|
|
#3781 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Cytat:
nie pisz....nie pytaj.... czy On pisze z kazdym pytaniem gdy wychodzi? rob tak, bys Ty czula sie lepiej....
|
|
#3782 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To prawda, tylko wtedy wiemy, że jest ten ktoś trzeci. Możemy jakoś zareagować, choćby pogadać lub pokłócić się. Wiedzieć, że obojętność na niektóre sprawy mogą wynikać przez to. A tak? Zastanawiałam się czemu przestaje mu zależeć, dlaczego jest wycofany, dlaczego czuję, że coś jest nie tak, ale nie wiem co... Wiedziałam o niej, ale przysięgał, że zerwał z nią kontakt. Idiotka mu uwierzyłam, bo wierzyłam, że akurat on by mnie nie okłamał w takiej kwestii. On który wyśmiewał się z takich akcji, z takich dziewczyn... Tym bardziej mnie to boli. Nie zaufam już nikomu tak bezgranicznie i bezkrytycznie. Zawsze szanowałam ich prywatność, a oni sobie tak to wykorzystywali... Lepiej już chyba naprawdę co jakiś czas ich sprawdzać i być może mieć wyrzuty sumienia, ale przynajmniej nie być oszukiwaną i okłamywaną przez długie miesiące. |
|
|
|
|
#3783 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
czassem mozesz dowiedziec sie za duzo. co wtedy? czasem moze byc tak, ze rzeczywiscie to tylko glupia wiadomosc ale pod wplywem przeszlosci, mozna samej nakrecic dalsz ciag filmu. nie koniecznie z happy endem. nie ma recepty na zaufanie, na wiernosc...chyba trzeba trafic na odpowiednia osobe. Nie zawsze przeciez jest sie oszukiwanym od poczatku? zreszta nie wiem.... nie ja powinnam dawac rady. wiem, ze zaufanie teraz komukolwiek nie bedzie proste
|
|
#3784 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() normalnie jak facet![]() ![]() Frumoasa Domnisoara - skąd ja to znam... bardzo ci współczuję, bo wiem, co oznacza taki szok. Teraz jest szok. Nie chcę cię straszyć,ale gdy minie, pojawią się emocje. Dużo emocji. |
|
|
|
|
#3785 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3786 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No właśnie to jest najgorsze. Że ktoś zawodzi nasze zaufanie, rani, a tak naprawdę cierpią na tym inne osoby. Po 1 chłopaku, powiedziałam sobie, że nie dam się, nie będę kontrolowała, nie będę zazdrosna. Choć strasznie dużo mnie to kosztowało samozaparcia czasami. Wyszłam na tym źle, bo 2 okazał się jeszcze gorszy. Być może kolejnego będę chciała kontrolować, przez co będę go ranić. Spaczona psychika.
|
|
|
|
|
#3787 |
|
Raczkowanie
|
Mi się niestety kilka razy zdarzyło przeczytac pocztę moich TŻetów.. Ciekawosc wygrywała nad poczuciem godnosci. I niestety za kazdym razem znajdowalam cos, co nie bylo super fajne i przylapywałam ich na kłamstwie..
Gdyby nie to,ze zajrzałam do poczty mojego ostatniego byłego to nie dowiedzialabym się pewnie,ze ma dziecko... Po pół roku nie byl w stanie mi powiedziec i wyczytałam to z maili.. masakra. W sumie to juz wtedy byc moze byl moment,zeby się rozejsc, ale ja sobie to wszystko umialam wytłumaczyc a jego usprawiedliwic. Ale teraz jak na to patrze to jak mozna zataic cos takiego?? Obawiam się,ze dalej bede uskuteczniac podczytywanie maili swoich ewentualnych przyszłych facetów.. Bo wlasciwie bardziej boję się o siebie i wole nie byc oszukiwaną jakos powaznie, zdradzaną itp, niz dbam o prywatnosc korespondencji. trudno. Co lepsze, wsrod moich znajomych,ktorym tez zdarzyło się przejrzec korespondencję byłego kazda dowiedziała się równiez neiprzyjemnych rzeczy. Jedna,ze jest zdradzana, a druga,ze oklamywana równiez w dosyc istotnej sprawie. Jak tu wiec powierzac im swoje zycie i nie kontrolowac??? |
|
|
|
#3788 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Powiedziałam mu kto mi o tym powiedział, ale tej osobie powiedział to ktoś inny - nie wiem kto niestety, mogę się tylko domyślać Nie składałam jej takiej obietnicy, powiedziałam jej wprost, że nie dam rady milczeć w takiej sprawie kilka miesięcy. Ona nie ma kontaktu ani z nim, ani z jego znajomymi, ona nawet nie mówi po hiszpańsku, a co dopiero po rumuńsku.---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ---------- Wiem... już mi głowa po prostu pęka od myślenia o tym, nie wiem co ze sobą zrobić, gdzie się podziać. To jakaś masakra po prostu, nadal nie dowierzam w to wszystko. |
|
|
|
|
#3789 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3790 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3791 |
|
Przyczajenie
|
Cześc dziewczyny
Wczoraj rozstałam się z chłopakiem po ponad roku związku...jest mi tak cholernie zle,straciłam chęci do życia tak bardzo za nim tęsknie a świadomość, że już nigdy mnie nie przytuli jest nie do zniesienia ![]() TŻ miał ostatnio spore problemy rodzinne do tego zakłada firmę i stwierdził, że generalnie nie jestem mu potrzebna bo ma za dużo spraw na głowie.Spotkałam się z nim dzisiaj i usłyszałam, że póki co nie potrzebuje mnie w swoim życiu, że może za miesiąc...czuję sie jak smieć, który został wyrzucony bo przestał byc przydatny...nie umiem powstrzymac łez...odeszlam dzisiaj bez słowa ale tak strasznie korci mnie żeby napisać jak mnie potraktował i że sadziłąm ze wiecej dla niego znacze po prostu wyslac mu cos na koniec... |
|
|
|
#3792 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3793 |
|
Raczkowanie
|
japo35, zadnego pytania o zgodę. Nie jesteście w związku, masz prawo wychodzić. Kurde, nawet gdybyscie byli nadal razem, to co to za pytanie "kochanie, moge iść się pobawić z koleżankami"?
Przecież on nie jest Twoim panem! |
|
|
|
#3794 |
|
Przyczajenie
|
w styczniu 22 będzie miał.A jeszcze kilka dni temu było naprawde fajnie.Czuję sie potwornie.Po prostu znudziłam mu sie poczuł się za pewnie bo ostatnio dawałam bardzo dużo z siebie, bardzo sie staralam zeby było fajnie miedzy nami
|
|
|
|
#3795 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny , lektura "Dlaczego mężczyźni kochają zołzy " . Zrozumiałam po niej swoje błędy i zrobiłam w swoim związku wszystko , o czym ta Pani pisze , żeby nie robić
czuję się po tym o wiele lepiej . Czytać i powiem tak : jesteśmy głupie jak but pisząc tu to wszystko i użalając się nad swoim marnym losem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3796 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
?? Jednak nie zniechęcam; przeczytać na pewno warto. A wspólne dzielenie marnego losu, choćby na forum, potrafi dodać otuchy, choć brzmi to dość podle :PCzy u Was też tak wieje i taki ziąb, dziewczęta? Chyba zaszyję się w wełnianej rękawiczce
|
|
|
|
|
#3797 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To dwie różne rzeczy a ja już z nowo poznanym facetem (który generalnie chce tylko przyjaźni ) próbuje postępować wedle tej książki i jestem zaszokowana jakie to proste :PWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#3798 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i fakt, robi sie lzej bedac w grupie...
|
|
#3799 |
|
Raczkowanie
|
Hmmm...chyba mam ją gdzieś na połkach, może pora oczyścić ją z kurzu i pajęczyn
|
#3800 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj jakiś taki przygnębiający dzień jest :// Myśli o nim wciąż mnie nachodzą :/ dobrze, że w pracy jestem to dam radę.
Wczoraj z pracy pojechaliśmy do opery i miałam takie miejsce, że akurat obok mnie siedziała para, przed rozpoczęciem spektaklu się migdalili wciąż, a przez cały czas za rękę się trzymali. Tak mi się jakoś smutno zrobiło, że szok, a z drugiej strony aż rzygać mi się chciało, tą ich "miłością" ;/ - tak brzydko mówiąc.
|
|
#3801 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam poranek otępienia..... Kto ma dobre rady jak spędzić kolejny dzień ?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3802 |
|
Raczkowanie
|
Ja dziś obudziłam się z myślą "napiszę do eksa i wykrzyczę mu, jak mnie poniżył, zniszczył, jak bardzo boli mnie to nasze rozstanie". A najlepsze jest to, że on niby cierpi, pokazuje jak to mu smutno, a to on wybrał siebie, nie mnie...
|
|
|
|
#3803 |
|
Raczkowanie
|
Boże jak on mi robi na złość . Wie dokładnie co mnie zaboli. Co ja mu takiego zrobiłam , że nie dość , że mnie rzucił to w dodatku stara się mi dopiec ?
Sent from my C1605 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#3804 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Tylko pamiętajcie dziewczyny, "Zołzy" trzeba czytać z przymrużonym oczkiem, to w końcu amerykutański poradnik w stylu "seksu w wielkim mieście" i "cosmopolitan" - można znaleźć fajne rady, ale lepiej nie stosować wszystkich dosłownie
![]() I jeszcze jedno, zmiany =/= gierki. Grając, udając kogoś, kim nie jesteśmy, nie pociągniemy daleko. Prędzej czy później charakter wyjdzie na wierzch i będą pretensje "a na początku byłaś inna, nie w takiej się zakochałem". Ta książeczka ma nam pomóc pewne rzeczy zrozumieć, a nie tylko pokazać jakimi gierkami można gościa zdobyć. Odetnij się od niego, to będziesz miała spokój.
Edytowane przez elvegirl Czas edycji: 2013-11-28 o 10:39 Powód: ortograf :D |
|
|
|
#3805 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- Cytat:
a za Ciebie trzymam kciuki, nie warto nawet po takim płakać! ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
odetnij się od niego, usuń nr, poblokuj na fb, gg - wyjdzie Ci to na dobre. ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
Edytowane przez JulianeLove Czas edycji: 2013-11-28 o 11:00 |
||||
|
|
|
#3806 |
|
Konto usunięte
|
Rozmawiałam z G. wczoraj po południu kolejny raz
Poza tym przeanalizowałam sobie dokładnie informacje, które dostałam na jego temat od tej znajomej i coś mi w tym wszystkim nie pasuje i kupy się nie trzyma. Muszę znaleźć sposób żeby ostatecznie jakoś to potwierdzić lub odrzucić, tylko niestety nie wiem jak to zrobić. |
|
|
|
#3807 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=JulianeLove;4392339 3]miejmy nadzieję, że jednak nie napisałaś
![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- jak dla mnie, chłop nie dość, że Cię zdradzał, to jeszcze znalazł idealny pretekst do odwrócenia przysłowiowego kota ogonem. a za Ciebie trzymam kciuki, nie warto nawet po takim płakać! ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- jeśli chce spokoju to mu go daj, nie ma sensu robić z siebie wariatki i pisać natarczywie bo będzie Cie jeszcze bardziej poniżał. odetnij się od niego, usuń nr, poblokuj na fb, gg - wyjdzie Ci to na dobre.[COLOR="Silver"] Ale co tacy ludzie mają na celu ? Nie dość, że zostawili to jeszcze poniżają i starają się nam dowalić . idź Sent from my C1605 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#3808 |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cóż. Niestety mnie nie zaskoczyłaś.
|
|
#3809 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#3810 |
|
Konto usunięte
|
Niestety siebie też nie zaskoczyłam. Ale o dziwo nie przepraszałam go za nic.
---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- Nie wiem, nigdy mi to chyba nie da spokoju. Ale prędzej czy później dowody się znajdą, jestem tego pewna, a jeśli nie to już po prostu sięgnę po "broń" ostateczną i zapytam o niego kogoś kto na pewno nie skłamie, tyle, że chyba spalę się ze wstydu wtedy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:03.

((((

Nie składałam jej takiej obietnicy, powiedziałam jej wprost, że nie dam rady milczeć w takiej sprawie kilka miesięcy. Ona nie ma kontaktu ani z nim, ani z jego znajomymi, ona nawet nie mówi po hiszpańsku, a co dopiero po rumuńsku.
czuję się po tym o wiele lepiej . Czytać i powiem tak : jesteśmy głupie jak but pisząc tu to wszystko i użalając się nad swoim marnym losem