Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014 - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Wybieramy Prowadząca II część naszego wątku
Aldrin 7 25,93%
Kakusia 0 0%
Berenika_26 4 14,81%
agaaga89 2 7,41%
Ramona_85 0 0%
eweden 0 0%
Prowansja88 0 0%
Pradip 0 0%
Sola1 2 7,41%
pater86 6 22,22%
TroppoSensibile 0 0%
sylvuniaa84 0 0%
kamilla123 0 0%
beat@ 0 0%
NecroKitty 0 0%
Anteria 0 0%
Kucyk_Truskawkowy 1 3,70%
malin30 3 11,11%
alingles 0 0%
Monica80 0 0%
poziomkka 0 0%
Mala_Czarno_Biala 0 0%
Majkela12 1 3,70%
zaaaabcia 0 0%
Sylwia__88 1 3,70%
Głosujący: 27. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-28, 11:12   #1351
poziomkka
Zadomowienie

Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014

Hej dziewczyny ale dzisiaj jestem padnięta, tak mi się nie chciało wstawać.

Dziewczyny za wczorajsze wizyty
Super fotki z usg agaaga - Jak dla mnie to dzidzia wygląda na chłopca

zophiee Ja też nie ćwiczę, bo póki co nie chce mi się nawet sprzątać, a co mówić jeszcze jakbym miała ćwiczyć ale tak sobie myślę, że w 2 trymestrze coś uskutecznię w domku na yt. Jak macie jakieś fajne filmiki z ćwiczeniami dla kobiet w ciąży to podsyłajcie linki
eweden wydziwiasz :P Twój lekarz z tego co mi opowiadasz to jest bardzo dobry, jedyne co to ten sprzęt do usg jest dosyć słaby, ale zawsze na usg może Cię kierować do luxmedu tak jak dzisiaj. Tak w ogóle to za dzisiejsze usg Już nie mogę się doczekać relacji
poziomkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 11:16   #1352
zophiee
Zakorzenienie

Dot.: Letnią porą nasze serca rozpromienieją sie miłością- Mamusie czerwcowe 2014

Cytat:
Napisane przez Rybka12321 Pokaż wiadomość
Ja nie ćwiczę, bo leżę, ale jak będzie lepiej, to zamierzam się zapisać na jakieś ćwiczenia na kręgosłup, bo mam z nim spore plomemy, które w ciąży mogą się pogorszyć.

Co do porodu, to dla mnie to odleeeeeeeeeegły temat Jeśli wszystko będzie ok i dotrwam do terminu, to nastawiam się na poród w klinice celebrytów a jeśli musiałabym z jichś powodów jednak pomyśleć o szpitalu państwowym, to może Orłowskiego, moja ulubiona ginka tam pracuje i w miarę dobre opinie słyszałam o tym szpitalu. Chociaż najbardziej to chciałabym na żelaznej, no ale tam raczej nie ma szans.
też rozważałam prywatny szpital, ale moja Gin mówi, że to nie ma sensu.
A czemy myślisz, że na Żelaznej nie ma szans??

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
Napisane przez poziomkka Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ale dzisiaj jestem padnięta, tak mi się nie chciało wstawać.

Dziewczyny za wczorajsze wizyty
Super fotki z usg agaaga - Jak dla mnie to dzidzia wygląda na chłopca

zophiee Ja też nie ćwiczę, bo póki co nie chce mi się nawet sprzątać, a co mówić jeszcze jakbym miała ćwiczyć ale tak sobie myślę, że w 2 trymestrze coś uskutecznię w domku na yt. Jak macie jakieś fajne filmiki z ćwiczeniami dla kobiet w ciąży to podsyłajcie linki
eweden wydziwiasz :P Twój lekarz z tego co mi opowiadasz to jest bardzo dobry, jedyne co to ten sprzęt do usg jest dosyć słaby, ale zawsze na usg może Cię kierować do luxmedu tak jak dzisiaj. Tak w ogóle to za dzisiejsze usg Już nie mogę się doczekać relacji
http://www.youtube.com/watch?v=2qo_nCKpTcM
http://www.youtube.com/watch?v=vJ6iOB_-tJU

Może którejś z Was się przydadzą ;-)
zophiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 11:16   #1353
poziomkka
Zadomowienie

Aaa zaczynam dzisiaj 11tc !!!
Stary 2013-11-28, 11:18   #1354
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
jeszcze chwila i II trymestr
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 11:19   #1355
poziomkka
Zadomowienie

zophiee na pewno się przydadzą dzięki
Stary 2013-11-28, 11:21   #1356
Rybka12321
Raczkowanie

[QUOTE=zophiee;43923994]też rozważałam prywatny szpital, ale moja Gin mówi, że to nie ma sensu.
A czemy myślisz, że na Żelaznej nie ma szans??[COLOR="Silver"]

Coś mi dziś wizaż szwankuje, mam problemy z odpisywaniem.

Wiele moich znajomych próbowało rodzić na żelaznej zarówno tak z ulicy, jak i chodzące do lekarzy tam pracujących. Tylko jednej się udało, bo rodziła po terminie i jej ginka ją tam położyła. Reszta była odsyłana, nawet jedna miała tam umówioną cc, ale zaczęła rodzić 2 dni wcześniej i też odesłali. Tam jest mało miejsc, oczywiście zapewne jest szansa tam rodzić, ale trba ieć pewnie szczęście.
Rybka12321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 11:21   #1357
poziomkka
Zadomowienie

Dotk4 mamy niewielką różnicę z tego co widzę, ja obliczyłam, że magiczne bramy 2 trymestru przekroczę tuż przed świętami - 20 grudnia. To dobrze się składa, bo będę mogła nareszcie pomalować włosy
Stary 2013-11-28, 11:25   #1358
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zophiee Pokaż wiadomość
A czemy myślisz, że na Żelaznej nie ma szans??
Jak wykupisz sobie prywatną położną to są szanse. Ale moim zdaniem szpital jest przereklamowany - to znaczy nie przeczę, że jest dobry, ale w innych szpitalach też jest naprawdę ok. Może jedzenie jest tam lepsze z tego co słyszałam, bo u mnie pod tym względem była tragedia

A tak ogólnie to można sobie wykupić uslugę lekarza, położnej na życzenie, indywidualny pokój - to są wszystko oficjalne usługi w państwowych szpitalach.

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

[QUOTE=Rybka12321;43924099]
Cytat:
A czemy myślisz, że na Żelaznej nie ma szans??[COLOR="Silver"]

Coś mi dziś wizaż szwankuje, mam problemy z odpisywaniem.

Wiele moich znajomych próbowało rodzić na żelaznej zarówno tak z ulicy, jak i chodzące do lekarzy tam pracujących. Tylko jednej się udało, bo rodziła po terminie i jej ginka ją tam położyła. Reszta była odsyłana, nawet jedna miała tam umówioną cc, ale zaczęła rodzić 2 dni wcześniej i też odesłali. Tam jest mało miejsc, oczywiście zapewne jest szansa tam rodzić, ale trba ieć pewnie szczęście.
U mnie chyba dwie dziewczyny z wątku na którym się udzielam rodzily na Żelaznej. Nie było problemu, tylko miały wykupioną usługę prywatnej położnej A co do braku miejsc to niestety może być tak wszędzie. W jeden dzień pustki, w inny dzień 10 kobitek. Dlatego trzeba mieć druga opcję na wszelki wypadek.

Aaa i minus tego szpitala to był taki, że tam płaciło sie za znieczulenie w formie jakiś "cegiełek" czy coś w tym stylu.

Edytowane przez Sola1
Czas edycji: 2013-11-28 o 11:27
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 11:25   #1359
Rybka12321
Raczkowanie

Cytat:
Dotk4 mamy niewielką różnicę z tego co widzę, ja obliczyłam, że magiczne bramy 2 trymestru przekroczę tuż przed świętami - 20 grudnia. To dobrze się składa, bo będę mogła nareszcie pomalować włosy
Moje włosy też się proszą o pomalowanie, ale ja nie umiem sobie sama, zawsze mi siostra maluje więc dopiero jak pojadę do rodziców na święta
Stary 2013-11-28, 11:26   #1360
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Ja II trymestr zaczynam 16ego i juz tak baaaardzo sie doczekać nie mogę
Stary 2013-11-28, 11:29   #1361
Rybka12321
Raczkowanie

[QUOTE=Sola1;43924127]Jak wykupisz sobie prywatną położną to są szanse. Ale moim zdaniem szpital jest przereklamowany - to znaczy nie przeczę, że jest dobry, ale w innych szpitalach też jest naprawdę ok. Może jedzenie jest tam lepsze z tego co słyszałam, bo u mnie pod tym względem była tragedia

A tak ogólnie to można sobie wykupić uslugę lekarza, położnej na życzenie, indywidualny pokój - to są wszystko oficjalne usługi w państwowych szpitalach.

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:

U mnie chyba dwie dziewczyny z wątku na którym się udzielam rodzily na Żelaznej. Nie było problemu, tylko miały wykupioną usługę prywatnej położnej A co do braku miejsc to niestety może być tak wszędzie. W jeden dzień pustki, w inny dzień 10 kobitek. Dlatego trzeba mieć druga opcję na wszelki wypadek.

Aaa i minus tego szpitala to był taki, że tam płaciło sie za znieczulenie w formie jakiś "cegiełek" czy coś w tym stylu.
O czyli są szanse, super

O razny ale mi wizaż wariuje

Edytowane przez Rybka12321
Czas edycji: 2013-11-28 o 11:30
Stary 2013-11-28, 11:37   #1362
poziomkka
Zadomowienie

Dotk4 ja też nie mogę się doczekać Nareszcie brzuch będzie rósł A ja bym już tak chciała, żeby coś było widać, a u mnie tylko wieczorem widać, ale to bardziej wzdęcia niż brzuch ciążowy, bo rano jest płasko :/
Rybka Ja mam długie włosy i farbuję sama odkąd pamiętam Przed ślubem chodziłam jedynie do fryzjerki, bo przechodziłam z ciemnego koloru na blond i sama jak próbowałam rozjaśnić włosy to skończyło się...hmmm kanarkowo
Stary 2013-11-28, 11:39   #1363
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

od kiedy Ty liczysz rozpoczęcie II trymestru? bo różnie każdy liczy
Stary 2013-11-28, 11:40   #1364
zophiee
Zakorzenienie

Jeżeli chodzi o poród to tylko z własną wykupioną położną, ja będę pewnie mega zestresowana porodem i muszę mieć po prostu kobietę, która będzie czuwała tylko nade mną!
Zamierzam chodzić na wizyty prywatne do lekarki z tego szpitala, i na szkołę rodzenia. Mam nadzieję, że to wystarczy.
Plan awaryjny to Inflancka... ma sporo pozytywnych opinii.
Ech, już sama nie wiem

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Aldrin Pokaż wiadomość

od kiedy Ty liczysz rozpoczęcie II trymestru? bo różnie każdy liczy
skończony 13 tc od 14 zaczyna się II trymestr
zophiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 11:48   #1365
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Jeżeli chodzi o poród to tylko z własną wykupioną położną, ja będę pewnie mega zestresowana porodem i muszę mieć po prostu kobietę, która będzie czuwała tylko nade mną!
Zamierzam chodzić na wizyty prywatne do lekarki z tego szpitala, i na szkołę rodzenia. Mam nadzieję, że to wystarczy.
Plan awaryjny to Inflancka... ma sporo pozytywnych opinii.
Ech, już sama nie wiem

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

skończony 13 tc od 14 zaczyna się II trymestr

To jestem w II trymestrze

Ja już słyszałam że od 12.5 tygodnia zaczynamy drugi a nawet od 14 czy 15
Stary 2013-11-28, 11:54   #1366
poziomkka
Zadomowienie

Aldrin supeeer!! Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę
Stary 2013-11-28, 12:03   #1367
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Aldrin supeeer!! Nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę

Za chwilę każda z nas bedzie w II trymestrze jeszcze troszkę
Stary 2013-11-28, 13:05   #1368
Sola1
Zakorzenienie

Ja przyznam szczerze, że nie nastawiam się szczególnie pozytywnie na II trymestr. Wiadomo kazda ciąża inna. Może mdłości nie będzie, ale pewnie u mnie zacznie się nocne bieganie do toalety i wychodzenie z domu z rozpiską w glowie okolicznych toalet

---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:

O czyli są szanse, super

O razny ale mi wizaż wariuje
Jak Ci bardzo zależy na tym szpitalu to proponuję się dowiedziec o indywidualną opiekę położnej, bo wtedy szanse są większe. Z tym że to koszt ok. 1500 zł za sam poród. Oczywiście cena zależy od szpitala i najlepiej poszukać na ich stronie cennika, ale tak mniej więcej wyglądają warszawskie ceny.
Stary 2013-11-28, 13:06   #1369
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
To jestem w II trymestrze

Ja już słyszałam że od 12.5 tygodnia zaczynamy drugi a nawet od 14 czy 15
Dokładnie

A ja się z wami witam w 13 t a co za tym idzie w następny piątek II trym

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 13:09   #1370
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Dokładnie

To gratuluje nowego tygodnia

Sola a to w II tygodniu są częstsze odwiedziny w toalecie? bo w książce pisze że I i III trymestr a drugi to raczej bóle głowy, krwotoki z nosa itp
Stary 2013-11-28, 13:12   #1371
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:

Sola a to w II tygodniu są częstsze odwiedziny w toalecie? bo w książce pisze że I i III trymestr a drugi to raczej bóle głowy, krwotoki z nosa itp
Też mnie to ciekawi bo od 2 dni zastanawiam się czy przypadkiem nie mam chorego pęcherza bo co chwilę muszę do wc a zawsze w ciągu dnia to co 30 min lub 1h. Oprócz tego latania nic mi nie jest

Stary 2013-11-28, 13:19   #1372
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:

Wiesz to co w książkach piszą... Ja latałam od drugiego trymestru, już mi się to powoli zaczyna. Inne dziewczyny też tak miały - oczywiscie to indywidualna kwestia. Ja dokładnie pamiętam, że to był drugi trymestr, bo przyjechała rodzinka i ledwo wyszłam z domu już mi się chciało
Bóli głowy raczej nie miałam, krwotoków też nie, ale za to miałam bóle w pośladku od kręgosłupa itp - z tym że to jakiś tam niedługi okres, potem przeszło i było coś innego U mnie generalnie ciąża nie była zagrożona, ale zawsze coś z takich rzeczy co sprawiało że czułam się jak jakaś 80 letnia staruszka
Ale znam osoby, które naprawdę świetnie przechodziły ciążę. To że było tak u mnie nie znaczy, że musi być u Was i tego Wam życzę

Cytat:
Też mnie to ciekawi bo od 2 dni zastanawiam się czy przypadkiem nie mam chorego pęcherza bo co chwilę muszę do wc a zawsze w ciągu dnia to co 30 min lub 1h. Oprócz tego latania nic mi nie jest
U mnie też się to zaczyna A badanie moczu jest w ciąży robione co chwilę także jakby co to wyjdzie.
Stary 2013-11-28, 13:31   #1373
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Wiesz to co w książkach piszą... Ja latałam od drugiego trymestru, już mi się to powoli zaczyna. Inne dziewczyny też tak miały - oczywiscie to indywidualna kwestia. Ja dokładnie pamiętam, że to był drugi trymestr, bo przyjechała rodzinka i ledwo wyszłam z domu już mi się chciało
Bóli głowy raczej nie miałam, krwotoków też nie, ale za to miałam bóle w pośladku od kręgosłupa itp - z tym że to jakiś tam niedługi okres, potem przeszło i było coś innego U mnie generalnie ciąża nie była zagrożona, ale zawsze coś z takich rzeczy co sprawiało że czułam się jak jakaś 80 letnia staruszka
Ale znam osoby, które naprawdę świetnie przechodziły ciążę. To że było tak u mnie nie znaczy, że musi być u Was i tego Wam życzę

U mnie też się to zaczyna A badanie moczu jest w ciąży robione co chwilę także jakby co to wyjdzie.
Czyli tak jak myślałam dzięki

Stary 2013-11-28, 13:41   #1374
kamilla123
Rozeznanie

Hej! U mnie też nocne sikanie się zaczyna Dobrze, że nie muszę rano wstawać. Dziewczyny piszecie, że już się Wam brzuchy marzą, ja chcę mieć jak najpóźniej. Tzn. fajnie jak już coś widać, można się po brzuchu głaskać, ale jednak jakoś niespieszno mi do tego. Zgaga, zaparcia, ciężko spać, ciężko jechać samochodem. Wiem, może przesadzam, ale czasami (nawet często) chciałabym żeby już był czerwiec!

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Ja byłam z podejrzeniem powiększenia przezierności, czyli nfz refundowało mi badania bo byłam w grupie ryzyka Szczerze to nie spodziewałam się, że zrobią mi te testy, ale w tej klinice do której mnie wysłał mówiła pielęgniarka, że to norma przy badaniach prenatalnych zawsze robią a skoro jeszcze złapałam się na refundowane to nie ma co żałować...
To super! Pewnie, że nie ma co żałować. Ile czekasz na wyniki? Ja właśnie idę we wtorek na te badania, ale muszę zapłacić za to ładną sumkę

Cytat:
Napisane przez sylvuniaa84 Pokaż wiadomość
dziewczyny nie wiem czy to w tym watku czy innym brzuchatki dostawały jakies paczki,czy ulotki,książeczki.. od jakiejś firmy dla dzisdziusiów? nie mogę teraz odnalezc.. macie moze link do stronki?
Linków nie znam, ale pamiętam, że ja sporo rzeczy dostałam od położnej i w szpitalu jakąś "niebieską paczkę". Wypełniałam jakieś ankiety i dostawałam potem paczki ze słoiczkami i kosmetykami. Nie było tego jakoś dużo, ale zawsze coś

Cytat:
Cześć dziewczyny ;-)
Czy Wy ćwiczycie coś? Jakiś pilates, lub jogę dla ciężarnych??
Myślałam o bardziej zorganizowanych zajęciach, ale ciężko mi będzie zgrać się godzinowo... bo godziny typowo dla kobiet które nie pracują.
Czytałam, że takie ćwiczenia pomagają przy porodzie- a ja się nastawiam na poród naturalny.
Cytat:
U mnie od dzisiaj 12 się zaczyna

Cytat:
Ja przyznam szczerze, że nie nastawiam się szczególnie pozytywnie na II trymestr. Wiadomo kazda ciąża inna. Może mdłości nie będzie, ale pewnie u mnie zacznie się nocne bieganie do toalety i wychodzenie z domu z rozpiską w glowie okolicznych toalet [COLOR="Silver"]
kamilla123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 13:43   #1375
Aldrin
Zakorzenienie

Cytat:

o tak też mam te bóle ale to już dawno i czasem wstać nie mogę, myślałam, że to przez mój krzywy kręgosłup ale widzę, ze ty też to miałaś
Ciekawe jak będzie u mnie z sikaniem, póki co chodzę mniej niż przed ciążą
Stary 2013-11-28, 13:45   #1376
kamilla123
Rozeznanie

zophiee Ja na razie nic nie ćwiczę ale zacznę, bo powoli mnie plecy zaczynają boleć:/ Moja siostra prowadzi gimnastykę dla ciężarnych, ma mi pokazać kilka ćwiczeń. Tylko w domu samemu to trudno się do czegoś zmobilizować. Wolałabym jakieś zorganizowane grupowe zajęcia, ale u mnie takich nie ma
kamilla123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 13:48   #1377
ANTERIA
Zakorzenienie

GG do ANTERIA

Cześć dziewczyny byłam dzisiaj zapisać się na badania prenatalne. Robić je będę 18 grudnia u syna mojego lekarza. Dzisiaj mnie wypytał o wszystko i zrobił pierwsze usg przez brzuch żeby sprawdzić jak duże dziecko noszę, jak dla mnie jest jeszcze takie maleńkie, piszecie że wasze mają już po 6 cm, a moje ma dopiero 2,4 cm i jest w dalszym ciągu młodsze o tydz od terminu OM. Niby kończę pomału 10 tydz ale moje małe kończy dopiero 9 tydz, i jest malusieńkie, ale wszystko jest ogólnie w porządku. A ten lekarz po prostu super, strasznie mi się spodobał jako człowiek, wesoły wszystko wytłumaczył, kazał mi przynieść na badania swoje własne usb, to będę miała filmik z usg 3d oj nie doczekam się tego 18 na szczęście wcześniej bo 12 mam zwykłą wizytę, ale to przecież jest też aż tak długo.

Dziewczyny, ostatnio mam takie problemy ze spaniem i nie mogę tego zrozumieć. Strasznie się stresuje tym, bo ciągle tylko myśl, że przecież o 4 muszę wstać, i ogólnie tysiąc innych różnych myśli... Przez to budzę się co chwilę, i już sama nie wiem co z tym zrobić, macie może jakieś dobre sposoby na to by się tak nie stresować bez potrzeby i spać spokojnie? Wmawiam sobie, że nic się nie dzieje, ale to nie pomaga...
Stary 2013-11-28, 14:52   #1378
sylvuniaa84
Zadomowienie

Z tego co piszecie to rozumie że od II trymestru mozna farbować włoski? Mam jasniutki blond i mam juz mega mega odrosty...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-11-28, 15:20   #1379
poziomkka
Zadomowienie

Anteria nie przejmuj się, miesiąc czasu na prawdę robi wielką różnicę. Mój Skarb ma tez 2,5 cm i jest różnica kilku dni w stosunku do OM, tp ostatnio mi wyliczył na 30.06. Dziewczyny, które mają dzidzie po 6 cm są z początku listy także nie ma się co przejmować, wszystko jest dobrze
Jeśli chodzi o spanie to też mam z tym problem, nie mogę zasnąć, ale nie z nerwów, tak po prostu. A jak już zasnę to rano nie daję rady wstać ;/

sylvuniaa wszędzie piszą co innego odnośnie tego farbowania włosów. Jeśli w farbie nie ma amoniaku to można wcześniej, ale ja wolę poczekać.

Jeśli chodzi o sikanie, to mnie bierze wtedy kiedy nie trzeba, w nocy, kiedy zasypiam potrafię 3x pójśc do toalety,a w ciągu dnia jakoś tak normalnie..
Stary 2013-11-28, 18:32   #1380
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
Dotk4 ja też nie mogę się doczekać Nareszcie brzuch będzie rósł A ja bym już tak chciała, żeby coś było widać, a u mnie tylko wieczorem widać, ale to bardziej wzdęcia niż brzuch ciążowy, bo rano jest płasko :/
Oh, na brzuszek tez czekam z utęsknieniem

Cytat:
Dokładnie

Gratulacje jeszcze hop siup i poród
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości