My Słowianki wiemy jak użyć mowy ciała, wiemy jak poruszać tym co mama w genach dała. - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-26, 11:35   #1741
krolowakiczu
Zakorzenienie

Dot.: My Słowianki wiemy jak użyć mowy ciała, wiemy jak poruszać tym co mama w genach

Aldrin, z serem żółtym i keczupem

Kudlik, no daj, my zjemy trufle A kto był na imprezce

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Za jakiś czas zostanie nas trójka, Aldi ja i Kudlik, a co tam..

28.09.2010

krolowakiczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 11:36   #1742
Aldrin
Zakorzenienie

Dot.: My Słowianki wiemy jak użyć mowy ciała, wiemy jak poruszać tym co mama w genach

Cytat:
Napisane przez krolowakiczu Pokaż wiadomość

Mniam mniam to ja poproszę z 3 albo z 5

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

luzik wrócą dziewczyny
Stary 2013-11-26, 11:41   #1743
Wizazanka5000
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kudlik_kk Pokaż wiadomość

Po trzecie: dzięki pozostałym za zayebiste zlewanie. to dzięki wam jest taka chujowa atmosfera na wątku! Tyle w temacie!

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość
Co to chujowej atmosfery to gdzie Kudlik napisała, że to przez życzenia?
To, że tyle osób odchodzi w krótkim czasie chyba o czymś świadczy prawda?
lat mamy pewnie trochę więcej niż Ty, jesteśmy tutaj dłużej i uwierz mi, że każdej z nas brakuje tej atmosfery i wzajemnej zabawy, która była tutaj kiedyś i dlatego tak emocjonalnie podchodzimy do sprawy
W powyzszym cytacie masz odpowiedz na swoje pytanie. No ale tak, przeciez ja tu jestem krotko i nie wiem nic na ten temat i mam zamknac dziub?
Wizazanka5000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 11:44   #1744
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wizazanka5000 Pokaż wiadomość
W powyzszym cytacie masz odpowiedz na swoje pytanie. No ale tak, przeciez ja tu jestem krotko i nie wiem nic na ten temat i mam zamknac dziub?

Sorki nadal nie widzę gdzie tam jest słowo o imieninach? chyba pójde na naukę czytania ze zrozumieniem dla mnie tam pisze o zlewaniu przez niektóre dziewczyny a nie o imieninach ale ja tam się nie znam

No i widzę, że cokolwiek bym nie powiedziała to Ty to odbierzesz do siebie, więc raczej zaprzestanę tą dyskusję, bo i tak Ci nie wytłumacze o co tutaj chodzi
Stary 2013-11-26, 11:50   #1745
Kokosaneczka
Zakorzenienie

Wiecie przez kogo się psuje atmosfera? Tak Aldi. Przez Ciebie i Kudlika. Bo tylko wy macie świętą rację i szkoda, że robicie problemy ze wszystkiego. A co do "wielkich pań"... To chyba można tak o Was napisać. Jakieś fochy, obrażania... Dlaczego jak wy z Kudlikiem nie piszecie, to tutaj wraca normalna fajna atmosfera i wszystkie normalnie rozmawiają, żartują? Ciekawe... Ale to tylko moje spostrzeżenia i nikt nie musi się z nimi zgadzać.

Nie zamierzam wracać na wątek. To ostatni mój post tutaj. A ciężko mi odchodzić, bo jestem tu od samego początku. Ale wiem, że z osobami, którymi się zżyłam na pewno będę mieć kontakt. Trzymajcie się ciepło I życzę od razu spokojnych przygotowań do świąt i dużo prezentów pod choinką.
Kokosaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 11:55   #1746
krolowakiczu
Zakorzenienie

Kokos, nie obrażę się jak mi dołożysz jakiś prezent pod choinką
Aldrin, spoko 5 naleśników dla Ciebie Tż robi najlepsze

Ale się porobiło. Trudno

28.09.2010

Stary 2013-11-26, 11:59   #1747
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kokosaneczka Pokaż wiadomość
Wiecie przez kogo się psuje atmosfera? Tak Aldi. Przez Ciebie i Kudlika. Bo tylko wy macie świętą rację i szkoda, że robicie problemy ze wszystkiego. A co do "wielkich pań"... To chyba można tak o Was napisać. Jakieś fochy, obrażania... Dlaczego jak wy z Kudlikiem nie piszecie, to tutaj wraca normalna fajna atmosfera i wszystkie normalnie rozmawiają, żartują? Ciekawe... Ale to tylko moje spostrzeżenia i nikt nie musi się z nimi zgadzać.

Nie zamierzam wracać na wątek. To ostatni mój post tutaj. A ciężko mi odchodzić, bo jestem tu od samego początku. Ale wiem, że z osobami, którymi się zżyłam na pewno będę mieć kontakt. Trzymajcie się ciepło I życzę od razu spokojnych przygotowań do świąt i dużo prezentów pod choinką.
Ktoś się poczuł urażony przez wielkie panie?
No przecież, że przez nas, przez nas Dont, booblemka, Kara odeszły. Ja znam inną wersje od samych zainteresowanych osób no ale przecież my zawsze mamy racje, więc co tam będę Cie wyprowadzać z błędu. To faktycznie każdego kto nie pasuje się olewa i ma pretensje do niego.
Osobiście namawiałam dziewczyny do powrotu na wątek ale teraz żałuje, bo ja głupia miałam nadzieję, że coś się zmieni ale nie, tutaj się liże du.py tylko paru osobą a jak ktoś nie chce tego robić to zaraz jest ten zły.

Edytowane przez Aldrin
Czas edycji: 2013-11-26 o 12:00
Aldrin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 12:10   #1748
Qarah
BAN stały

Aldi i tak nie wygrasz. Tutaj od samego początku jak postanowiłam dołączyć jest trochę źle, a później robiło się coraz gorzej jak niektóre osoby się pojawiały i nie wiem dlaczego jest takie zdziwienie, że niektóre dziewczyny też uciekły, Bombel, Dont to nie jedyne osoby...

PS: nie wiem czy Ci gratulowałam fasolki, gonisz mnie, oj gonisz, ale gratuluje z całego serducha!
Qarah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 12:11   #1749
kudlik_kk
Zakorzenienie

Królcia ja poproszę naleśniczka i podziękuj tż za nie

Królcia, Aldi ja wam chętnie dam te trufle ja się zawsze podzielę

Wizażanka to nie chodzi o imieniny. Od piątku czego nie napiszę jestem zlewana. I nie tylko ja zresztą. Nikt mi nie odpisał tylko jak napisałam jak odbieram wszystko to wojna się wyłoniła. o to chodzi. Nie przyszłam na wątek w sobotę aby dziamgać, jedna z dziewczyn prosiła o przekazanie pozdrowień więc to zrobiłam, zdziwiło mnie to, że nawet nikt nie napisał dzięki za pozdro. nie musiał pisać: kudlik, podziękuj.

21. 10. 2015 - teoria: podejście pierwsze i ostatnie: 74 / 74
03. 12. 2015 - praktyka: podejście pierwsze i ostatnie

kudlik_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 12:14   #1750
Qarah
BAN stały

Cytat:
Wizażanka to nie chodzi o imieniny. Od piątku czego nie napiszę jestem zlewana. I nie tylko ja zresztą. Nikt mi nie odpisał tylko jak napisałam jak odbieram wszystko to wojna się wyłoniła. o to chodzi. Nie przyszłam na wątek w sobotę aby dziamgać, jedna z dziewczyn prosiła o przekazanie pozdrowień więc to zrobiłam, zdziwiło mnie to, że nawet nikt nie napisał dzięki za pozdro. nie musiał pisać: kudlik, podziękuj.

dlaczego jesteś zlewana? bo się zgodziłaś z moją opinią, która jest oparta na opiniach innej wizażanki (wiemy o kim mowa ) ale powiedziałam też co myślę ja, bo podczytuję was regularnie, nawet codziennie ostatnio i sama widzę jak jest. Ty zgodziłaś się z moją opinią, Aldi również, dlatego zostałyście obie olane z góry na dół i tyle.
Stary 2013-11-26, 12:15   #1751
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Qarah Pokaż wiadomość
Aldi i tak nie wygrasz. Tutaj od samego początku jak postanowiłam dołączyć jest trochę źle, a później robiło się coraz gorzej jak niektóre osoby się pojawiały i nie wiem dlaczego jest takie zdziwienie, że niektóre dziewczyny też uciekły, Bombel, Dont to nie jedyne osoby...

PS: nie wiem czy Ci gratulowałam fasolki, gonisz mnie, oj gonisz, ale gratuluje z całego serducha!

No tak kochana zdaję sobie sprawę, że z elitą nie da się wygrać ale nie lubie niedomówień i zawsze mówię co myśle...tak to nie jedyne masz racje
Stary 2013-11-26, 12:27   #1752
kudlik_kk
Zakorzenienie

Kara tak. Trafiłaś w samo sedno. I widzisz kochana jak szczerość popłaca w dzisiejszych czasach...

Królcia mogę cię zapytać o coś w sprawie Karfa?

Stary 2013-11-26, 12:29   #1753
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
dlaczego jesteś zlewana? bo się zgodziłaś z moją opinią, która jest oparta na opiniach innej wizażanki (wiemy o kim mowa ) ale powiedziałam też co myślę ja, bo podczytuję was regularnie, nawet codziennie ostatnio i sama widzę jak jest. Ty zgodziłaś się z moją opinią, Aldi również, dlatego zostałyście obie olane z góry na dół i tyle.

Trafiłaś idealnie
Stary 2013-11-26, 12:29   #1754
0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6
Konto usunięte

Cześć

Dziękuję za życzenia urodzinowe

Jestem chora

Spóźnione życzenia dla Naszych Pań o imieniu Katarzyna
Wszystkiego najlepszego

Qarah gratuluję fasolki
Jak się czujesz?

Nadrobiłam trochę wątek i przykro mi, że tak źle się tutaj dzieje. Dziewczyny ja chyba jestem ślepa, ale nie widzę podziałów. Staram się zawsze z każdą z dziewczyn porozmawiać i dowiedzieć co nowego u niej się dzieje.
Przykro mi, że Kokos od Nas odeszła, ale szanuję jej decyzję

Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6
Czas edycji: 2013-11-26 o 12:31
0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 12:33   #1755
karolinaaa92
Zakorzenienie

Hej!
Cytat:
karolinaaa a na jak długo on jedzie? że dopiero co miesiąc będzie w domu?
Na razie jedzie i zobaczymy jak będzie. Mam nadzieję, że max. będzie to rok.

Cytat:
Napisane przez Tilili Pokaż wiadomość

fajnie, że andrzejki udane..
dacie radę. Teraz chyba i tak się widujecie w weekendy..?
Tak, teraz widujemy się tylko w weekendy, ale i tak strasznie brakuje mi Go w tygodniu.

Cytat:
Karola, no oczywiście, że tam więcej zarobi Tylko mi chodzi o to czy to jest warte takiej rozłąki? On tam jedzie na jakiś czas? Zarobić, odłożyć jak najwięcej i wrócić? Może Ty byś po studiach tam dojechała do niego?
Póki co jedzie tam zarobić, odłożyć i wrócić. Z bratem chcą otworzyć własną firmę w Polsce. Ale jeśli życie tak nam się poukłada, że ja po studiach znajdę tam pracę w zawodzie, to nie wykluczamy wyjazdu tam na stałe.

Cytat:
Karola rozłąka wbrew pozorom szybko mija. Tym bardziej jak on przyjeżdża co jakiś czas. Gorzej np pół roku bez spotkania.
Pół roku bym nie wytrzymała. Znam wiele par w wieku moich rodziców, gdzie mąż jest za granica i przyjeżdża 2-3 razy w roku na 2 tygodnie. Nie rozumiem takich związków, mimo że u moich rodziców też tak było przez pewien czas.

Cytat:

A ja?

Cytat:
Napisane przez Kokosaneczka Pokaż wiadomość

Co do atmosfery na wątku, to ostatnio jestem tutaj rzadko, więc nie do końca jestem na bieżąco. Jednak wydaje mi się, że jak któraś chce odejść, to jest jej decyzja i należy ją uszanować, a kilka osób (teraz nie pamiętam dokładnie które) roztrząsa to. Bombelek czy Gosia chciały odejść, to ok. Szkoda, ale to ich decyzja. Nie należy tutaj szukać dziury w całym.

♥ i że Cię nie opuszczę... - 18.05.2019

karolinaaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-26, 12:35   #1756
kudlik_kk
Zakorzenienie

Kara gratuluję dzidzi.

Un hejka Dopadło cię grypsko? Może panowie w pracy ci troszkę pomogą wyzdrowieć

Stary 2013-11-26, 12:37   #1757
Konto usunięte

Asia czytałam, że poznałaś jakiegoś chłopaka

Karola przykro mi
Na pewno dacie radę z Tż. Całe szczęście to tylko rok
0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 12:37   #1758
Aldrin
Zakorzenienie

[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;43891867]Cześć

Jestem chora

Wszystkiego najlepszego

Qarah gratuluję fasolki
Jak się czujesz?

Nadrobiłam trochę wątek i przykro mi, że tak źle się tutaj dzieje. Dziewczyny ja chyba jestem ślepa, ale nie widzę podziałów. Staram się zawsze z każdą z dziewczyn porozmawiać i dowiedzieć co nowego u niej się dzieje.
Przykro mi, że Kokos od Nas odeszła, ale szanuję jej decyzję [/QUOTE]

Zdrówka
Stary 2013-11-26, 12:37   #1759
88_akwE
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Ale atmosferaaaaa

Al, napisałaś wyżej, że nie lubisz niedomówień - niestety, ale wydaje mi się, że w tej sytuacji jest ich jeszcze wiele. Możesz powiedzieć mi kto tu jest tą elitą? Bo cały czas mam takie wrażenie, że co wejdę na wątek to jest to samo... jedno wielkie wypominanie, to, tamto, siamto. Skoro w jakiś sposób się ze sobą zżyłyśmy to może powiedzmy sobie wprost o kim mowa? Po co to tak ukrywać? Nie zrozum mnie źle, ale ja odbieram to tak, że zatajacie z Kudlikiem całą sytuację, a my pozostałe dziewczyny mamy się domyślać o co chodzi, martwić się czy w tej elicie się znajdujemy itd...

Po co takie niejasności? Wiem, że ciężko jest wybrać jedną z tych opcji:
- zatajanie sytuacji przez co dzieje się jak się dzieje,
- wyjaśnienie sobie wprost o co chodzi przez co być może będzie jeszcze większa afera.
Ale jednak może trzeba by to było jakoś wyjaśnić co? Nie mówię, że tutaj, mamy fb, są wiadomości pw... no ale zmiłujcie się - nie chcę bać się wchodzić na wątek i domyślać się o co chodzi. Już bym wolała wiedzieć, że to np. ja i móc to jakoś zmienić lub się pożegnać czy tam coś

Przepraszam za wywód, no ale wstanie człowiek z rana, a tu znowu taka (jak dla mnie) niejasna akcja.

Przepraszam Kudlik, że nie złożyłam Ci życzeń. Na wytłumaczenie mogę mieć tylko to, że tego nie praktykuję i nie lubię sytuacji w których ktoś komuś złoży życzenia, a potem po kolei inni, żeby przypadkiem nie być gorszym. I nie wiem czy to jest w porządku czy nie. Tak samo nie składam życzeń na fb itp., bo nie lubię tej nagonki

Jesteśmy jedno, jedno z betonu
Co trzyma ciężko dach nieboskłonu,
Jesteśmy jedno, jedno z kamienia,
Nic się w tej sprawie u nas nie zmienia.

Edytowane przez 88_akwE
Czas edycji: 2013-11-26 o 12:39
88_akwE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-26, 12:38   #1760
kudlik_kk
Zakorzenienie

Karola no takie wyjazdy wielomiesięczne są trudne. Kiedyś miałam faceta który wyjeżdżał kilka razy w roku na 3 - 4 miesiące. Było ciężko, ale zarobił tyle na jednym wyjeździe ile tutaj by musiał pół roku pracować. Dobrze, że będzie przyjeżdżał. a gdzie wyjeżdża. Przepraszam jak pisałaś a mi umknęło...
I z tobą wątek to oczywista sprawa!

Stary 2013-11-26, 12:39   #1761
Qarah
BAN stały

[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;43891867]Cześć

Jestem chora

Wszystkiego najlepszego

Qarah gratuluję fasolki
Jak się czujesz?

Przykro mi, że Kokos od Nas odeszła, ale szanuję jej decyzję [/QUOTE]

dziękuję mdłości trochę męczą, ale poza tym cudownie zdrówka Ci życzę
Stary 2013-11-26, 12:40   #1762
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolinaaa92 Pokaż wiadomość
Hej!

Na razie jedzie i zobaczymy jak będzie. Mam nadzieję, że max. będzie to rok.

Tak, teraz widujemy się tylko w weekendy, ale i tak strasznie brakuje mi Go w tygodniu.

Póki co jedzie tam zarobić, odłożyć i wrócić. Z bratem chcą otworzyć własną firmę w Polsce. Ale jeśli życie tak nam się poukłada, że ja po studiach znajdę tam pracę w zawodzie, to nie wykluczamy wyjazdu tam na stałe.

Pół roku bym nie wytrzymała. Znam wiele par w wieku moich rodziców, gdzie mąż jest za granica i przyjeżdża 2-3 razy w roku na 2 tygodnie. Nie rozumiem takich związków, mimo że u moich rodziców też tak było przez pewien czas.

A ja?

Co do atmosfery na wątku, to ostatnio jestem tutaj rzadko, więc nie do końca jestem na bieżąco. Jednak wydaje mi się, że jak któraś chce odejść, to jest jej decyzja i należy ją uszanować, a kilka osób (teraz nie pamiętam dokładnie które) roztrząsa to. Bombelek czy Gosia chciały odejść, to ok. Szkoda, ale to ich decyzja. Nie należy tutaj szukać dziury w całym.

To współczuje wyjazdu TŻ oby Wam to szybko minęło i albo niech wraca albo Ty jedz do niego
Stary 2013-11-26, 12:40   #1763
Konto usunięte

Cytat:
Un hejka Dopadło cię grypsko? Może panowie w pracy ci troszkę pomogą wyzdrowieć
Cześć

Mam anginę i dodatkowo dostałam @
Panowie w pracy będą mi robić ciepłą herbatkę
Stary 2013-11-26, 12:41   #1764
krolowakiczu
Zakorzenienie

Kudlik, pytaj, ale odpiszę wieczorem, bo idę do pracy za chwilkę

28.09.2010

Stary 2013-11-26, 12:44   #1765
kudlik_kk
Zakorzenienie

Ewcia ja nie oczekuję życzeń! No co ty, mnie po prostu zdziwiło, że jak Kara napisała co czuje i ja jej po prostu napisałam, że jej gratuluje odwagi to raptem się każdy ode mnie odwrócił. Dlaczego nie możemy tolerować odczuć każdej osoby tak samo? Przecież każdemu się nie dogodzi ale umiejmy tolerować każdego pogląd a nie jestem wrogiem bo jej napisałam, że miała odwagę napisać co czuje...

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Un ja też mam @ Ale trzymam się dzielnie.
I powiedz panom, że ja też poproszę herbatkę

Królcia to ja skrobnę na fb. To ta sprawa z upustem na zabawki

Stary 2013-11-26, 12:45   #1766
Konto usunięte

Cytat:
Zdrówka
Dziękuję

Jak się czujesz?

Cytat:
dziękuję mdłości trochę męczą, ale poza tym cudownie zdrówka Ci życzę
Dziękuję

Współczuję
Mam nadzieję, że szybko Ci mdłości miną.

Mamy tutaj teraz w połowie wątek ciążowy
Stary 2013-11-26, 12:47   #1767
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 88_akwE Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Ale atmosferaaaaa

Al, napisałaś wyżej, że nie lubisz niedomówień - niestety, ale wydaje mi się, że w tej sytuacji jest ich jeszcze wiele. Możesz powiedzieć mi kto tu jest tą elitą? Bo cały czas mam takie wrażenie, że co wejdę na wątek to jest to samo... jedno wielkie wypominanie, to, tamto, siamto. Skoro w jakiś sposób się ze sobą zżyłyśmy to może powiedzmy sobie wprost o kim mowa? Po co to tak ukrywać? Nie zrozum mnie źle, ale ja odbieram to tak, że zatajacie z Kudlikiem całą sytuację, a my pozostałe dziewczyny mamy się domyślać o co chodzi, martwić się czy w tej elicie się znajdujemy itd...

Po co takie niejasności? Wiem, że ciężko jest wybrać jedną z tych opcji:
- zatajanie sytuacji przez co dzieje się jak się dzieje,
- wyjaśnienie sobie wprost o co chodzi przez co być może będzie jeszcze większa afera.
Ale jednak może trzeba by to było jakoś wyjaśnić co? Nie mówię, że tutaj, mamy fb, są wiadomości pw... no ale zmiłujcie się - nie chcę bać się wchodzić na wątek i domyślać się o co chodzi. Już bym wolała wiedzieć, że to np. ja i móc to jakoś zmienić lub się pożegnać czy tam coś

Przepraszam za wywód, no ale wstanie człowiek z rana, a tu znowu taka (jak dla mnie) niejasna akcja.

Przepraszam Kudlik, że nie złożyłam Ci życzeń. Na wytłumaczenie mogę mieć tylko to, że tego nie praktykuję i nie lubię sytuacji w których ktoś komuś złoży życzenia, a potem po kolei inni, żeby przypadkiem nie być gorszym. I nie wiem czy to jest w porządku czy nie. Tak samo nie składam życzeń na fb itp., bo nie lubię tej nagonki
Ewcia słonko nie chce sypać nickami, bo te zainteresowany osoby dobrze to wiedzą a jak ktoś nie wie i nie rozumie to widocznie jego to nie dotyczy
Stary 2013-11-26, 12:52   #1768
Konto usunięte

Cytat:
Un ja też mam @ Ale trzymam się dzielnie.
I powiedz panom, że ja też poproszę herbatkę
Współczuję
Ja niestety nie trzymam się dzielnie Czuję się jakby mnie autobus potrącił. Brzuch mnie strasznie boli. Mam straszne skurcze

Dzisiaj nie jestem w pracy
Nie byłam w stanie wstać

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ----------

Al, moim zdaniem trzeba to wyjaśnić. Kiedyś mieliśmy taką sytuację na wątku i dogadałyśmy się. Teraz trzeba zrobić to samo.

W takim tempie ten wątek upadnie
Stary 2013-11-26, 12:53   #1769
bluesky89
Zakorzenienie

Ja pierdziele dziewczyny, jak ktoś wam nie pasuje, to powiedzcie wprost kto, a nie takie sranie w banie. No i nikt nie ma obowiązku odpisywać na każdy post po kolei. Nie przesadzajcie... same robicie nie przyjemna atmosfere i wypominacie jakieś ☠☠☠☠☠☠☠y a później sie dziwicie, że dziewczyny odchodzą..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-11-26, 12:54   #1770
kudlik_kk
Zakorzenienie

Un ja wczoraj miałam tak spuchnięty brzuch, że jeden z gości stwierdził, że im się nie pochwaliłam ciążą. A tak mnie nasuwał brzuch że szok bo to pierwszy dzień był...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości