Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwiec 2014 - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-27, 14:39   #2311
meniaa94
Wtajemniczenie

Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

Dziewczyny ma któraś z Was tak,jak leżycie na lewym boku to miednica strasznie drętwieje ... takie mrowienia dziwne
Stary 2013-11-27, 14:42   #2312
Nikii89
Zakorzenienie

Dot.: Jak ten czas szybko leci, już czujemy ruchy Naszych dzieci. Mamusie maj-czerwie

Ilkas pochwalę się na pewno jeśli u nas będzie pizza :P No i aż się zaczerwieniłam na myśl że jestem czyjąś inspiracją Ale cieszę się że kogoś mobilizuję To Twój TŻ chyba mnie ozłoci

Agaaga mocne

Ramona sama nic nie dźwigaj kobieto !!!! po co kusić diabła!!!!

Martuszka gdzie tam matka Polka

Asiulka bardzo fajne te rzeczy

Kasian to będziecie mieć bardzo fajny prezent na święta

Carmena dobrze że szybko zareagowałaś. Ale może trzeba jakiegoś specjalistę wezwać na kontrolę?

Udało mi się posprzątać 1/5 tego co zaplanowałam potem Oskar się obudził :P
Co do planowania to u Nas i Oskar i ta dzidzia planowana z oskarem udało się w 1cs a teraz dopiero w 5cs.
Stary 2013-11-27, 14:43   #2313
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
Carmenaa_88 >> to dobrze że kupiłaś, my też sie musimy zaopatrzyć w niego... kilka lat temu / jeszcze jak mieloiśmy stary piecyk junkers/ to zemdlałam.... nalałąm sobie do wanny oczywiście gąrącej zamknęłam drzwi i jak się woda lała to ja zmywałam makijaz,,, siedziałąm w łazience całej zaporawnej.... weszłam do wanny / mamy podwójna to tż też sie zmna kąpał..... i po chwili ja wstaje che otworzyć okno/ a na zewnatrz minusowa tep, bo akurat zima był/ mozj się pyta co jesst????? a ja mu mówie że chyba umieram... dosłownie tak powiedziałam, bo nigdy wcześniej omdlenia nie miałam.... i ciemno mi przed oczami , nogi się uginaja i pózniej już pamietam tylko urywki jak leżałam w przedpokoju pózniej mój mnie położył do łóżka.... i przeszło .... ale masakra to było,,, jak bym była sama i to kto wie jak by to się skończyło i zemdlałąbym np. w wodzie,,,, i wogóle mamy taka zasade by nie zamykac dzwi od łazienki na klucz jak się kapięmy/ czy bierzemy prysznic....
.
Boże całe szczęście z piecykiem instalacją i kominem w łazience też miałam problem trułam się zarówno gazem jak i spalinami, bo głupia myślałam, że alarm głupieje na szczęście w porę się opamiętałam i wezwałam pogotowie gazowe. A też mi się kulało w głowie gdy piecyk był na chodzie
Także koniecznie kupcie sobie taki alarm!!!! sama widzisz, że nie ma żartów.

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość
Oj niedobrze, kontroluj to, bo strasznie niebezpieczny jest czad może zadzwoń po jakiegoś specjalistę!!!!!
na razie czekam, bo wskazuje 0ppm. Nie wiem czy czasem ja nie spowodowałam tego stężenia, bo za długo się bawiłam rano rozpalaniem tego pieca U mnie jest utrudniona wentylacja i muszę ciut otwierać okno lub drzwi wyjściowe, więc to też może miało wpływ był u mnie zresztą kominiarz wczoraj i kazał mi otwierać leciutko drzwi lub okno, bo nie mam cugu wtedy.

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 14:45   #2314
VwVampirka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość
Właśnie dostałam paczkę od bebilon z kołkołysanki instrumentalne
ale fajnie! Co trzeba zrobić by to dostać? Mam jeszcze czas?

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Mój mąż ostatnio powiedział:
"Nieważne czy chłopak czy dziewczyna. Ważne, że jak chłopak to chłopak, a dziewczyna to dziewczyna. W dzisiejszych czasach, to nie takie proste".
Niestety, ale dobrze powiedział

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Ooooo, ale mam nerwe!!! Roz☠☠☠☠.. mnie tutaj zaraz !!!!!!

Zamiast odczyn Coombo zrobili mi grupe krwi!!! A ja na jutro mam wizyte i potrzebuje to badanie, i co ja teraz mam kur. zrobic? Oooo, zaraz tam bede dzwonic, dostałam szału w tym momencie!!
To się popisali
Jeśli chodzi o badanie grupy krwi, to na moim jest tylko wypisana grupa AB rh-, o przeciwciałach już nic nie ma... a tego drugiego nie robiłam i nie wiem jak wygląda... Ale jakby nie było, masz teraz 2 identyczne badania... robiłaś prywatnie czy na NFZ?

Cytat:
Napisane przez Ramona_85 Pokaż wiadomość
ok

ja przed chwilą próbowałam znieść komodę na dół, ciężkie to dziadostwo, odpuściłam, uszłam kilka metrów, mam nadzieję, że nic dzidzi nie będzie
Bardzo mądrze

Cytat:
pozwolicie że " pochwale " się wam moimi dzisiejszymi zdobyczami z lumpka/ wszytko po 1 zł włącznie z zabawkami/, i nawet męża udało mi się wyciągnać i kilka fajnych rzeczy znalazł dużo rzeczy nowiutkich, nie zniszczonych, zreszta po 1 zł mam kilka razy w tyg u siebie więc byle czego nie ma co kupować... starałam sie wybierać rzezcy uniwersalne, ale i tak widze że większość jest na niunie hehe
pojedyńcze zdjęcia to kilka ' perełek" 1. pajac w panterke, 2. body Disney'a. i na lato niebieskie w białe kropki cudeńko >> SELENITI: jak sie okaże że u mnie chłopak będzie to ci to wyśle w liście dla twojej niuni bo jest po prosu urocze,,, / nie jest to dzins tylko lekki matreiał w sam raz na lato/ - jako dla pierwszej niuni na wątku hehe od ciotki
poniżej fotki >> w sumie zapłaciłam 37 zł / po cenach z metek wyszło by 2600zł/
========================= ====
EDIT : OCZYWIŚCIE NIE 2600 TYLKO 260 HEHEHE
Świetne te rzeczy
U mnie na lumpkach, to ceny prawie jak w sklepach, takie śpioszki to od ok 8 do ok 15 zł chodzą I jakim cudem to się utrzymuje, kto tam kupuje

Carmena, w trakcie palenia, tych dolnych drzwiczek się nie zakręca, bo się zaczadzisz! Zakręca je się jak już napalisz, tzn dorzucisz do żaru całą węglarkę węgla (drzwiczki mają być wtedy przymknięte ale nie zakręcone) i poczekasz, aż cały węgiel zrobi się czerwony (nie będzie nic czarnego) i wtedy dopiero wszystko zakręcasz na ful (dolne i górne drzwiczki. Tylko tu trzeba też przypilnować, by nie wypaliło się za dużo, bo sam popiół ciepła też nie utrzyma

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 14:47   #2315
coodmalina
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ilkas Pokaż wiadomość

Coodmalina a czemu to jest najlepsza grupa krwi do rodzenia dzieci? Pytam, bo ja mam taką samą
jak chodziłam na szkołę rodzenia to położna mówiła że dziewczynom z tą grupą krwi rodzi się najlepiej, najszybciej i szybko dochodzą do siebie. Tak ze swoich obserwacji wywnioskowała moja sąsiadka jest tego potwierdzeniem

Cytat:
pozwolicie że " pochwale " się wam moimi dzisiejszymi zdobyczami z lumpka/ wszytko po 1 zł włącznie z zabawkami/, i nawet męża udało mi się wyciągnać i kilka fajnych rzeczy znalazł dużo rzeczy nowiutkich, nie zniszczonych, zreszta po 1 zł mam kilka razy w tyg u siebie więc byle czego nie ma co kupować... starałam sie wybierać rzezcy uniwersalne, ale i tak widze że większość jest na niunie hehe
pojedyńcze zdjęcia to kilka ' perełek" 1. pajac w panterke, 2. body Disney'a. i na lato niebieskie w białe kropki cudeńko >> SELENITI: jak sie okaże że u mnie chłopak będzie to ci to wyśle w liście dla twojej niuni bo jest po prosu urocze,,, / nie jest to dzins tylko lekki matreiał w sam raz na lato/ - jako dla pierwszej niuni na wątku hehe od ciotki
poniżej fotki >> w sumie zapłaciłam 37 zł / po cenach z metek wyszło by 2600zł/
========================= ====
EDIT : OCZYWIŚCIE NIE 2600 TYLKO 260 HEHEHE

już szalejesz... wszystko piękne
coodmalina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 14:50   #2316
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez VwVampirka Pokaż wiadomość
Carmena, w trakcie palenia, tych dolnych drzwiczek się nie zakręca, bo się zaczadzisz! Zakręca je się jak już napalisz, tzn dorzucisz do żaru całą węglarkę węgla (drzwiczki mają być wtedy przymknięte ale nie zakręcone) i poczekasz, aż cały węgiel zrobi się czerwony (nie będzie nic czarnego) i wtedy dopiero wszystko zakręcasz na ful (dolne i górne drzwiczki. Tylko tu trzeba też przypilnować, by nie wypaliło się za dużo, bo sam popiół ciepła też nie utrzyma
i pewnie dlatego miałam takie stężenie dobrze, że poleciałam po ten czujnik, bo by wesoło nie było

Na razie dalej zero po wywietrzeniu, dokładam do pieca i nic się nie pika, także chyba na razie mogę ochłonąć

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-11-27, 14:55   #2317
Ramona_85
Zakorzenienie

miał być dziś na obiad barszczyk, apetytu sobie narobiłam, ale jak spróbowałam to mąż zrobic zakwas, ale albo jest sfermentowany, albo ja już smaków nie mam

zrobiłam sobie na szybko smażone ziemniaczki z gotowaną fasolką, jak przyjdzie z pracy, to oceni swój wyrób
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 15:00   #2318
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

pomarancza24 a czy płaci się za taką przesyłkę ???

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 15:00   #2319
Seleniti
Zadomowienie

asiulkao ile nie okaże się, że mojej Niuni coś urosło może się okaże na wizycie 4 grudnia piękne te Twoje zdobycze, ja w pobliżu nie mam żadnego fajnego SH, a lubiłam grzebać , fajne ciuchy się trafiały czasem, a mam taki fajny sweterek, szare rurki i parę bluzek, ktore ustrzeliłam, a były jeszcze z metkami

kasian no to super , że wizyta udana piękny będziecie mieć prezent na święta jak się dowiecie

Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 15:01   #2320
paulka0212
Wtajemniczenie

http://www.hm.com/pl/product/15000?article=15000-A

http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...stawy/114633/1

http://www.c-and-a.com/pl/pl/shop/pr...ekcja/Sukienki, stroje i zestawy/114633/1

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

Edytowane przez paulka0212
Czas edycji: 2013-11-27 o 15:02
paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 15:04   #2321
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
pozwolicie że " pochwale " się wam moimi dzisiejszymi zdobyczami z lumpka/ wszytko po 1 zł włącznie z zabawkami/,
Wow ale łupy

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość
Poszłam po czujnik czadu, wracam do domu, załączam a tam stężenie ponad 30ppm, przy maksymalnym dopuszczalnym w mieszkaniu 3,2ppm wywietrzyłam mieszkanie, wyzerowało mi, teraz czekam co dalej...na razie nic się nie dzieje!!!
A czułam, że mi ćmi w głowie od rana, ale myślałam, że to wina pogody
kurcze dziewczyny mój Tż sprzedaje systemy kominowe i czujniki to gratis dodaje, zaopatrzcie sie w to bo czytam, że nie wszystkie mają, czad to podstępne cholerstwo Ja nie wiem ja moja matka kilanaście lat w piecu paliła jeszcze węgiel na 4 pietro dźwgała

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Ilkas pochwalę się na pewno jeśli u nas będzie pizza :P No i aż się zaczerwieniłam na myśl że jestem czyjąś inspiracją Ale cieszę się że kogoś mobilizuję To Twój TŻ chyba mnie ozłoci

Udało mi się posprzątać 1/5 tego co zaplanowałam potem Oskar się obudził :P
Co do planowania to u Nas i Oskar i ta dzidzia planowana z oskarem udało się w 1cs a teraz dopiero w 5cs.
A ja kojarzę, że pizza była jak byłaś u lekarza kiedyś Też podzwam za dwa dania mnie teraz tylko Oliś zmusza do codziennych obiadów bo tak jak tż wybywał obiady odpuszczałam A Olaf ta niejadek
Co do ciągłego sprzątania to znam z autopsji ale ja z codziennym nie wyrabiam generalne to już w ogóle

Cytat:
Napisane przez coodmalina Pokaż wiadomość
jak chodziłam na szkołę rodzenia to położna mówiła że dziewczynom z tą grupą krwi rodzi się najlepiej, najszybciej i szybko dochodzą do siebie. Tak ze swoich obserwacji wywnioskowała moja sąsiadka jest tego potwierdzeniem
A czekałam na odp Coś też mi kiedyś błysło że jest taka grupa krwi No ale jak mnus to ten cholerny konflikt może wyjść mało pocieszne Ja mam za to najgorszą do przeżycia

Tak usypiałam Olafa że sama padłam Trochę mi tu dziwnie mama mieszka sama i jest tak... sterylnie Wszystko ma swoje miejsce i ta sie staram nawet sztucce po myciu wycieram i chowam żeby nie wyjść na bałaganiare w domu jakoś nie jestem w stanie I to zawsze wina młodego ewentualnie Tżta

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 15:09   #2322
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lucynka20xd Pokaż wiadomość
pomarancza24 a czy płaci się za taką przesyłkę ???
nie płaci się w poniedziałek dostałam to samo Musisz się tylko zalogowac na stronę bebilonu Polecam też stronę fisher price i johnsona Przysyłaja próbki za free
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 15:14   #2323
Lucynka20xd
Wtajemniczenie

GG do Lucynka20xd

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
nie płaci się w poniedziałek dostałam to samo Musisz się tylko zalogowac na stronę bebilonu Polecam też stronę fisher price i johnsona Przysyłaja próbki za free
Ooo super, to na pewno skorzystam

Kocham , Tęsknie, Czekam . . . ♥♥♥♥♥

Adrianek ♥♥
30.05.2014 /3700g,59cm/

http://www.suwaczki.com/tickers/relg2n0aqox8ccd7.png

Lucynka20xd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 15:19   #2324
asiulka_22
Zakorzenienie

dziewczyny macie jakies ratunek na bolące sutki..... jeju taki ból, i twarde są...pieką mnie/ palą... i to kuz nie pierwszy raz tak mam... wcześneij myślałał że to może z zimna....ehhh, ido sobie coś cipłęgo przyłozyć...

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

ok cos znalazłam, czytam http://www.zapytajpolozna.pl/10-obja...sutkowych.html
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 15:24   #2325
lolitka888
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Gosiiaczek Pokaż wiadomość
Juz wiedze ten twoj celulit oj oj uwielbiam te twoje teksty
Szalona szalona
Ja nigdy tez nie bylam naj szczuplejsza ale tez nie uwazam sie za gruba osobe jestem z ślaska wiec bioderka mam i czym dychac tez ale dzieki temu moj Mąż mnie kocha a pyta sie mnie codziennie smarowals dzisaj brzusio wiec smaruje ........ a myslalam by kupic ten Bio Oil co wy na to ?????
Ide do rossmana bo chyba dzisaj jeszcze jest te -40% kupic jakies cienie i kredke
A i papier toaletowy hhhaaaa
Ide bo sloneczko jeszcze swieci milegomdzionka
Kochana wierz mi na słowo,bo cykać fotek tego paskudzctwa nie będę ,że szczupłe dziewczyny też mogą mieć celulit niestetyZwłaszcza jak się lezy na bułach i w ciągu 2 miesięcy przybędzie 5 kg
Ja mam Perfecta Mama i na razie zero rozstępów Smaruje raz dziennie na noc.

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziekuje Wam za kciuki jestescie niezastapione
My juz po wizycie, dzidzius ma sie dobrze, przeziernosc w porzadku, kosc nosowa tez, konczyny sa wszystkie, zoladek, nerki wszystko sie pieknie rozwija takze jestem mega szczesliwa
Plec na razie nieznana, bo z jednej perspektywy wygladalo na chlopca a z drugiej na dziewczynke
Nastepna wizyta 23.12 wtedy poznamy plec - dzien przed Wigilia
Super,że z Dzidziusiem wszystko jak najlepiej

Nikusia zmień mi prosze date wizyty usg połówkowe z 6grudnia na 5 grudnia (16:45)

Edytowane przez lolitka888
Czas edycji: 2013-11-27 o 15:27
lolitka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 15:24   #2326
Carmenaa_88
Zakorzenienie

uwielbiam ciuchy z C&A dla dzieci

Cytat:
dziewczyny macie jakies ratunek na bolące sutki..... jeju taki ból, i twarde są...pieką mnie/ palą... i to kuz nie pierwszy raz tak mam... wcześneij myślałał że to może z zimna....ehhh, ido sobie coś cipłęgo przyłozyć...

l
ja używałam w trakcie karmienia bepanthenu i linomagu ale nie działały nic a nic na mnie. Słyszałam jeszcze o Purelan ileś tam że niby dobre, ale nie miałam. Teraz mimo bólu nie używam nic.

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-11-27, 15:26   #2327
meniaa94
Wtajemniczenie

Ja pier ... zaraz mnie rozniesie dosłownie !
Właśnie napisała do mnie siostra tż ... że ich mama prawdopodobnie ma raka nerki co do czego później,że prawdopodobnieństwo nowotworu dróg moczowych ... i ma skierowanie do ginekologa co jest dziwne ... i tu panikują do mnie,a ja mówię,że spokojnie bo nic nie jest przesądzone ... że na usg wyszedł guz to nie znaczy że nowotwór ! SAMA DO CHOLERY MIAŁAM PODEJRZENIA NOWOTWORU JAK MIAŁAM GUZA KRĘGOSŁUPA !!! I uspokajam,a te swoje ... mówię,że zrobią rezonans jutro ... pobiorą mocz,krew,zrobię pewnie biopsję i wyjdzie,żeby nie panikowały od razu bo ja też się napłakałam itp...że do tego są potrzebne kompleksowe badania,bo na usg może to być niegroźny guz czy kamica ... i się pytam czy do tż dzwoniły,to on jest o tym wszystkim poinformowany A JAK JA NAPISAŁAM DO NIEGO KILKA SMSÓW W DZIEŃ TO NIE ODPISAŁ BO JEST NA POLIGONIE,A CO SIĘ DOWIADUJĘ TERAZ CO CHWILĘ DO MAMY DZWONI SWOJEJ ...
I już wiem co to będzie ! Wykorzystywanie nas ... ja tak się nie dam to po pierwsze,bo swoje w życiu przeszłam i u niej nic nie jest wiadomo jeszcze do cholery ... MAM DOŚĆ ... GŁOWA MI JUŻ PĘKA ...
Stary 2013-11-27, 15:26   #2328
janeczka7891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gosiiaczek Pokaż wiadomość
Juz wiedze ten twoj celulit oj oj uwielbiam te twoje teksty
Szalona szalona
Ja nigdy tez nie bylam naj szczuplejsza ale tez nie uwazam sie za gruba osobe jestem z ślaska wiec bioderka mam i czym dychac tez ale dzieki temu moj Mąż mnie kocha a pyta sie mnie codziennie smarowals dzisaj brzusio wiec smaruje ........ a myslalam by kupic ten Bio Oil co wy na to ?????
Ide do rossmana bo chyba dzisaj jeszcze jest te -40% kupic jakies cienie i kredke
A i papier toaletowy hhhaaaa
Ide bo sloneczko jeszcze swieci milegomdzionka
wiesz co ja go też chciałam ale tam jest wit. A z tego co pamietam to nie wolno chyba uzywac kremu ani nic z tym, mogę się mylić. Jeśli tak poprawcie mnie

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziekuje Wam za kciuki jestescie niezastapione
My juz po wizycie, dzidzius ma sie dobrze, przeziernosc w porzadku, kosc nosowa tez, konczyny sa wszystkie, zoladek, nerki wszystko sie pieknie rozwija takze jestem mega szczesliwa
Plec na razie nieznana, bo z jednej perspektywy wygladalo na chlopca a z drugiej na dziewczynke
Nastepna wizyta 23.12 wtedy poznamy plec - dzien przed Wigilia

Mam nadzieje ze pozostale wizyty tez tak pozytywnie, ja wpadne do Was jak zwykle wieczorkiem i wtedy wszystko nadrobie teraz wracamy szybko do domu do Hanusi bo zostala sama z dziadkiem i pewnie wciaga teletubisie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
superrrr

Z tą krwią to jak minus jest to konflikt moze wyjsc, to nie wiem czy tak najlepsza... :/

Asiulka no niezłe rzeczy udało Ci się upolować Jak u nas będzie chłopczyk to nic nie musimy kupować a jak dziewczynka to kilka rzeczy, jakieś bluzeczki na zapinanie lub sweterki i ewentualnie 2 spódniczki to i tak na pózniej bo takie małe to nie ma sensu ubierać w jakieś dziwaczne stroje bo maluszkom niewygodnie.
Stary 2013-11-27, 15:28   #2329
meniaa94
Wtajemniczenie

przepraszam,po prostu musiałam komuś się wygadac ...
to samo jak ona pieprzy ... ła za przeproszeniem,że ma mieć operację na kolano bo przestanie chodzić że coś poważnego jest i wiecie co ?! żadnej operacji nie było,jest wszystko ładnie pięknie,noga cudem wyzdrowiała - a ona tylko wykorzystywała synka ...
Stary 2013-11-27, 15:35   #2330
lolitka888
Rozeznanie

Menia rozumiem Cię..Ja mam takiego teścia co ostatnio miał jakiegoś guzka czy narośl wycinaną koło kręgosłupa i On też pieprzył ciagle czekajac na wyniki ze ma raka itp..i nawet jak dostal wyniki to dalej tak pierdzielił..a to nie był wcale rak;/ Tym bardziej wkur*** mnie takie gadanie,bo moja mama ma/miała raka nerki i nerke musieli wyciąć..a jak ktoś tak gada bez pokrycia to mnie szlag trafia.

Janeczka z tego co w necie piszą to można używać Bio Oil w czasie ciąży,także ja nie wiem..Ja uzywam od czasu do czasu ale na twarz;p

Edytowane przez lolitka888
Czas edycji: 2013-11-27 o 15:36
lolitka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 15:35   #2331
sylvuniaa84
Zadomowienie

Askulka Sorki miałam zapytać Kasiab jakie USG miała bo to ona była na wizycie... Sorki.Ciekawi mnie na jakim sprzęcie sprawdzał kość nosowa i przeziernosc..Mam dzis problem z cytowanien,cos mieszam i nie wiem jak cytować kilka na raz aby pod każdym zamieścić swoją odpowiedz :/

Stary 2013-11-27, 15:38   #2332
Ramona_85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meniaa94 Pokaż wiadomość
I już wiem co to będzie ! Wykorzystywanie nas ... ja tak się nie dam to po pierwsze,bo swoje w życiu przeszłam i u niej nic nie jest wiadomo jeszcze do cholery ... MAM DOŚĆ ... GŁOWA MI JUŻ PĘKA ...
Menia wiem, co czujesz, bo też u nas syn wykorzystywany, tzn. mój małż ale nie przez matkę.

---------- Dopisano o 15:38 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
Menia rozumiem Cię..Ja mam takiego teścia co ostatnio miał jakiegoś guzka czy narośl wycinaną koło kręgosłupa i On też pieprzył ciagle czekajac na wyniki ze ma raka itp..i nawet jak dostal wyniki to dalej tak pierdzielił..a to nie był wcale rak;/ Tym bardziej wkur*** mnie takie gadanie,bo moja mama ma/miała raka nerki i nerke musieli wyciąć..a jak ktoś tak gada bez pokrycia to mnie szlag trafia.
no tescie sa najlepsi w tym
ja odebrałam wyniki badań na przeciwciała odpornościowe - wynik "nie stwierdzono", a on do mnie, że odporności nie mam

na mnie psioczył, że ja odporność mam nie taką, bo to hashi i w ogóle, a sam całą zimę siedzi w domu, bo ino by wyszedł i juz zawiany, zakatarzony itd.
Ramona_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 15:38   #2333
meniaa94
Wtajemniczenie

Lolitka ... właśnie do mnie tz napisał W KOŃCU ... że był na strzelniu i do mnie nie mógł pisać ale do mamy dzwonił ... i się zwolnił nie wiem jakim cudem i do niej pojechał teraz bo ona MA RAKA ... jeszcze nic nie wiadomo,nie jest pewne ! zaraz z siebie wyjdę dosłownie ... jak kiedyś ja umierałam dosłownie z grypy,miałam 41 ' gorączki i mama myślała,że trzeba będzie mnie wieźć na pogotowie to nawet się nie zaoferował a też miał poligon ... a wtedy dostałam drgawek itp ...
Stary 2013-11-27, 15:39   #2334
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Asiulka ale zestaw dziewczyno gdzie ty mieszkasz że za 1 zł - możesz dostać takie rewelacje????

Kasian super że bobo ma się dobrze. Oby tak dalej

Carmen uważaj na ten czad

pomarancza ile czekałaś na prezent od bebilona od rejestracji na stronie?

Vampirka wystarczy się zalogować na stronę beblionu

Lucynka przesyłki są za darmo wystarczy się zalogować, jak wyżej.

lolitka ja mam tak samo. Jestem zazwyczaj szczupła, ale to co mam teraz na udach i pośladkach to jakiś koszmar - celulit jak ta lalala

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 15:52   #2335
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

dziewczyny wpadam tylko na chwilkę

ja po wizycie u endokrynologa, nadal ta sama dawka euthyroxu i kolejne badanie za 4 tyg

tak na szybko co zauważyłam:

kasian gratuluje udanej wizyty super że poznacie płeć dzień przed wigilią , my prawdopodobnie poznamy 20 grudnia,( właśnie możecie mnie dopisać do listy wizyt)

uciekam , będe wieczorkiem mam co nadrabiać

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 15:55   #2336
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość
Askulka Sorki miałam zapytać Kasiab jakie USG miała bo to ona była na wizycie... Sorki.Ciekawi mnie na jakim sprzęcie sprawdzał kość nosowa i przeziernosc..Mam dzis problem z cytowanien,cos mieszam i nie wiem jak cytować kilka na raz aby pod każdym zamieścić swoją odpowiedz :/

Kochana sprawdzał to na normalnym USG Jak wrócę dziś z wizyty to jutro pokażę Ci zdjęcia mojego nosalka z ostatniej wizyty tzn z genetycznego. Dziś idę na normalną wizytę, ale z USG oczywiście. Mój doktor na każdej wizycie robi Woli zobaczyc jak maluch się rozwija

A co do cytowania wielu na raz to klikasz w tą ikonkę pomiędzy "cytuj" a "odp", też tego nie umiałam

Idę się ogarniac powoli za pół godz mąż z pracy wychodzi zanim dojedziemy, a jeszcze małe zakupy...
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

Edytowane przez kasiab91
Czas edycji: 2013-11-27 o 16:01
kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 16:05   #2337
monijaaa
Zadomowienie

oki ja uciekam do lekarza.

Prosze o kciuki, dam znac po wizycie co i jak

01.10.2013 Dwie piękne kreseczki

15.06.2014 - 2850 gram szczęścia - Kacperek
Ja pod sercem Cię nosiłam,
Ja o Twe zdrowie najgoręcej prosiłam.
Jestem przy Tobie od pierwszego grama.
Tyś moje dziecko, a ja...Twoja mama!
monijaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 16:29   #2338
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez monijaaa Pokaż wiadomość
oki ja uciekam do lekarza.

Prosze o kciuki, dam znac po wizycie co i jak

Stary 2013-11-27, 16:31   #2339
VwVampirka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny ma któraś z Was tak,jak leżycie na lewym boku to miednica strasznie drętwieje ... takie mrowienia dziwne
Ja ostatnio jak spałam na lewym, to co rusz mi cały bok drętwiał. Może chodzi o przyzwyczajenie, bo zawsze spałam na prawym, albo na brzuchu...

Cytat:

jak coś z pęcherzem moczowym, to wizyta u gin może być, by np pobrał materiał i spr, czy wizualnie tam wszystko ok. Ale dziwne, że od razu dostała TAKĄ diagnozę Też wydaje mi się, że lekarze to dopóki nie są pewni, to nie straszą...
Pewnie masz rację z tą próbą wykorzystywania Was, ale pamiętaj, że Ty i tak nie możesz dźwigać, więc nie możesz z Nią jeździć, bo nie będziesz mogła jej np pomóc wysiąść z samochodu no i nie możesz się zbliżać do rentgena, przynajmniej masz wymówkę... Tak czy inaczej postaraj się o tym nie myśleć, pomyśl o dzidziusiu, nie możesz się teraz denerwować! Będzie co ma być, może faktycznie teściowa wkrótce dostanie diagnozę, że już ok...

“Aby pozbyć się pokusy należy jej po prostu ulec"
Oscar Wilde
VwVampirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 16:50   #2340
ilkas
BAN stały

Asiulka_22 wow, ale ciuszki upolowałaś

Kasian86 pięknie Cieszę się, że na wizycie wszystko ok

Carmenaa_88 ja na szczęście kolek nie doświadczyłam więc może dlatego w sumie dość miło wspominam ten okres Jej..a co do tego czujnika to dobrze, że po niego poszłaś!!

Nikii89 hahaha no prawda..i mój małż powinien wiedzieć, że to Ty masz swój udział w tych obiadkach

Coodmalina ciekawe czy coś w tym jest z tą grupą krwi. Bo u mnie faktycznie poród szybko, doszłam do siebie też błyskawicznie...a mój lekarz skwitował to wszystko ostatnio tekstem "pani jest stworzona do rodzenia dzieci"
ilkas jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości