|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Już niewiele nam zostało, by welonem rzucać śmiało! PM 2014, cz. 21
Cytat:
My wczoraj piliśmy wytrawne z Lidla- mega nam smakuje o takie http://wino.atranspl.org/wp-content/...2012_avant.jpg Cytat:
say podobają mi się te z apartu ![]() Cytat:
![]() Co do wódki to sporo dziewczyn już ma, m.in. ja. Po nowym roku wzrost akcyzy podniesie cenę o ok. 2zl/0,5l.
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że się przewinął link butów New Look.
Mam jedne letnie szpilki tej sieciówki (1o cm), ale z odkrytymi palcami i są jednymi z najniewygodniejszych butów, jakie miałam w życiu. Być może się uprzedziłam, ale akurat te, które ja mam, są fatalnie wyprofilowane. Po kilku minutach w nich odczuwam pieczenie poduszek stóp, mrowienie i mega dyskomfort. Podjęłam 3 próby i na tym się skończyło. Przekazałam mamie, ale mama stwierdziła, że nawet nie ma ochoty w nich stać i co ja za buty kupiłam Pewnie akurat ten konkretny model był niewygodny, ale ja już nie chcę stamtąd butów ![]() Te w linku są wyższe i obcas jest zupełnie inny niż te moje niewypały
Edytowane przez magdalenka_w_86 Czas edycji: 2013-11-24 o 15:58 |
|
|
|
#4053 |
|
Rozeznanie
|
zaczęłam szukać sukienki na poprawiny, co o tych sądzicie ?
http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Scallo...t=-1&clr=Cream [/QUOTE] Ta jest śliczna ja bym pewnie wiązie w bardziej uniwersalnym kolorze jakiś wrzos czy jaki lubisz a nie biały tak aby tą sukienkę jeszcze kiedyś wykorzystać. Ostatnio byłam na 2 dniowym i na drugim dniu PM miała taką sukienkę jaką nie jedna z Was do pracy chodzi..... niczym się nie wyróżniała, a do tego nie była najładniejsza. |
|
|
|
#4054 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a robicie SAVE THE DATE?
Ja postanowiłam, że zrobię sama takie kartki. Tylko dla dziadków i rodziców chrzestnych. Kupiłam takie kartki, do których dokleja się zdjęcie i wychodzi z tego piękna kartka, którą można sobie postawić na półce. A zdjęcie mam wyjątkowe, bo z zaręczyn na tle zachodu słońca nad morzem, mój W. wie, że kocham zdjęcia i zanim mi się oświadczył włączył samowyzwalacz
|
#4055 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny! Jestem po wczorajszych przymiarkach w Białymstoku i jestem załamana. Robi mi się coraz większe zamieszanie w głowie...
Jednak to jest święta prawda, że im więcej salonów się zwiedzi, tym ma się większe zamieszanie w głowie. Ja jestem tego żywym dowodem. W dodatku w jednym z salonów spotkałam się z takim chamstwem i prostactwem (na szczęście nie w stosunku do mnie), że się dziwię, że ten salon ma klientki...
|
#4056 |
|
Zakorzenienie
|
No doubt, a co się stało?
|
|
|
|
#4057 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Ja w sumie nawet o sierpień nie pytałam, bo sądziłam, że wszystkie terminy będą już zajęte, poza tym tak jakoś w sercu czułam, że wrzesień to dobra decyzja... Teraz odrobinę żałuję, przydałby mi się chociaż tydzień więcej, żeby móc spokojnie pojechać na podróż poślubną, bez stresu związanego z początkiem roku akademickiego. Ale może akurat się uda Poza tym choć raz mogę być tą "niepokorną" i olać studia choć na ten jeden tydzień... Jedyna przeszkoda to internetowe zapisy na fakultety, jakie mam co semestr, a w tej kwestii liczą się sekundy, ale może tam, gdzie będziemy, będzie dobry internet ![]() Cytat:
Edytowane przez Anesthesia Czas edycji: 2013-11-24 o 16:11 |
|||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4058 |
|
Wtajemniczenie
|
Obsługiwała mnie jedna pani, dura pracownica wtrącała się, zaglądała do mojej przymierzalni, komentowała - niezbyt przyjemnie, że wyglądam źle w danym modelu itd. ale to nic w porównaniu z tym, jaka była w stosunku do klientki, która obsługiwała. Dziewczyna była innej postury niż ja, troszeczkę grubsza. Jak tylko ją zobaczyła ta pani to się skrzywiła. spodobała się dziewczynie sukienka, którą miałam na sobie to do niej z tekstem "no niestety ta Pani ma figurę, a Pani wygląda jak wygląda i nic z tym nie zrobimy" aż mi się głupio zrobiło. Dziewczyna nie miała konkretnego typu sukienki, a ta do niej z tekstem "niech się zdecyduje, bo jej nie będzie dawać 50 sukienek do mierzenia, bo w takim tempie to tylko jedną klientkę, by obsłużyła". Daj Boże, by obsłużyła jedną klientkę na tyle dobrze, by sprzedała jedną sukienkę dziennie. Moim zdaniem, by miała dobre wyniki. Zaczęła narzekać, że już ją od tego gadania boli głowa, jak zaczęłam rozmawiać z mamą tej dziewczyny i doradzać np. bolerko zapinane do tylu, gdyby nie znalazła w swoim typie sukienki (bo chciała górę zabudowaną), to takie bolerko jest fajnym rozwiązaniem.
Na koniec weszła do mojej przymierzalni, zaczęła przewracać oczami i do mojej Pani mówi, że "ma już dość i kończy te mierzenie z ta panią" No byłam w szoku!!!
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki za opinie
widzę, że koronkowa sukienka to wasz typ numer jeden No doubt i nikt temu babsku nie zwrócił uwagi? gdybym była świadkiem takiej sceny to pewnie bym nie potrafiła siedzieć cicho i coś bym jej wygarnęła w ogóle dzisiaj się zmierzyłam i od kwietnia ubyły mi 4 cm w obwodzie na wysokości pępka
|
#4060 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
I dziękuję za odpowiedzi co to Save the Date my ostatecznie wczoraj ze znajomymi wybraliśmy wódkę Będzie Wratislavia
|
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
No doubt
![]() Mega się dziwię dziewczynie, bo ja na jej miejscu bym po prostu wyszła ![]() Też szczupła nie jestem, a ani razu nie spotkałam się z takim chamstwem mierząc sukienki... |
|
|
|
#4062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O jaaaa a tak w ogole to ale na wykladach czasem podczytuje co u Was
|
|
|
|
|
#4063 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dotka jaka by dziewczyna nie była to nie usprawiedliwia tej babki. To jej zakichany obowiązek być miłą. Ma taką, a nie inną pracę - pomaga w wyborze sukien przyszłym pannom młodym. Ma być miła i nie interesuje mnie, czy ma okres, grypę czy coś innego, Taka praca tego od niej wymaga. To nie klientka jest dla niej, tylko ona dla klientki
|
|
#4064 | |
|
Wtajemniczenie
|
no_doubt, co za masakra! nie wyobrażam sobie takiej obsługi...
Cytat:
Ja przez ostatnie 2 dni pofoglowałam z dietą, w dodatku brak ćwiczeń, ech, muszę się przypilnować na nowo
|
|
|
|
|
#4065 | ||
|
Zakorzenienie
|
słyszałam, że na poprawinach piwo schodzi jak woda :P:P
Cytat:
Cytat:
![]() przynajmniej taką mam nadzieję :P
|
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
No doubt, no jasne, że baba miała obowiązek być miła i uprzejma
![]() Chodzi mi o to, że ja bym nie dała się tak traktować |
|
|
|
#4067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4068 |
|
Wtajemniczenie
|
mojakaren we wszystkich czuję się dobrze iw kilku miałam motylki w brzuchu. Ale nie wiem, czy to wystarczy. W jednej sukni czuję się jak prawdziwa panna młoda, oczami wyobraźni widzę nawet TŻa jak wchodzi do mnie z bukietem w dniu ślubu. W innej czuję się jak prawdziwa księżniczka, tak w dzieciństwie, gdy się oglądało kopciuszka wchodzącego na bal w pięknej sukni. I pojawia się pytanie: czy tego dnia powinnam wyglądać jak panna młoda czy jak zawsze sobie wymarzona księżniczka?
Dotka to dobrze, że być nie dała tak siebie traktować. Ja też bym wyszła, bez względu na suknie jakie by były w tym salonie.
|
#4069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W dzieciństwie chyba każda z nas marzyła o wielkiej sukni balowej, ale z wiekiem dużo się zmienia, wyrabiamy sobie swój styl i kształtujemy go przez bycie z naszym TŻ-em - ja nie kupiłabym wielkiej princesski bo wiem, że mojemu mogłaby się nie spodobać, znamy nawzajem swoje gusta i w tym ważnym dniu musimy do siebie pasować, podobać się sobie i po prostu wyglądać bombowo ![]() ![]()
|
|
#4070 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie o to chodzi - jeśli wiesz o czym on marzy to możesz spróbować takie marzenie spełnić a będzie szczęśliwy, że hoho
|
|
#4072 |
|
Rozeznanie
|
Dotka ja bym się nie przejmowała, że z biedronki czy ludla jeżeli dobre w smalu
a jak juz Dziewczyny wspomniały jak będą chcieli to i tak obgadają.Say-hello piękne te kolczyki z apartu! ![]() Paris cieszę sie, że Ci lepiej i wracasz do nas ![]() no_doubt ugh z taką obaługą! Beznadzieja, tacy ludzie w ogóle nie powinni pracować w salonach ślubnych! Masakra! cześć Iza! Piękna ta suknia co wkleiłaś ![]() U nas w sprawach ślubnych nic nowego idziemy dziś na zapalenie lampek świątecznych do centrum Sent from my iPhone using Tapatalk
|
#4073 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4074 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(przerobiłam na własnej skórze) Cytat:
co do polskich czcionek, zrobiłam kiedyś takie zestawienie w wątku DIY: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post43508655Cytat:
).Cytat:
wybrałam raczej dość oszczędny model, w rozłożystej princesce ani ja nie czułabym się dobrze, ani jemu bym się nie spodobała. Choć i tak zabił mnie stwierdzeniem, że jak dla niego mogłabym mieć "małą, skromną sukienkę, którą potem gdzieś założę".Czy w ogóle istnieją takie sukienki...?
Edytowane przez Elrosa Czas edycji: 2013-11-24 o 17:12 |
||||
|
|
|
#4075 | |
|
Raczkowanie
|
no_doubt góra piękna! tej sukni!
Ja też marzę o księżniczce, zresztą widać na fotce Dziękuję wszystkim za miłe słowa co do sukni Już nie mogę się doczekać aż przymierzę pierwszą suknię!!! a to dopiero jak wrócę za 10 dni z Niemiec... ahh ---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Cytat:
|
|
#4076 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Twoja tez bardzo piękna suknia. Podobna mierzyłam w Carmen w Warszawie i w Białymstoku w Moncheri (tylko była delikatnie pokryta matową koronką) Obie mi się bardzo podobały. Nawet zapisałam sobie te modele. Nie wiem, czy mają podobny tył (skupiłam się tylko na przodzie ) , bo w Twojej jest bardzo efektowny
|
|
#4077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale tego typu wersje praktyczne można co najwyżej zastosować w przypadku sukienki na poprawiny :P
|
|
#4078 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam dwie kiecki "weselne" (na sezon 2014 będę musiała dokupić przynajmniej dwie nowe, bu), i dwie bawełniane kiecki letnie ![]() Na własne poprawiny nie mogę nic znaleźć w sumie nic dziwnego, w sklepach króluje teraz jesień. Po przekopaniu całego Asosa podoba mi się ta kiecka, ale jednak jej nie kupię - gdzie z długim rękawem w lipcu, a po drugie - jestem do niej o rozmiar za szczupła to w sumie miłe uczucie, w Polsce bardzo często wypadam z rozmiarówki, bo jestem za gruba.
|
|
#4079 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4080 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pomyślałam, nawet że ze mną jest coś nie tak, ale poszłam do kolejnego salonu i tam sprzedawczyni skupiła się na tym co jest we mnie dobre i jak to wyeksponować. Cytat:
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.

mój narzeczony nazywa się Wojtek. Poznaliśmy się w internecie, grając w bilarda na wp. Ja jestem z Wrocławia, a W. z okolic Łomży (520 km). Jesteśmy bardzo szczęśliwą parą od 26.06.2011, a narzeczeństwem od 26.08.2013. W. oświadczył się o zachodzie słońca nad morzem w Stegnie. Planujemy ślub we Wrocławiu, a wesele w Jelczu-Laskowicach. Mamy już zarezerwowaną salę, orkiestrę, foto i kamerzystę. Jeszcze wiele przed nami i chciałabym czas przygotowań opisywać i spędzić go z Wami. Miło mi Was poznać dziewczyny 

widzę, że koronkowa sukienka to wasz typ numer jeden 

ale na wykladach czasem podczytuje co u Was
w sumie nic dziwnego, w sklepach króluje teraz jesień. Po przekopaniu całego Asosa podoba mi się ta kiecka, ale jednak jej nie kupię - gdzie z długim rękawem w lipcu, a po drugie - jestem do niej o rozmiar za szczupła