudz...,143651,w.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2937 | |
Zakorzenienie
|
ja dostałam w gratisie przy zakupie ciuszków od jednej rodziny butelke 125 ml aventu, wiec chyba tylko smoczek antykolkowy dokupię i to tyle
![]() ![]() Cytat:
![]() bardzo ładne spodenki ![]()
Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje! ![]() Edytowane przez monkaa321 Czas edycji: 2013-11-23 o 12:20 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2938 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja za to póki co weny nie mam żeby Małej coś kupić, albo taka skąpa jestem ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- co do butelek wydaje mi się, że na początek wystarczy jedna 125 czy 150ml- przy założeniu, że uda się karmić piersią ![]() Ach i gratuluję Sławusia ![]() ![]() Dostaliśmy łóżeczko po mojej siostrzenicy, ale chyba powinniśmy wymienić materac na nowy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2939 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzisiaj jestem mocno zalatana więc podczytuje Was w wolnej chwili ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2940 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I ![]() Cytat:
![]() http://www.sosrodzice.pl/materac-do-...jaki-wybrac/2/ Bardzo fajny artykuł. Jeszcze chyba Mona kiedyś fajną stronę wklejała, ale nie mogę teraz znaleźć. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.