|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 100% pozyt.
|
Listopad -Rudus pozbędzie sie CIENI, SZMINEK, i SPÓDNIC
Witam,
Mam pare rzeczy które mi zalega i z chęcią sie ich pozbędę najlepiej hurtem. Z chęcią przyjmę coś przydatnego typu balsam do ciała, krem pod oczy,maskę, szampony, jakieś odlewki, odsypki z mojej wish lub ew jakieś słodkości ![]() Spódnice Biała tu Krótka biała tu i tu Niebieska tu Czarna tu Cienie Sensique (earth) Miss Sporty 205 Gold cień podwójny NOWY (brak swatch) Niebieski cień no name Manhattan Magic Cream Powder Manhattan Multi Effect (zielony i pomarańczowy) JOKO żółty cień Cień do powiek Very Me Lovebirrrds- srebny Cień do powiek Very Me Lovebirrrds- zielony Cienie do powiek Very Me Eye Envy -czarny i biały Cienie do powiek Very Me Eye Envy -fioletowo srebrny Cienie do powiek Very Me Eye Envy -zielenie Cienie do powiek Very Me Eye Envy -zielenie NOWY (brak swatch) Cień do powiek Visions beż z khaki Paletka Cherry Garden (swatch i zdjęcia mojej prywatnej używanej) NOWA Skomponowana paletka z wkładami Visions Nabłyszczający, pudrowy cień do powiek Oriflame Beauty kolor Aqua Blue i Pearly White spr tylko kolor paletka z błyszczykami i cieniami paletka z błyszczykami i cieniami Nie ma na zdjęciach Kredka do powiek Very Me Lovebirrrds (zielona i srebrna/szara) zielona raz zatemperowana Fioletowy błyszczyk z Oriflame Tester podkładu firmy Bourjois odcień 72
Edytowane przez Ruda_kita Czas edycji: 2014-01-20 o 12:22 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopad -Rudus pozbędzie sie CIENI, SZMINEK, i SPÓDNIC
hej
coś u mnie za cienie Manhattan Multi Effect zielony oraz Very Me zielony(ten obok srebrnego) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post43545810 |
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
hej coś u mnie za szminki ?
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Podaj proszę numery szminek. Bardzo chętnie bym jakąś capnęła za wodę Avon.
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.