Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. IV ! - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-26, 08:35   #2401
ellish
Zakorzenienie

Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. IV !

Cytat:
Napisane przez Hemikryptofit Pokaż wiadomość
Last Christmas - nigdy nie zrozumiem dlaczego to hymn świąt, skoro to smutna piosenka o rozstaniu....
tez zawsze sie nad tym zastanawiam. Tak samo jak na pierwszy taniec na weselu "winda do nieba"- przeciez ten tekst pokazuje, ze babka wychodzi za maz za tego co nie chce

Mnie "Last christmas" kojarzy sie ze swietami w chatce w gorach wsrod przyjaciol (wina teledysku)- marza mi sie chociaz jedne takie swieta
ellish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 08:45   #2402
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Napisane przez Emocja20 Pokaż wiadomość
Zastanawiam się teraz nad prezentem dla siebie Zamówię próbkę Ange ou Demon i La vie est belle i będę decydować
Ponoć jest podobne do Flowerbomb... Czyli musi być cudowne

Cytat:
Napisane przez ogorekpazurek Pokaż wiadomość
a ja u nas w de widzialam normalna stara reklame coli z autem
Poważnie? Ależ Ci zazdroszczę...

Cytat:
Napisane przez Nicole`_ Pokaż wiadomość
Jeny nie jestem w stanie być z wami na bieżąco, ale pędzicie!

Ja na Święta robię paczkę dla schroniska i oczywiście wszystkie zwierzaki w rodzinie dostają swój malutki prezencik W końcu to członkowie rodziny!
Popieram całym sercem Ja robiłam "poświąteczną" paczkę dla schroniska Brałam ślub 26 grudnia, wszyscy goście zostali poproszeni, aby zamiast kwiatów wrzucić pieniążki do specjalnego koszyczka lub przynieść karmę Jakieś 2 dni po weselu za zebrane pieniążki nakupiłam smakołyków i jedzonka dla psiaków, pani ze sklepu, kiedy dowiedziała się, że to dla schronu, dorzuciła od siebie kagańce i obroże Chociaż tyle mogłam zrobić dla tych psiaków.
Cytat:
Napisane przez Hikaru Pokaż wiadomość
Ja jak mi zostanie kasy to chętnie kupię sobie prezent

Jak jeszcze chodziłam do liceum to ogarniałam zbiórkę na schronisko. Nie powiem, żeby szczególnie entuzjastycznie przyjmowali takie rzeczy...
Tzn.

Cytat:
Napisane przez allmode Pokaż wiadomość
Hikaru - ciężka sytuacja, trzymaj się.
U mnie potyczki o to, gdzie spędzamy święta, skutecznie zabiły atmosferę na kilka ładnych lat. Telepało mną już w listopadzie - bo wiedziałam, że będą telefony i pytania "a kiedy do nas przyjdziecie? a czemu nie w dwa dni, tylko jeden?". Związek - nieważne, czy formalny, czy nie, wymaga pogodzenia takich rzeczy. U mnie odległości brak, bo to jedno miasto, samochodem to góra 10 minut. A jednak nie dało się uniknąć.
Kompromis i ustalenie, co jest najważniejsze w tym wszystkim - czyli Wy. Może da się spokojnie ustalić takie wyjście, które będzie i dla Ciebie, i dla niego dobre?
Trzymam kciuki i mocno ściskam. A szczur jest przecudny, wymiziaj ode mnie

Dziewczyny - raz jeszcze wielkie dzięki za miłe słowa
A ja powiem szczerze, że od razu poinformowałam mojego (wtedy jeszcze przyszłego ) męża, że święta to dla mnie wyjątkowy okres, który chcę spędzać z najbliższymi, dopóki jeszcze żyją i mogę się nimi nacieszyć. Jemu dałam wolną rękę - w końcu nie zakażę mu spotkać się w święta z rodziną. Sam wybrał, że chce spędzić ten czas ze mną. Mąż doskonale rozumie, że nie czułabym się komfortowo na wigilii u jego mamy, dlatego zwykle odwiedzamy jego bliskich jakoś do południa, wigilię spędzamy z moją rodziną, a to, co i z kim będziemy robić 25 i 26 grudnia, zależy tylko od naszych chęci. Może i jesteśmy samolubni, ale nie mamy zamiaru psuć sobie tych wyjątkowych dni jakimiś przymusowymi odwiedzinami i sztucznymi uśmiechami. Z pewnością znajdzie się ktoś, kto będzie miał do nas o to pretensje - trudno. Nie zawsze można wszystkich uszczęśliwić, a czasami trzeba skupić się na sobie.
Cytat:
I w końcu powiedziałam sobie "dosyć". Przede wszystkim my.
Bo na widok świątecznej wystawy i choinki powinno się uśmiechać i marzyć o wypoczynku i byciu z najbliższymi, a nie wściekać i kombinować, jak tu przetrwać te trzy dni i nie oszaleć.
Otóż to!
Cytat:
Napisane przez olanna Pokaż wiadomość
Ja przez cały rok mam gwiazdkę, jeśli chodzi o prezenty dla samej siebie.
O to, to!

