Miłośniczki Zary część XXIX - Strona 127 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-23, 22:58   #3781
calixto
Zadomowienie

Dot.: Miłośniczki Zary część XXIX

Cytat:
Napisane przez cremova Pokaż wiadomość
A propo kurtek tych co Gabi wkleila wyzej, teraz jest przecena w mango, bardzo podobna tylko mniej chyba swiecacy ten material i do tego wypelnienie 90% kaczy puch i 10% piora za 99 z 239 takze polecam bo jest swietna i wbrew pozorom grzeje
Cremova powiedz mi proszę czy widziałaś u siebie tą spódnicę na stronie jej nie widziałam wiec zastanawiam się czy to tylko na hiszpański rynek czy może już były?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10654585164_ddd19b4f27_b.jpg (92,1 KB, 178 załadowań)
calixto jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-23, 23:01   #3782
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, polećcie mi na szybko jakiś płyn do demakijażu oczu, ale taki bardzo bardzo skuteczny bardzo delikatny. Bo wszystko mnie ostatnio uczula
Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Dla mnie największym cudem jest... płyn micelarny z bierdonki
Dla mnie mydło i woda. Nienawidzę tych wszystkich mleczek/płynów do zmywania makijażu. Po takim demakijażu i tak idę przemyć buzię żelem a oczy mydłem

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-23, 23:09   #3783
zonjusha
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulenka Pokaż wiadomość
Tak dokładnie o ten mi chodzi! Dzięki za link! Tyle że jest już niedostępny i nie wiem czy go dodadzą jeszcze Może któraś z Was widziała go stacjonarnie w sklepie?
ja go przymierzałamstrasz nie ciężki jak dla mnie, ale nie jestem przyzwyczajona do naszyjników...porządnie wykonany i ładnie się prezentuje
w toruńskiej Plazie jakiś tydzień temu było jeszcze kilka sztuk

Marigold jasne, póki nie oddajesz Lki to mam czas
zonjusha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-23, 23:20   #3784
Anulenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dooo Pokaż wiadomość
tylko ten mi się kojarzy http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ak...7p1514030.html

jest na allegro ... ale cena zbójecka
Na allegro właśnie przesadzają z tymi cenami.. Tak samo jak z tym naszyjnikiem z perłami.. Za 170zl kiedys byl
Cytat:
Napisane przez zonjusha Pokaż wiadomość
ja go przymierzałamstrasz nie ciężki jak dla mnie, ale nie jestem przyzwyczajona do naszyjników...porządnie wykonany i ładnie się prezentuje
Widziałam go na zywo i jest super, na pewno w MH w Rzesz byla tydzien temu jedna sztuka, ale bede dopiero we wtorek i nie wiem czy wtedy jeszcze bedzie, a na dwa dni panie raczej mi go nie odloza Jakby nie bylo, to zonjusha mogalbym Cie bardzo prosic o zakupienie tego naszyjnika dla mnie? Oczywiscie pokrywam wszelkie koszty z góry

Edytowane przez Anulenka
Czas edycji: 2013-11-23 o 23:21
Anulenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-23, 23:26   #3785
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:

Marigold jasne, póki nie oddajesz Lki to mam czas
Ja go mam i wcale nie uważam, aby był ciężki.

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Cytat:
Na allegro właśnie przesadzają z tymi cenami.. Tak samo jak z tym naszyjnikiem z perłami.. Za 170zl kiedys byl

Widziałam go na zywo i jest super, na pewno w MH w Rzesz byla tydzien temu jedna sztuka, ale bede dopiero we wtorek i nie wiem czy wtedy jeszcze bedzie, a na dwa dni panie raczej mi go nie odloza Jakby nie bylo, to zonjusha mogalbym Cie bardzo prosic o zakupienie tego naszyjnika dla mnie? Oczywiscie pokrywam wszelkie koszty z góry
Mnie się on spodobał, jak tylko pojawił się na lookbooku, więc jak tylko zjawił się na stronie od razu kliknęłam. Też uważam, że jest super
bbbeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-23, 23:28   #3786
zonjusha
Zakorzenienie

Cytat:

jasne, jak go nie dostaniesz u siebie to mogę pomóc
też go chciałam na prezent świąteczny od TŻta, ale ostatecznie szalik kocyk wygrał

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Cytat:
Napisane przez bbbeee Pokaż wiadomość
Ja go mam i wcale nie uważam, aby był ciężki.[COLOR="Silver"]
prawie w ogóle nie noszę biżuterii, czasami łańcuszek z maleńkim wisiorkiem więc pewnie stąd takie wrażenie...

Edytowane przez zonjusha
Czas edycji: 2013-11-23 o 23:31
Stary 2013-11-23, 23:31   #3787
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
też go chciałam na prezent świąteczny od TŻta, ale ostatecznie szalik kocyk wygrał

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

prawie w ogóle nie noszę biżuterii, czasami łańcuszek z maleńkim wisiorkiem więc pewnie stąd moje wrażenie...
No tak, bo jakby nie patrzył tych łańcuszków sporo jest pozawieszane.
Stary 2013-11-23, 23:34   #3788
Anulenka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja go mam i wcale nie uważam, aby był ciężki.
Mnie się on spodobał, jak tylko pojawił się na lookbooku, więc jak tylko zjawił się na stronie od razu kliknęłam. Też uważam, że jest super
Ja wlasnie za dlugo sie zastanawialam, to teraz mam A liczylam ze do wyprzedazy dotrwa Juz nie pierwszy raz tak mialam ze zastanawialam sie czy sie oplaca, czy na prawde fajne i czy musze miec, a potem nagle sie wyprzeda i zaluje ze nie wzielam
Cytat:
prawie w ogóle nie noszę biżuterii, czasami łańcuszek z maleńkim wisiorkiem więc pewnie stąd moje wrażenie...
Super, bardzo sie ciesze Pewno nie bede czekac do wtorku, tylko jutro przedzwonie i zorientuje sie czy u mnie wogole jeszcze go maja
Stary 2013-11-23, 23:35   #3789
zonjusha
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, bo jakby nie patrzył tych łańcuszków sporo jest pozawieszane.
no sporo ale naprawdę ładniutki jest...gdybym wiedziała, że będę go nosić na pewno bym się skusiła...a tak bałam się, że będzie tylko leżał na półce
Stary 2013-11-23, 23:36   #3790
Anulenka
Zakorzenienie

Cytat:
no sporo ale naprawdę ładniutki jest...gdybym wiedziała, że będę go nosić na pewno bym się skusiła...a tak bałam się, że będzie tylko leżał na półce
Ja wlasnie juz mam wymyslone stylizacje z nim Oby tylko udalo sie go dorwac
Stary 2013-11-23, 23:38   #3791
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wlasnie za dlugo sie zastanawialam, to teraz mam A liczylam ze do wyprzedazy dotrwa Juz nie pierwszy raz tak mialam ze zastanawialam sie czy sie oplaca, czy na prawde fajne i czy musze miec, a potem nagle sie wyprzeda i zaluje ze nie wzielam

Super, bardzo sie ciesze Pewno nie bede czekac do wtorku, tylko jutro przedzwonie i zorientuje sie czy u mnie wogole jeszcze go maja
Ja się tak nastawiałam na perełkowy, że kupię na %, ale on wcale na wyprz nie trafił, został przerzucony do NK, więc pomyślałam, że z tym będzie to samo.

Myślę, że stacjonarnie jeszcze go dostaniesz. wyszukiwarka pokazuje, że są w kilku sklepach w W-wie (tylko tyle mogę sprawdzić) dostępne.

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:
Ja wlasnie juz mam wymyslone stylizacje z nim Oby tylko udalo sie go dorwac
O, to daj przykład stylizacji, możesz coś zgapię.
Stary 2013-11-23, 23:42   #3792
cremova
Zasiedzenie

Cytat:
Napisane przez Olasi Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Mam pytanie odnośnie reklamacji w Zarze. Kupiłam torebkę taką jak w załączniku jakoś w lutym tego roku. Udało mi się ja dostać na ostatniej turze wyprzedaży za 69zł, więc bardzo tanio. Ostatnio jednak zepsuł się w niej ten mechanizm do otwierana i mimo, że mało kosztowała to miałam ją w planie zareklamować bo przecież jej cena przed promocją wynosiła 169zł. Jednak po rozmowie z koleżanką, która chciała zareklamować kurtkę kupioną też w okolicach lutego, dowiedziałam się że podobno jak się kupuję na przecenach to okres reklamacji nie obejmuję 2 lata jak zawsze tylko 3 mc! :O Przynajmniej tak jej pani w Zarze powiedziały i nie uznały jej reklamacji. Czy to prawda? Mam szansę ją reklamować, bo niestety sama tego mechanizmu nie naprawię...
tak jak bylo wspomniane wyzej, zawsze jest czas na reklamacje 2 lata

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jeszcze co do reklamacji, to myślicie, że przyjmą reklamację torebki w której zacina się zamek? Torebka jak w załączniku, dostałam ją ok. 2tyg temu i już zaraz na początku zamek się zacinał.
Dodam, że nie mam paragonu bo to prezent,a dodatkowo torba była kupowana za granicą. Czytałam, że mogę reklamować bez paragonu i skoro to torba z NC to pewnie wymienią mi na inną?
przyjma raczej, kwestia tego, ze bedziesz musiala podac mniej wiecej date zakupu poniewaz musza to sprawdzic w dziale logistyki, z tego co przelotem czytalam nowe procedury to zaostrzyly sie kwestie reklamacji/wymiany bez paragonu.. tym bardziej jak kupowalas to za granica to nie przejdzie, chyba ze bedziesz miala szczescie z podaniem daty, kiedy ktos inny akurat kupil ta torbe

Cytat:
Napisane przez calixto Pokaż wiadomość
Cremova powiedz mi proszę czy widziałaś u siebie tą spódnicę na stronie jej nie widziałam wiec zastanawiam się czy to tylko na hiszpański rynek czy może już były?
byla u mnie ta spodnica, z tego co wiem zostala jeszcze jakas jedna XS, malo ich do nas przyszlo a pozniej juz w dostawie sie nie pojawiala za to wersja czarna caly czas dostepna

cremova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-23, 23:58   #3793
Anulenka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się tak nastawiałam na perełkowy, że kupię na %, ale on wcale na wyprz nie trafił, został przerzucony do NK, więc pomyślałam, że z tym będzie to samo.

Myślę, że stacjonarnie jeszcze go dostaniesz. wyszukiwarka pokazuje, że są w kilku sklepach w W-wie (tylko tyle mogę sprawdzić) dostępne.

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

O, to daj przykład stylizacji, możesz coś zgapię.
Mam nadzieje ze uda mi sie go dorwac

Mysle ze bedzie pasowal do koszul, np w czarno-biala albo czarno-czerwona krate i do jednokolorowych oczywiscie tez, do tego np czarne woskowane spodnie i wysoki obcas Albo do gladkiej czarnej bluzki z polokraglym albo lodkowym dekoltem lub do polgolfu i na to futrzana kamizelka i np spodnica ala skorzana i kozaki Mysle ze moze byc nawet jako przelamanie do gladkiej, szarej, szerszej sportowej bluzy, takiej np z jednym ramieniem odkrytym Wydaje mi sie ze duzo mozna z nim pokombinowac, tylko najlepiej poprzymierzac na sobie, moze jeszcze komus cos wpadnie do glowy?
Stary 2013-11-24, 00:00   #3794
Kashaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez RedShine Pokaż wiadomość
Ja mam tę ostatnią. Jest rewelacyjna

Garnier dwufazowy lub Y.Rocher dwafaza z bławatkiem

Można samemu też zrobić - czasem jak mi się chce to ukręcę:
faza wodna: u mnie aloes z wodą (50:50)
faza olejowa: dowolny olejek
+ olejek rycynowy

Mnie podrażniał z kolei

Mari, nie chcę Cię martwić, ale to może być to Ja przeszłam wiele z alergiami... I oczy też mi cierpiały bardzo. Musiałam wzmocnić organizm i teraz jem już wszystko Oczywiście pani alergolog wcześniej mnie wystraszyła, że do końca życia będę z tym żyć, ciągle na lekach i na dodatek bez jedzenia pyszności...
A co brałaś na wzmocnienie? ja się z wirusa nie mogę od 1 m-ca wygrzebać i lekarka mówiła, że mam COŚ na wzmocnienie brać, tylko nie dopytałam co
Kashaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 00:06   #3795
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
przyjma raczej, kwestia tego, ze bedziesz musiala podac mniej wiecej date zakupu poniewaz musza to sprawdzic w dziale logistyki, z tego co przelotem czytalam nowe procedury to zaostrzyly sie kwestie reklamacji/wymiany bez paragonu.. tym bardziej jak kupowalas to za granica to nie przejdzie, chyba ze bedziesz miala szczescie z podaniem daty, kiedy ktos inny akurat kupil ta torbe
Dziękuję Kochana Spróbuję tutaj, a jak nie przejdzie to wyślę TŻta za granicą
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 01:25   #3796
fantastic
Zakorzenienie

bardzo ładnie w niej wyglądasz

29.02.2016 - NOWY POST

założyłam Instagrama

fantastic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 02:40   #3797
aroniasty
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
Mogłabym linka do bluzeczki? Śliczna
aroniasty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 04:05   #3798
seledine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dooo Pokaż wiadomość
tylko ten mi się kojarzy http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ak...7p1514030.html

jest na allegro ... ale cena zbójecka
ależ to niewarte tej ceny
seledine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 08:20   #3799
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Phoebee Pokaż wiadomość
Marianny, tutaj adres.

Te kocykowe swetry były w zeszłorocznej kolekcji, chciałam kupić sobie,ale sie wycofałam. Wyglądałam w nich koszmarnie, jak w plandece.
dziekuje slicznie :-*
Stary 2013-11-24, 09:05   #3800
Anastazja#
Zakorzenienie

Dzieczyny przepraszm za mały off top.
Czy któras z Was kupowała może w perfumerii internetowej iperfumy? I może się wypowiedzieć, czy oni sprzedają oryginały? Ewentualnie byłabym wdzięczna za polecenie jakieś perfumerii, bo szukam prezentu dla TZ
Anastazja# jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 09:49   #3801
feelin_soo_me
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olasi Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Mam pytanie odnośnie reklamacji w Zarze. Kupiłam torebkę taką jak w załączniku jakoś w lutym tego roku. Udało mi się ja dostać na ostatniej turze wyprzedaży za 69zł, więc bardzo tanio. Ostatnio jednak zepsuł się w niej ten mechanizm do otwierana i mimo, że mało kosztowała to miałam ją w planie zareklamować bo przecież jej cena przed promocją wynosiła 169zł. Jednak po rozmowie z koleżanką, która chciała zareklamować kurtkę kupioną też w okolicach lutego, dowiedziałam się że podobno jak się kupuję na przecenach to okres reklamacji nie obejmuję 2 lata jak zawsze tylko 3 mc! :O Przynajmniej tak jej pani w Zarze powiedziały i nie uznały jej reklamacji. Czy to prawda? Mam szansę ją reklamować, bo niestety sama tego mechanizmu nie naprawię...

bzdura, masz prawo reklamowac. pewnie kolezanka cos zle zrozumiala.
feelin_soo_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 09:50   #3802
sskers
batonik

Cytat:
Napisane przez fantastic Pokaż wiadomość
Dziękuję

sskers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 10:06   #3803
calixto
Zadomowienie

Cytat:

byla u mnie ta spodnica, z tego co wiem zostala jeszcze jakas jedna XS, malo ich do nas przyszlo a pozniej juz w dostawie sie nie pojawiala za to wersja czarna caly czas dostepna
Dziękuję Ci bardzo w Gda nie wdziałam, ale muszę podjechać do Riviery może tam mają. ;-)

Dawno mnie nie było i widzę że mam kosmiczne zaległości na wątku oczywiiscie nie mam szans na nadrobienie ale przynajmniej postaram się być na bieżaco ;-)
Stary 2013-11-24, 10:06   #3804
Kashaya
Zakorzenienie

Ja kupuję w e glamour i jestem 100% zadowolona. Wczoraj sobie kliknelam Alliena i dla brata też cos

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Kashaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 10:08   #3805
calixto
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anastazja# Pokaż wiadomość
Dzieczyny przepraszm za mały off top.
Czy któras z Was kupowała może w perfumerii internetowej iperfumy? I może się wypowiedzieć, czy oni sprzedają oryginały? Ewentualnie byłabym wdzięczna za polecenie jakieś perfumerii, bo szukam prezentu dla TZ
Kupowałam na Iperfumy kilkanaście razy jak nie miałam zniżki do Sephory a pilnie potrzebowałam jakiś perfum i nie zawiodłam się. Napewno są oryginalne. jeszcze kosmetykizameryki polecam
Stary 2013-11-24, 10:09   #3806
ZARAAA
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MONIAS7 Pokaż wiadomość
Parka ma dopinaną kamizelkę na cienkim futerku, niestety rękawy są nieocieplane. Wg mnie na zimę się nie nadaje, przy plusowej temperaturze (3-4 st. C) na ciepły wełniany sweter jest ok, ale ja jestem zmarzluch więc to moja subiektywna opinia.
właśnie na taką pogodę jest mi potrzebna jakaś kurteczka bo zimową już mam dziękuję
Cytat:
Napisane przez pati_pz Pokaż wiadomość
Ja ją mierzyłam i miałam ją albo do połowy uda albo przed kolana (nie pamiętam już dokładnie) przy swoich 160cm. Przez jakiś czas strasznie chciałam ją kupić, ale potem mi przeszło i może dorwę ją na %.
Ocieplana jest na tułowiu, bez rękawów, ale wydaje mi się dosyć ciepła, tak do -5 stopni lub na grubsze warstwy, a należę do zmarźlaków

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

O rany, to faktycznie niezły z Ciebie zmarźlak...
jak przed kolana to już trochę za długa będzie wolę krótsze. Zobaczę jak dojdzie już nie mogę się doczekać tego zamówienia bo idzie do mnie jescze czarny dwurzędowy płaszcz, bluza i sukienka

Cytat:
Napisane przez RedShine Pokaż wiadomość
Bordową muszę pomacać przy okazji kiedyś

Czyli studio zostaje A szalik wędruje na listę do obmacania przy najbliższej okazji

No rozumiem Twoją radość Super parę trafiłaś, tym bardziej zazdroszczę

Też ją masz?

Botki są całkiem wygodne, powinny być dobre do biegania. Są stabilne
Lepiej nie kuś bo już zamówiłam dwie pary butów
ZARAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 10:13   #3807
Marigold19
🦄

Cytat:
Dziewczyny poszukuję naszyjnika w stylu jak ten z załącznika, tyle że nieco mniejszego i ładniejszego, bez żadnego napisu Był on na stronie, ale zniknął niedawno, za długo się nad nim zastanawiałam, a jak zdecydowałam że chce go mieć, to już nie jest dostępny Nie mam też zapisanej strony z nim, ani nr ref, żeby dokładnie pokazać o który mi chodzi Może któraś z Was kojarzy o którym naszyjniku mówię i może widziała go w sklepie?
A czy możesz mi powiedzieć co to jest za naszyjnik na zdjęciu, które wklejałaś?

Cytat:
Napisane przez aroniasty Pokaż wiadomość
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...wrazliwej.html
Ale szukaj tego Mixa- w Sp w sumie też może być
Kupiłam dwufazę Nivea i micel Dermiki i jeszcze micel Ziaji z serii Ulga Ale wymyśli lam sobie dziś, że to może być coś na mleko, bo kiedyś nie piłam w ogóle, ostatnio piję do każdej kawy. Tej Mixy w SP nie widziałam, one są chyba jednak tylko w Rossie.

Cytat:

Na pewno Ci odłożą, w sensie na 1 dzień a potem przedłuż.

Cytat:
Napisane przez sskers Pokaż wiadomość
Dla mnie mydło i woda. Nienawidzę tych wszystkich mleczek/płynów do zmywania makijażu. Po takim demakijażu i tak idę przemyć buzię żelem a oczy mydłem
Sskers, obawiam się, że by mi oczy wypłynęły po takiej akcji Chociaż ja wszystkiem micele, mleczka, etc. zmywam wodą.

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 10:41   #3808
bbbeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marigold19 Pokaż wiadomość
A czy możesz mi powiedzieć co to jest za naszyjnik na zdjęciu, które wklejałaś?

Kupiłam dwufazę Nivea i micel Dermiki i jeszcze micel Ziaji z serii Ulga Ale wymyśli lam sobie dziś, że to może być coś na mleko, bo kiedyś nie piłam w ogóle, ostatnio piję do każdej kawy. Tej Mixy w SP nie widziałam, one są chyba jednak tylko w Rossie.

Na pewno Ci odłożą, w sensie na 1 dzień a potem przedłuż.

Sskers, obawiam się, że by mi oczy wypłynęły po takiej akcji Chociaż ja wszystkiem micele, mleczka, etc. zmywam wodą.
Nie do mnie, ale tamten naszyjnik jest ze Stradiego.
Stary 2013-11-24, 11:21   #3809
lumina87
Raczkowanie

Smile Dot.: Miłośniczki Zary część XXIX

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
a u mnie padło na kurtkę ;P Robiłam porządki i mój bikerek z topshopu jest zdecydowanie za mały i się zastanawiam:
tą:

http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ku...4p1295449.html

czy tą?

http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ku...3p1327247.html ( cena hehe, wiadomo ;P)

czy może poczekać do wyprzedaży na taką niunię:
http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/ku...3p1295592.html

ktoś mierzył? Macał? posiada?
Mam tą 2, kupiłam ją rok temu i jestem bardzo zadowolona. Fakt, te zdjęcia są bardzo niekorzystne, w realu wygląda o niebo lepiej i jest starannie wykonana, dobrze się układa.
lumina87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-24, 11:23   #3810
Marigold19
🦄

Bbbeee, dzięki

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości