|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII
Co tu taka cisza?
![]() Wstałam, owsianka zjedzona, teraz trzeba się wziąć za sprzątanie i lekcje
|
#3302 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Powiedzcie mi który tusz z Wibo, albo z Lovely lubicie? Mam żółty z Lovely i bardzo go lubię, choć nie lubię sylikowowych szczoteczek. Chciałabym coś kupić na zapas w czasie trwania promocji, tylko nie wiem co wybrać
|
|
|
#3303 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A ja nie mam ochoty na nic... wiem że muszę już wstać i zacząć sprzątać, ale tak mi się nie chce.. O jakich lekcjach mówisz? Ja muszę kuć chemię do spr na poniedziałek. No może nie kuć, ale zrobić dużo zadań
|
|
|
|
|
#3304 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widziałyście jakie lakiery wejdą do Rossmanna 1 stycznia? ![]() KLIK KLIK ---------- Dopisano o 09:32 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- Cytat:
![]() Też mi się tak bardzo nie chce ![]() Muszę pouczyć się woku i biologii.. I pewnie znajdą się jeszcze jakieś pisemne
|
|
#3305 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Uwierz mi, że do poniedziałku jest jeszcze dużo czasu. Zdążysz połknąć tę chemię w pół dnia i nawet nie zauważysz kiedy to zrobiłaś!
zużycia: 25 ![]() ilość porażek: 12 ![]() 2016 Edytowane przez kwrobel2 Czas edycji: 2013-11-23 o 09:58 |
|
|
|
|
#3306 |
|
Rozeznanie
|
Witam się z Wami w ten ponury poranek
Na śniadanko omlet z rodzynkami zjedzony, kawa wypita, a teraz przydałoby się wziąć do roboty bo pokój sam się nie sprzątnie, włosy nie naolejują i lakiery do paznokci same nie kupią. Plan na dziś to Rossmann, a później popołudnie z chłopakiem Tak! Uwierzycie w to, że moi Dziadkowie zgodzili się aby M., przyszedł do mnie? Ja spać nie mogłam w nocy bo nie dowierzałam Mam jeszcze jeden mały problem. Wczoraj dostałam @ ( tak, cieszę się jak głupia bo moje złe myśli o wpadce z chłopakiem poszły w odstawkę ), ale gdy się dziś rano obudziłam i udałam się do toalety to zobaczyłam, że podpaska jest cała zakrwawiona, a wraz z nią i moje uda po wewnętrznej stronie, a na dodatek jest jeden wielki skrzep krwi. Nigdy nie miałam tak mocnej miesiączki, a już szczególnie w nocy. Gdy tylko wstaję z fotela czuję okropny dyskomfort
|
|
|
|
#3307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3308 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uroki życia codziennego. Nie można całego życia spędzić bliziutko siebie. Każdy musi mieć czas na swoje własne potrzeby, zainteresowania; nawet tak banalne jak piwo i gry. Rozumiem, że Cię to boli, ale też myślę, że facet to facet i czasem trzeba dać mu się "odchamić" Mam nadzieję, że już lepiej.
|
|
|
|
|
#3309 |
|
Wtajemniczenie
|
Ohh ja mam zapas tuszy do rzes, wiec po pracy wybiore sie po jakis podklad i po bronzer.. no i jakies lakiery.. :p
I tu mam pytanie: mozecie polecic jakis bronzer z Rossmana , bez drobinek i zeby nie byl pomaranczowy
|
#3310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wróciłam kupiłam w końcu czapkę złoty glitter, czerwony piasek z wibo i glamour nails (wibo) nr 2
|
|
|
|
|
#3311 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pół tego materiału umiem, siądę nad resztą i pójdzie. Nie mam problemu z uczniem się na pamięć, ale to są obliczenia Pokój mam już posprzątany, muzyka na full, trzeba się brać za resztę domu ![]() Btw, ominęłam 2 dni przysiadów, daję sobie karę na słodkie ![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
No to ja tak samo, aż z niedowierzania odświeżałam po kilka razy od WOKu miałam taką kobietę, co dawała strzały jqk nikt inny. Jej tekst "Ty sieroto obrzygana!" i kupa innych. Była taka wyjątkowa, że ja ją po prostu uwielbiałam i żałuję, że nie mam już z nią... zawsze z taką radochą szłam najej lekcje ![]() Kosiła, ale miałam u niej 5 na koniec co robisz teraz z biologii?---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
I widzisz? Nie trzeba było się niczym matwić, trzymam kciuki! |
|||
|
|
|
#3312 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Po prostu nie umiem się go uczyć.A na biologii mam genetykę, teraz mutacje i choroby choroby genetyczne
|
|
#3313 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wziąć, proszę.. ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- A mnie one nie ruszają. ![]() Jestem chora.
|
|
|
|
|
#3315 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#3316 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde, będąc w rossie na promocjach kupiłam odzywke alterry z granatem
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3317 | |
|
Zakorzenienie
|
Mimo wszystko, jakoś boję się brokatów
![]() Cytat:
Za ile ją wychwyciłaś?
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
Od 1 stycznia będzie też nowa linia GS nabłyszczająca
na pewno spray wpadnie w moje ręce i olejek również właśnie pomalowałam pazurki Baltic sand ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Twoje chciejstwa, właśnie stały sie moimi chciejstwami
|
|
|
|
#3320 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3322 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W ogóle bardzo lubię tusze Wibo za to, że po wyjęciu szczoteczki nie muszę z niej zdejmować nadmiaru tuszu. Ilość na szczoteczce jest idealna. Muszę zrobić zapasy ![]() Też bym je chciała |
|
|
|
|
#3323 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem z siebie dumna! Posprzątałam szafkę ze swetrami, z której się wszystko wywalało hahaha
|
#3324 |
|
Zakorzenienie
|
Kiedyś Ci się za to odpłacę, kusicielu roku
![]() Cieszę się, że nie jestem z tym sama Siedzę w domu po raz kolejny przeziębiona (pieprzone wahania temperatur, wczoraj przy kuchni prawie padłam ) więc chociaż włosy naolejuję.
|
|
|
|
#3325 |
|
Spaceroholiczka
|
|
|
|
|
#3326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze, to z rozpędu ![]() Zatem w załączniku czapa, nie jest jakaś super hiper, typowa smerfetka z pomponem strasznie ciężko znaleźć ocieplaną taka czapkę, mierzyłam kilka i mi po uszach wiało pomimo czapki na głowie ta ma dodatkowy materiał w środku ![]() Mam we wtorek kolokwium z teoret podst edukacji przyrodniczej i normalnie jest to cały zakres przyrody i geografii nie wiem po co mi np podział gleb i ich charakterystyka czy szczegółowy piętrowy podział chmur dla dzieci klas I-III
|
|
|
|
|
#3327 | |
|
Rozeznanie
|
No nie wiem czy nie trzeba było się martwić bo jest obawa do teraz. Babcia i Dziadek wyrazili zdanie na przyjazd M., ale wiem, że mają swoje zdanie wyrobione na mój temat i opowiadają po rodzinie i sąsiadach, że znam chłopaka miesiąc, a przyprowadzam do domu. Dzisiaj nawet od Wujka się dowiedziałam, że nie podoba mu się to, że robię co chcę. Ciekawe co ja takiego robię. O każdym wyjściu zawsze wszystkich informuję i pytam o zgodę. Dobrze się uczę i nie szlajam po nocach, a mam opinię tej najgorszej tylko dlatego, że mam pierwszego chłopaka i chcę spędzać z nim jak najwięcej czasu bo brakuje mi drugiej osoby i dodawania otuchy każdego dnia...
---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
![]() Przed świętami jeszcze mam sprawdzian ze starożytnej Grecji, Rzymu, Egiptu i te sprawy. Mniejsza o to, że to jest chyba 20 stron w zeszycie albo nawet więcej. Nie mam pojęcia jak się tego wszystkiego nauczę bo dla mnie to jest to samo i niczym się nie różnią te miasta..Wszystko mi się myli ![]() Jesteś w I Liceum? Bo ja też aktualnie mam na biologii krzyżówki genetyczne itp.
|
|
|
|
|
#3328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3329 |
|
Zakorzenienie
|
Co ja tu dużo mówić będę
![]() Pomalowałam właśnie paznokcie. Stęskniłam się za niebieskościami na nich ![]() O, tak to sobie wygląda ![]() Nie wiem, czy nie pobawić się w jakiś matowy wzor na nich.. Edytowane przez EdizA Czas edycji: 2013-11-23 o 14:31 |
|
|
|
#3330 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam do domu. Potrzebuję spędzić 24h w łóżku wypięta
W życiu wcześniej nie miałam takich stanów dołowych
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.

Tak! Uwierzycie w to, że moi Dziadkowie zgodzili się aby M., przyszedł do mnie? Ja spać nie mogłam w nocy bo nie dowierzałam