Zdradzi³y¶cie ch³opaka? - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj±tkowe miejsce, w którym podzielisz siê emocjami, uczuciami, zwi±zkami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo³eczno¶ci.

Odpowiedz

Narzêdzia
Stary 2013-11-27, 23:50   #361
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 6 289
Dot.: Zdradzi³y¶cie ch³opaka?

[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;43920641]Ale ty my¶lisz ¿e ona w tej sytuacji my¶la³a racjonalnie ,¿e emocje nie wzie³y górê? On go tylko porz±dnie spoliczkowa³a i nic wiêcej.
[/QUOTE]

A wy z emocji to nagra³y¶cie i z emocji wrzuci³y¶cie do sieci.

No i dodam: skoro emocje wziê³y górê, to sk±d pewno¶æ, ¿e ty albo twoja kole¿anka nie zdradzi nigdy nikogo? W koñcu wiesz... w emocjach niby wszystko wolno (a przynajmniej takie co¶ mogê wywnioskowaæ z twojej wypowiedzi; tak jakby poryw emocji by³ usprawiedliwieniem)
Podró¿e 2014: Wiedeñ, Bratys³awa, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Pary¿
K&K
niebieskie_oczko jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-27, 23:56   #362
laisla
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 21 812

Cytat:
Napisane przez DopplegangerEddarda Poka¿ wiadomo¶æ
haha, prawid³owo

A co do wcze¶niejszego zapytania Milagros89 na temat tego, ¿e faceci maj± swoje okre¶lenie na kobiety a na facetów nie.

No có¿. Faceci na takie kobiety wymy¶lili "puszczalska" trudno ¿eby wymy¶lali na siebie, zreszt± zawsze mia³em wra¿enie, ¿e faceci s± bardziej wyczuleni na takie sprawy.
A sk±d wiadomo, ¿e to faceci wymy¶lili? Równie dobrze mog³y wymy¶liæ kobiety na inne kobiety, te które uwa¿a³y siebie za nieskazitelne, na te, które mia³y bujne ¿ycie erotyczne. Zreszt± puszczalska niekoniecznie zdradza, jest ³atwa, ale niekoniecznie wi±¿e siê to ze zdrad±.
A dlaczego faceci s± bardziej wyczuleni na te sprawy? Pewnie dlatego, ¿e wydaje im siê, ¿e maj± spo³eczne b³ogos³awieñstwo gdy zdradzaj±. Przecie¿ facet to tylko facet, niemal nikogo to nie powinno dziwiæ

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2013-11-28 o 00:15
laisla jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-28, 00:11   #363
Leszy
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 791

Cytat:
Napisane przez laisla Poka¿ wiadomo¶æ
A sk±d wiadomo, ¿e to faceci wymy¶lili? Równie dobrze mog³y wymy¶liæ kobiety na inne kobiety, te które uwa¿a³y siebie za nieskazitelne, na te, które mia³y bujne ¿ycie erotyczne. Zreszt± puszczalska niekoniecznie zdradza, jest ³atwa, ale niekoniecznie wi±¿e siê to ze zdrad±.
A dlaczego faceci s± bardziej wyczuleni na te sprawy? Pewnie dlatego, ¿e wydaje im siê, ¿e maj± spo³eczne b³ogos³awieñstwo gdy zdradzaj±. Przecie¿ facet to tylko facet, niemal nikogo to nie powinno dziwiæ
Mo¿e w koñcu przestaniecie generalizowaæ? Co tu takie podwójne standardy? Na wasz temat nie wolno uogólniaæ, bo zaraz wielka rozróba, ale w drug± stronê ju¿ mo¿na?

Drukujê w czy de! Projekt: FoldaRap.
http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20
http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30
Leszy jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-28, 00:14   #364
laisla
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 21 812

Cytat:
Napisane przez Leszy Poka¿ wiadomo¶æ
Mo¿e w koñcu przestaniecie generalizowaæ? Co tu takie podwójne standardy? Na wasz temat nie wolno uogólniaæ, bo zaraz wielka rozróba, ale w drug± stronê ju¿ mo¿na?
Generalizacja za generalizacjê, dla równowagi tylko
laisla jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-28, 08:46   #365
20e6ad78eac783f5bf2c2aaa836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb026b9e
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 1 603

Cytat:
Napisane przez niebieskie_oczko Poka¿ wiadomo¶æ
A wy z emocji to nagra³y¶cie i z emocji wrzuci³y¶cie do sieci.

No i dodam: skoro emocje wziê³y górê, to sk±d pewno¶æ, ¿e ty albo twoja kole¿anka nie zdradzi nigdy nikogo? W koñcu wiesz... w emocjach niby wszystko wolno (a przynajmniej takie co¶ mogê wywnioskowaæ z twojej wypowiedzi; tak jakby poryw emocji by³ usprawiedliwieniem)

Ehm ..ja w tym nie uczestniczy³am je¶li ju¿ ,widzia³am tylko filmik ,wiêc mnie w to nie miejszaj.
W emocjach tego filmiku pewnie nie wrzuci³a, ale dobrze zrobi³a ..
Teraz ca³e miasto z niego szydzi i dobrze . Nawet faceci
Takich ludzi trzeba kastrowac a nie ich ¿a³owac.

Pff,dopowiadasz sobie jakie¶ g³upoty,
Co innego zachowanie kobiety gdy zostaje tak potraktowana przez najbli¿sz± osobê ,a co innego emocje pochodz±ce ze zdrady .
Dla mnie to dwie zupe³nie inne sprawy,nie ma co porównywac tych dwóch rzeczy.

Zdrada nie ma dla mnie ¿adnego usprawiedliwnienia .
Chyba ¿e jakie¶ znajdziesz?
20e6ad78eac783f5bf2c2aaa836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb026b9e jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-28, 09:09   #366
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Wiadomo¶ci: 41 583

[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;43919802]Jaki paragraf? [/QUOTE]
Za naruszenie nietykalno¶ci cielesnej jest paragraf. Za wrzucanie filmów/zdjêæ do internetu te¿ jest.

[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;43920641]On go tylko porz±dnie spoliczkowa³a i nic wiêcej.
[/QUOTE]
Acha, to ciekawe, w pierwszym po¶cie na ten temat opisa³a¶ to nieco inaczej:
"Dziewczyny si³± wyci±gne³y go z samochodu a ona rzuci³a siê na niego z³apami. Nie¼le go zla³a, facet siê wyrwa³ i zamkn±³ w aucie."

[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;43921994]
Co innego zachowanie kobiety gdy zostaje tak potraktowana przez najbli¿sz± osobê ,a co innego emocje pochodz±ce ze zdrady .
Dla mnie to dwie zupe³nie inne sprawy,nie ma co porównywac tych dwóch rzeczy.
[/QUOTE]
A ja uwa¿am, ¿e mo¿na porównaæ. Wrzucanie czego¶ takiego do netu jest zimnym wyrachowaniem, jego zdrada te¿ wyrachowaniem by³a.
Stary 2013-11-28, 09:23   #367
Konto usuniête

Cytat:
Napisane przez elvegirl Poka¿ wiadomo¶æ
Za naruszenie nietykalno¶ci cielesnej jest paragraf. Za wrzucanie filmów/zdjêæ do internetu te¿ jest.

Acha, to ciekawe, w pierwszym po¶cie na ten temat opisa³a¶ to nieco inaczej:
"Dziewczyny si³± wyci±gne³y go z samochodu a ona rzuci³a siê na niego z³apami. Nie¼le go zla³a, facet siê wyrwa³ i zamkn±³ w aucie."

A ja uwa¿am, ¿e mo¿na porównaæ. Wrzucanie czego¶ takiego do netu jest zimnym wyrachowaniem, jego zdrada te¿ wyrachowaniem by³a.

Tak ,tylko ze jej wyrachowanie JEST spowodowane JEGO zachowaniem W normalnej sytuacji zapewne by siê tego nie dopu¶ci³a.
A co innego jej lovelas niestety.
I to jest ró¿nica.
Tak napisa³am w pierwszym po¶cie, ale to nie znaczy ¿e go skatowa³a przecie¿
Krew mu z nosa polecia³a ,a potem on schowa³ siê do samochodu i nie chcia³ wyjsc.

Ale w³a¶nie siê dowiedzia³am ze laska z nim zosta³a.
Dla dobra dzieckaa niby.
Wci±¿ go kocha ,wiêc dla mnie jednak zrobi³a z siebie idiotkê , nie wiem po co ten filmik i ca³a akcja ,skoro ona nic z tego nie wynios³a.
Ma jeszcze pretensje do kobiet z którymi on spa³ ,twierdz±c ¿e zniszczy³y jej ¿ycie. Chyba nie one tylko jej misiu.

Ale dalej uwa¿am ¿e dobrze zrobi³a,post±pi³abym tak samo na jej miejscu.

Edytowane przez 20e6ad78eac783f5bf2c2aaa836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb026b9e
Czas edycji: 2013-11-28 o 09:28
20e6ad78eac783f5bf2c2aaa836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb026b9e jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-28, 09:32   #368
elvegirl
po drugiej stronie szafy

[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;43922393]Tak ,tylko ze jej wyrachowanie JEST spowodowane JEGO zachowaniem W normalnej sytuacji zapewne by siê tego nie dopu¶ci³a. [/QUOTE]
Pamiêtaj ¿e to jak reagujemy w takich sytuacjach, te¿ sporo mówi o nas.
[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;43922393]
Tak napisa³am w pierwszym po¶cie, ale to nie znaczy ¿e go skatowa³a przecie¿ [/QUOTE]
Ale te¿ nie znaczy, ¿e mu po prostu raz porz±dnie przy³o¿y³a z li¶cia. Wyci±ganie na si³ê z samochodu raczej siê nie odby³o w mi³ej atmosferze, no nie mogê no, laski siê zachowa³y jak banda rozw¶cieczonych kiboli.
Ale w³a¶nie siê dowiedzia³am ze laska z nim zosta³a.
Dla dobra dzieckaa niby.
Wci±¿ go kocha ,wiêc dla mnie jednak zrobi³a z siebie idiotkê , nie wiem po co ten filmik i ca³a akcja ,skoro ona nic z tego nie wynios³a.
Ma jeszcze pretensje do kobiet z którymi on spa³ ,twierdz±c ¿e zniszczy³y jej ¿ycie. Chyba nie one ,tylko jej misiu.[/QUOTE]Có¿, nie jestem zaskoczona, jak dziewczynaa tak bardzo ulega emocjom, to bez problemu siê da³a przekonaæ. I pewnie mu ten nos opatrzy³a.
Pretensje do tych, które sprowadzi³y misia na z³± drogê to te¿ standard.
Stary 2013-11-28, 09:33   #369
Imperialista
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 4 917

A gdyby facet zareagowa³ tak jak siê powinno w chwili napa¶ci, czyli pobi³ wszystkie idiotki które siê na niego rzuci³y, to pewnie mia³by sprawê w s±dzie i do tego by³by najwiêkszym damskim bokserem na mie¶cie.
Imperialista jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-28, 09:33   #370
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Ale dalej uwa¿am ¿e dobrze zrobi³a,post±pi³abym tak samo na jej miejscu.
[/QUOTE]
A ja nie, brzydzê siê schodzeniem do poziomu rynsztoka ¿eby komu¶ dopiec. Ani to fajne, ani z klas±, ani nie daje satysfakcji. Daje tylko ¶wiadomo¶æ, ¿e nie potrafi³o siê zareagowaæ inaczej, ni¿ po prostacku.
Stary 2013-11-28, 09:54   #371
Konto usuniête

Cytat:
Pamiêtaj ¿e to jak reagujemy w takich sytuacjach, te¿ sporo mówi o nas.

Mo¿e i co¶ mówi. Ale mi to nie przeszkadza w sumie.
Ja nie bêdê darzy³a szacunkiem kogo¶ ,kto tego szacunku do mnie te¿ nie posiada.
¯eby czego¶ oczekiwac od innych ,najpierw trzeba samemu co¶ z siebie dac.
Wybacz moje granice tolerancji w takich spraw zostaj± przekroczone .

Ale te¿ nie znaczy, ¿e mu po prostu raz porz±dnie przy³o¿y³a z li¶cia.
Wyci±ganie na si³ê z samochodu raczej siê nie odby³o w mi³ej atmosferze, no nie mogê no, laski siê zachowa³y jak banda rozw¶cieczonych kiboli.

Gdyby wyszed³ z samochodu ,to nikt by go z niego nie wyci±ga³.
Ona wpad³a w jak±¶ furie, bo najpierw chcia³a z nim rozmawiac, a on jeszcze k³ama³ w ¿ywe oczy, ¿e nie ma nic wspólnego z tymi kobietami.
Wtedy to ju¿ wgl wybuch³a,
My¶lê ¿e nie jedna kobieta by nie wytrzyma³a.
Ja nie wierze ¿e ¿adna by mu po pysku nie da³a

Có¿, nie jestem zaskoczona, jak dziewczynaa tak bardzo ulega emocjom, ito bez problemu siê da³a przekonaæ. I pewnie mu ten nos opatrzy³a.
Pretensje do tych, które sprowadzi³y misia na z³± drogê to te¿ standard.
To akurat prawda, ale jej ¿ycie ,jej sprawa .
Stary 2013-11-28, 09:57   #372
07f49d5297ed442eaa63bdc5e3365630f1fe1bde_620d9001ec3ce
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 11 232

Zdziwilo mnie pytanie jaki jest paragraf w tym przypadku myslalam, ze to oczywiste, ze nie mozna bic ludzi na ulicy ale jak widac nie dla wszystkich. To jaki ten pan reprezentuje poziom moralny nie ma zupelnie zadnego znaczenia, bo pobicie bezdomnego, lekarza, mendy spolecznej, zdradzajacego meza, ksiedza etc. Podchodzi pod ten sam paragraf. Nie na okolicznosci lagodzacy ze wzgledu na podly charakter pobitego i zgadzam sie ze stwierdzeniem, ze nie powinno sie znizac do poziomu rynsztoka, zeby komus dopiec i nic w tym dobrego nie ma. Swoja droga zachowanie tej dziewczyny (zarowno to pobicie, filmiki rodem z gimnazjum i ten zenujacy powrot po takim kwasie, po ktorym ponoc cale miasto boki zrywalo z delikwenta) wiele mi o niej powiedzialo i ona pewnie nie reprezentuje zbyt wysokiego poziomu, takze sa siebie warci.

