Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3 - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-27, 16:51   #3511
ladylazarusIE
Raczkowanie

GG do ladylazarusIE
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3

Cytat:
Napisane przez koziemleko Pokaż wiadomość

Ja biorę antybiotyk od 12 tc i muszę brać do końca
Jak na razie nie jest tak źle, ale osłonówki to podstawa
a co bierzesz osłonowo? To poproszę teściówkę, żeby wysłała z PL

Cytat:
Napisane przez bebe97 Pokaż wiadomość

Koziemleko, ja przecież na szarym końcu listy. Wam sie pewnie juz tyłki całkiem zagoją, a ja jeszcze będe w ciązy chodzić i chodzić
Ja jestem jeszcze tydzień po Tobie, więc się nie martw...

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
jeszcze trochę i zarobisz takiego brzucha, że ci się odechce jak zaczniesz mieć problem tak jak ja, żeby założyć skarpetki
TŻ już został uświadomiony, że będzie zakładał skarpetki i golił nogi

Cytat:
Napisane przez lutien Pokaż wiadomość
A ja nadal mam wstręt do zapachów i nawet skóra po żelu domycia ciała mi śmierdzi Więc perfumy stoją i się kurzą.
...
Witam w klubie. Też od kilku lat walczę z bakteriami w moczu. Bezskutecznie. CHoć o dziwo w tej ciąży nie mam bakterii Ale w 1 miałam i nie mogłam się ich pozbyć.
Ja już dawno powywalałam TŻ-owi wszystkie psikadła... I jego samego wywaliłam do drugiej łazienki Nie, że TŻ śmierdzi, tylko jego pachnidła

Gdybym nie miała bakterii przez 9 miesięcy, to byłby życiowy rekord haha!
ladylazarusIE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 16:52   #3512
teQiba
Moderator

Cytat:
Napisane przez ladylazarusIE Pokaż wiadomość
Spoko, ja dostałam próbkę witamin na menopauzę...
No wiecie co? Mogliby sie troche postarac - skoro zamawiam rzeczy typowo dla ciezarnych/matek no to chyba logiczne ze menopauzy czy +50 nie mam
To tak jak przy zamawianiu karmy dla kota, w gratisie daliby mi probke karmy dla rybek
Stary 2013-11-27, 16:56   #3513
ladylazarusIE
Raczkowanie

GG do ladylazarusIE

Cytat:
: cojest:
Cytat:
Napisane przez teQiba Pokaż wiadomość
No wiecie co? Mogliby sie troche postarac - skoro zamawiam rzeczy typowo dla ciezarnych/matek no to chyba logiczne ze menopauzy czy +50 nie mam
To tak jak przy zamawianiu karmy dla kota, w gratisie daliby mi probke karmy dla rybek

Haha, niee, karmy dla rybek nie dostałam co prawda, ale za to zooplus dołożył gryzak dla psa! Wiecie, takie świńskie ucho, czy coś. Zasmrodzili mi całą kociową paczkę!

Edytowane przez ladylazarusIE
Czas edycji: 2013-11-27 o 16:59
Stary 2013-11-27, 17:02   #3514
teQiba
Moderator

Cytat:
Haha, niee, karmy dla rybek nie dostałam co prawda, ale za to zooplus dołożył gryzak dla psa! Wiecie, takie świńskie ucho, czy coś. Zasmrodzili mi całą kociową paczkę!
Zooplus taka gafe strzelil? No po nich to bym sie tego nie spodziewala
Stary 2013-11-27, 17:14   #3515
mara86
Raczkowanie

Teqiba dopiszesz proszę imię dla synka Oskar <3

Sent from my C6903 using Wizaz Forum mobile app
Stary 2013-11-27, 17:16   #3516
kate1623
Zadomowienie

Cytat:
O masz nie no super bardzo przemyślane gratisy dodają te firmy

Maja

Czytam
kate1623 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 17:19   #3517
teQiba
Moderator

Cytat:
Napisane przez mara86 Pokaż wiadomość

Jasne Slicznie - tez nad tym myslalam
Stary 2013-11-27, 17:22   #3518
monkaa321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ela87 Pokaż wiadomość
Ja byłam tylko raz w życiu. Teraz dla dzieciaczka mogę szukać, ale dla siebie dalej nie
ja tylko o dzieciowych mówie bo dla siebie to też bym nie mogła

Cytat:
Ja już dawno powywalałam TŻ-owi wszystkie psikadła... I jego samego wywaliłam do drugiej łazienki Nie, że TŻ śmierdzi, tylko jego pachnidła
jak się mój tz umyje to ja go wąchać nie mogę, chociaż sama mu co chwile zmieniam żele do mycia i żaden mi mimo wszystko nie pasuje no capi po prostu

powiedzcie mi. Boli mnie podbrzusze... Mam uczucie takiego wędrującego skurczu, zaczyna się głównie na dole lub po bokach i sobie "łazi" zazwyczaj na górę. Nic dzisiaj nie robiłam specjalnego... głównie na wizażu i all czy to jest zaliczane jako normalne?
Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje!

monkaa321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 17:28   #3519
uparta8210
Raczkowanie

no a ja leżę i nic nie robię. teściowa mnie wnerwiła z rana że szok, brzuch mnie trochę rozbolał i położyłam się. Potem przyjechał koleś z taką sofą do pokoju (zdjęcia niestety nie dodam bo nie mam czym aktualnie zrobić) no i wniósł tą sofę do domu ale po chodach już mu się nie chciało i zostawiła na korytarzu na dole. No i mnie taka nerwa wzięła że szok. Teściu wnosił z teściową (ale nie chciałam aby ona dźwigała więc zaczęłam dzwonić po brata) ale ona się uniosła i wniesła. rano przesadziła z komentarzami na mój temat i taką awanturę zrobiłam że może się nie oddzywać do świąt, albo i dłużej. Nie wyobrażam sobie wigilii i łamania opłatkiem czekam na męża aby mu zdać relację z całego dnia, wkurzy się tą awanturą ale mnie to nie obchodzi.

foteliki mam, tż kupił jak się mała urodziła, wszedł do takiego mega sklepu z fotelikami i tam kupił dzień przed wyjściem ze szpitala. Całe szczęście fan pierwszy fotelik jest pomarańczowo szary, śliczny, a nie różowy tak jak wszystko inne co kupił beze mnie.

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

monka321 ja ci nie pomogę, może to macica przygotowuje sie do porodu. Nie wiem. Poczekaj zaraz ci pewnie dziewczyny więcej napiszą.
Leż i się nie denerwuj
uparta8210 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 17:37   #3520
kate1623
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monkaa321 Pokaż wiadomość
powiedzcie mi. Boli mnie podbrzusze... Mam uczucie takiego wędrującego skurczu, zaczyna się głównie na dole lub po bokach i sobie "łazi" zazwyczaj na górę. Nic dzisiaj nie robiłam specjalnego... głównie na wizażu i all czy to jest zaliczane jako normalne?
Kurcze nie wiem

To Ja też mam pytanie. Dziewczyny zrobiła mi się afta czy któraś wie czy mogę w ciąży używać dezaftanu?

Maja

Czytam
kate1623 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 17:50   #3521
Trisdom
Zadomowienie

Moja mała ma sesje popołudniowej czkawki. Szaleje dzisiaj jak pijany zając.

Cytat:

I kupiłam sobie te pończochy przeciwżylakowe wzięłam 1 klasy i jutro będę testować zapłaciłam za nie 42zł więc nie jest źle
Daj znać jak znosisz ucisk Słonko

Cytat:
Napisane przez BieniekI Pokaż wiadomość
ja miałam pobieraną krew na czczo i po 2 h,wynik ponad 160,czyli cukrzyca mimo dobrej wartości na czczo...
trzymaj sie, oby dietka wystarczyła kolejna Słodka Mamusiu

Cytat:
Przy mnie masz sokoli wzrok dziewczyno... ja mam -7,25. Nie wiem, czy tu można mieć okulary, czy nie, ale jeśli nie, to przy mojej wadzie zdolna jestem pomylić szklankę wody z kaczką...
nieźle

Cytat:
Napisane przez Karolcia2401 Pokaż wiadomość
tak, przy kasach. Były mleczne i gorzkie chyba a z orzechami nie było A ja takich zwykłych bez dodatków nie lubię.
Zazdroszczę- ja do Biedry wybiore sie dopiero w Polsce. Ale za to kupiłam Milke o smaku tofii z całymi orzechami laskowymi- 300 g. Bo na wadze u mnie dalej od początku 4,5 kg, wiec powiedziałam sobie, że mogę

Cytat:
powiem Ci że ja nie lubiałam do sh chodzić ale jak wybieram te ubranka i mi się trafiają jakieś ładne to aż mi się chce jeszcze i jeszcze
Zazdraszczam Wam tych lumpków. Ja siedzę za to na ebayu.

Cytat:
Wrzucają to co leci niestety- a taki dobry marketing mogliby na tym zrobić...

Cytat:

Śliczne
Stary 2013-11-27, 18:10   #3522
bebe97
Wtajemniczenie

Cytat:
Zapomniałam o otulaczach napisać - fizjoterapeuci ponoć odradzają ze względu na możliwość pojawienia się dysplazji stawów biodrowych
Ale o otulaczach w sensie pieluch wielorazówek czy w sensie zawijania dziecka?
bebe97 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 18:13   #3523
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Castia cieszę się, że wszystko dobrze

Kate ja też dostałam z apteki gemini eucerin na zmarszczki Mama sie ucieszyła

Justine ale się obłowiłaś

Czbasia
gratuluję córci

Koniec nadrabiania za mało śpię ostatnio i nie moge rano wstać do pracy

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 18:13   #3524
bebe97
Wtajemniczenie

Cytat:
stawów biodrowych te nóżki to nie są tam chyba bardzo ściśnięte... już prędzej barkowych jak widzę na zdjęciach.. cholera by widziała
Cytat:
Akurat czytalam o biodrach jakis artykul i tam bylo, ale moze raczki tez... Ogolnie zaleca sie swobode

Aha, doczytałam, więc chodzi o zawijanie. Ale przeciez zawija się noworodka, starsze dziecko musi miec większa swobodę. Generalnie codzi o zawijanie, żeby było tak ściśniete jak w brzuchu mamy i czuło się bezpiecznie. A druga sprawa, to na filmie jest pokazane, że to raczki są jakby ścisniete, nóżki swobodniejsze

Fizjoterapeuci odradzaja tez chodzik z tych względów. A mój synio chodził w chodziku i wcale nie czułam się jak wyrodna matka Tyle miałam spokoju w domu, bo po dworze trzeba było za rączki prowadzać. Jakoś nic mu nie jest, ma dobra postawe, dobrze stawia stopy. Mysle, że generalnie ze wszystkim nie mozna przesadzać, a chodzik czy otulacz stosowany w rozsądnie krzywdy nie zrobi

Dziewczyny zapraszam na zupę. Nagotowoałm cały gar, spontanicznie wrzucałam co w lodowce było, taka zupa śmietnik, a wyszła pyszna Nawet dziecku mojemu smakowała, gdzie on lubi tylko ogórkową i grzybową

Edytowane przez bebe97
Czas edycji: 2013-11-27 o 18:20
Stary 2013-11-27, 18:23   #3525
ladylazarusIE
Raczkowanie

GG do ladylazarusIE

Cytat:
Zooplus taka gafe strzelil? No po nich to bym sie tego nie spodziewala
Oj zdarzają im się wpadki, zdarzają... najczęściej obsuwa z terminami. Ostatnio czekałam ponad 14 dni na paczkę ze żwirkiem... aż mi kocioł narobił do brodzika, bo on bentonitu zastępczego nie uważa oczywiście
Stary 2013-11-27, 18:25   #3526
monkaa321
Zakorzenienie

czyli wszystko w porządku z tym zawijaniem wg Ciebie?
Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje!

Stary 2013-11-27, 18:26   #3527
ladylazarusIE
Raczkowanie

GG do ladylazarusIE

Cytat:
jak się mój tz umyje to ja go wąchać nie mogę, chociaż sama mu co chwile zmieniam żele do mycia i żaden mi mimo wszystko nie pasuje no capi po prostu
Jeżu... aż dostałam ataku kaszlu

Cytat:
Też tak mam... Może nie boli, ale czuć taką falkę jakby I mi się taki twardy brzuch robi na chwilę. Kie licho?
Stary 2013-11-27, 18:33   #3528
czbasia
Zakorzenienie

Cytat:
Spoko, ja dostałam próbkę witamin na menopauzę...
Szaleństwo!! Jedna lepsza od drugiej

---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Cytat:
Jasne Slicznie - tez nad tym myslalam
No to u mnie proszę o dopisanie imienia Monika
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 18:40   #3529
monkaa321
Zakorzenienie

Cytat:
Jeżu... aż dostałam ataku kaszlu
mam nadzieje że to dlatego że się zachłysnęłaś bo ja swojego tz nie mam tu zamiaru oczerniać ani mu ubliżać że się myć nie umie, to zapach jego mazideł tak na mnie działa

Stary 2013-11-27, 18:42   #3530
teQiba
Moderator

Cytat:
ja tylko o dzieciowych mówie bo dla siebie to też bym nie mogła
A czemu nie?
Ja tam i sobie cos kupie jesli akurat mi wpadnie w oko...

Cytat:
Aha, doczytałam, więc chodzi o zawijanie. Ale przeciez zawija się noworodka, starsze dziecko musi miec większa swobodę. Generalnie codzi o zawijanie, żeby było tak ściśniete jak w brzuchu mamy i czuło się bezpiecznie. A druga sprawa, to na filmie jest pokazane, że to raczki są jakby ścisniete, nóżki swobodniejsze

Fizjoterapeuci odradzaja tez chodzik z tych względów. A mój synio chodził w chodziku i wcale nie czułam się jak wyrodna matka Tyle miałam spokoju w domu, bo po dworze trzeba było za rączki prowadzać. Jakoś nic mu nie jest, ma dobra postawe, dobrze stawia stopy. Mysle, że generalnie ze wszystkim nie mozna przesadzać, a chodzik czy otulacz stosowany w rozsądnie krzywdy nie zrobi
Pewnie masz racje - od sluchania tych wszystkich porad specjalistow swira idzie dostac

Cytat:
Oj zdarzają im się wpadki, zdarzają... najczęściej obsuwa z terminami. Ostatnio czekałam ponad 14 dni na paczkę ze żwirkiem... aż mi kocioł narobił do brodzika, bo on bentonitu zastępczego nie uważa oczywiście
No to faktycznie dlugo czekalas. A kotek luksusowy Ci sie trafil Moj w betonit laduje
Stary 2013-11-27, 18:47   #3531
monkaa321
Zakorzenienie

bo ja nie umiem szukać i się zraziłam już kilka razy... Poza tym pamiętam jak kiedyś u mnie w domu był szał na ciuchy i widziałam jak się zmienia styl mojej siostry z normalnego na taki lumpowy... No ja to tak widziałam, ale to też było dawno temu. Może kiedyś się skuszę i popatrzę za czymś dla siebie

Stary 2013-11-27, 18:47   #3532
justine_87
Raczkowanie

Tequillla, dzięki za fachową informację o "dietach dla matek karmiących" Pocieszyłaś mnie
mariolasl, ojej, aż zrknęłam, co to jest ta gestoza, a to stan przedrzucawkowy..... Trzymam kciuki, żeby to nie było to!!!

Cytat:
Nie bój się. Ustaliłyśmy, ze nie ruszymy się stąd dopóki wszystkie sie nie rozpakuja
Lubię to!

elunka88, cały kilogram szczęścia za udaną wizytę
I brawa za wszystkie udane wizyty

BeautifulLie, gratuluję zakupu wózka
Cytat:
Napisane przez agunia4ever Pokaż wiadomość
Co do perfum to moim faworytem są Calvin Klein Euphoria
Moim też

Cytat:
Napisane przez Karolcia2401 Pokaż wiadomość
monka, sama ta kamizelka kosztowała mnie 30 zł ale z drugiej strony będzie napewno wykorzystana, na każdy wieczór chłodniejszy, czy na jesień bo to rozmiar 68, do założenia na polarek jak znalazł
Świetna kamizelka, ale droga jak na lumpeksowe standardy

magduś2, super ten Twój fotelik - jak nowy!
Ela87, takie pajacyki , które nie rozpinają sie w całości wymagają więcej zręczności u rodziców noworodka, ale mam nadzieję, że sobie poradzimy
castia, ciekawe, jaka byłaby reakcja pierworódek na widok takiego noworodka - sama jestem ciekawa, czy miałabym odwagę wziąć na ręce taką kruszynkę Ale jak mus to mus - i chyba ze swoim dzieciem jest też zupełnie inaczej
bebe97, oczywiście, że synuś wdał się w mamusię I btw, śliczny kocyk z Pepco - moja sis kupiła taki, ale rok temu i po ekstremalnym używaniu wygląda zupełnie jak nowy
Cytat:
It is a girl!! Niby na 100% Wszystko ok, mała fikala, ładnie nóżki rozkładała no i pokazywała co tam ma, bezwstydnica
Ułożona główka do dołu była ale gin mówiła, ze jeszcze moze sie nie raz obrócić. Wszystkie wymiary w normie. Ale się cieszę
Obiecuję już nie panikować)
Gratuluję!

Obserwuję aukcję na all i poszukuję fotelika właśnie Maxi Cosi Pebble lub Cabrio Fix, ale znalazłam też używany fotelik Romera... Boję się kupować używany fotelik, ale ceny nowych są niestety porażające

Mikołaj jest już z nami!

Bloguję
justine_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 18:49   #3533
bebe97
Wtajemniczenie

Cytat:
Pewnie masz racje - od sluchania tych wszystkich porad specjalistow swira idzie dostac
Tym bardziej, że często sa sprzeczne ze sobą dzisiaj np. w tej samej gazecie po raz setny przeczytałam artykuł o tym, jak to korzystnie wpływa na dziecko noszenie na rekach, a na następnej stronie wywalony tekst o dobroczynnym wpływie sposobu wychowania dzieci przez Francuzki, które to swoich dzieci nie noszą i reagują na płacz dziecka w łóżeczku po 5-10 minutach dając im czas na samodzielne uspokojenie się lub zrozumienie jego intencji
Stary 2013-11-27, 18:52   #3534
justine_87
Raczkowanie

Cytat:
Oskar - super!

Zanim dokończyłam Was czytać i pisać posta... kupiłam fotelik:
http://allegro.pl/fotelik-maxi-cosi-...745646605.html

Jestem gorszym przekrętem niż przed ciążą

Mikołaj jest już z nami!

Bloguję
justine_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 19:00   #3535
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Dziewczyny zapraszam na zupę. Nagotowoałm cały gar, spontanicznie wrzucałam co w lodowce było, taka zupa śmietnik, a wyszła pyszna Nawet dziecku mojemu smakowała, gdzie on lubi tylko ogórkową i grzybową
Brzmi smakowicie

Cytat:
Tym bardziej, że często sa sprzeczne ze sobą dzisiaj np. w tej samej gazecie po raz setny przeczytałam artykuł o tym, jak to korzystnie wpływa na dziecko noszenie na rekach, a na następnej stronie wywalony tekst o dobroczynnym wpływie sposobu wychowania dzieci przez Francuzki, które to swoich dzieci nie noszą i reagują na płacz dziecka w łóżeczku po 5-10 minutach dając im czas na samodzielne uspokojenie się lub zrozumienie jego intencji
Nieeee, to jest temat, którego nigdy nie ogarnę

Cytat:
Napisane przez justine_87 Pokaż wiadomość
Oskar - super!

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 19:01   #3536
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2

Cytat:
Napisane przez justine_87 Pokaż wiadomość
Oskar - super!

super!

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 19:04   #3537
ladylazarusIE
Raczkowanie

GG do ladylazarusIE

Cytat:
mam nadzieje że to dlatego że się zachłysnęłaś bo ja swojego tz nie mam tu zamiaru oczerniać ani mu ubliżać że się myć nie umie, to zapach jego mazideł tak na mnie działa
Ależ oczywiście, że wiem, o co Ci chodzi, moja droga ja to samo o swoim pisałam wyżej.

teQiba, taaak, jeden to burżuj. Kuwetka musi być czyściutka i pachnąca, bo inaczej szoruje do brodzika... Drugiemu wszystko jedno w co ładuje. To nam jest głownie wygodniej z silikonowym, bo oba mają długie futro i wszelkie ekologiczne, drewnopochodne, wiórkowe, trocinowe i inne takie, roznoszą na tyłkach po całym domu potem.

Bebe97, w Irlandii obecnie modne jest karmienie na zawołanie i latanie do dziecka za każdym zakwileniem. Można spotkać porady, żeby spać z maluchem, żeby czasem za długo na cyca nie czekał. Popularne są nawet łóżeczka z klapką - jedna strona łóżeczka się w połowie otwiera - nie wiem, jak to wytłumaczyć dobrze. Przystawia się łóżeczko dziecinne do łóżka dorosłych i jeden z boczków ma w połowie zawiasy i się otwiera - nie trzeba wstawać do małego i w rezultacie szybciej można zareagować...
Bo inaczej dziecię się nabawi kłopotów z socjalizacją, zaufaniem do rodziców i w ogóle rysa na berecie na końca życia.
Stary 2013-11-27, 19:08   #3538
teQiba
Moderator

Cytat:
bo ja nie umiem szukać i się zraziłam już kilka razy... Poza tym pamiętam jak kiedyś u mnie w domu był szał na ciuchy i widziałam jak się zmienia styl mojej siostry z normalnego na taki lumpowy... No ja to tak widziałam, ale to też było dawno temu. Może kiedyś się skuszę i popatrzę za czymś dla siebie
Wstyd sie przyznac, ale ja mam tak duzo starych ciuchow ze chetnie je wymienie na cokolwiek
Stary 2013-11-27, 19:08   #3539
Ela87
Zakorzenienie

Cytat:
Uf to dobrze, że mi sie to nie trafiło. Zamawiałam u nich klatkę za 600zł i czekałam tylko 3 dni a to z Berlina szło.

Cytat:
To może powiedzmy naszym, by się nie myli wtedy polubimy zapach żeli pod prysznic Albo tylko Biały Jeleń.

Cytat:
A czemu nie?
Ja tam i sobie cos kupie jesli akurat mi wpadnie w oko...
No właśnie mi np. nigdy nic w oko nie wpada ALe może nie mam doświadczenia

Ela87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 19:16   #3540
ladylazarusIE
Raczkowanie

GG do ladylazarusIE

Cytat:
Uf to dobrze, że mi sie to nie trafiło. Zamawiałam u nich klatkę za 600zł i czekałam tylko 3 dni a to z Berlina szło.

...

To może powiedzmy naszym, by się nie myli wtedy polubimy zapach żeli pod prysznic Albo tylko Biały Jeleń.
Ja zamawiam od nich wszystko, czego potrzebuję i bardzo często - raz w miesiącu od jakichś 2 lat - więc może po prostu statystycznie częściej trafiam na obsuwy.

Co do nie mycia - biały jeleń też śmierdzi proponuję wietrzyć... :P
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości