|
|
#3751 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Cytat:
A gorzej jak będą po znajomych mówili, że to jej wina, będzie nastawiał przeciwko niej wszystkich. To jest już chamskie bardzo.
|
|
|
#3752 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3753 |
|
Konto usunięte
|
Wiem, ja to wszystko wiem, muszę zebrać w sobie na tyle siły aby to zrobić.
|
|
|
|
#3754 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3755 |
|
po drugiej stronie szafy
|
No przekroczyła, nie da się ukryć. Temu dobrze by było, żeby się ten stan już nie pogłębiał...
|
|
#3756 |
|
Zadomowienie
|
a ja nie usunęłam go ze znajomych z fb. Jakoś tak nie zwracam uwagi na to czy on jest czy nie (na początku zauważyłam, że zaznaczył mnie żeby mi się nie pokazywało że jest on online). A zdjęć na szczęście nie wrzuca z jakichś tam imprez, więc mam spokój.
|
|
#3757 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Masz kilka opcji: - zablokować - wywalić ze znajomych - zmienić opcje prywatności, aby widzieć go jak najmniej i on widział jak najmniej Myślisz, że się zorientuje? Co to zmieni, jeśli Ci napisze, że to było żałosne?
|
|
|
#3758 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3759 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Da się. Zawsze mogłabyś przecież do niego napisać prosząc o wybaczenie. W końcu do tej pory tak robiłaś...
|
|
#3760 |
|
Zakorzenienie
|
On nadal nie wrócił, mimo że wie, że się dziś wynoszę
Myślałam, że przynajmniej będzie chciał ostatnie chwile mi poświęcić, powiedzieć coś, a tak wygląda, że w ogóle go to nie obchodzi
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach Mała Mi "Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania." |
|
|
|
#3761 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3762 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() F - nie wiem czy wiesz,ale ludzie bardzo często gdy są przyłapani a kłamstwie/oszustwie i o to oskarżeni to reagują agresją i ucięciem tematu/kontaktu, osoba niewinna zazwyczaj niedowierza i próbuje udowodnić niewinność, ale nie przez agresje... Pomiędzy obrzucaniem Cie wina jak to zniszczyłaś waszą przyszłość,z resztą już kolejny raz wypytywał Cie od kogo wiesz - powiedziałaś mu prawde?A czemu miał inna panne w tym czasie? Zadaj to pytanie innym panom mającym po kilka dziewczyn na raz możesz też pogadać z innymi rumunami ![]() Ja sadze że za jakis czas sie odezwie jak to przemyśli - w końcu wcześniej łykałas poprzednie bajki jak Cie dłużej przetrzymał to czemu teraz miałabyś nie uwierzyć? tłumaczyć się nie będzie - w końcu on niewinny! ale na pewno będzie próbował wmówić to co teraz - że to ludzie chcą was rozłączyć Szczerze - wywal wszystkie kontakty bo jeśli się złamiesz i się do niego odezwiesz a nie daj boże wrócisz - to szczerze nie wiem czy jest wyższy stopień upodlenia... wiesz jacy są Rumuni - sama przed nimi ostrzegałaś,Twój sie od nich nie różni nie ważne co mówił... tak na marginesie: też miałam takiego fajnego chochlika - spotykaliśmy się niby luźno ale wiadomo było że zmierza to do czegoś poważnego potrafił tak opowiadać,że nawet gdy mówił o tym,że jak wracał pijany do pokoju w akademiku to podła,zakochana koleżanka z pokoju niedaleko zaciągała go podstępnie do swojego pokoju i wspólnie spali, ale seksu na 100% nie było! i jeszcze na drugi dzień ją ochrzanił żeby tak więcej nie robiła biedaczek... i wiecie,że ja mu wierzyłam że seksu nie było? choć po seksie zawsze był mega napalony to mu wierzyłam,że na pewno się powstrzymał ![]() na moje szczęscie postanowił na wakacje być wolny i mi podziękował "bo on potrzebuje być sam" a tak naprawde była miała wrócić do ich miejscowości przepłakałam wakacje i się wyleczyłam,choć miałam kilka rozmów w tym czasie upodlajacych - nawet mu wyznalam,że go kocham nawet nie wiecie jakie było jego zdziwienie gdy wrócił z wakacji przekonany,że będe na niego po tym wszystkim czekać na szczęscie byłam zbyt uparta [choć mnie ciąąągło do niego jeszcze jakiś czas ] i skoro raz dal mi kosza to stwierdziłam,że nie zasłużył na nic więcej bo mam swoją godność ![]() rok później zagadał i po kilku rozmowach napisał byśmy sie spotkali i jakąś głupote w łózku zrobili - biednemu dziewczyna pojechala na wakacje i sie nudził wniosek - tacy się nie zmieniają ![]() MM - zablokuj go,rozstalicie się i nie musisz już dbac o to co on poczuje/pomyśli. Myśl o sobie
Edytowane przez magd102 Czas edycji: 2013-11-27 o 13:45 |
|
|
|
|
#3763 |
|
Konto usunięte
|
magd102 powiedziałam mu od kogo wiem.
A jeszcze jak mu powiedziałam o tym co się dowiedziałam to przez jakieś 30 - 40 sekund milczał, w ogóle się nie odzywał, a potem od razu zapytał kto mi powiedział coś takiego. W sumie to może coś tam się próbował tłumaczyć, ale krótko i nieudolnie, a potem to już tylko, że jak mogę mu nie ufać itd. Jestem głupia i jeśli znajdę w sobie siłę aby zerwać kontakt całkowicie raz na zawsze to będę z siebie naprawdę dumna... |
|
|
|
#3764 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- A ta osoba była uprzedzona o tym, że mu powiesz?
|
|
|
#3765 |
|
Konto usunięte
|
Ta osoba stwierdziła, że lepiej żebym udawała, że wszystko jest ok tak jak do tej pory i dopiero w przyszłym roku jak się spotkamy to ona pójdzie ze mną do niego żeby się nie wymigał od odpowiedzi i od tłumaczenia
Nie wiem jak miałabym przez kilka miesięcy udawać, że wszystko jest ok? On nie ma z nią kontaktu.
|
|
|
|
#3766 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Frumoasa, pytam czy ją uprzedziłaś że mu powiesz.
|
|
#3767 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3768 |
|
po drugiej stronie szafy
|
No to dobrze, w takich sytuacjach bardzo możliwe jest, że osoba oskarżona będzie się chciała zemścić na "donosicielu", trzeba więc uprzedzać.
|
|
#3769 |
|
Konto usunięte
|
Niech tylko spróbuje... Wiem o nim bardzo dużo i gdybym tylko chciała to z łatwością mogę doprowadzić nawet do tego, że straci pracę.
|
|
|
|
#3770 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny wierzycie w to, że Ci którzy nas zostawiają otrzymują potem swoją zapłatę? Chciałabym w to wierzyć. Chodzi o to, że mnie zostawił (wiadomo), tyle, że miał do tego prawo, ale nie w taki sposób...sposób absolutnie mnie poniżający, gdzie to ja gnałam przez pół Warszawy, żeby w danej chwili tą rozmowę przeprowadzić, po czym zapytałam co ma mi do powiedzenia i usłyszałam : no a co mam Ci powiedzieć? Równie dobrze mógłbym Ci przeczytać esemesy :| Kiedyś się upiłam i niestety w przypływie gorzkich żali napisałam mu, że go nienawidzę i, żeby umierał.....Rano się obudziłam i złapałam się za głowę...ale dostałam już odpowiedź : k*rwa o co Ci chodzi dziewczyno? Czego Ty oczekujesz? Pomaga Ci to w jakiś sposób, że mi tak napiszesz? Przeprosiłam go potem za tego esemesa tłumacząc się, że byłam pijana....Ale, że mimo wszystko mam do przekazania, że dużo mi powiedziało o nim to rozstanie...i to jakich słów teraz do mnie używa...A on : po paru słowach się dowiedziałaś czegoś o mnie? hahahha porażka......Ogólnie jest chamski, widać, że chce , żebym mu dala spokoj..i dlatego napisalam, ze chyba ma racje, ze lepiej sie stalo..że jest tak jak jest i więcej nie napiszę do niego...i Tego się trzymam.
I mam nadzieję, że to do niego wróci, wróci tak mocno i będzie wiedział za co to...I przypomni sobie wtedy tą sytuację..bo ja cierpię, a on się bawi, na każdym zdjęciu jest uśmiechnięty....poczuł ulgę. |
|
|
|
#3771 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Na pewno chodziło o zostawienie sobie furtki - nie był do końca pewny czy nie zachce mu się kiedyś wrócić, wolał się ubezpieczyć i nie palić za sobą mostów![]() Cytat:
|
|
#3772 |
|
Konto usunięte
|
MM1234 mam nadzieję, że wyrządzone zło wraca do człowieka, bo to co mi zrobił G. zasługuje na karę. Jeśli to prawda, że ma żonę to mam nadzieję, że ona się o wszystkim dowie, kopnie go w d. i puści z torbami. A jeśli nie ma żony to oby kiedyś jakaś dziewczyna potraktowała go tak jak on mnie - jak śmiecia.
|
|
|
|
#3773 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pokrecone to ...
|
|
#3774 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() z jednej strony dobrze, że mój eks mnie nie zdradził nigdy (sam mi to powiedział, że był bardzo wierny mi). Ale przed rozstaniem pisał smsy z jakąś koleżanką (nie znałam jej, tylko z opowiadań). Raz jak zadzwoniła, jak byliśmy w sklepie to odszedł dalej na chwilę, ale długo z nią nie gadał. Czasem tak się zastanawiam, czy miała wpływ na tą decyzję jego? czy to tylko przypadek. W sumie miał prawo do koleżanki/znajomej.
|
|
|
#3775 |
|
Raczkowanie
|
Aaaa zabijcie mnie
już było taaaaak fajnie dochodze powoli do siebie mam nową prace,nawet dziś miałam iść na randkospotkanie.....i podkusiło mnie po miesiącu weszłam na jego profil i jego niby"kolezanki" wynalazłam jakieś głupoty u niej i już sobie wkręciłam....idiotyzm masochizm a tak dobrze mi szło a teraz jest mi niedobrze i chyba odwołam randewu z tego wszystkiego niemam na nic ochoty
|
|
|
|
#3776 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
u mnie tez mial takie prawo, pozwolilam na kontakty z kolezankami i co wyszlo? zdrada.... dziewczyny nie ma co winic, ja tez oszukal...naiwna jest, ze dalej z nim sypia....a moze taki tylko maja uklad? gdybym nie pilnowala, nie sprawdzala....nic bym nie wiedziala, nie mial odwagi by powiedziec mi wprost choc pytalam....;/ Cytat:
nie odwoluj randki....szkoda byc moze udanego wieczoru przez typka.... ja wlasnie czekam na znajomego, tez mialam sie z nim nie spotykac bo po wczorajszej wiadomosci nie moge sie jeszcze podniesc ale wiesz co? nie warto odkladac....co ma byc i tak bedzie
|
|
#3777 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój też pisał sobie smsy z taką jedną i niestety był nią zafascynowany. Nie patrzył na to, że ta dziewczyna kompletnie nic sobą nie prezentuje, ważne, że im się fajnie pisało o bzdetach Zawsze uważałam, że sprawdzanie faceta jest kiepskie, ale już 2 razy zostałam oszukana. Gdybym wcześniej się o niej dowiedziała i o tym, że mój ex ma do niej taki stosunek, mogłabym jakoś zareagować. A tak jak idiotka mu ufałam, a on sobie z nią pisał, dosłownie pod moim nosem. Chyba już nikomu tak nie zaufam. Smutne to
|
|
|
|
|
#3778 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja pilnowalam, rozmawialam....prosilam, mowilam, ze strasznie mnie tym krzywdzi..nie widzial w tym nic zlego bo to tylko "przyjaciolka". sprawdzanie nie jest kiepskie kiedy czujesz, ze cos sie dzieje...w moim wypadku nawet intuicja zawiodla. przyczyniolo sie do tego wiele innych czynnikow...niestety
|
|
#3779 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak koleżanka zareagowała gdy się dowiedziała,że prawdopodobnie błąd popełniła mówiąc Ci to teraz skoro mu wygadałaś? Nie składałaś jej obietnicy że mu póki co nie powiesz? Ona w ogóle ma kontakt z jego znajomymi aktualnie?
Edytowane przez magd102 Czas edycji: 2013-11-27 o 17:40 |
|
|
|
|
#3780 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, w sobotę koleżanka zabiera mnie do klubu na imprezę .....moja 1 od wieków .... Tylko ja nie moge ..... cały czas myśle , ze to zdrada i ciagle w głowie mi świta czy zapytać Go czy mu nie będzie to przeszkadzało .... To dopiero drugi tydzień
((((Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

Myślałam, że przynajmniej będzie chciał ostatnie chwile mi poświęcić, powiedzieć coś, a tak wygląda, że w ogóle go to nie obchodzi

biedaczek...
Nie wiem jak miałabym przez kilka miesięcy udawać, że wszystko jest ok? On nie ma z nią kontaktu.

już było taaaaak fajnie dochodze powoli do siebie mam nową prace,nawet dziś miałam iść na randkospotkanie.....i podkusiło mnie po miesiącu weszłam na jego profil i jego niby"kolezanki" wynalazłam jakieś głupoty u niej i już sobie wkręciłam....idiotyzm masochizm a tak dobrze mi szło a teraz jest mi niedobrze i chyba odwołam randewu z tego wszystkiego niemam na nic ochoty