Wymiana zapachowa
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 09:00   #2403
sugarfreeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość

A ja powiem szczerze, że od razu poinformowałam mojego (wtedy jeszcze przyszłego ) męża, że święta to dla mnie wyjątkowy okres, który chcę spędzać z najbliższymi, dopóki jeszcze żyją i mogę się nimi nacieszyć. Jemu dałam wolną rękę - w końcu nie zakażę mu spotkać się w święta z rodziną. Sam wybrał, że chce spędzić ten czas ze mną. Mąż doskonale rozumie, że nie czułabym się komfortowo na wigilii u jego mamy, dlatego zwykle odwiedzamy jego bliskich jakoś do południa, wigilię spędzamy z moją rodziną, a to, co i z kim będziemy robić 25 i 26 grudnia, zależy tylko od naszych chęci. Może i jesteśmy samolubni, ale nie mamy zamiaru psuć sobie tych wyjątkowych dni jakimiś przymusowymi odwiedzinami i sztucznymi uśmiechami. Z pewnością znajdzie się ktoś, kto będzie miał do nas o to pretensje - trudno. Nie zawsze można wszystkich uszczęśliwić, a czasami trzeba skupić się na sobie.

sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 09:02   #2404
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:

Ciekawe jak to u mnie się ustali ostatecznie. Szczerze wolałabym Wigilię regularnie spędzać w Warszawie a potem odwiedzać rodziców TŻta, ale to pewnie nie przejdzie
Nic, zobaczymy jak to będzie wyglądało w tym roku.

Jak widzę posty o śniegu to zastanawiam się kiedy u mnie spadnie I jak zareaguje Elmo, bo on jeszcze nie widział nigdy śniegu.
I pisze się pruszy czy prószy? Widzę sporo postów o śniegu, google mi podpowiada, że prószy. Ale jakoś dziwnie to słowo wygląda

A w ogóle mam pytanie, czy u Was w Wigilię i w święta pije się alkohol?
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 09:03   #2405
amg88
BAN stały

Przesyłam Wam zdjęcie, z rana jak wyszłam z domu
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1 002.jpg (45,7 KB, 44 załadowań)
amg88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 09:04   #2406
amg88
BAN stały

Teraz zaczynam czuć okres przedświąteczny
amg88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 09:12   #2407
allmode
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
I pisze się pruszy czy prószy? Widzę sporo postów o śniegu, google mi podpowiada, że prószy. Ale jakoś dziwnie to słowo wygląda

Prószy

U nas w święta alkohol jest. Lampka wina do obiadu albo kieliszek ajerkoniaku czy nalewki. Podobnie w wigilię - teść pyta, czy ktoś ma ochotę coś wypić. Ale to są właśnie ilości kieliszek czy dwa.
Wiem, że są rodziny, gdzie model świąt wygląda następująco: zastawiony stół, całe dwa dni ostra popijawa. I tego nie rozumiem.
allmode jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-26, 09:15   #2408
sherlook
Zadomowienie

Cytat:
Prószy

U nas w święta alkohol jest. Lampka wina do obiadu albo kieliszek ajerkoniaku czy nalewki. Podobnie w wigilię - teść pyta, czy ktoś ma ochotę coś wypić. Ale to są właśnie ilości kieliszek czy dwa.
Wiem, że są rodziny, gdzie model świąt wygląda następująco: zastawiony stół, całe dwa dni ostra popijawa. I tego nie rozumiem.
U nas też w Wigilię jest kieliszek czerwonego wina lub białego i tyle tak na lepsze trawienie

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Napisane przez amg88 Pokaż wiadomość
Pięknie zazdroszczę śniegu
sherlook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 09:38   #2409
mariairam
Raczkowanie

Zazdroszczę wszystkim, u których już popadało choć troszkę śniegu, też bym już chciała śnieg u mnie. Ciekawe, kiedy się doczekam

Cytat:
U mnie w Wigilię nigdy nie ma alkoholu, w pierwszy i drugi dzień świąt zawsze jakaś lampka wina do uroczystego obiadu czy coś takiego, ale bez przesady

Cytat:
Napisane przez kleo111 Pokaż wiadomość
Aaaa i jeszcze pytanko z ciekawości A robicie sobie prezenty dla siebie? ja wyprzedaję szafę i zbieram na torebkę Sabriny Pilewicz, już mi za dużo nie brakuje, więc może będzie moja
Ja w tym roku postanowiłam zrobić sobie prezent, ale cały czas się nie mogę zdecydować, co bym chciała

Kilka dni temu byłam w IKEI i niestety się zawiodłam. Niby trochę różnych ozdób świątecznych było, ale mimo to zupełnie nie było czuć tej atmosfery. Ale oczywiście i tak nie wyszłam z pustymi rękami, kupiłam sobie takie lampki: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30259390/

A w Almi Decor takie "perełkowe" serduszko:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC08265.jpg (70,5 KB, 28 załadowań)
mariairam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 09:40   #2410
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Pięknie tam u Ciebie!

No to ja też pochwalę się widokami z porannego spaceru z psem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00206.jpg (117,4 KB, 11 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00207.jpg (97,1 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00208.jpg (108,2 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00209.jpg (130,1 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00210.jpg (108,8 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00211.jpg (89,3 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00212.jpg (94,3 KB, 10 załadowań)

Wymiana zapachowa
Stary 2013-11-26, 09:45   #2411
wikajaga
Zadomowienie

Siema!! U mnie dzisiaj ponuro, śnieg wczorajszy stopniał, coś niby prószy ale ginie w powietrzu.
U mnie w święta nie ma alkoholu, zdecydowanie się temu sprzeciwiłam..

Odliczam do kolejnych świąt BN..

Edytowane przez wikajaga
Czas edycji: 2013-11-26 o 09:55 Powód: byk ortograficzny
wikajaga jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-26, 09:48   #2412
Asik_
Zakorzenienie

Pale świeczki, pije kawe, oglądam Wasze fotki - święta pełna gębą
Asik_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 09:50   #2413
dorot_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Mega u mnie aż tyle to nie ma...

Cytat:

Prószy wg mnie a w "Prószyński i S-ka" wygląda Ci normalnie, czy też dziwnie?

Co do alkoholu, to u mnie w Wigilię nie przypominam sobie, żeby się piło, jeśli już to lampke wina i tyle, w inny dni tak samo.

Cytat:
Pięknie tam u Ciebie!

No to ja też pochwalę się widokami z porannego spaceru z psem
Suuper

razem 31.12.2007
zaręczeni 12.08.2014
ślub 19.09.2015

2015
książki 17
filmy 54

2016
książki 8
filmy 63
dorot_qa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 09:57   #2414
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Prószy

U nas, a właściwie u moich rodziców jest podobnie. Akurat mój mąż jest niepijący, ja sama piję raczej od święta, ale uważam, że odrobina wina czy nalewki w święta nie jest niczym złym. Wiecie, ja np. potrafię w drugie święto zamówić sobie pizzę , bo akurat mam na nią ochotę. Dlaczego mam więc czepiać się tego, że ktoś ma ochotę na łyczek dobrego alkoholu? Natomiast tak jak wspomniała allmode - urządzanie sobie istnej popijawy i świątecznej biby jest dla mnie niedopuszczalne

Wymiana zapachowa
Stary 2013-11-26, 10:07   #2415
Emocja20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kleo111 Pokaż wiadomość
Dobry pomysł, usiądziemy wszystkie przy komputerach z butelką szampana i będziemy świętować

Aaaa i jeszcze pytanko z ciekawości A robicie sobie prezenty dla siebie? ja wyprzedaję szafę i zbieram na torebkę Sabriny Pilewicz, już mi za dużo nie brakuje, więc może będzie moja
Hehe czemu nie?
Ja prezentu sama dla siebie nie robię. Bardziej z tego względu, że zawsze wolę dołożyć tą kasę do prezentu dla TŻta. Moja siostra robiła prezenty sama dla siebie i wkładała je nawet pod choinkę

Cytat:
W zeszłym roku kupiłam Mańkowi posłanie - to był strzał w dziesiątkę, bo uwielbia tam leżeć i spać. W tym roku myślę o jakimś drapaku może... Jak go pytam, co chce pod choinkę, to się na mnie gapi i mówi "miau" .

Hikaru - ciężka sytuacja, trzymaj się.
U mnie potyczki o to, gdzie spędzamy święta, skutecznie zabiły atmosferę na kilka ładnych lat. Telepało mną już w listopadzie - bo wiedziałam, że będą telefony i pytania "a kiedy do nas przyjdziecie? a czemu nie w dwa dni, tylko jeden?". Związek - nieważne, czy formalny, czy nie, wymaga pogodzenia takich rzeczy. U mnie odległości brak, bo to jedno miasto, samochodem to góra 10 minut. A jednak nie dało się uniknąć.
Kompromis i ustalenie, co jest najważniejsze w tym wszystkim - czyli Wy. Może da się spokojnie ustalić takie wyjście, które będzie i dla Ciebie, i dla niego dobre?
Trzymam kciuki i mocno ściskam. A szczur jest przecudny, wymiziaj ode mnie
Posłanie to dobry pomysł, tylko nie wiem, czy Michasia będzie chciała tam spać - może na pościeli, może na kocyku, a czasami i tak śpi na podłodze koło drzwi

My w tym roku spędzamy Święta u moich rodziców. Odległości są zbyt duże, żeby jechać do rodziców TŻta. Poza tym, u nich święta wyglądają jak zwykły dzień - jadą na Wigilię do siostry mamy TŻta, siedzą 2-3h i jadą do domu, a tam dwa kolejne dni nic się nie dzieje. Nawet nie dają sobie prezentów! U mnie każdy dzień Świąt po Wigilii jest taki:siedzimy wszyscy przy stole, jemy śniadanie, potem idziemy na spacer, jemy obiad, oglądamy jakieś świąteczne filmy, potem kolacja i siedzimy dłuuugo

Cytat:
Dokładnie. Ja to teraz mam, co prawda moja rodzina raczej nie narzeka, ale rodzina TŻta już tak... Że czemu nie będzie nas w Wigilię, a czemu przyjedziemy tylko na 2-3 dni
Nie przyjmują do wiadomości, że TŻ pracuje w Wigilię, a odległość do jego rodziców to ok. 300 km. Jego ojciec nawet powiedział, że pewnie kłamie z tą pracą
Pojedziemy do nich w pierwszy dzień świąt, to z kolei marudzą, że na zbyt krótko Szczerze to nie chcemy tam dłużej siedzieć, nie ma warunków za bardzo, ciasno, były pokój TŻta teraz jest raczej pokojem jego brata i jego dziewczyny, zasmrodzony papierosami na tyle że mamy problem ze spaniem tam. Atmosfera taka sobie, wolimy okres miedzy świętami a sylwestrem spędzić sobie sami w świętym spokoju u nas.
U TŻta też nie ma warunków, bo jego rodzice remontują dom, mieszkają teraz w takim, gdzie pokoje są przejściowe - zero prywatności, nie można wieczorem porozmawiać, bo mama TŻta zostawia otwarte drzwi do swojej sypialni na noc Nie wiem, żeby podsłuchiwać? Poza tym tam główne skrzypce grają zwierzęta - pies skacze na mnie, gryzie mnie, a mama TŻta - jaki on słodki, ojej ojej!

Cytat:
Lexie, ja dojrzałam po kilku ładnych latach. Miałam dość tego, że ze świąt to mam tylko wściek spiralny i sprzątanie. Pękłam po śmierci taty, kiedy jednego roku miałam w domu totalny pierdzielnik, w środku tego stała choinka, a ja siedząc cały dzień w łóżku w piżamie smarkałam i jadłam makowca.
To ma być czas radości, spokoju, a nie przepychanek, złości i wizyt jak w zegarku. I w końcu powiedziałam sobie "dosyć". Przede wszystkim my. Chyba dwa lata temu w pierwszy dzień świąt pojechaliśmy do kina na jakąś świąteczną bajkę. W sumie przypadkiem sprawdzałam coś i zobaczyłam, że kino ma być otwarte. Na sali byliśmy my i jakaś mama z dwójką dzieci. I to były jedne z moich piękniejszych świąt Bez wariackiego ganiania. Czas poświęcony mężowi, synowi i samej sobie.
Bo na widok świątecznej wystawy i choinki powinno się uśmiechać i marzyć o wypoczynku i byciu z najbliższymi, a nie wściekać i kombinować, jak tu przetrwać te trzy dni i nie oszaleć.
Dokładnie, to ma być czas spokoju i miłości, a nie myślenia gdzie pojechać bo ktoś się obrazi.

Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
Hikaru, a ta data na dole, to jest Wasza rocznica? Nie dziw się chłopu, będziecie razem dopiero rok, wspólne święta Was jeszcze czekają...Zresztą nie wiesz, jak jego rodzice zareagowaliby na informację, że on z nimi świąt nie spędzi. Z moim chłopem zaczęłam wspólnie spędzać Święta dopiero jak zaczęliśmy być narzeczeństwem (może to po części ze względu na to, że nasze rodziny są dość daleko od siebie) a w tym roku zobaczymy się dopiero w drugi dzień Świąt, mimo, że na co dzień mieszkamy razem. Na wszystko przyjdzie czas

Co do planów na Sylwestra - będziemy jeszcze odpoczywać po weselu - ja co prawda rano mam dyżur, ale króciutki, na razie planów sprecyzowanych nie mamy, ale ja nie przepadam za Sylwestrem specjalnie

My stwierdziliśmy, że po ślubie przyjmiemy zasadę, że spędzać święta będziemy na zmianę - raz u jednej, raz u drugiej rodziny, i już

27 dni do Świąt To jest abstrakcja, jak to szybko leci
Z TŻtem do tej pory zawsze spędzaliśmy Święta osobno - przyjeżdżał rano w Wigilię i trochę siedział, a potem jechał do siebie. I do mnie wracał w drugi dzień świąt - nie powiem, żeby mi się to podobało, bo w końcu mieszkaliśmy wtedy wszyscy w tym samym mieście, dzieliło nas 30 minut drogi. No ale, jak chciał, tak zrobił - tym bardziej byłam wtedy rozczarowana, bo był wtedy w delegacji i przyjechał tylko na kilka dni, ale potem spędziliśmy 4 dni w górach, więc jakoś to przeżyłam

Już tylko 27 dni!

Też tak mówimy, że raz będziemy spędzać święta u niego raz u mnie, ale nie rozumiem z jednej strony po co u niego, skoro tam to jest zwykły dzień? Na Wielkanoc nawet nikt się nie pofatyguje poświęcić święconki

Cytat:
Napisane przez ellish Pokaż wiadomość
Mnie "Last christmas" kojarzy sie ze swietami w chatce w gorach wsrod przyjaciol (wina teledysku)- marza mi sie chociaz jedne takie swieta
O tak, dokładnie

U mnie w nocy padał śnieg Co prawda już stopniał, ale ile radości
Body Express:4
TURBO:16
SzokTrening: 6
Skalpel II: 17
Total Fitness/Total Fitness TCh: 7/2
Biegam od 09.08.2013 - 150 min

Edytowane przez Emocja20
Czas edycji: 2013-11-26 o 10:09
Emocja20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:08   #2416
allmode
Wtajemniczenie

Najbardziej mnie razi podejście: w wigilię nie wolno absolutnie, ale w święta w opór, aż się pod stół wleci.
Sama też piję sporadycznie i ilości raczej symboliczne, mój mąż podobnie.

Mam taką dalsza rodzinę, mieszkają ok. 150 km od nas. Ale widuję ich rzadko, właśnie z tego względu, że jak się tam zajedzie, to albo chcą człowieka zamęczyć żarciem albo sie obrażają, bo nie chce wypić. Żeby to był kieliszek wina, ale to wódka i w ilościach dużo za dużych.
Bardzo tego nie lubię.

Edytowane przez allmode
Czas edycji: 2013-11-26 o 10:11
Stary 2013-11-26, 10:08   #2417
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez dorot_qa Pokaż wiadomość
Prószy wg mnie a w "Prószyński i S-ka" wygląda Ci normalnie, czy też dziwnie?

Co do alkoholu, to u mnie w Wigilię nie przypominam sobie, żeby się piło, jeśli już to lampke wina i tyle, w inny dni tak samo.
Też trochę dziwnie, ale to od zawsze tak mam

No właśnie, u mnie w domu albo wcale bez alkoholu, albo w umiarkowanych ilościach, w sensie, że wino do kolacji albo coś w tym stylu. Dlatego się zdziwiłam, że u TŻta się pije więcej, popijawa to raczej nie będzie ale wiem, że u nich się pije. Tak mnie to zdziwiło, że aż tutaj zapytałam. Bo zawsze wydawało mi się, że religijne święta i alkohol średnio idą w parze, oczywiście ten kieliszek czy dwa wina to jedno, a wóda na stole to drugie. Może jestem dziwna, no ale ja ogólnie nie jestem zwolenniczką walenia czystej wódy , a w święta to już w ogóle mi nie pasuje
Stary 2013-11-26, 10:11   #2418
Emocja20
Zadomowienie

Cytat:
Ponoć jest podobne do Flowerbomb... Czyli musi być cudowne
Właśnie tak czytałam i dlatego chcę je wypróbować Flowerbomb też mi się podoba, ale nie wiem, czy w trakcie noszenia nie będzie zbyt migrenogenne.
Body Express:4
TURBO:16
SzokTrening: 6
Skalpel II: 17
Total Fitness/Total Fitness TCh: 7/2
Biegam od 09.08.2013 - 150 min
Emocja20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:18   #2419
dorot_qa
Zakorzenienie

Czytam na onecie, że w małopolskim atak zimy, ale w Krakowie jakoś nie widzę... przyznać się, kto zagarnął cały śnieg?

razem 31.12.2007
zaręczeni 12.08.2014
ślub 19.09.2015

2015
książki 17
filmy 54

2016
książki 8
filmy 63
dorot_qa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:19   #2420
Asik_
Zakorzenienie

A spędza ktoś wigilię u teściów?
Stary 2013-11-26, 10:23   #2421
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Asik_ Pokaż wiadomość
Dopiero następną, wolę nie myśleć

Ja mogę oddać cały śnieg, święta lubię, zimy nienawidzę! Ledwo dojechalam do pracy....

Wysłane z telefonu
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:24   #2422
201711281122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dorot_qa Pokaż wiadomość
Czytam na onecie, że w małopolskim atak zimy, ale w Krakowie jakoś nie widzę... przyznać się, kto zagarnął cały śnieg?

w samym Krk nie ma, ale w okolicach jak najbardziej
201711281122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:24   #2423
Asik_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
dopiero następną, wolę nie myśleć

ja mogę oddać cały śnieg, święta lubię, zimy nienawidzę! Ledwo dojechalam do pracy....

Wysłane z telefonu
:d

Edytowane przez Asik_
Czas edycji: 2013-11-26 o 10:26 Powód: nie wyświetlają się "buzki" :D
Stary 2013-11-26, 10:25   #2424
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Ja chyba też następną (i też wolę nie myśleć ).

Chyba, że praca nas powstrzyma
Stary 2013-11-26, 10:28   #2425
Asik_
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chyba też następną (i też wolę nie myśleć ).

Chyba, że praca nas powstrzyma
Dobry powód nigdy nie jest zły
Stary 2013-11-26, 10:28   #2426
allmode
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja. Najpierw jadę do mamy, a potem na drugą wigilię do teściów.
Stary 2013-11-26, 10:30   #2427
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Napisane przez Emocja20 Pokaż wiadomość
Właśnie tak czytałam i dlatego chcę je wypróbować Flowerbomb też mi się podoba, ale nie wiem, czy w trakcie noszenia nie będzie zbyt migrenogenne.
Nie wiem czy miałaś okazję przetestować Flowerbomb, ale pozwolę sobie wyrazić swoje zdanie Miałam kiedyś Flowerbomb Extreme, od dłuższego czasu mam też Flowerbomb i żadnej z nich nie był dla mnie migrenogenny, przytłaczający czy zbyt narzucający się. Owszem, latem był bardziej wyczuwalny dla mnie samej, natomiast od kiedy zrobiło się chłodno, serwuję sobie więcej psiknięć, a zapach i tak czuję na sobie właściwie dopiero, kiedy wiatr rozwieje mi włosy czy zbliżę nos do nadgarstka, sweterka itd. Jednocześnie perfumy są wyczuwalne dla innych, ponieważ mężu wielokrotnie wspominał, że "bomba się za mną ciągnie"

Wymiana zapachowa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-26, 10:33   #2428
wikajaga
Zadomowienie

Uj!! Cóż za sympatia!!!

---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ----------

Ja mam super teściową...

Odliczam do kolejnych świąt BN..
wikajaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 10:35   #2429
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Ja akurat do teściowej mam najmniej uwag, ale jest też reszta rodziny, która mnie irytuje nieco
Stary 2013-11-26, 10:36   #2430
201711281122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wikajaga Pokaż wiadomość

Ja mam super teściową...
ja (moją przyszłą) także.
201711281122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości