|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My Słowianki wiemy jak użyć mowy ciała, wiemy jak poruszać tym co mama w genach
Aldrin, z serem żółtym i keczupem
![]() Kudlik, no daj, my zjemy trufle A kto był na imprezce ![]() ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Za jakiś czas zostanie nas trójka, Aldi ja i Kudlik, a co tam..
|
#1742 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My Słowianki wiemy jak użyć mowy ciała, wiemy jak poruszać tym co mama w genach
Cytat:
Mniam mniam to ja poproszę z 3 albo z 5 ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1743 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sorki nadal nie widzę gdzie tam jest słowo o imieninach? chyba pójde na naukę czytania ze zrozumieniem dla mnie tam pisze o zlewaniu przez niektóre dziewczyny a nie o imieninach ale ja tam się nie znam No i widzę, że cokolwiek bym nie powiedziała to Ty to odbierzesz do siebie, więc raczej zaprzestanę tą dyskusję, bo i tak Ci nie wytłumacze o co tutaj chodzi |
|
|
|
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie przez kogo się psuje atmosfera? Tak Aldi. Przez Ciebie i Kudlika. Bo tylko wy macie świętą rację i szkoda, że robicie problemy ze wszystkiego. A co do "wielkich pań"... To chyba można tak o Was napisać. Jakieś fochy, obrażania... Dlaczego jak wy z Kudlikiem nie piszecie, to tutaj wraca normalna fajna atmosfera i wszystkie normalnie rozmawiają, żartują? Ciekawe... Ale to tylko moje spostrzeżenia i nikt nie musi się z nimi zgadzać.
Nie zamierzam wracać na wątek. To ostatni mój post tutaj. A ciężko mi odchodzić, bo jestem tu od samego początku. Ale wiem, że z osobami, którymi się zżyłam na pewno będę mieć kontakt. Trzymajcie się ciepło I życzę od razu spokojnych przygotowań do świąt i dużo prezentów pod choinką.
|
|
#1746 |
|
Zakorzenienie
|
Kokos, nie obrażę się jak mi dołożysz jakiś prezent pod choinką
![]() Aldrin, spoko 5 naleśników dla Ciebie Tż robi najlepsze ![]() Ale się porobiło. Trudno
|
#1747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No przecież, że przez nas, przez nas Dont, booblemka, Kara odeszły. Ja znam inną wersje od samych zainteresowanych osób no ale przecież my zawsze mamy racje, więc co tam będę Cie wyprowadzać z błędu. To faktycznie każdego kto nie pasuje się olewa i ma pretensje do niego. Osobiście namawiałam dziewczyny do powrotu na wątek ale teraz żałuje, bo ja głupia miałam nadzieję, że coś się zmieni ale nie, tutaj się liże du.py tylko paru osobą a jak ktoś nie chce tego robić to zaraz jest ten zły. Edytowane przez Aldrin Czas edycji: 2013-11-26 o 12:00 |
|
|
|
|
#1748 |
|
BAN stały
|
Aldi i tak nie wygrasz. Tutaj od samego początku jak postanowiłam dołączyć jest trochę źle, a później robiło się coraz gorzej jak niektóre osoby się pojawiały
i nie wiem dlaczego jest takie zdziwienie, że niektóre dziewczyny też uciekły, Bombel, Dont to nie jedyne osoby... PS: nie wiem czy Ci gratulowałam fasolki, gonisz mnie, oj gonisz, ale gratuluje z całego serducha! |
|
|
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
Królcia ja poproszę naleśniczka i podziękuj tż za nie
![]() Królcia, Aldi ja wam chętnie dam te trufle ja się zawsze podzielę ![]() Wizażanka to nie chodzi o imieniny. Od piątku czego nie napiszę jestem zlewana. I nie tylko ja zresztą. Nikt mi nie odpisał tylko jak napisałam jak odbieram wszystko to wojna się wyłoniła. o to chodzi. Nie przyszłam na wątek w sobotę aby dziamgać, jedna z dziewczyn prosiła o przekazanie pozdrowień więc to zrobiłam, zdziwiło mnie to, że nawet nikt nie napisał dzięki za pozdro. nie musiał pisać: kudlik, podziękuj. |
|
|
|
#1750 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
dlaczego jesteś zlewana? bo się zgodziłaś z moją opinią, która jest oparta na opiniach innej wizażanki (wiemy o kim mowa ) ale powiedziałam też co myślę ja, bo podczytuję was regularnie, nawet codziennie ostatnio i sama widzę jak jest. Ty zgodziłaś się z moją opinią, Aldi również, dlatego zostałyście obie olane z góry na dół i tyle.
|
|
|
|
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak kochana zdaję sobie sprawę, że z elitą nie da się wygrać ale nie lubie niedomówień i zawsze mówię co myśle...tak to nie jedyne masz racje |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
Kara tak. Trafiłaś w samo sedno. I widzisz kochana jak szczerość popłaca w dzisiejszych czasach...
