|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Cały czas ostro ćwiczymy i Mikołaja o spadki prosimy! Cz. IX
Jakie to.... życiowe
![]() A będziesz jeść dzisiaj tort? ![]() Nigdy nie jadłam takich naleśników, brzmią pyszniaście
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
kasia77177 Dziekuje że pytasz
![]() na tę chwilę nic, jest malutka 5mm, takich małych sie nie rusza, bo jest szansa że się sama wchłonie, w lutym idę na kontrol, zobaczymy co tam sie z nia stanie. A torbiele usuwa się poprzez biobsje, nie wycina się ich, chyba że jest bardzo duża to biobsja plus zabieg na usunięcie już pustego woreczka. Od rana się trzymam ![]() Wieczorem pocwiczę. i ponawiam pytanie, ma ktoś nową płytę Chodakowskiej? Jaki jest sklpel Wyzwanie? |
|
|
|
#1263 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43926707]
Hejka Okropna pogoda dzisiaj, zmarzłam dzisiaj strasznie, a nadal butów nie kupiłam ![]() W Rossmanie kusiły mnie tusze do rzęs Nie widziałam tego, który polecałyście (jakiś żółty z tych tańszych albo zielony ), zapomniałam jak wyglądał i z czego był ) Kusił mnie ten zielony co Natalka wstawiała, ale chyba by mi nie pasował ![]() No i kupiłam skarpetki i rękawiczki tylko w końcu bo mi odpadały palce u rąk i stóp więc się zaopatrzyłam na zimę. Obczaiłam też obraz do pokoju, ale kupię go po malowaniu ![]() No i zrobiłam zakupy spożywcze i głównie zdrowa żywność, tato wreszcie na diecie (bo ma problemy z wątrobą). Udało mi się I też zrzucił jakieś 6kg po cichaczu. Widziałam, że ma mniejszy brzuch, ale nie myślałam że on tak poważnie.Na obiad dzisiaj kalorycznie u mnie placek po węgiersku.[/QUOTE] Znaleźć w tym roku solidne buty graniczy z cudem... serio, nie ma nic ciekawego w sklepach ja kupiłam, ale ich cena dalej przyprawia mnie o zawrót głowy ale TŻ powiedział, że jak mam kupić gów.no, które będzie przemakać i zaraz będę chora to on woli dołożyć dużo jest takich "wojskowych" jak ja to mówię ale mi one właśnie średnio pasują do spódnic, sukienek, dlatego chciałam na obcasie ![]() Te żółte tusze z Lovely to rozeszły się jak świeże bułeczki mi się udało dorwać, ale jak byłam w poniedziałek to pusto było na półkach ja miałam dzisiaj jeszcze iść do Rossmana po lakiery, ale było mi tak zimno, że zrezygnowałam. Pogoda do du.py, leje i wieje. Poszłam do Biedry i miałam dość kupiłam pomarańcze i właśnie jedną zjadłam, boszzze jaka pyszna ![]() Super, że tata dał się namówić na zdrowsze jedzonko szkoda tylko, że z wątrobą coś nie gra... ale miejmy nadzieję, że się zregeneruje dzięki dietce ![]() Placek po węgiersku
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#1265 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale ja osobiście nie miałam...za to miałam torbiel na jajniku i miałam laparoskopię-kobiece problemy są mi znane...Cytat:
też byłam w B.i mam pomarańczki,pyszotka:love : |
||
|
|
|
#1266 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43927191]
Kupiłam daktyle na spróbowanie Smakują jak.... inne suszone owoce, a ja nie przepadam za bardzo [/QUOTE]Widać nie Twój smak ja daktyle lubię bo właśnie dla mnie nie smakują jak typowo suszone owoce tylko jakoś tak bardziej "słodyczowo" ![]() Cytat:
bo wiesz, nauka i przejmujący ból brzucha... to niezbyt korzystne połączenie Cytat:
się zrobi zapas Jasna sprawa żebyś spokojnie dotarła na miejsce I ja. Nie mogę nigdzie dorwać Mniam
|
||
|
|
|
#1267 |
|
Zadomowienie
|
Ja uwielbiam daktyle
Smakują mi trochę jak te wielkie lizaki cukrowe Ale ileż to ma kalorii... A u mnie Perła Winter w każdym sklepie dostępna, no ale ja u źródła mieszkam
|
|
#1268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem, może u mamy zostawiłam...A w Carreffourze są po 1,99 zł ale trochę daleko mam
|
|
|
|
|
#1269 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chciałam czerwoną pomadkę, ale też nie było. Nic dziwnego jak się wybrałam na ostatni dzień. Z butami to ja nie wiem jak wyjdę, same takie właśnie do spodni, nic eleganckiego co by w miarę wyglądało i było na kilka lat ![]() Tato ma stłuszczenie wątroby i wczoraj mi się do tego przyznał, podobno robił usg jak mnie nie było, ale nadal nie przeszedł na dietę. Teraz jak poczuł, że jest gorzej to go tknęło wreszcie. Dobrze, że nie za późno ![]() Melduję 30min stacjonarnego Muszę zaraz nałożyć olej kokosowy na włosy i je umyć Z racji dzisiejszego coś relaksującego może kąpiel, skończę depilację i pomaluję pazurki |
|
|
|
|
#1270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sensie jeden naleśnik z warzywami+kura a reszta ze szpinakiem, nie że razem ![]() Cytat:
Znalazłam spoko buty, owszem, tylko że za 4 stówki prawie a że ja szybko zdzieram buty to mi szkoda tyle kasy a z tych tańszych które mi się podobały to oczywiście nie ma rozmiaru
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||
|
|
|
#1271 |
|
Zakorzenienie
|
Kasia, płaszczyk jest TAKI
|
|
|
|
#1272 |
|
Konto usunięte
|
No właśnie te daktyle są słodkie, także słodycze mogą zastąpić
Ale też bez przesady
|
|
|
|
#1273 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
||
|
|
|
#1274 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43928661]Akurat półki z tańszymi kosmetykami były puste
Chciałam czerwoną pomadkę, ale też nie było. Nic dziwnego jak się wybrałam na ostatni dzień. Z butami to ja nie wiem jak wyjdę, same takie właśnie do spodni, nic eleganckiego co by w miarę wyglądało i było na kilka lat ![]() Tato ma stłuszczenie wątroby i wczoraj mi się do tego przyznał, podobno robił usg jak mnie nie było, ale nadal nie przeszedł na dietę. Teraz jak poczuł, że jest gorzej to go tknęło wreszcie. Dobrze, że nie za późno ![]() Melduję 30min stacjonarnego Muszę zaraz nałożyć olej kokosowy na włosy i je umyć Z racji dzisiejszego coś relaksującego może kąpiel, skończę depilację i pomaluję pazurki Pewnie i u mnie dzisiaj już pustki totalne ![]() No dokładnie, mało eleganckich butów jest ![]() Niedobrze... ale ważne, że się opamiętał Brawo za stacjonarny ![]() Cytat:
![]() Czaję Cytat:
z rozmiarem u mnie na szczęście nie ma problemów, 36 zazwyczaj jest no... czasem nie ma
|
||
|
|
|
#1276 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie jedynie ta paskudna Becherovka jest
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43928822]Te mi się nawet podobają, ale nie za tyle pieniędzy [/QUOTE]Ładne
|
|
|
|
#1277 | |
|
Zakorzenienie
|
Budyń kakaowy se zrobię, o!
![]() Cytat:
|
|
|
|
#1278 |
|
Zakorzenienie
|
to i u mnie możecie składać zamówienia, bo i ja na każdym kroku widzę te piweczka
|
|
|
|
#1279 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1280 | |||
|
Zakorzenienie
|
przywitał się z moją mamą
i teraz tylko rodzicielka o nim mi gada i się cały czas coś pyta ![]() Cytat:
za Shreda ![]() nam zawsze możesz się wyżalić ![]() Cytat:
dzięki! w Tally Weijl jedne, a drugie w Bershka fotooo, może ![]() dzięki, było super super super Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#1281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak wyszło ![]() Cytat:
za ćw. i spodnie! |
||
|
|
|
#1282 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kopiowalam Was na telefonie ale mi sie usunęło
Pamietam tylko ze zaciekawił mnie post anielki po insanity schudlas z 67 na 61? Trzymałas sie super diety i Ćwiczyłas tylko insanity, czy Ćwiczyłas cos wiecej? Grzeszki sie zdarzały? Ja waże 67 i zaczęłam wlasnie insanity ![]() Madzia, a Ty chcesz cale insanity zrobic czy tylko poszczególne treningi? Bo jak chodzisz na fitness to moze byc cieżko :p Ja dzis ćwiczyłam i wszystko super.. A na uczelni chodzić nie moge bolą mnie łydki, plecy, ręce czuje sie jak stara babcia Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1283 |
|
Zakorzenienie
|
Ide na silownie bo zaraz e domu zwarjujee!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1284 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za Insanity ![]() mam nadzieję, że już lepiej z główką Cytat:
dzięki napisałam już heroince narzutka z Bershki ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
zaraz napiszę jak było ![]() ojej, to jest najgorsze na słuchaniu, jak ludzie zaczynają jakieś dźwięki wydawać |
||||
|
|
|
#1285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Madzia, zacznij dzis bo fittest trwa tylko z 10-15 minut
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- Anka, ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1286 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mimo to Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43926707] No i zrobiłam zakupy spożywcze i głównie zdrowa żywność, tato wreszcie na diecie (bo ma problemy z wątrobą). Udało mi się I też zrzucił jakieś 6kg po cichaczu. Widziałam, że ma mniejszy brzuch, ale nie myślałam że on tak poważnie.Na obiad dzisiaj kalorycznie u mnie placek po węgiersku.[/QUOTE] dobrze, że tata podjął taką decyzję [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43928661] Melduję 30min stacjonarnego Muszę zaraz nałożyć olej kokosowy na włosy i je umyć Z racji dzisiejszego coś relaksującego może kąpiel, skończę depilację i pomaluję pazurki ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- hej M. był u mnie od 7 do 15 (chociaż początkowo miało być do 12, ale namówiłam go, żeby został ) i było suuuuuuuuper dzień BARDZO udany |
|||
|
|
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
Anns
Mam problemy z pobraniem tego, komputer mi swiruje spróbuje jutro, a dzisiaj będzie reset, za chwilę i tak wychodzę.Zobacze jak mi pójdzie, jeśli się zdecyduję to wtedy się będę martwić jak to pogodzić z fitnessem ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1288 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
więc: 1 stycznia ważyłam 65,9 a po miesiącu Insanity czyli 1 lutego 62,6kg. ćwiczyłam w sumie (przez miesiąc): Insanity - 1105 minuthh - 777 minut podłogówka - 258 minut Turbo Ewki - 40 minut (raz) Tiffany - 50 minut Mel B - 30 minut nie piłam alko, jadłam ok, piłam białko i zażywałam termline (spalacz) jeśli chodzi o wyniki pomiarowe to po miesiącu było: pod biustem -3 talia -4 pępek -4 biodra -3 udo -2 Insanity jakoś skończyłam 20 lutego i ważyłam wtedy około 61,5
„nie można nic nie robić, tylko dlatego, że nie można zrobić wszystkiego” Edytowane przez Anielllka Czas edycji: 2013-11-28 o 17:16 |
|
|
|
|
#1289 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no właśnie,jak daleko to się nie opłaca jechać![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43928661]Akurat półki z tańszymi kosmetykami były puste Chciałam czerwoną pomadkę, ale też nie było. Nic dziwnego jak się wybrałam na ostatni dzień. Z butami to ja nie wiem jak wyjdę, same takie właśnie do spodni, nic eleganckiego co by w miarę wyglądało i było na kilka lat ![]() Tato ma stłuszczenie wątroby i wczoraj mi się do tego przyznał, podobno robił usg jak mnie nie było, ale nadal nie przeszedł na dietę. Teraz jak poczuł, że jest gorzej to go tknęło wreszcie. Dobrze, że nie za późno ![]() Melduję 30min stacjonarnego Muszę zaraz nałożyć olej kokosowy na włosy i je umyć Z racji dzisiejszego coś relaksującego może kąpiel, skończę depilację i pomaluję pazurki ooo kurcze,to dobrze,że teraz zdecydował się na dietkę ![]() Cytat:
zwróciłam na niego uwagę wcześniej,jak kiedyś przeglądałam strony sklepów co tam mają fajnegoCytat:
![]() [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;43928822]Te mi się nawet podobają, ale nie za tyle pieniędzy [/QUOTE]no ładne mam z tego eskbuta buty,które kupiłam na studniówkę- kosztowały 190 zł,ale do tej pory je mam |
||||
|
|
|
#1290 | |
|
Wtajemniczenie
|
czytałam,czytałam
![]() Cytat:
fajnie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:58.

w trzech Rossmannach które mam pod ręką w MS nie było ich nigdzie w drugim dniu promocji
Nie widziałam tego, który polecałyście (jakiś żółty z tych tańszych albo zielony
I też zrzucił jakieś 6kg po cichaczu. Widziałam, że ma mniejszy brzuch, ale nie myślałam że on tak poważnie.
ja kupiłam, ale ich cena dalej przyprawia mnie o zawrót głowy
ale TŻ powiedział, że jak mam kupić gów.no, które będzie przemakać i zaraz będę chora to on woli dołożyć
dużo jest takich "wojskowych" jak ja to mówię
ja miałam dzisiaj jeszcze iść do Rossmana po lakiery, ale było mi tak zimno, że zrezygnowałam. Pogoda do du.py, leje i wieje. Poszłam do Biedry i miałam dość
szkoda tylko, że z wątrobą coś nie gra... ale miejmy nadzieję, że się zregeneruje dzięki dietce
się zrobi zapas
wypijecie za mnie?
żebyś spokojnie dotarła na miejsce 

nie wiem, może u mamy zostawiłam...
a z tych tańszych które mi się podobały to oczywiście nie ma rozmiaru 

już