![]() |
#961 | |
Japońska rzepa
|
Dot.: chwalimy się poczynaniami do bycia idealną w tym ważny dla nas dniu!
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
też nadal dla mnie wygrywa 2 z wczoraj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczyny
![]() Tak myślałam. Moje serce mocno bije przy tej 2 w pierwszym wpisie. Ale boje się podjąć ostatecznej decyzji ![]()
![]() |
![]() |
#965 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a próbowałaś mierzyć drapowane suknie, o takim kroju aby podkreślały Ci talię? Bo sama wiesz, że ta dwójka wczorajsza nie wpływa najlepiej na Twoją sylwetkę ![]() ![]() ![]() ![]() na wczorajszych zdjęciach byłaś blondynką ![]()
![]() |
![]() |
#966 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mierzyłam takiego kroju ![]() A ten, który pokazałaś bardzo mi się podoba. Zdaję sobie ztego sprawę, że najlepsza do mojej figury nie jest, bo 'stać mnie na więcej'. I chyba to mnie tak trochę blokuje, jeśli chodzi o podjęcie decyzji. Bo z jednej strony chciałbym pokazać sylwetkę (1 suknia), z drugiej chciałabym coś zwiewnego, bardziej prostego (suknia 2). A na dzisiejszych nie jestem ![]() Może to wina światła. W rzeczywistości ma naturalny ciemny blond, z jaśniejszymi refleksami ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#967 | |
Japońska rzepa
|
Cytat:
![]() Ale uważam też,że w tamtej 2 bardzo dobrze wygląda Lg _ago
![]() |
![]() |
#968 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#969 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Potrzebowałam takiego trzeźwego spojrzenia na tą całą sprawę sukienek. Bo chcę by pasowała do mnie jako osoby, ale też nie chcę by nie współgrała z moją sylwetką. Chciałbym to razem wszystko połączyć. Bez mierzenia Anny Kary raczej nie podejmę decyzji. Do końca roku, a daje sobie czas do świąt będę musiała, bo goni czas, a niektóre modele są dostępne tylko do tego terminu. Gdzieś we wpisie Ty, lub lolus wspominałyście, że moja sylwetka to klepsydra. Dobrze wychwyciłam? Bo właściwie nigdy nie wiedziałam jaka ona jest. A mocno mnie to tera zaciekawiło ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
![]() To jakiś program? Możesz podesłać link do zdjęcia, jak to się prezentowało? Zaciekawiłaś mnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 | |
Japońska rzepa
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#971 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jeżeli poszukiwania będą nadal w obrębie stylu jaki ma suknia nr 2 to w salonach pytaj o motyw kalasiris, będa wiedzieć że szukasz drapowanej sukni z gładkiej tkaniny, nawiązującej do antycznego stylu ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#972 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za podpowiedzi ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#973 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#974 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() w madonnie w ogóle dodatki są tak masakrycznie drogie, że jakbym wzięła welon, pierwszą lepszą kopertówkę, buty i byle jaką bransoletkę to cena przewyższyłaby pewnie koszt sukni ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#975 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() btw, fusiacola, bardzo ładna ta sukienka, którą wrzuciłaś ![]() Lg_ago, gdy już znajdziesz i przymierzysz tą właściwą to będziesz wiedziała, że to TA - dylematów nie będziesz już miała (ja gdy założyłam swoją, Pani stwierdziła, że rozświetliłam się jak choinka na święta ![]() Edytowane przez ewaden Czas edycji: 2013-11-25 o 17:00 Powód: dodanie tekstu |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#976 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zgłupiałam teraz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#977 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ze mną podobnie było na makijażu próbnym ślubnym, gdy trafiłam w końcu na dobrą wizażystkę to uśmiech sam się na usta cisnął przed lustrem ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#978 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wszystko to zasługa dobrych kroju sukni. Mój biust ledwo żyje, więc mam i depresję na klatce jak i na duszy. Mam nadzieję, że poczuję to co Ty, przy swojej sukni ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#979 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też wcześniej rozważałam proste, lejące, lub z innej beczki- mocno dopasowane- bo wszyscy mi radzili, żeby pokazać kształty. Znalazłam w końcu dla siebie takie rozwiązanie- zdecydowałam się, jak widziałaś na zdjęciach jednak na typ bardziej "ball gown" (chyba lepszej okazji na taką kiecę w życiu już nie znajdę ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#980 | |
Wtajemniczenie
|
jedną suknie potrzebuje na dzień ślubu, drugą na poprawiny (nie typowo ślubną, ale też chce białą
![]() ![]() bo w dniu ślubu też mamy plener i może ten drugi zaaranżowałabym jakoś inaczej. Zainspirowały mnie kiedyś zdjęcia gdzie PM'ka w krótkiej kloszowanej sukience i pan młody z rozpietą pod szyją koszulą i szelkami ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#981 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Myślałam, że chcesz też taka typową ślubną, drugą, żeby zmienić już na weselu - jedna do kościoła, druga na zabawę. Poprawiny to co innego ![]() A pomysł innej stylizacji na plener, mniej formalny - super. Zwłaszcza jak ma się fajny pomysł. To o czym piszesz może bardzo fajnie wyjść. Będą klimatyczne zdjęcia. Dodatkowo podoba mi się, jak facet ma szelki ![]() Ja na plener w innym dniu też chcę coś mniej formalnego. Napewno stawiam na wianek, rozpuszczone i potargane, lekko falowane włosy, bose stopy (jeśli suknia pozowli mi na taką stylizację). Do tego facet w rozpiętej białej koszuli, z podwiniętymi rękawami. Gdzieś o wschodzie słońca, w ciemno zielonej trawie, z kroplami rosy, wielkim drzewem. Ah, już bym tak chciała ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#982 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja poprawin nie będę miała, w dzień po ślubie lecimy w podróż poślubną, więc nie miałam do czego kasy z welony dokładać ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() dzięki za pomoc w sprostowaniu mnie samej ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#983 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Twoja suknia mimo, że wygląda na ciężko wcale taka nie jest, prawda? To jest bardzo lekki i delikatny materiał, który pięknie się układa, bo się nie gniecie, ani nie załamuje, tylko zachowuje swój kształt ? Mierzyłam jedną z tego materiału, by sprawdzić jak w takim czymś się czuję, ale to nie był mój krój. Ale muszę przyznać, że było to bardzo wygodne i lekkie. Czego się nie spodziewałam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#984 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() w sumie jak tak myślę, że tysiąc mam dać na welon, a tu całą stylizację ogarnę na plener w tej kwocie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- do usług ![]() co do sukienki to ciekawa jestem jak podepną Ci w niej tren. Mierzyłaś już z podpięciem? będzie ono zrobione na zewnątrz sukni czy pod spód? To w zasadzie byłaby jedyna rzecz, która martwiłaby mnie w sukni o takim kroju. ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#985 |
Zadomowienie
|
fusiacola mogę Cię jeszcze trochę pomęczyć na temat sukni ?
![]() Bardzo spodobała mi się ta suknia, którą wrzuciłaś http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,21666.html w jej przyoadku byłabym tylko za tym, by ten dekolt nadbudować tą samą koronką, by nie był tak głęboki Bardzo podoba mi się jeszcze ta - nic bym nie zmieniła http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,21662.html I ta: http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,21663.html Ale tu bym wolała plecy całe mieć zakryte, bo mierzyłam taki dekolt i nie ładnie to wygląda w moim przypadku (łopatki za bardzo odstają) ![]() Twoja suknia to Pronovias, co możesz powiedzieć o jakości? Wiem, że chawliłaś, a coś więcej? I co sądzisz o tych modelach? Kusi mnie bardzo także suknia w takim stylu: http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,4050.html Ale nie potrafię jej nigdzie dorwać, żeby zmierzyć.
![]() |
![]() |
#986 | |||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Na pewno poczujesz! ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że uda mi się też zrobić plener, jakikolwiek ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Pod spód się nie da niestety przy tej długości - a takiego upięcia jestem zwolenniczką Cytat:
![]() zdjęcie w katalogu są ładne, ale gdy przed przymierzeniem widziałam zdjęcia z pokazu, to ta suknia w ogóle nie miała wyrazu i miałam pewne wątpliwości czy w dobrą suknię mierze |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#987 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() model galant jest ok, nawet dla samego kroju chyba warto byłoby przymierzyć ![]() ![]() ![]() W ostatnim modelu przeszkadza mi, że pas jest taki szeroki i nie wypadnie Ci w talii tylko chyba lekko ponad nią(?) - to niestety znowu fason, który trochę oszukuje okolice brzucha. Zobacz na modelkę o idealnych proporcjach - w niej ma obszar brzucha znacznie większy niż w innych sukniach ![]() jak Cie jakaś suknia kusi to przymierzaj ![]() co do mojej sukni to rzeczywiście jest genialnie uszyta, mi stworzyła sylwetkę klepsydry mimo, iż moje rejony brzucha pozostawiają wiele do życzenia. Fajne na pewno jest to, że miała już wszystko, halkę z podszewkami w komplecie ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#988 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() okazało się, że musze zwrócić moje buty "ślubne" - nie pasują do sukni. Musze sie rozejrzeć za typowymi butami ecru - żadne nude, cieliste - odpadają ![]()
Nasz dzień 21.06.2014 ![]() Edytowane przez loneliness18 Czas edycji: 2013-11-25 o 18:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#989 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() suknie są piękne na I miejscu dla mnie jest http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,21666.html (ona podkreśla talię- Twój atut, i daje zwiewność której chyba szukasz- te jej zalety widać na filmikach, o których piszę poniżej) na II miejsce wrzuciłabym http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...tem,21662.html i tu zakończę klasyfikację bo to są moje typy, a poza tym pytanie było do fusiacola ![]() Teraz tak na marginesie- nie wiem jak w Polsce, ale suknie Elie Saab w Stanach kosztują ponad 3tyś dolarów, a z tego co się zdążyłam zorientowałać suknie tu nie są droższe niż w Polsce (moja np. była tańsza w USA). Ale wiem że dla niektórych to nie problem ![]() Praktycznie ideczną jak Twoja ma również Pronovias : http://www.pronovias.us/wedding-dresses-2013/manuel-mota-collection-eros Ta Madonna na Floriańskiej mi wyceniła na 9190zł- to tak podaję, żeby dać Ci rozeznanie. Do niej nie ma filmiku, ale jest do Dakara- sukni z linku poniżej Nie wiem niestety jak wygladają ceny sukien St. Patrick :/ Co do ostatniej sukni http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,4050.html- też starałam się namierzyć suknie w tym stylu (Warszawa, Krakow, Katowice, Gdańsk, Londyn, kilka stanów USA), ba!- nawet zamówiłam podobną http://www.pronovias.us/wedding-dres...llection-dakar (koszt: 3790zł) i się musiałam wycofać, bo to nie to (zamówiłam bez mierzenia, bo tak jak napisałam nigdzie nie mogłam jej dorwać, a potem nie mogłam tego w Madonnie odkręcić, i zadatek mi przepadł- ale to opisałam w osobnym poście). teraz NAJWAWAŻNIEJSZE ![]() 3 z 4 sukienek które wrzuciłaś są z Pronoviasa. Jeśli zarejestrujesz się na stronie Pronoviasa (zajmie to 2min) to będziesz mogła oglądać 20 sekundowe filmiki video z prezentacją poszczególnych sukni- to daje lepsze wyobrażenie o suknie, bo widzisz jak się ona wraz z Tobą będzie poruszać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#990 |
Rozeznanie
|
dziewczyny widze, że wątek skupia się teraz typowo na sukniach ślubnych
![]() ![]() dziewczyny czy macie problem z masywnymi łydkami??? u mnie to miesnie - nie tłuszcz i problem ze zmniejszeniem ich w obwodzie przy ciągłym ćwiczeniu jest wręcz niemozliwy. Wiem, że czasami streching działa cuda ale właśnie - jak to jest u was? a moze moje łydki są normalne tylko ze względu na kompleks tak to wyolbrzymiam? Obwód: 36/37 cm :/
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.