Królcia mogę cię zapytać o coś w sprawie Karfa? |
|
|
|
#1753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trafiłaś idealnie |
|
|
|
|
#1754 |
|
Konto usunięte
|
Cześć
Dziękuję za życzenia urodzinowe ![]() Jestem chora ![]() Spóźnione życzenia dla Naszych Pań o imieniu Katarzyna ![]() Wszystkiego najlepszego Qarah gratuluję fasolki Jak się czujesz? Nadrobiłam trochę wątek i przykro mi, że tak źle się tutaj dzieje. Dziewczyny ja chyba jestem ślepa, ale nie widzę podziałów. Staram się zawsze z każdą z dziewczyn porozmawiać i dowiedzieć co nowego u niej się dzieje. Przykro mi, że Kokos od Nas odeszła, ale szanuję jej decyzję
Edytowane przez 0d1f34119766eee4653101d15d3559db3eb5311a_5de84883b0bb6 Czas edycji: 2013-11-26 o 12:31 |
|
|
|
#1755 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A ja? ![]() Cytat:
![]() Co do atmosfery na wątku, to ostatnio jestem tutaj rzadko, więc nie do końca jestem na bieżąco. Jednak wydaje mi się, że jak któraś chce odejść, to jest jej decyzja i należy ją uszanować, a kilka osób (teraz nie pamiętam dokładnie które) roztrząsa to. Bombelek czy Gosia chciały odejść, to ok. Szkoda, ale to ich decyzja. Nie należy tutaj szukać dziury w całym.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
Kara gratuluję dzidzi.
Un hejka Dopadło cię grypsko? Może panowie w pracy ci troszkę pomogą wyzdrowieć
|
|
|
|
#1757 |
|
Konto usunięte
|
Asia czytałam, że poznałaś jakiegoś chłopaka
![]() Karola przykro mi ![]() Na pewno dacie radę z Tż. Całe szczęście to tylko rok
|
|
|
|
#1758 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;43891867]Cześć
Dziękuję za życzenia urodzinowe ![]() Jestem chora ![]() Spóźnione życzenia dla Naszych Pań o imieniu Katarzyna ![]() Wszystkiego najlepszego Qarah gratuluję fasolki Jak się czujesz? Nadrobiłam trochę wątek i przykro mi, że tak źle się tutaj dzieje. Dziewczyny ja chyba jestem ślepa, ale nie widzę podziałów. Staram się zawsze z każdą z dziewczyn porozmawiać i dowiedzieć co nowego u niej się dzieje. Przykro mi, że Kokos od Nas odeszła, ale szanuję jej decyzję [/QUOTE]Zdrówka
|
|
|
|
#1759 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Ale atmosferaaaaa ![]() Al, napisałaś wyżej, że nie lubisz niedomówień - niestety, ale wydaje mi się, że w tej sytuacji jest ich jeszcze wiele. Możesz powiedzieć mi kto tu jest tą elitą? Bo cały czas mam takie wrażenie, że co wejdę na wątek to jest to samo... jedno wielkie wypominanie, to, tamto, siamto. Skoro w jakiś sposób się ze sobą zżyłyśmy to może powiedzmy sobie wprost o kim mowa? Po co to tak ukrywać? Nie zrozum mnie źle, ale ja odbieram to tak, że zatajacie z Kudlikiem całą sytuację, a my pozostałe dziewczyny mamy się domyślać o co chodzi, martwić się czy w tej elicie się znajdujemy itd... Po co takie niejasności? Wiem, że ciężko jest wybrać jedną z tych opcji: - zatajanie sytuacji przez co dzieje się jak się dzieje, - wyjaśnienie sobie wprost o co chodzi przez co być może będzie jeszcze większa afera. Ale jednak może trzeba by to było jakoś wyjaśnić co? Nie mówię, że tutaj, mamy fb, są wiadomości pw... no ale zmiłujcie się - nie chcę bać się wchodzić na wątek i domyślać się o co chodzi. Już bym wolała wiedzieć, że to np. ja i móc to jakoś zmienić lub się pożegnać czy tam coś ![]() Przepraszam za wywód, no ale wstanie człowiek z rana, a tu znowu taka (jak dla mnie) niejasna akcja. Przepraszam Kudlik, że nie złożyłam Ci życzeń. Na wytłumaczenie mogę mieć tylko to, że tego nie praktykuję i nie lubię sytuacji w których ktoś komuś złoży życzenia, a potem po kolei inni, żeby przypadkiem nie być gorszym. I nie wiem czy to jest w porządku czy nie. Tak samo nie składam życzeń na fb itp., bo nie lubię tej nagonki
Jesteśmy jedno, jedno z betonu Co trzyma ciężko dach nieboskłonu, Jesteśmy jedno, jedno z kamienia, Nic się w tej sprawie u nas nie zmienia. ♡ Edytowane przez 88_akwE Czas edycji: 2013-11-26 o 12:39 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1760 |
|
Zakorzenienie
|
Karola no takie wyjazdy wielomiesięczne są trudne. Kiedyś miałam faceta który wyjeżdżał kilka razy w roku na 3 - 4 miesiące. Było ciężko, ale zarobił tyle na jednym wyjeździe ile tutaj by musiał pół roku pracować. Dobrze, że będzie przyjeżdżał. a gdzie wyjeżdża. Przepraszam jak pisałaś a mi umknęło...
I z tobą wątek to oczywista sprawa! |
|
|
|
#1761 |
|
BAN stały
|
[1=0d1f34119766eee4653101d 15d3559db3eb5311a_5de8488 3b0bb6;43891867]Cześć
Dziękuję za życzenia urodzinowe ![]() Jestem chora ![]() Spóźnione życzenia dla Naszych Pań o imieniu Katarzyna ![]() Wszystkiego najlepszego Qarah gratuluję fasolki Jak się czujesz? Nadrobiłam trochę wątek i przykro mi, że tak źle się tutaj dzieje. Dziewczyny ja chyba jestem ślepa, ale nie widzę podziałów. Staram się zawsze z każdą z dziewczyn porozmawiać i dowiedzieć co nowego u niej się dzieje. Przykro mi, że Kokos od Nas odeszła, ale szanuję jej decyzję [/QUOTE]dziękuję mdłości trochę męczą, ale poza tym cudownie zdrówka Ci życzę
|
|
|
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To współczuje wyjazdu TŻ oby Wam to szybko minęło i albo niech wraca albo Ty jedz do niego
|
|
|
|
|
#1763 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1764 |
|
Zakorzenienie
|
Kudlik, pytaj, ale odpiszę wieczorem, bo idę do pracy za chwilkę
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
Ewcia ja nie oczekuję życzeń!
No co ty, mnie po prostu zdziwiło, że jak Kara napisała co czuje i ja jej po prostu napisałam, że jej gratuluje odwagi to raptem się każdy ode mnie odwrócił. Dlaczego nie możemy tolerować odczuć każdej osoby tak samo? Przecież każdemu się nie dogodzi ale umiejmy tolerować każdego pogląd a nie jestem wrogiem bo jej napisałam, że miała odwagę napisać co czuje...---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Un ja też mam @ Ale trzymam się dzielnie.I powiedz panom, że ja też poproszę herbatkę ![]() Królcia to ja skrobnę na fb. To ta sprawa z upustem na zabawki
|
|
|
|
#1766 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1768 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja niestety nie trzymam się dzielnie Czuję się jakby mnie autobus potrącił. Brzuch mnie strasznie boli. Mam straszne skurcze Dzisiaj nie jestem w pracy ![]() Nie byłam w stanie wstać ![]() ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- Al, moim zdaniem trzeba to wyjaśnić. Kiedyś mieliśmy taką sytuację na wątku i dogadałyśmy się. Teraz trzeba zrobić to samo. W takim tempie ten wątek upadnie
|
|
|
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pierdziele dziewczyny, jak ktoś wam nie pasuje, to powiedzcie wprost kto, a nie takie sranie w banie. No i nikt nie ma obowiązku odpisywać na każdy post po kolei. Nie przesadzajcie... same robicie nie przyjemna atmosfere i wypominacie jakieś ☠☠☠☠☠☠☠y a później sie dziwicie, że dziewczyny odchodzą..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1770 |
|
Zakorzenienie
|
Un ja wczoraj miałam tak spuchnięty brzuch, że jeden z gości stwierdził, że im się nie pochwaliłam ciążą. A tak mnie nasuwał brzuch że szok bo to pierwszy dzień był...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.

to ja poproszę z 3 albo z 5

dla mnie tam pisze o zlewaniu przez niektóre dziewczyny a nie o imieninach ale ja tam się nie znam
29.06.2019 r.
Trudno

dacie radę. Teraz chyba i tak się widujecie w weekendy..?