![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
wątek mikołajkowy! LISTOPAD
hej Dziewczyny
![]() bardzo długo mnie tutaj nie było i przepraszam wszystkie Dziewczynki, jeśli urwałam kontakt, musiałam wyjechać za granicę, ale wróciłam z mnóstwem kosmetyków, które teraz chciałabym Wam oddać, bo u mnie się nie sprawdziły albo po prostu ich nie używam, jak w tytule - wątek mikołajkowy, bo mam tego naprawdę dużo i będę oddawała za drobiazgi lub będę dorzucała gratisy, preferuję wymianę na ubranka, chciałabym się tego szybko pozbyć, najchętniej kilka rzeczy na raz, bo nie uśmiecha mi się wysyłanie jednej rzeczy, ale rozważę wszystkie propozycje, dodam tylko opisy, na życzenie również zdjęcia, kosmetyki są angielskie, niektóre w ogóle nie otwierane, szukajcie czegoś dla siebie ![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- 1. łagodzący krem do demakijażu Soraya dla cery suchej i bardzo suchej z witaminą E i F, 150 ml, nowy, ważność do sierpnia 2016 r. ; 2. krem do włosów farbowanych, Garnier Olia, 60 g - pozostało jakieś 30 ; 3. sól do kąpieli namoczeniowej, słodka mandarynka i grapefruit, z witaminami a , b i c , BAYLIS & HARDING 250 g, cała nieużywana ; 4. balsam do ciała Country Living Collection różanynie ma 5. żel do demakijażu oczu ogórkowy, Boots Essentials, 150 ml, cały ; 6. relaksujący żej do ciała Next, 50 ml - jedno małe użycie ; nie ma 7. Sanctum Soho Hotel body scrub, 250 ml - zostało około 200 ml ; 8. płyn do układania włosów Wilko, super hold, 150 ml, cały 9. pasta do stylizacji włosów matt effect Alberto Balsam, 200 ml, zostało około 150 ml ; 10. truskawkowy balsam do ciała Girly Goo, 95 ml, zostało około 80 ; 11. body scrub Next Paradise, 200 ml, cały ; nie ma 12. kokosowe mleczko do ciała The Body Shop 60 ml, całe ; nie ma 13. płyn do kąpieli Champneys z wyciągiem z kwiatów plumerii, trawy cytrynowej i mleczkiem kokosowym, 50 ml - zostało około 30 ; 14. 2 x żelowy eyeliner Chit Chat DOKŁADAM : 15. relaksujący balsam do ciała z olejkiem z geranium i palisandru - drzewa o zapachu róży, 150 ml, zostało około 120 ; 16. bath dip ciemna czekolada, Next Delights, 100 ml - jedno małe zużycie ; nie ma więcej dodam stopniowo jak wypakuję ![]() Za podkład Vichy Dermablend odcień nude, w każdej ilości, oddam wszystko! ![]() Edytowane przez d_aneta Czas edycji: 2013-12-01 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: grudniowy wątek mikołajkowy!
DOKŁADAM 27.11 :
17. prostownica ceramiczna Visiq, bardzo szybko nagrzewa się do 150 stopni, używana raz czy dwa, bez śladów użytkowania, niestety leżała jakiś czas w szafie i nie wiem od czego ale coś się stało z regulacją temperatury, mianowicie, na wyświetlaczu pojawia się zwiększanie i zmiejszanie jednak temperatura jest ciągle bez zmian, ale bardzo dobrze prostuje ; 18. depilator Philips satinelle, mam z wymiany, z pudełkiem jednak bez drugiej końcówki, ( taki już dostałam ) jakoś nie dla mnie, najchętniej na inny ; 19. krem samoopalający do twarzy Nivea sun z pompką, 50 ml - zostało około 30 ml ; 20.balsam brązjąco ujędrniający Lirene, body arabica cafe latte, do jasnej karnacji, 250 ml, prawie cały ; 21. przyspieszacz opalania Kolastyna, 60 ml - cały ; 22. dwie tubki o pojemności 30 ml ( w obu jest ponad połowa ) body lotionu i szamponiku, niemieckiej marki Puravel spa & sport Edytowane przez d_aneta Czas edycji: 2013-12-01 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
:)
|
mam nadzieje ze mozna
cos za nr 3, 5, 12 ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, coś za:
. łagodzący krem do demakijażu Soraya dla cery suchej i bardzo suchej z witaminą E i F, 150 ml, nowy, ważność do sierpnia 2016 r. ; 4. balsam do ciała Country Living Collection różany 5. żel do demakijażu oczu ogórkowy, Boots Essentials, 150 ml, cały ; 6. relaksujący żej do ciała Next, 50 ml - jedno małe użycie ; 10. truskawkowy balsam do ciała Girly Goo, 95 ml, zostało około 80 ; 12. kokosowe mleczko do ciała The Body Shop 60 ml, całe ;
![]() |
#5 |
|
ok
![]() chetnie oddam Ci jeden z podkladow za te rzeczy ![]() zdecyduj ktory chcesz i zapraszam na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Coś za 1,3,5,7,10, 12?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Hej, coś za:
11. body scrub Next Paradise, 200 ml, cały ; 12. kokosowe mleczko do ciała The Body Shop 60 ml, całe ; 13. płyn do kąpieli Champneys z wyciągiem z kwiatów plumerii, trway cytrynowej i mleczkiem kokosowym, 50 ml - zostało około 30 ; ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
4. balsam do ciała Country Living Collection różany
10. truskawkowy balsam do ciała Girly Goo, 95 ml, zostało około 80 ; 12. kokosowe mleczko do ciała The Body Shop 60 ml, całe ;; 14. 2 x żelowy eyeliner Chit Chat cos u mnie?
![]() |
#10 |
|
i jak ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
7. Sanctum Soho Hotel body scrub, 250 ml - zostało około 200 ml ;
8. płyn do układania włosów Wilko, super hold, 150 ml, cały 9. pasta do stylizacji włosów matt effect Alberto Balsam, 200 ml, zostało około 150 ml ; cos za to?
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie ?
![]() |
![]() |
#13 |
|
spoko.
one są dość ciemne ale nie namawiam. pozdrawiam może innym razem się wymienimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
1. łagodzący krem do demakijażu Soraya dla cery suchej i bardzo suchej z witaminą E i F, 150 ml, nowy, ważność do sierpnia 2016 r. ;
5. żel do demakijażu oczu ogórkowy, Boots Essentials, 150 ml, cały ; cos u mnie?
![]() |
#16 |
BAN stały
|
Dot.: wątek mikołajkowy! LISTOPAD
cos u mnie?
4. balsam do ciała Country Living Collection różany 5. żel do demakijażu oczu ogórkowy, Boots Essentials, 150 ml, cały ; 6. relaksujący żej do ciała Next, 50 ml - jedno małe użycie ; 7. Sanctum Soho Hotel body scrub, 250 ml - zostało około 200 ml ; 10. truskawkowy balsam do ciała Girly Goo, 95 ml, zostało około 80 ; 11. body scrub Next Paradise, 200 ml, cały ; 12. kokosowe mleczko do ciała The Body Shop 60 ml, całe ; 13. płyn do kąpieli Champneys z wyciągiem z kwiatów plumerii, trawy cytrynowej i mleczkiem kokosowym, 50 ml - zostało około 30 ; 15. relaksujący balsam do ciała z olejkiem z geranium i palisandru - drzewa o zapachu róży, 150 ml, zostało około 120 ; 16. bath dip ciemna czekolada, Next Delights, 100 ml - jedno małe zużycie ; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Raczkowanie
|
Cześć, może chciałabyś coś ode mnie za numerki: 1,4,5,11,12 albo któreś z nich?
![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
hej,
może znajdziesz coś w moich wątkach za: 11. body scrub Next Paradise, 200 ml, cały ; 12. kokosowe mleczko do ciała The Body Shop 60 ml, całe ; 16. bath dip ciemna czekolada, Next Delights, 100 ml - jedno małe zużycie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
5
11 12 coś w moich wątkach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
odpisane
![]() |
#21 |
Wtajemniczenie
|
wymiary spodni:
pas: 34 cm biodra: 44 cm dł. całkowita : 98 cm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
te rude akurat wymieniłam na innym portalu.
A granatowe spodnie kilka cm się naciągają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
wymiary spodni, o które pytałaś:
pas: 38 cm szerokość w udzie (zaraz pod krokiem): 22 cm szerokość nogawki na dole: 15 cm ekoskórka to typowe 36 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
kurtka jest mojej siostry i ona wolałaby ją wymienić na jakieś ciuchy.
za kosmetyki mogłabym jedynie oddać spodnie, ale skoro będą za duże to pewnie nie jesteś już nimi zainteresowana .. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
Jutro wyślę Ci zdjęcia spodni,bo teraz nie ma mnie w domu, a tam spodnie zostały
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
koci świat
|
hej
![]() 5 i 14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
A co powiesz na taki układ?
![]() 4. balsam do ciała Country Living Collection różany 11. body scrub Next Paradise, 200 ml, cały ; 12. kokosowe mleczko do ciała The Body Shop 60 ml, całe ; ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- podobają mi się jeszcze te kosmetyki: 6. relaksujący żej do ciała Next, 50 ml - jedno małe użycie ; 16. bath dip ciemna czekolada, Next Delights, 100 ml - jedno małe zużycie ; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
koci świat
|
sorki g-stary diabeł mi ogonem zakrył
![]() wymiary zielonych - pas -ok 36 cm biodra na wysokości końca zamka -ok 43 cm wysokość stanu - ok 19 cm dł.całkowita - 9ok 91 cm szer, nogawki na dole -ok 12 cm spodnie ok 2 - 3 cm spokojnie się naciągają ![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- hej hej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Mi pasuje wymiana
![]() Jeśli Tobie także i nie masz pytań to zapraszam na PW ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.