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
07f49d5297ed442eaa63bdc5e3365630f1fe1bde_620d9001ec3ce jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-28, 09:57   #373
elvegirl
po drugiej stronie szafy

[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;43922826]Ja nie bêdê darzy³a szacunkiem kogo¶ ,kto tego szacunku do mnie te¿ nie posiada. [/QUOTE]
Tu akurat nie chodzi o szacunek do kogo¶, tylko do siebie. Zburaczenie tylko po to, ¿eby burakowi dowaliæ...no nie mój styl.
Stary 2013-11-28, 10:06   #374
Lemmy is God
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 849

[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;43922881]Zdziwilo mnie pytanie jaki jest paragraf w tym przypadku myslalam, ze to oczywiste, ze nie mozna bic ludzi na ulicy ale jak widac nie dla wszystkich. To jaki ten pan reprezentuje poziom moralny nie ma zupelnie zadnego znaczenia, bo pobicie bezdomnego, lekarza, mendy spolecznej, zdradzajacego meza, ksiedza etc. Podchodzi pod ten sam paragraf. Nie na okolicznosci lagodzacy ze wzgledu na podly charakter pobitego i zgadzam sie ze stwierdzeniem, ze nie powinno sie znizac do poziomu rynsztoka, zeby komus dopiec i nic w tym dobrego nie ma. Swoja droga zachowanie tej dziewczyny (zarowno to pobicie, filmiki rodem z gimnazjum i ten zenujacy powrot po takim kwasie, po ktorym ponoc cale miasto boki zrywalo z delikwenta) wiele mi o niej powiedzialo i ona pewnie nie reprezentuje zbyt wysokiego poziomu, takze sa siebie warci.

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

Zgadzam siê w ca³ej rozci±g³o¶ci.

Ja rozumiem ze s± ludzie na których widok rêce ¶wierzbi± i swoim zachowaniem narobili innym du¿o z³ych rzeczy, ale na boga po co zni¿aæ siê do poziomu rynsztoka?
Lemmy is God jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-28, 10:17   #375
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;43922881]Zdziwilo mnie pytanie jaki jest paragraf w tym przypadku myslalam, ze to oczywiste, ze nie mozna bic ludzi na ulicy ale jak widac nie dla wszystkich. To jaki ten pan reprezentuje poziom moralny nie ma zupelnie zadnego znaczenia, bo pobicie bezdomnego, lekarza, mendy spolecznej, zdradzajacego meza, ksiedza etc. Podchodzi pod ten sam paragraf. Nie na okolicznosci lagodzacy ze wzgledu na podly charakter pobitego i zgadzam sie ze stwierdzeniem, ze nie powinno sie znizac do poziomu rynsztoka, zeby komus dopiec i nic w tym dobrego nie ma. Swoja droga zachowanie tej dziewczyny (zarowno to pobicie, filmiki rodem z gimnazjum i ten zenujacy powrot po takim kwasie, po ktorym ponoc cale miasto boki zrywalo z delikwenta) wiele mi o niej powiedzialo i ona pewnie nie reprezentuje zbyt wysokiego poziomu, takze sa siebie warci.

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

Dok³adnie.

Na dodatek dziewczyna najpierw o¶mieszy³a kolesia, wrzuci³a filmik i niby zemsta, a teraz z nim jest - jak dla mnie sama siê o¶mieszy³a.
A twoje zachowanie KaSiaa21t i kole¿anek to szkoda gadaæ. Oczywi¶cie, t³umaczysz to emocjami i ¿e jak dla kogo¶ nie ma szacunku, to tak mo¿na. Jak dla mnie zero klasy, a zachowanie niczym jaka¶ patolka
Podró¿e 2014: Wiedeñ, Bratys³awa, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Pary¿
K&K
Stary 2013-11-28, 10:19   #376
oh audrey
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 803

Cytat:
Dla mnie tak.
Faceci mog±, a kobiety maj± byæ nieskazitelne
Nie o to mi chodzi³o. Kobiety z natury s± bardziej emocjonalne od mê¿czyzn, dlatego my¶la³am, ¿e empatia i liczenie siê z uczuciami innej osoby jest podstaw± ich dzia³añ. Nie powinno dawaæ przyzwolenia na zdradê ani mê¿czyznom, ani kobietom. Je¿eli kto¶ wie, ¿e nie da rady wytrwaæ w monogamii, wtedy najlepiej jest nie zaczynaæ zwi±zku, ani tym bardziej pozwalaæ drugiej osobie na zakochanie siê. Nigdy nie wiadomo jak w przypadku zdrady zareaguje partner albo partnerka, ale wiadomo, ¿e z pewno¶ci± to go/j± zniszczy, w wiêkszym lub mniejszym stopniu. Wystarczy postawiæ siê na miejscu drugiej osoby, zamiast kierowaæ siê egoizmem. Gadanie, ¿e trudno odej¶æ jest bezsensowne, nikt Ciê w klatce nie trzyma, a po takiej osobie widaæ, ¿e chce mieæ ciastko i zje¶æ ciastko. Jak czujecie siê nieszczê¶liwe to zanim zdradzicie, spróbujcie pogadaæ o tym z mê¿czyzn±, wyja¶nijcie kwestie które wed³ug was s± nie w porz±dku, rozstañcie siê a dopiero potem hulaj dusza. Dziwi mnie Wasza akceptacja zdrady i piêtnowanie osób, które w dosadny sposób wyra¿aj± niechêæ wobec takiej postawy. A to, ¿e niektore z Was trafi³y na utarty stereotyp ¿e faceci zdradzaj± bo im siê pozwala... No có¿, chyba nigdy nie trafi³y¶cie na porz±dnych LUDZI a ¶winie. Porzadna kobieta lub porzadny mê¿czyzna nie zdradzi, wrêcz jakby¶cie pogada³y z niektórymi to ka¿dy powiedzia³by kategoryczne nie. A to, ¿e zdrady s±, ³±czy siê g³ównie z istnieniem takich osób, i kobiet i mê¿czyzn, egoistów, którzy przez pryzmat w³asnych przyjemno¶ci nie widz± krzywdy jak± wyrzadzaj± drugiej osobie. Nie chcê siê skar¿yæ, ale przera¿a mnie ten brak moralno¶ci, a raczej interpretowanie jej na swój sposób. I oby osoba, któr± pokochacie, sama Was nie zrani³a.
Stary 2013-11-28, 10:28   #377
elvegirl
po drugiej stronie szafy

Cytat:
Napisane przez oh audrey Poka¿ wiadomo¶æ
Nie o to mi chodzi³o. Kobiety z natury s± bardziej emocjonalne od mê¿czyzn, dlatego my¶la³am, ¿e empatia i liczenie siê z uczuciami innej osoby jest podstaw± ich dzia³añ.
Proszê Ciê, przecie¿ z kim¶ ci faceci zdradzaj± swoje partnerki My¶lisz ¿e du¿y procent kochanek nie wie ¿e s± kochankami? A jak t³umacz± swój udzia³ w zdradzie kochanki? "emocje, zakochanie, ach och"
Cytat:
Dziwi mnie Wasza akceptacja zdrady i piêtnowanie osób, które w dosadny sposób wyra¿aj± niechêæ wobec takiej postawy.
Akceptacji zdrady tu nie zauwa¿y³am, mo¿esz przytoczyæ?
A piêtnowanie osób, które nie potrafi± utrzymaæ poziomu dyskusji, jest jak dla mnie oczywiste. Jest wiele kontrowersyjnych tematów, ale poruszanie ich nie musi oznaczaæ taplania siê w b³otku wyzwisk. Mo¿na prowadziæ dyskusjê na poziomie, bez obra¿ania.
Cytat:
Porzadna kobieta lub porzadny mê¿czyzna nie zdradzi, wrêcz jakby¶cie pogada³y z niektórymi to ka¿dy powiedzia³by kategoryczne nie.
Ju¿ tutaj by³o podanych kilka przypadków, kiedy rozmowa dawa³a jeden obraz danej osoby, a czyny pokazywa³y co¶ innego Tak wiêc rozmowa nie zawsze jest gwarantem tego co nas w ¿yciu spotka niestety.
Stary 2013-11-28, 10:29   #378
Konto usuniête

Ma³o wiesz a pleciesz bzdury.
Oczywi¶cie ¿e to jest okolicznosc ³agodz±ca.. jak moja ciotka dowiedzia³a siê ¿e jej m±¿ j± zdradza i posz³a za nim do lokalu gdzie spotyka³ siê z inn± bab± ,a potem poszed³ z ni± do swojego auta.
A ona pobieg³a za nim i wybi³a mu szybê w samochodzie i zaczeli siê szarpac ,policje wezwa³ ochroniesz z tej reustoracji.
My¶lisz ¿e by³a z tego sprawa w s±dzie? Musia³a jedynie za t± szybe zap³acic ,oczywiscie by³o pouczenie i romowa ,¿e tak siê spraw nie rozwi±zuje.
Ale to wszystko kobieto

Je¿eli ty w takiej sytuacji ,zachowa³abys siê inaczej to brawa dla ciebie ,¿e jeste¶ tak opanowana . Ale nie ka¿da kobieta jest tak silna psychicznie ¿eby zniesc co¶ takiego bez emocji.
Takie rzeczy siê zdarzaj±.
Nie potêpiam jej w ¿adnym wypadku, a wrêcz j± rozumiem.

I jak mozesz wgl porównywac spoliczkowanie faceta ,to takiego kurestwa które on uczyni³. Ty widzisz co ty piszesz?
Stary 2013-11-28, 10:33   #379
elvegirl
po drugiej stronie szafy

[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;43923319]
Oczywi¶cie ¿e to jest okolicznosc ³agodz±ca.. jak moja ciotka dowiedzia³a siê ¿e jej m±¿ j± zdradza i posz³a za nim do lokalu gdzie spotyka³ siê z inn± bab± ,a potem poszed³ z ni± do swojego auta.
A ona pobieg³a za nim i wybi³a mu szybê w samochodzie i zaczeli siê szarpac ,policje wezwa³ ochroniesz z tej reustoracji.
My¶lisz ¿e by³a z tego sprawa w s±dzie? Musia³a jedynie za t± szybe zap³acic ,oczywiscie by³o pouczenie i romowa ,¿e tak siê spraw nie rozwi±zuje.
Ale to wszystko kobieto [/QUOTE]
Ale kto tu mówi o policji? Sprawê cywiln± siê zak³ada i tyle.

I radzê pow¶ci±gn±æ emocje, bo siê posypi± punkty za wulgaryzmy. Jak nie umiesz siê opanowaæ nawet na forum internetowym, to siê nie dziwiê, ¿e popierasz histeryczne i burackie zachowania.
Stary 2013-11-28, 10:50   #380
Konto usuniête

Cytat:
Dok³adnie.

Na dodatek dziewczyna najpierw o¶mieszy³a kolesia, wrzuci³a filmik i niby zemsta, a teraz z nim jest - jak dla mnie sama siê o¶mieszy³a.
A twoje zachowanie KaSiaa21t i kole¿anek to szkoda gadaæ. Oczywi¶cie, t³umaczysz to emocjami i ¿e jak dla kogo¶ nie ma szacunku, to tak mo¿na. Jak dla mnie zero klasy, a zachowanie niczym jaka¶ patolka
Powiedz t± 48-kobietom które skomentowa³y jej filmik ,gratuluj±c jej zachowania. Ciekawe co ci powiedz±.
I pozosta³ym 250 osobom które ten filmik polubi³y.

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
Ale kto tu mówi o policji? Sprawê cywiln± siê zak³ada i tyle.

I radzê pow¶ci±gn±æ emocje, bo siê posypi± punkty za wulgaryzmy. Jak nie umiesz siê opanowaæ nawet na forum internetowym, to siê nie dziwiê, ¿e popierasz histeryczne i burackie zachowania.
Fakt koñcze z tob± dyskusje, chyba siê nie dogadamy.
Nie bêdê wys³uchiwa³a takich bzdur .
Stary 2013-11-28, 10:52   #381
Lemmy is God
Wtajemniczenie

Wiadomo¶ci: 2 849

Ludzie lubi± ró¿ne dziwne filmiki. A ogl±danie patologii niektórych pasjonuje. I dla mnie to ¿adna miara tego ¿e dziewuszka dobrze siê zachowa³a, mi ludzie gratulowali jak wypi³am prawie 200 gram wódki na jeden ³yk, nie by³ to sensowny wyczyn mimo wzbudzenia zainteresowania innych.
Lemmy is God jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-28, 11:09   #382
JanePanzram
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 472

Cytat:
Napisane przez Imperialista Poka¿ wiadomo¶æ
A gdyby facet zareagowa³ tak jak siê powinno w chwili napa¶ci, czyli pobi³ wszystkie idiotki które siê na niego rzuci³y, to pewnie mia³by sprawê w s±dzie i do tego by³by najwiêkszym damskim bokserem na mie¶cie.
W temacie, gdzie facet za zdradê "zem¶ci³ siê" wielokrotnymi zdradami z byle kim i do ¶lubu udawa³ uczucie, po czym pochwali³ siê narzeczonej swoimi podbojami, ¿eby jej w piêty posz³o - podnieca³e¶ siê jak dziki. A tu taki kwik. Jak mo¿na traktowaæ twoj± pisaninê powa¿nie?

Edytowane przez JanePanzram
Czas edycji: 2013-11-28 o 11:11
JanePanzram jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-28, 11:44   #383
niebieskie_oczko
Zakorzenienie

[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;43923421]Powiedz t± 48-kobietom które skomentowa³y jej filmik ,gratuluj±c jej zachowania. Ciekawe co ci powiedz±.
I pozosta³ym 250 osobom które ten filmik polubi³y.
[/QUOTE]

Ja te¿ lubiê ró¿ne g³upoty. Np. czytanie twoich wypowiedzi Niezmiernie mnie bawi± - zdrady niczego nie t³umaczy bla bla bla, ale w emocjach mo¿na kogo¶ pobiæ/wybiæ szybê czy co¶ Rozumiem, ¿e jak kogo¶ zdenerwujesz i kto¶ bêdzie w emocjach to mo¿e ci podbiæ oko? Bo nie rozumiem, jak mo¿na przyklaskiwaæ burackim zachowaniom.
K&K
Stary 2013-11-28, 11:51   #384
mary_poppins
sissy that walk

Wiadomo¶ci: 10 314

Cytat:
Napisane przez Lemmy is God Poka¿ wiadomo¶æ
Ludzie lubi± ró¿ne dziwne filmiki. A ogl±danie patologii niektórych pasjonuje. I dla mnie to ¿adna miara tego ¿e dziewuszka dobrze siê zachowa³a, mi ludzie gratulowali jak wypi³am prawie 200 gram wódki na jeden ³yk, nie by³ to sensowny wyczyn mimo wzbudzenia zainteresowania innych.

Te¿ bym pewnie obejrza³a filmik, ale na takiej samej zasadzie ogl±dam nie wiem, Warsaw Shore albo Ch³opaków do wziêcia. Poklasku to za sob± nie niesie, ludzie lubi± emocje nie zastanawiaj±c siê czasem, czy to przypadkiem nie przegiêcie. Stado furiatek rzucaj±cych siê na niewiernego faceta jak zwierz±tka to jak taki nied¼wied¼ do podziwiania w zoo - popatrzeæ i po¶miaæ siê fajnie, ale nie podejdziesz, bo strach. Patologia przyci±ga widowniê, ale raczej nie tê ¿yczliw±.

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;43923421]Powiedz t± 48-kobietom które skomentowa³y jej filmik ,gratuluj±c jej zachowania. Ciekawe co ci powiedz±.
I pozosta³ym 250 osobom które ten filmik polubi³y.[COLOR="Silver"]
[/QUOTE]
No tak, bo w Polsce patologia to jedna albo dwie osoby które siê ogl±da w reporta¿u w tefa³enie, a nie te przyk³adowe 48 kobiet, które gratulowa³y zachowania jak spod celi.
mary_poppins jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-28, 11:53   #385
Imperialista
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 4 917

Jaki kwiatek (chocia¿ przyznajê, ¿e ³adny!) sobie przypomnia³em:

http://www.youtube.com/watch?v=nic-kPsJfzg
Imperialista jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-28, 11:56   #386
Konto usuniête

Cytat:
Ja te¿ lubiê ró¿ne g³upoty. Np. czytanie twoich wypowiedzi Niezmiernie mnie bawi± - zdrady niczego nie t³umaczy bla bla bla, ale w emocjach mo¿na kogo¶ pobiæ/wybiæ szybê czy co¶ Rozumiem, ¿e jak kogo¶ zdenerwujesz i kto¶ bêdzie w emocjach to mo¿e ci podbiæ oko? Bo nie rozumiem, jak mo¿na przyklaskiwaæ burackim zachowaniom.

Wiesz nigdy mi siê nie zdarzy³o w ten sposób potraktowac drugiego cz³owieka, wiêc nie s±dzê ¿eby kto¶ siê chcia³ mnie wykastrowac.
Tag¿e nie do mnie to pytanie.
Ja nie przyklasuje temu co zrobi³a ,ale w pe³ni rozumiem to co siê sta³o.
Nie potêpiam dziewcznyny, bo to tylko ma³y wybryk w porównaniu z tym co on jej zrobi³.

I zapewne sama nie potrafi³abym siê opanowac, widocznie jestem z³ym cz³owiekiem.
Stary 2013-11-28, 16:01   #387
07f49d5297ed442eaa63bdc5e3365630f1fe1bde_620d9001ec3ce
Konto usuniête

Wiadomo¶ci: 11 232

[1=20e6ad78eac783f5bf2c2aa a836e9e1e07b2d6f9_61d4dfb 026b9e;43923319][1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;43922881]Zdziwilo mnie pytanie jaki jest paragraf w tym przypadku myslalam, ze to oczywiste, ze nie mozna bic ludzi na ulicy ale jak widac nie dla wszystkich. To jaki ten pan reprezentuje poziom moralny nie ma zupelnie zadnego znaczenia, bo pobicie bezdomnego, lekarza, mendy spolecznej, zdradzajacego meza, ksiedza etc. Podchodzi pod ten sam paragraf. Nie na okolicznosci lagodzacy ze wzgledu na podly charakter pobitego i zgadzam sie ze stwierdzeniem, ze nie powinno sie znizac do poziomu rynsztoka, zeby komus dopiec i nic w tym dobrego nie ma. Swoja droga zachowanie tej dziewczyny (zarowno to pobicie, filmiki rodem z gimnazjum i ten zenujacy powrot po takim kwasie, po ktorym ponoc cale miasto boki zrywalo z delikwenta) wiele mi o niej powiedzialo i ona pewnie nie reprezentuje zbyt wysokiego poziomu, takze sa siebie warci.

Ale to wszystko kobieto

Je¿eli ty w takiej sytuacji ,zachowa³abys siê inaczej to brawa dla ciebie ,¿e jeste¶ tak opanowana . Ale nie ka¿da kobieta jest tak silna psychicznie ¿eby zniesc co¶ takiego bez emocji.
Takie rzeczy siê zdarzaj±.
Nie potêpiam jej w ¿adnym wypadku, a wrêcz j± rozumiem.

I jak mozesz wgl porównywac spoliczkowanie faceta ,to takiego kurestwa które on uczyni³. Ty widzisz co ty piszesz?[/QUOTE]

Jesli uznasz ze nie zbierajac ekipy kolezanek, z ktorych jedna robi za domoroslego reportera, w celu wyszarpania z auta i pobicia faceta, ktory mnie zdradzil, to tak - jestem opanowana i niestety przyklad Twojej znajomej pokazal, ze rozumni ludzie na pewnym poziomie, nie znizaja sie do takich akcji, ktore reprezentuja poziom rynsztoku umyslowego. Swiadczy o tym nie tylko sam czyn, a zwlaszcza to jak owa historia sie zakonczyla przypomnij kolezance zeby zrobila na youtubie edit i zeby dopisala pod filmem, ze sie namyslila i obecnie jest w zwiazku z owym misiaczkiem, ktorego niedawno jeszcze bila z kumpelami i wrzucala "reportaz" do neta napewno jeszcze wiecej lajkow dostanie. I nie ironizuj, bo niestety nie robi to na mnie wrazenia. Jestes zwyczajnie agresywna w swoich wypowiedziach. Co do Twojej ciotki czy tam kogos - to, ze wybila szybe w aucie jestem w stanie bardziej zrozumiec niz zbieranie ekipy kolezanek w celu nastukania gosciowi i nagrania tego w celu wrzucenia na yt. To dosc zaplanowane dzialanie, niewiele w tym afektu. sorry. Koncze rozmowe.

Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
07f49d5297ed442eaa63bdc5e3365630f1fe1bde_620d9001ec3ce jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-28, 16:58   #388
DopplegangerEddarda
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 5 762

Cytat:
Napisane przez laisla Poka¿ wiadomo¶æ
Ja nigdy tak nie uwa¿a³em, nigdy nie zdradzi³em i w¶ród moich znajomych raczej zdrady nie wystêpuj±. Nie jestem te¿ w kontaktach z takimi osobami co zdradzaj± i wrêcz kiedy znam faceta który zdradza denerwuje mnie to jeszcze bardziej poniewa¿ jego wyczyny oraz jemu podobnych skutkuj± tym, ¿e tacy jak ja maj± pod górkê a g³ównie dlatego poniewa¿ zawsze mê¿czy¼ni wydawali mi siê tymi którzy powinni byæ odwa¿ni, silni, honorowi, troskliwi wobec osób które kochaj± wiêc facet który zdradza swoj± kobietê, przyjació³ nie jest dla mnie mê¿czyzn±.

Zna³em parê osób które s± raczej "wyzwoleni seksualnie" albo "zdradzaj±" i ZAWSZE by³o tak, ¿e nim o tym siê dowiedzia³em nie przepada³em za tymi osobami z innych powodów.

Chocia¿ je¿eli zdarzy mi siê kogo¶ poznaæ, polubiê go i wyjdzie, ¿e ma lekki stosunek do tych spraw ( ale nie zdradza) to nie wykluczam znajomo¶ci.
DopplegangerEddarda jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-28, 17:47   #389
kalincia
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 13 021

Cytat:
"¿erowa³a¶ na jego uczuciach", "pewnie nie domy¶la³ siê z kim siê zadaje", "marnowa³a¶ mu ¿ycie" - ach jak górnolotnie, ciekawe ¿e nie zauwa¿ono s³ów Kalinci "jeste¶my w przyja¼ni", "kochaniem i skarbem nie nazywali¶my siê wtedy ju¿ od paru dobrych lat...".
Ano w³a¶nie. W³a¶ciwie ju¿ wtedy byli¶my w przyja¼ni, seks zanik³ i zosta³o przywi±zanie i poczucie, ¿e zawsze ju¿ tak bêdzie. Czy to wygoda, ¿e w tym trwali¶my, czy niechêæ do zmian, czy przyzwyczajenie - nie wiem. Ale obustronne. Z moim obecnym partnerem mój by³y te¿ jest w dobrych stosunkach.

A niech tam sobie krzycz±, ja wiem, ¿e wszystko siê dobrze pouk³ada³o.
kalincia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Stary 2013-11-28, 17:56   #390
_Mia
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 119

Cytat:
Napisane przez Imperialista Poka¿ wiadomo¶æ
A bo widzisz. Jak kobiety walcz± z seksizmem, to zarz s± uwa¿ane za brzydkie feminazistki, którym brak bolca, jak to by³o w jednym s³awetnym w±tku (). A tymczasem okazuje siê, ¿e stereotypy szkodz± Wam w takim samym stopniu, jak nam
_Mia jest offline Zg³o¶ do moderatora   Odpowiedz cytuj±c
Odpowiedz

Nowe w±tki na forum Intymnie

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-03-15 08:13:01

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.