Rozstanie z facetem XXVIII - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-25, 21:40   #3631
JulianeLove
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII

Cześć dziewczyny!
Strasznie dawno mnie tu nie było i przez ten calutki czas próbowałam naprawić swoje życie i wyleczyć się z Eksa.
Byłam tu kiedyś pod inną nazwą użytkownika, nie chciałam aby mi przypominał o przeszłości więc postanowiłam założyć nowy

Tak czy inaczej - chciałam serdecznie Wam podziękować, dzięki Waszym radom moje życie wróciło do równowagi i poradziłam sobie ze swoimi słabościami do Eksa, a co najważniejsze związałam się z kimś jesteśmy razem od 3 tygodniu, znamy się od 7 lat, nigdy nie przypuszczałam, że coś może między nami być, a jednak także chciałam teraz ja poradzić innym dziewczynom, które w dalszym ciągu płaczą za Eksami - NIE WARTO, czas leczy rany, a na waszej drodze pojawi się jeszcze ktoś, kto odmieni Wasze życie tak jak to zrobił mój obecny mężczyzna i będziecie szczęśliwe!
JulianeLove jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 22:06   #3632
201611031605
Konto usunięte

JulianeLove, przywracasz mi wiarę w miłość
201611031605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 22:07   #3633
JulianeLove
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mevoykaa Pokaż wiadomość
JulianeLove, przywracasz mi wiarę w miłość
najważniejsze to samemu uwierzyć, że się da, a potem robić wszystko by tak było!
Stary 2013-11-25, 22:09   #3634
201611031605
Konto usunięte

Ojej, studiujesz na UMCsie na WPIA? ;D
Stary 2013-11-25, 22:18   #3635
JulianeLove
Raczkowanie

Cytat:
UMCS, ale Wydział Politologii Plac Litewski
Stary 2013-11-25, 22:25   #3636
201611031605
Konto usunięte

aaaa bo na wpia bezpieczenstwo wewnętrzne ;D sorry za off top :P
Stary 2013-11-25, 22:41   #3637
JulianeLove
Raczkowanie

dokładnie tak
Stary 2013-11-25, 23:23   #3638
Naomi21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
A co to ma do rzeczy?
No właśnie. Ja też byłam dużo atrakcyjniejsza od eksa (obiektywnie, było to zdanie wszystkich, nawet jego kolegów), ale to wcale nie oznaczało, że miał mnie wielbić na kolanach do końca mych dni Wygląd jest zresztą tak mało ważny... wcale nie decyduje o tym, kto będzie "górą" w związku

Cytat:
Napisane przez nnatalkaa89 Pokaż wiadomość
Prawdę mówiąc, to ja bym chciała żeby mój eks po jakimś czasie pomyślał/stwierdził, że rozstanie było największym jego błędem w życiu.
A ja już nie Mało mnie obchodzi co i kiedy zrozumie bądź nie.

Cytat:
Napisane przez JulianeLove Pokaż wiadomość
także chciałam teraz ja poradzić innym dziewczynom, które w dalszym ciągu płaczą za Eksami - NIE WARTO, czas leczy rany, a na waszej drodze pojawi się jeszcze ktoś, kto odmieni Wasze życie tak jak to zrobił mój obecny mężczyzna i będziecie szczęśliwe!
No tak, masz rację, ale większość dziewczyn na tym wątku jest na takim etapie, że za nic w to nie uwierzą. I nic tego nie zmieni, bo pamiętam siebie sprzed pół roku - taki post jak Twój tylko by mnie wkurzył
Stary 2013-11-25, 23:33   #3639
eN90
Raczkowanie

Cytat:

Tak czy inaczej - chciałam serdecznie Wam podziękować, dzięki Waszym radom moje życie wróciło do równowagi i poradziłam sobie ze swoimi słabościami do Eksa, a co najważniejsze związałam się z kimś jesteśmy razem od 3 tygodniu, znamy się od 7 lat, nigdy nie przypuszczałam, że coś może między nami być, a jednak także chciałam teraz ja poradzić innym dziewczynom, które w dalszym ciągu płaczą za Eksami - NIE WARTO, czas leczy rany, a na waszej drodze pojawi się jeszcze ktoś, kto odmieni Wasze życie tak jak to zrobił mój obecny mężczyzna i będziecie szczęśliwe!
Super, że jesteś szczęśliwa! Oby było już do końca życia

Można wiedzieć, co Was tknęło ku sobie po tych 7 latach?
eN90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-25, 23:45   #3640
morelove123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MM1234 Pokaż wiadomość
Po prostu łatwiej jest, jak wíadomo , że facet nie chce , bo nie chce związków i chce się bawić , a nie dlatego bo ja znudziłam się jako osoba

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Mialam jedną sytuację w życiu, która mnie dużo nauczyła. Był koleś, który złamał mi totalnie serce.. Potem leczylam się około roku u psychologów, bralam psychotropy itp, tak mnei zdruzgotał... Mówił,że nie chce sie angażowac, bo sam jest pokręcony, niegotowy utp itd. Uwierzyłam. Dwa miesiace pozniej zaczał byc z nowo poznaną laską, 8 lat mlodszą i jest z nią do tej pory (czyli okolo 2 lat)...
I nauczylam się... ze jesli koles mówi-nie chce związku, to najprawdopodobniej to jest łagodna wersja: "nie chcę związku z Tobą".
niestety

Edytowane przez morelove123
Czas edycji: 2013-11-25 o 23:58
morelove123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 01:08   #3641
Buzzerka
Zakorzenienie

Ja jednak zrezygnowałam z tego pokoju z antresolą. Oglądałam za to inny i miałam być w kontakcie z ludźmi z tego mieszkania, ale już się nie udało potem z nimi skontaktować dziś, bo byłabym na tak. Boję się, że albo ktoś inny się zdecydował albo ja im nie spasowałam Bo czemu olali moją próbę kontaktu? Nie wiem, zobaczę, może jeszcze jutro się coś wyjaśni

Poza tym przeprowadziliśmy długą rozmowę z eksem (straszne słowo ) i jestem w szoku cały czas. Pierwszy raz pogadaliśmy tak naprawdę szczerze o wszystkich akcjach jakie były, czemu były i o tym czego oczekiwaliśmy od związku. Nie mogę uwierzyć jacy jesteśmy różni i jak inne mamy potrzeby. Po prostu przepaść. Jestem zła, że dopiero teraz to wszystko mi powiedział. Dużo wyjaśniliśmy i doszliśmy już naprawdę do wniosku, że nie dogadamy się choćbyśmy chcieli, za dużo nas dzieli. Przykro mi Miałam nadzieję i on chyba też, że sama miłość wystarczy, ale widać, że to tak nie działa. Boję się życia bez niego, nie potrafię poradzić sobie ze świadomością, że jego w nim nie będzie, że on będzie miał kogoś innego, że to naprawdę się skończyło. Jestem przerażona.
Tak bym chciała żeby mnie przytulił tak jak zawsze, powiedział, że kocha, pocałował A tak, ja śpię w jednym pokoju, on w drugim, zero czegokolwiek, obcy ludzie Boooli.

To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię.
Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach

Mała Mi

"Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania."
Buzzerka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 07:47   #3642
Ribelle92
Raczkowanie

Nie martwcie się, będę was informować jak mi idzie płaszczenie się Będziecie mogły przynajmniej czuć się silniejsze, że nie robicie takich głupot
Wczoraj podrzuciłam mu do skrzynki pocztowej nowy numer CD Action, z załączonym lizakiem, karteczką z napisem: "Nie bądź takim uparciuchem" i wydrukiem rezerwacji biletów do kina XD.
Już możecie się łapać za głowę, ale musicie przyznać, że facetem byłabym najlepszym na świecie!
Ribelle92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 08:14   #3643
nadi83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ja0133 Pokaż wiadomość
Hej babeczki, jestem już prawie 5mcy po rozstaniu Jest już ciut lepiej, ale nadal boli, chyba przez to, że popełniłam kardynalny błąd. Nie zerwałam całkowicie kontaktu z ex. Przez te 5 miesięcy chyba zmądrzałam o to, że facet to totalny dupek i nie chcę za bardzo już z nim mieć do czynienia. Boli mnie tylko to, że nie uniosłam się dumą od razu i chyba zostanę zapamiętana jako żałosne stworzenie bez honoru, chociaż teraz ma to już coraz mniejsze znaczenie . Kobietki, ile by nie trwało (w moim przypadku myślę, że jeeeeszcze trochę ), to zawsze jakoś wychodzi na dobre. Ja bardzo żałuję, że trochę wcześniej się nie obudziłam. Trzymam kciuki za nas wszystkie
Ja jestem miesiąc i kilka dni. Wczoraj gadałam z eksem, wreszcie wydawało mi sie, ze mamy relację na której mi zależało, czyli przyjacielską. Jednak zachowywał sie dość dziwnie, na koniec dodał, że kogoś ma a do przeszłosci nie chce wracać bo to ciężkie. Wiecie co? Nie zrobiło to na mnie wrażenia, jakiego sie bałam. Potem zadzwonił do mnie chłopak, z którym sie widuję i mimo, iż byłam niepewna, ostrożna, to teraz czuje, ze to moze być TO.
Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Czas czyni cuda. Głupie zachowanie po rozstaniu jest wywoływane przez silne emocje i nie można kogoś przez nie oceniać. Będzie coraz lepiej

Proponuję wyciągać go na zajęcia sportowe, endorfiny robią cuda w mózgu, a po co się szpikować chemią.
Dokładnie. Czas robi swoje. Ja po rozstaniu zaczęłam biegać. Pomagało, bo można spokojnie wszystko przemyśleć i nawet jak mi w trakcie łzy leciały, to jakos tak emocje odchodziły szybciej.
Cytat:
Cześć dziewczyny!
Strasznie dawno mnie tu nie było i przez ten calutki czas próbowałam naprawić swoje życie i wyleczyć się z Eksa.
Byłam tu kiedyś pod inną nazwą użytkownika, nie chciałam aby mi przypominał o przeszłości więc postanowiłam założyć nowy

U mnie chyba też to pomogło. Nie wierzyłam, a jednak. Nie wiem, czy to na zawsze, bo moze tylko na chwilę, ale jest dobrze, nie mam żadnych oczekiwań, nie planuję, nie czekam na mega deklaracje jak te, które robił eks.Cieszę się, tym co jest.
Cytat:
Ja skończyłam tam studia
Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
A ja już nie Mało mnie obchodzi co i kiedy zrozumie bądź nie.
No tak, masz rację, ale większość dziewczyn na tym wątku jest na takim etapie, że za nic w to nie uwierzą. I nic tego nie zmieni, bo pamiętam siebie sprzed pół roku - taki post jak Twój tylko by mnie wkurzył
Mnie chyba też już nie. Choc wiem, że on kiedyś pożałuje. Nawet mu współczuję, bo on nie będzie umiał stworzyć trwałej relacji.
Cytat:
Napisane przez morelove123 Pokaż wiadomość
Mialam jedną sytuację w życiu, która mnie dużo nauczyła. Był koleś, który złamał mi totalnie serce.. Potem leczylam się około roku u psychologów, bralam psychotropy itp, tak mnei zdruzgotał... Mówił,że nie chce sie angażowac, bo sam jest pokręcony, niegotowy utp itd. Uwierzyłam. Dwa miesiace pozniej zaczał byc z nowo poznaną laską, 8 lat mlodszą i jest z nią do tej pory (czyli okolo 2 lat)...
I nauczylam się... ze jesli koles mówi-nie chce związku, to najprawdopodobniej to jest łagodna wersja: "nie chcę związku z Tobą".
niestety
Dokładnie. Ja też słyszałam, ze nie kocha mnie, że chce być z kimś, ale za wcześnie itp. Wiem, ze nikogo nie miał, ale baaaardzo usilnie szukał 9taka trochę desperacja) i teraz napisał, ze ma. Nie wiem, na ile to prawda (bo przekonałąm sie ze często kłamie, wiec to tez moze być taka sytuacja), ale tak inaczej nie ma to znaczenia, bo on nie chce być ze mną.

Podsumowując:czuję że najgorsze za mną, może nawet całkiem wyleczyłam sie z miłosci do eksa, bo myślę ze lekki żal pozostanie długo
nadi83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 08:30   #3644
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez Buzzerka Pokaż wiadomość
Miałam nadzieję i on chyba też, że sama miłość wystarczy, ale widać, że to tak nie działa.
No niestety...

Cytat:
Napisane przez Ribelle92 Pokaż wiadomość
Już możecie się łapać za głowę, ale musicie przyznać, że facetem byłabym najlepszym na świecie!
Facetem? Raczej stalkerem, prześladowcą. Ja bym się bała takiej adoracji, kontakt z dzielnicowym murowany.
Stary 2013-11-26, 08:53   #3645
nnatalkaa89
Zadomowienie

Cytat:
Nie martwcie się, będę was informować jak mi idzie płaszczenie się Będziecie mogły przynajmniej czuć się silniejsze, że nie robicie takich głupot
Wczoraj podrzuciłam mu do skrzynki pocztowej nowy numer CD Action, z załączonym lizakiem, karteczką z napisem: "Nie bądź takim uparciuchem" i wydrukiem rezerwacji biletów do kina XD.
Jeżeli byście byli dalej parą to takie niespodzianki by były świetne, ale w przypadku jak już nie jesteście razem, ja bym się obawiała. Tak jak powiedziała elvegirl to by było prześladowanie. Na każdym kroku bym myślała co on może jeszcze zrobić, bym popadła w jakąś obsesję!

Pendulum - 30.11.2013r.-14.02.2015r.
Górny łuk - 25.10.2014r.
Dolny łuk - 17.01.2015r.
Zdjęty aparat - 09.06.2018r.
nnatalkaa89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 09:31   #3646
rockandrollqueen
Zadomowienie

Cytat:
Matko, do Ciebie naprawdę nic nie trafia.
O nie, serio to niepoważne. Myślisz, że będzie z Tobą, bo kupiłaś mu lizaka?
Stary 2013-11-26, 10:09   #3647
eN90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nadi83 Pokaż wiadomość

Ja skończyłam tam studia
Ja kończę

Cytat:
Wiesz, Twoj były chłopak może nawet i myślal o powrocie, może nadal na niego działasz/on tęskni, ale po takich akcjach skutecznie się poniżasz w jego oczach, będzie czuł obrzydzenie do Ciebie połączone ze strachem i żadne powroty nie będą miały miejsca.

Cytat:
Dużo wyjaśniliśmy i doszliśmy już naprawdę do wniosku, że nie dogadamy się choćbyśmy chcieli, za dużo nas dzieli. Przykro mi Miałam nadzieję i on chyba też, że sama miłość wystarczy, ale widać, że to tak nie działa.
Wiem, że boli, bo mnie boli identycznie. U nas też nie poszło o zdradę, kłamstwo, a po prostu o różnicę poglądów. Inaczej widzimy rodzinę, partnerstwo, rozwój, inną mamy hierarchię wartości. I choćbyśmy się niewiadomo jak kochali, to tego nie przeskoczymy. I to boli moim zdaniem bardziej niż zdrada ( w żadnym wypadku nie bagatelizuję zdrady), bo jakby zrobuł świństwo, to bym znienawidziła, a tak, wiem, że kocha, że ja kocham, ale cholera sie nie da...
eN90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:20   #3648
Buzzerka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eN90 Pokaż wiadomość
Wiem, że boli, bo mnie boli identycznie. U nas też nie poszło o zdradę, kłamstwo, a po prostu o różnicę poglądów. Inaczej widzimy rodzinę, partnerstwo, rozwój, inną mamy hierarchię wartości. I choćbyśmy się niewiadomo jak kochali, to tego nie przeskoczymy. I to boli moim zdaniem bardziej niż zdrada ( w żadnym wypadku nie bagatelizuję zdrady), bo jakby zrobuł świństwo, to bym znienawidziła, a tak, wiem, że kocha, że ja kocham, ale cholera sie nie da...
Dokładnie. Straszna jest ta bezsilność i świadomość, że on kocha, ja kocham, ale właśnie i tak się nie uda

Mała Mi

Stary 2013-11-26, 10:27   #3649
nikiii
Zadomowienie

GG do nikiii

U mnie mija 1,5 miesiąca od rozstania. Pewnie nie kojarzycie już mojej historii, więc w mocnym skrócie się przypomnę:
Zostawił mnie po sześciu latach, bo przestał mnie kochać, chciał zobaczyć jak to jest z innymi itp.
W sobotę dowiedziałam się, że miałam rację co do jego koleżanki z pracy- zeszli się dwa tygodnie po naszym rozstaniu, więc rację miały te, które podejrzewały, że coś tu jest nie tak. Żeby było weselej, wszyscy jego znajomi o tym wiedzieli, tylko nie ja. Pełna konspiracja... I po co?
nikiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:54   #3650
rockandrollqueen
Zadomowienie

Cytat:
Dużo wyjaśniliśmy i doszliśmy już naprawdę do wniosku, że nie dogadamy się choćbyśmy chcieli, za dużo nas dzieli. Przykro mi Miałam nadzieję i on chyba też, że sama miłość wystarczy, ale widać, że to tak nie działa.
Cytat:
Niestety, czasem pewnych rzeczy się nie przeskoczy. Pomyślcie jakby to było dalej, jakbyście mięli żyć skoro jesteście niedopasowani. Tylko byście się ze sobą męczyli i zrobiłoby się toksycznie.
Stary 2013-11-26, 10:57   #3651
japo35
Raczkowanie

Dziewczyny!!!! Potrzebuje Waszego wsparcia! Teraz!!! Nie odzywalam sie przez 2 tygodnie, chciałam spróbować spotykać sie na jego warunkach po wyprowadzce jego odemnie. No cóż ..... Było dziwnie. Weekendy u mnie. W tygodniu moja ciągła agresja na wszystko co napisał i po spokojnym , w miarę udanym weekendzie .... Dno! Napisałam mu, ze chyba cos sie wypaliło miedzy nami .... Przyznał racje....i ze nie potrafi mi dać tego czego ja chce ( czyli poczucia, ze jestem kochana przez niego). Zakończyłam ten związek i poprosiłam o brak kontaktu. Przyznał mi racje. Czuje taka rozpacz , ze masakra!!! Nie wiem, co mam ze sobą zrobic ?!!!

japo35 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:59   #3652
Buzzerka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nikiii Pokaż wiadomość
U mnie mija 1,5 miesiąca od rozstania. Pewnie nie kojarzycie już mojej historii, więc w mocnym skrócie się przypomnę:
Zostawił mnie po sześciu latach, bo przestał mnie kochać, chciał zobaczyć jak to jest z innymi itp.
W sobotę dowiedziałam się, że miałam rację co do jego koleżanki z pracy- zeszli się dwa tygodnie po naszym rozstaniu, więc rację miały te, które podejrzewały, że coś tu jest nie tak. Żeby było weselej, wszyscy jego znajomi o tym wiedzieli, tylko nie ja. Pełna konspiracja... I po co?
To mnie zawsze rozwala, wszyscy wiedzą tylko nie osoba, która powinna dowiedzieć się pierwsza Współczuję Ci, ale dobrze się stało, bo taki facet to nie facet, a świnia

Mała Mi

Stary 2013-11-26, 12:02   #3653
MM1234
Raczkowanie

Właśnie. Kolejne moje ranne rozkminy . I znowu wstałam i się zryczałam , bo jak sobie pomyślę, że on może jest z nią i ona zajmie moje miejsce , jego przyjaciele beda teraz jej przyjaciółmi i będą robili to co my robiliśmy. Jeszcze jak sobie przypomne jak gadal jak ja kochał i co czuł jak ją całował(sama debilka pytałam ) . Oczywiście było : ale to co z Toba czulem przy pierwszym pocalunku to jest dopiero coś, ale tamto było takie pierwsze . W dodatku potem mnie rzuciła . " najgorzej boję się , że da jej to czego nie dał mi . Chciałabym, żeby to byĺa kazda , ale tylko nie ona . Ja nie wiem jak sobie poradzę .

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

[QUOTE=japo35;43890243]Dziewczyny!!!! Potrzebuje Waszego wsparcia! Teraz!!! Nie odzywalam sie przez 2 tygodnie, chciałam spróbować spotykać sie na jego warunkach po wyprowadzce jego odemnie. No cóż ..... Było dziwnie. Weekendy u mnie. W tygodniu moja ciągła agresja na wszystko co napisał i po spokojnym , w miarę udanym weekendzie .... Dno! Napisałam mu, ze chyba cos sie wypaliło miedzy nami .... Przyznał racje....i ze nie potrafi mi dać tego czego ja chce ( czyli poczucia, ze jestem kochana przez niego). Zakończyłam ten związek i poprosiłam o brak kontaktu. Przyznał mi racje. Czuje taka rozpacz , ze masakra!!! Nie wiem, co mam ze sobą zrobic ?!!!

Mi też powiedział , że nie byłabym z nim szczęśliwa . I że już nie czuje tego samego i byłoby to na siłę . Zjawisko wypalenia uczucia lub "przestania " kochania jest dla mnie conajmniej dziwne . Rozumiem jak są małżeństwa 30 letnie i dwie strony już nie czują jego samego . Ale po 2,5 roku jedna stronj gdzie słyszałam, że jestem największą miłością itd ? I ze myslal o tym ostatnimi czasy . To ostatnie czasy zaważają nad 2,5 letnim związkiem ? W dodatku tak jakby zapomniał , że w ogóle się kiedyś kochaliśmy , zero sentymentów , skrupółów . I teraz zastanawiam sie czy taka osoba kochała kiedykolwiek ? Bo coraz cześciej mam wrażenie że mój ex był ze mna z przyzwyczajenia i wygody , bo miał ładną dziewczynę , mial do czego sie przytulić , pocalować, mial seks , mógl okazać slabość nie tak jak przed kolegami , dostawał ekstra prezenty i wiele rzeczy mu sponsorowalam albo pożyczałam bez oddania , podporzadkowal mnie sobie wiec i tak robil to na co mial ochote . A jak zaczełam mieć wymagania to juź źle . Np chciałam żeby przyjechał do mnie bo jestem sama na noc w domu i sie boje trochę (moja nerwica) na co usłyszałam : dzieckiem to Ty nie jesteś , więc dasz sobie radę, a ja nocnymi nie będę się wlókł . Po przyjeździe do nowego miasta pokazały sie inne możliwości dla niego
MM1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 12:39   #3654
japo35
Raczkowanie

Kochana u mnie prawie 8 lat poszło w P.......u

Stary 2013-11-26, 12:47   #3655
MM1234
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez japo35 Pokaż wiadomość
Kochana u mnie prawie 8 lat poszło w P.......u

Boże . Ludzie są okropni

Stary 2013-11-26, 13:15   #3656
JulianeLove
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Naomi21 Pokaż wiadomość
ja z mojego Eksa "leczyłam" się przez 2,5 roku, na początku również nie wierzyłam, że cokolwiek bez niego będzie lepsze, aż w końcu uwierzyłam i rzeczywiście - jest lepiej, bez niego
Stary 2013-11-26, 13:17   #3657
MM1234
Raczkowanie

Cytat:
ja z mojego Eksa "leczyłam" się przez 2,5 roku, na początku również nie wierzyłam, że cokolwiek bez niego będzie lepsze, aż w końcu uwierzyłam i rzeczywiście - jest lepiej, bez niego
Aż tyle ? ! Nie ma jakiegoś trybu przyspieszonego ? :-(

Stary 2013-11-26, 13:19   #3658
japo35
Raczkowanie

Mnie aż dusi i oddychać nie moge . Tez tak macie?

Stary 2013-11-26, 13:22   #3659
JulianeLove
Raczkowanie

Cytat:
Super, że jesteś szczęśliwa! Oby było już do końca życia

Można wiedzieć, co Was tknęło ku sobie po tych 7 latach?
Poznaliśmy się jeszcze w gimnazjum, jak dzieci na przerwach machaliśmy do siebie potem chodziliśmy razem do liceum, był z moją koleżanką z klasy, z którą zbytnio nie przepadamy za sobą, no ale poszedł na studia, ja zostałam ostatni rok w liceum i się nie widywaliśmy... zobaczyliśmy się dopiero w wakacje, około lipca na dyskotece, bawiliśmy się cały wieczór, jego przyjaciel związał się potem z moją dobrą koleżanką, więc coraz częściej przebywaliśmy w swoim towarzystwie poszłam z nim na wesele i tak zaczęliśmy się spotykać a od listopada jesteśmy oficjalnie razem

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
Aż tyle ? ! Nie ma jakiegoś trybu przyspieszonego ? :-(

Ja bym manipulowana przez niego w czasie kiedy byliśmy razem i zaraz po nim, było mi o tyle ciężko bo utrzymywałam z nim przez długi czas kontakt smsowy, telefoniczny jak i sypiałam z nim mając złudną nadzieję... na szczęście się otrząsnęłam.
Stary 2013-11-26, 13:23   #3660
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Boże . Ludzie są okropni
Czemu? Przeżycie z kimś paru lat nie gwarantuje udanego związku ani trwałego uczucia. Lepiej się rozstać po 8 niż 18.
Cytat:
Trzymam kciuki, aby gość był tego wart.

Jak mój eks czekał na mnie na klatce schodowej, miałam ochotę zadzwonić na policję, ale Twój to chyba lubi, skoro nie protestuje Lubię takie niespodzianki będąc w związku, ale raz na jakiś czas, nie co chwilę. Nie mogłabym być z kimś, kto nie ma swojego życia, na obecnego faceta się wkurzam, że niewiele robi poza byciem ze mną.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości