|
|
#4531 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dot.: Miłośniczki Zary część XXIX
Cytat:
![]() U mnie efekty były już po 2 tygodniach widoczne
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2013-11-26 o 19:45 |
|
|
|
|
#4532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak przy zmianie pracy ćwiczenia zostały przeze mnie odstawione, a do tego zaczęło się objadanie słodyczami Niedawno wróciłam do regularnych ćwiczeń, bo trzeba cosik ze sobą zrobić Po sobie wiem, że jeśli jest się systematycznym, to efekty będą
|
|
#4533 | |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Też wypadałoby, abym wznowiła cwiczenia, bo ostani raz cwiczylam pdo koniec kwietnia
|
|
#4534 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze ztego co wiem to kilera można tylko 3razy w tyg? żeby organizm się zregenerował...no tak musze cos dołożyc
|
|
|
|
#4535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic mi nie mów, ile ja w tym roku podejść robiłam do powrotu do ćwiczeń Aż kilka tygodni temu podjęłam decyzję, że koniec obijania No i ćwiczę Choć po chorobie widzę pogorszenie kondycji
|
|
#4536 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
właśnie przed chwilą skończyłam
|
|
#4537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Killer będzie palił tłuszcz, a skalpel modelował mięśnie ![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Dziewczyny, widzę, że prócz Zary łączy nas jeszcze Chodakowska
|
|
#4538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;43898132]a w bronowickiej będzie zara? dostałam jakąś ulotkę od nich z rozpiską sklepów i nie było
[/QUOTE]Nawet mnie nie strasz że nie będzie, Monicar pisała że będzie więc już się ucieszyłam, ana tej ulotce jest lista wszystkich sklepów? No to ja już nic nie wiem, ale mam nadzieję, że Monicar miała rację |
|
|
|
#4540 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale mam nadzieję, że jak kondycja trochę mi się poprawi, to też wskoczę na poziom wyżej Cytat:
Cytat:
![]() Włączyła mi się motywacja i pozytywne nastwienie dlatego jestem dobrej myśli Noooo jako, że pazury wyschły i żeby nie być gołosłownym odpalam Skalpel i zabieram sie do roboty
|
|
#4541 |
|
ex Moderator
|
Ja też ćwiczę!
Na bieżni uwielbiam ćwiczyć
|
#4542 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Corii, muszę Ci się wyżalić, bo kto zrozumie moje MACowe dylematy jak nie Ty. ![]() Przyszło mi zamówienie z Haromony, chciałam do konturowania. Rano szybko zaaplikowałam i zostałam okrzyknięta Wodzem Apaczów. Wybił jakiś przebrzydły czerwony kolor na mojej twarzy i teraz ten kosmetyk nie ma zastosowania ani do konturowania ani na policzki. Jestem zła, bo to już kolejny raz gdzie róż okazał się kompletnym nieporozumieniem. Na mojej twarzy wszystko wygląda inaczej. Jestem NC 25 i nic nie mogę dla siebie znaleźć. Niech już będzie ten MAC w Doug'u. Jeszcze moje ukochane bikery Dune przyszły z całą popsuta podeszwą. A Pani w Zarze na mnie napadła jak oglądałam bucisze dla RedShine, czemu " wybiera Pani prawe buty?!" ( |
|
|
|
|
#4543 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4544 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4545 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
)Dzisiaj byłam w kocyku dwustronnym - jest ooogromny (przy okazji wyjazdu służbowego zwiedziłam okoliczne Zary - wszystko 50% drożej![]() Czy mi się wydaje czy bardzo wzrosła ilość postów dzisiaj nie mogę nadrobić...
|
|
|
|
|
#4546 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4547 |
|
Wtajemniczenie
|
Mogę prosić o dołączenie do klubu ? Nie udzielam się zbytnio na wątku, ale podczas wyprzedaży chętnie służę pomocą .
Chusta z koronką jest cudowna
|
#4548 | |
|
Okrutna, podła i zła
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4549 |
|
Rozeznanie
|
Z gazetki reklamowej wynika że w Galerii Bronowickiej nie będzie Zary
|
|
|
|
#4550 | |||
|
Zakorzenienie
|
Też tak zamierzam robić, ale najpierw naginam z Body Ekspres'em
![]() Cytat:
Ja daję sobie czas do wakacji Żeby zaprezentować na plaży nowe ciało Jednak oczywiście wcześniej chciałabym już zobaczyć efekty w postaci spalonego tłuszczyku ![]() Cytat:
Sama o tym myślałam, ale wszystkie kumpele wymiękły, dlatego zdecydowałam się na ćwiczenia w domu. Do tego dołączyła moja mama i teraz wzajemnie się mobilizujemy ![]() Cytat:
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem Edytowane przez Forget_me Czas edycji: 2013-11-26 o 20:11 |
|||
|
|
|
#4551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasami są takie dni,że pisze się więcej
|
|
|
|
|
#4552 | |||
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Jak zaczynałam na wiosnę cwiczyc, to nie zbierałam się długo, taki impuls to był, zobaczyłam gdzies w tv filmik Ewy (tvn bodjaze) i pomyslalam, ze spróbuje i jak spróbowałam, tak ambitnie trwałam. No, a potem mi sie nakombinowało zyciowo, ze nie było kiedy ćwiczyć i przerwałam. Cytat:
Ale ćwiczyć warto, jesli nie dla efektów, to chociaz dla smaopoczucia, mnie zawsze po Ewce roznosiło, taki power mi fundowły jej ćwiczenia ![]() Troszkę mi tego brakuje, ale nie czuję na razie ochoty przemożonej chęci do powrotu rygoru. Po prostu to jeszcze "nie ten czas" ![]() Cytat:
No czasami kazdy ma taki dzień gorszy. A co Panią w Z obchodzi który but oglądasz ![]() A kupiłas Rediczkowi w końcu te sznurowańce? Bikery oddasz i weźmiesz nowe A co Maca - niektórzy się skarża, ze Harmony własnie zbyt czerwony wychodzi na ich cerach. Ja bym Tobie polecała do konturowania Taupe albo Sculpt - oba tylko w PRO. Ze stałej to w sumie mało co jest ciekawego. Ewentualnie bronzer Matte Bronze. Ale trzeba miec dobra ręke do jego nakładania aby nie przesadzic. Jesli zbywsz Harmony, to zapraszam na wymiankowy ![]() Aaa zapomniałam dodac, ze niektórzy stosują macowego Blota w ciemnych kolorach jako specyfiku do konturowania. Ja sama nigdy nie probowałam, wiec sie nie wypowiem
Live long and prosper 🖖🏻 Edytowane przez Corii Czas edycji: 2013-11-26 o 20:17 |
|||
|
|
|
#4553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4554 | ||
|
ex Moderator
|
Cytat:
Cytat:
Siłownia fajna jest! Ja z mężem chodzę więc nam raźniej razem
|
|
#4555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zazwyczaj wchodzę na wizaz wieczorem i mam kilka stron do nadrobienia, a dzisiaj było aż 17 - całkiem jak w trakcie wyprzedaży Zgłaszam się z prośbą o dodanie do klubu moze dużo sie nie udzielam ale jestem z Wami juz (strzelam) prawie 2 lata, nieraz pomagalam tez w zakupach ![]() Przyznam sie jeszcze do zakupu dwustronnego, czerwonego kocyka. Jest idealny! Kocham jego wielofunkcyjność! Chciałabym tez ten drugi kolor z jodełką ale to dopiero na % Aaaa i ja tez ćwiczę z Ewką, postanowiłam nie liczyć czasu ale będzie juz 5-6 tyg. TŻ twierdzi, ze widzi zmiany, ja niespecjalnie (te wizualne). Skalpel robię juz bez zająknięcia, więc postanowiłam spróbować turbo, jednak kondycja jeszcze nie ta póki co szukam porządnych butów, stanika sportowego i myślę nad obciążnikami na kostki. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4556 | |
|
batonik
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;43898078]kurczę, a ja mam urlop od 25.12-1.01 bez dostępu do zary
[/QUOTE]Lepiej dla Twojego budżetu Cytat:
|
|
|
|
|
#4557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no chyba,że po 21
|
|
|
|
|
#4558 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zaczęłam wraz ze zakupem pierwszej płyty wydanej dla Shape'a I robię Cytat:
Dlatego musimy ćwiczyć przy zamkniętym pokoju, bo gadanie małżona strasznie wkurza
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem Edytowane przez Forget_me Czas edycji: 2013-11-26 o 20:33 |
||
|
|
|
#4559 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=steam_engine;438997 98]Nie wydaje Ci się
ja zazwyczaj wchodzę na wizaz wieczorem i mam kilka stron do nadrobienia, a dzisiaj było aż 17 - całkiem jak w trakcie wyprzedaży Zgłaszam się z prośbą o dodanie do klubu moze dużo sie nie udzielam ale jestem z Wami juz (strzelam) prawie 2 lata, nieraz pomagalam tez w zakupach ![]() Przyznam sie jeszcze do zakupu dwustronnego, czerwonego kocyka. Jest idealny! Kocham jego wielofunkcyjność! Chciałabym tez ten drugi kolor z jodełką ale to dopiero na % Aaaa i ja tez ćwiczę z Ewką, postanowiłam nie liczyć czasu ale będzie juz 5-6 tyg. TŻ twierdzi, ze widzi zmiany, ja niespecjalnie (te wizualne). Skalpel robię juz bez zająknięcia, więc postanowiłam spróbować turbo, jednak kondycja jeszcze nie ta póki co szukam porządnych butów, stanika sportowego i myślę nad obciążnikami na kostki. aż tyle stron? faktycznie chyba rekord gratulacje za Ewke
Edytowane przez cocos1 Czas edycji: 2013-11-26 o 20:29 |
|
|
|
#4560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój kolega za to chodzi z mamą, tez fajna sprawa ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:53.

Raz po 18, a raz później. Najwazniejsze, że sie zmotywowałam, żeby w ogóle podnosić 4 litery z kanapy. Ja ćwiczę dopiero 2 tygodnie z hakiem. Powiedz, jak jest u Ciebie, widzisz jakieś efekty, no i czy ćwiczysz tylko z Ewką? 

[/QUOTE]
poza tym mało czasu minęło jak skończe 4 tygodnie to może cos poczuje