|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
U mnie działa
a z ogólnego looku jestem zadowolona - a chyba najbardziej mi zależało, żeby nie było żadnych prostokątów jak na większości stron (wiesz - prostokąt i na nim tekst/zdjęcie)
|
#1262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie to magiczna kwestia przeglądarki u mnie tak literki grubsze ( ale głównie MENU) a reszta jest świetna. Bez prostokątów Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-11-26 o 10:22 |
|
|
|
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobry
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1264 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
włosy - szmapon do zmiany? alibo farba (nie żebym sugerowała potrzebę farbowania ale piszę na własnych kudłach nauczona że może to una ) albo zima po prostu ![]() a skarpetki też chcę a dziwna dziwność że inszych nie ma dla dużych dziewczynek ![]() Aileen - ja takie coś naoczne usuwam ręcznie taki zwykły bąbelek z płynem w środku? robi mi się jak trę za bardzo oko (a tu już widzimisię oka jest ile to "za bardzo" bo różnie bywa) albo przy zmywaniu makijażu, albo od samego makijażu, przyczyny nie znam ale na razie na oba oka widzę po takich zabiegach Flo - a zauważyłaś, że koszulki nocne BEZ misioof kfiatkoof motylkoof i słotkich zwierzaczkoof kosztują 2-3 razy tyle ile te Z? takie sensowne BEZ? w ludzkim kolorze i wyglądzie właśnie? jak już się je znajdzie, co u mnie trwało 2 tygodnie i przekopałam wszystkie, WSZYSTKIE sklepy, nie tylko bieliźniarskie... i będą mi potrzebne na - ba! - 3-7 dni kawaaaa
|
|
#1265 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Joł! Czy mi się wydaje, czy ostatnio miałaś świat opanowany w 67 procentach? ![]() Co do koszul to święta prawda, zresztą w przypadku innych elementów garderoby to samo. Ciężko kupić coś o dość prostym kroju bez cekinów, diamencików, nadruków, falbanek, marszczeń, koronek, gołych pleców etc. a jak już jest to kosztuje pierdylion bo z super materiału (jakby mi na tym zależało), albo z jakiej Zary więc drogie z założenia. O rety, rety, zaraz będę miała szatańską liczbę postów. W następnym muszę więc napisać coś guembokiego. |
|
|
|
|
#1266 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to napisz stuuuuudnia ![]() i ogóle to i w ogole to najlepiej nie kupować nits, nie zaglądać do sklepów, nie oglądać blogów , kolorowych pism z łachami , stron o modzie ani żadnego niczego takiego, nie pożądać niczego i nie chcieć nits , jakiż to byłby piękny stan
|
|
#1267 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może rozwinę, bo to jest tak: zadałam sobie kiedyś pytanie, co mi tak NAPRAWDĘ jest potrzebne, co mnie jara, co mnie podnieca no i drogą eliminacji wyszło mi że only pielęgnacja - bo muszę i warto oraz jakieś mega ponadczasowe, jednolite egzemplarze ciuchów - szary lejący swetr, coś czarne, coś białe - coś co jest na zawsze - luźne więc i rozmiarem an zawsze nie lubię chwilowej mody, lubię tylko to co lubię , a że styl mam niezmienny od lat 12 to cały czas lubię to samo lakiery paznokciowe mnei zgrzewajo cienie mnie zgrzewajo podkłady - już mnie zgrzewajo róże mnei zgrzewajo chwilowe mody mnie zgrzewajo słowem - wciul rzeczy mi lata koło nosa wyjątek buty ale też bez szału i poważnie mówiąc, jak się tak czlowiek zastanowi co mu jest autentycznie potzrebne i co mu faktycznie sprawia radość - to też mógłby dojść do podobnych wniosków ![]() No chyba, że ktoś ma z mlekiem matki wyssaną potzrebę posiadania wszystkiego to mu nie zazdroszczę a koncerny sie cieszo wyjątek mam na blogi - bo mnie kolorówka nie kusi, only pielęgnacja, a że mało która jest warta grzechu to i piniondz się trzyma zapomiałabym - perfumy mnie nei zgrzewajo - ale sa czasy posuchy keidy nic mi się nie podoba i wówczas jest równowaga w przyrodzie
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-11-26 o 18:34 |
|
|
|
|
#1269 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pstrykasz folijkę? o taaaaak na szczęście mnie powstrzymuje od zakupów pożądanych jeden solidny argument na nie - stan konta ![]() oooooo, guemboki(e) i wciongajoncy(e) Red a gdzie Twój avek z wuosami?
|
|
#1270 | |||||
|
Mother of Cats
|
Niniejszym donoszę, że krostek wziął się i zniknął
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
Pogrubione - minimalizm masz we krwi ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:42 ---------- Cytat:
![]() To jeszcze zajęczę na koniec: ziiiiimno! Dogrzać się dziś nie mogę - dwie warstwy cienkiej bawełny + dwa swetry + koc i dopiero teraz zaczyna się robić jako tako... Edytowane przez aileenn Czas edycji: 2013-11-26 o 18:44 |
|||||
|
|
|
#1271 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. teraz tak mam: jest kasa, odpowiednich perfum nie ma. Trochę co prawda po fakcie bo już mnie wszyscy widzieli ale jako mod postanowiłam być incognito
|
|
|
|
|
#1272 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ad2. no widzisz Ty przed kolano , ja bez gaci fogle, krój zależy od specjalizacji szpitala ![]() Cytat:
gupio trochę, stara raszpla w róźiu z misiem/serduszkiem na letko już obwisłej piersi ![]() Cytat:
i zdecydowanie Cytat:
Cytat:
ale mało szukałam, bo to na 2x 15min mi potrzebne tylko więc twoje 3-7 brzmi jak wieczność ![]() Cytat:
cze robaczki a dla Stazji link do pierogów z kaszą jaglaną http://czerwieniblekit.blox.pl/2010/11/Pierogi-z-kasza-jaglana-serem-i-boczkiem.html
|
|
|
#1273 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. co nie? ![]() a miałam jeszcze pisac, ze to nie dlatego tak mam, że mi brak piniondza to zrobił, tylko zawsze żal piniondza mi było rozmieniać na niepotrzebne mi w sumie rzeczy, to taka strata, marnotrastwo 3. grzane piwo pomoga - serio :ekhem: ja wczoraj tak miałąm, zaliczyłam nawet dreszcze - mimo że kaloryfery już były gorące, chuopin topless, a mną trzepało, bo się wcześniej nie umiałam zagrzać |
|
|
|
|
#1274 | ||||
|
Panaroja
|
![]() Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() Cytat:
Cytat:
, może zima , ale to fogle bessęsu , na zimno włosów powinno przybywać a nie maleć ![]() 2.nie lubisz skarpetek z heloł kiti i pomponikami ?![]() 3.a ja nie wiem kiedy ostatni raz widziałam koszule taką bez usłodczeń - może faktycznie w wytwornych miejscach w ciul drogich takie są , ale z kolei ja tam nie bywam moje ulubione miejsce zakupów to ormiańskie/chińtkie stragany ![]() ![]() Cytat:
u mnie na bazarku mozna kupić np chińtkie emu całe nabijane zuotymi ćfiekami miejsce przy miejscu , albo np całkiem fajną na oko bluzkę , która bo bliższych oględzinach okazuje sie być obficie upstrzona brylantami w postaci jednego serduszka , ale za to przyklejonymi na amen nawet krna na czapce zimowej są brelanty nie do usunięcia ![]() 2.Rów Mariański ![]() Wcieło mi połowę cytatów , WTF chyba przez mysze , bo jakaś dzifna - a to mi sama kasuje słowa , a to wkleja dwie emotki jednym kliknięciem , a to mi cofa dwie strony do tyłu zamiast jednej ![]() I zaraz mi wyskoczy że za dużo emotek
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#1275 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja mysza też mi to robi - ile razy nie chce mi sie już kasować tych emotek
|
|
|
|
|
#1276 | ||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.pstrykasz 3. o taaaak w sumie to tak robieu ![]() ![]() Cytat:
i ostatecznie jakaś lucka czapka na zimę , bo fszystkie moje hand made wyglądają jak zdeformowany worek Mikołaja po rozdaniu prezentów co lubię i chcę - cienie już mam , lakiery już mam , na perfumy kasy ni ma myjąco-namaszczające - aż w nadmiarze , pielęgnacyjne - no to to jest konieczność , na ciuchy i buty jakie bym chciała kasy ni ma a co mnie podnieca - materiały plastyczne , pasmanteryjne rzeczy do robótek , książki , materiały plastyczne , pasmanterie , książki , książki , pasmanterie , plastyczne perfumy to otdzielna chistoria , ofszę jak najbardziej , ale jak stan konta niekorzystny to i perfumuf nie muszę ![]() Cytat:
Cytat:
2.dlatego wyrzucanie przydasiów źle się kończy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#1277 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u mnie ruskie królują zmałpuję ![]() Cytat:
flaszek pachnących u niego doliczyłam się dziewięciu, gdzie ja mam dwie nie cuda, rosmanowskie pachniuchy, no ale się liczy ale ja się nie umię ubrać fogle i to też zniechęca jak już znajdę coś co mi się strasznie podoba i kupię, to jest od czapy z resztą i wyglondam ogólnie jak niefaszyn wiktym ![]() Par - 2. ależ koffciam miłością wielką lubieu wyglondać jak dzidziapiernik w tych misiach, kfiatkach i brylancikach od szyi po kostki i z kukartkom we włosiech ide się ogarniać włosowo bo jutro z rana rajd od nowa ![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Cytat:
|
|
#1278 |
|
Nindżopesz
|
|
|
|
|
#1279 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to do znajomych też tak zazwyczaj, piżamę to np do rodziców zabieram jak mam nocować no i do szpitala Cytat:
W ogóle od kiedy jestem coraz bardziej kulawa oraz coraz grubsza to kupowanie ciuchów mnie nie cieszy tylko dołuje. Kosmetyków wiecznie mam nadmiar, ale coś tam zawsze jeszcze mam do dokupienia i tak, na szczęście jest to zazwyczaj o wiele prostsze niż kupowanie ciuchów Butów też już nie kupuję, bo podobają mi się tylko obcasy a ich nie mogę nosić, poza tym mam teraz jakiś bez sensu rozmiar i wszystko jest na mnie za małe albo za duże Książek też nie kupuję już bo mam czytnik. No wychodzi na to ze nie mam na co pieniędzy przepuszczać Cytat:
nie wątpię Cytat:
Cytat:
ja jak ostatnio w szpitalu w tym misiu leżałam, to przy wypisie mnie pielęgniarka zapytała czy już rodzice po mnie przyjechali ![]() Ogłaszam że już mam dość zimy
Edytowane przez Ewusia_marchew Czas edycji: 2013-11-26 o 20:23 |
|||||
|
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
stan konta ![]() ament ![]() Melduję, że obejrzałam wreszcie Hobbita rozwleczone do bólu, gdyby nie ładne widoczki (znaczy się Kili i Thorin), to bym zasnęła
|
#1281 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
2. za to widoczki czyli landszafty wg mnie byly tragicznie sztuczne i kolorowe. A widzialas Tauriel z dwojki? http://static.hypable.com/wp-content...auriel-666.jpg Wlooosy, moze nie zasne w kinie |
||
|
|
|
#1282 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Znad kawy |
|
|
|
|
#1283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kolejne warkoczyki do zrobienia na sobie ![]() edit: doczytałam, że jej postać na potrzeby filmu wymyślili. No tak - zbyt męska przygoda, trzeba było wymyślić jakąś nimfe i watek miłosny, na bank będzie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-11-27 o 10:21 |
|
|
|
|
#1284 |
|
Wtajemniczenie
|
Pachnącego dnia wszystkim.
|
|
#1285 |
|
To ja :)
|
Dopry...
No i jestem chora, szczekam na wszystko wokół, pozbywam się płuc i dostałam 2 dni zwolnienia, oraz skierowanie do pulmonologa na poniedziałek. Jednakowoż przeżyłam koniec miesiąca w robocie i jestem z siebie dumna ![]() I nadal nie mam prezentów dla małżona, Taty i Bratowej...
|
#1286 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dobry wieczór ![]() Zareklamowałam dziś botki kupione we wrześniu roku 2013 . Zrobiła się w nich dziura z tyłu nad łobcasem Botki polskiej firmy, wcale nie tanie jak dla mnie, a i tak się rozleciały I to jeszcze taka dziura się zrobiła Naprawić się raczej nie da - albo nowe dostanę albo wymiana na inne, choć już bym chyba wolała najbardziej zwrot kasy Zobaczymy Ale dziadostwo teraz produkują
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#1287 |
|
Wtajemniczenie
|
Mursz
Spoo
|
|
#1288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to pewnie ten wir od mensza - oby jednak jakieś zastrzyki załatwiły sprawę - no chyba, że tabsy wolisz pamiętam mój 3 tyg kaszel sprzed ponad roku - nie mogłam leżeć spać łzy mi leciały z bólu i bezradności dławiłam się dusiłam no wymiękałam na całego takie to było wykańczające ale jednocześnie czułam że musi przejść, musi, przylazło to i minie, no i w końcu minęło samo |
|
|
|
|
#1289 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1290 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie mam ani pół prezentu ![]() ale zapał na poszukiwanie mi opadł, bo w tym roku będzie wielka wigilia u moich rodziców, bo zapraszają moich teściów i siostry teściów ( ) no i będzie tłum i w związku z tym chyba będzie decyzja o kupowaniu prezentów symbolicznych, typu słodycze itp No więc na razie nie myślę nad prezentami tylko czekam na decyzję ostateczną Cytat:
a co to za badziewna firma? mam nadzieję że chociaż reklamację przyjmą
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:01.

alibo farba (nie żebym sugerowała potrzebę farbowania ale piszę na własnych kudłach nauczona że może to una 
a dziwna dziwność że inszych nie ma dla dużych dziewczynek

, a że styl mam niezmienny od lat 12 to cały czas lubię to samo

jak szukałam piżamy do szpitala to też nie było niczego co by mi odpowiadało, w końcu i tak kupiłam z misiem bo nie miałam czasu szukać wszędzie, a tylko ta spełniała moje wymogi co do kroju (krótkie spodnie przed kolano, ale spodnie, a nie majtki
)
klask i:
no ale strąciłam ze stołu na 10 minut przed wyjściem do pracy i tyle...kurtyna 

nie cuda, rosmanowskie pachniuchy, no ale się liczy
i to też zniechęca 
rozwleczone do bólu, gdyby nie ładne widoczki (znaczy się Kili i Thorin), to bym zasnęła
to pewnie ten wir od mensza - oby jednak jakieś zastrzyki załatwiły sprawę - no chyba, że tabsy wolisz