|
|
#3871 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Cytat:
ale wierzę,że im dłużej się wyczeka,tym bardziej docenia się potem miłość
|
|
#3872 |
|
Raczkowanie
|
A ja teraz, kiedy jestem już totalnie wyleczona z eksa i gotowa na nowe znajomości...nie mam kiedy ich zawierać
mam straszny kocioł na uczelni, i ostatnio tylko jem, śpię i się uczę ;/ Pocieszam się tym, że to okres przejściowy i jakoś w lutym odżyję a wtedy już może zdarzyć się wszystko
|
|
|
|
#3873 |
|
Raczkowanie
|
Ja sobie daje czas od Nowego Roku.
Choć dziś siedziałam w autobusie i co jakiś mężczyzna do niego wsiadal, to przechodzil w moich myślach selekcje, czy by się nadawał na chłopa, czy nie. Ależ zdesperowana jestem... A znając życie, zakocham się w wieku 70 lat... z takim ryjem jak mam, to nikt by mnie nie zechciał |
|
|
|
#3874 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oprócz gadania trzeba tez to pokazać,a skoro nie potrafil sie na tyle wysilić to i tak by wam nie wyszło
|
|
#3875 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A dopiero miesiąc minął :/ Ale z chęcią bym chciała się przytulić do kogoś na święta i spędzić normalnie sylwestra, ciesząc się bliską osobą.
|
|
|
#3876 |
|
Raczkowanie
|
Koleżanka mnie dziś uświadomiła, że niedługo są Andrzejki... ciekawe czy mi się wywróży jakiś super facet... taki Simon Baker
|
|
|
|
#3877 |
|
Zadomowienie
|
ja kiedyś wywróżyłam sobie imię chłopaka (karteczki z imionami pod poduszkę włożyłam i rano wyjęłam jedną). Imię Kamil - akurat za jakiś czas, 2 lata co najmniej pojawił się Kamil. Obecny eks.
|
|
#3878 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Los nie lubi, gdy wywiera się na nim presję. Uroda to najmniejsze zmartwienie.
|
|
|
#3879 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3880 |
|
Nie depcze krokusów
|
Jest pewien plus sytuacji, którym często sama się podbudowuję: to nie Ty patrzysz na tę twarz w trakcie rozmowy, masz przed sobą ładną twarz innego człowieka, a rozmówca niech się męczy
|
|
#3881 |
|
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez ania033 Czas edycji: 2013-12-13 o 16:40 |
|
|
|
#3882 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() eN90 - nie łam się. Ja też mam pyszczek jaszczurki. Trudno. Pocieszam się tym, że ew. można coś zmienić zawsze
Edytowane przez chochelka91 Czas edycji: 2013-11-28 o 22:43 |
|
|
|
|
#3883 |
|
Raczkowanie
|
Ehh, ja jeszcze jestem na etapie,że nie chcę miec faceta (jakiegolkolwiek) , tylko chcę Jego.
Nikt mi się nie podoba i nie wyobrazam sobie otwierac się znowu przed kimś, odkrywac wzajmenie... jakos nie matko, wieczorami jest gorzej zdecydowanie
|
|
|
|
#3884 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, przestańcie gadać głupoty. Szukanie miłości na siłę to robienie sobie krzywdy.
Bycie singielką ma o niebo więcej zalet niż bycie z przypadkowym debilem.
|
#3885 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
chociaż teraz myśle, że wszystkie życzenia przy zdmuchiwaniu świeczek czy spadające gwiazdy zmarnowałam na P. ![]() Piszę właśnie z P., pierwszy raz od wielu dni. Napisał, że tęskni i boi sie jutrzejszego spotkania, ale musi mu minąc to co ma do mnie. Gdy zapytałam dlaczego, odpisał- po prostu. No gdzie tu logika
|
|
|
|
|
#3886 |
|
Raczkowanie
|
[1=da0d8bfe13c8e7b1f0a4503 9ef3ea24cd6d05a3f_5e64359 42e329;43936424]też chcę
chociaż teraz myśle, że wszystkie życzenia przy zdmuchiwaniu świeczek czy spadające gwiazdy zmarnowałam na P. ![]() Piszę właśnie z P., pierwszy raz od wielu dni. Napisał, że tęskni i boi sie jutrzejszego spotkania, ale musi mu minąc to co ma do mnie. Gdy zapytałam dlaczego, odpisał- po prostu. No gdzie tu logika [/QUOTE]arghhh... ja też się pytam, gdzie tu logika!! Ale chciałabym uslyszec chociaz tyle od mojego eks, a nie po roku "nie kocham cie, nie ma tego czegos, to ze z toba jestem to nei znaczy,ze chce z toba mieszkac" itp itd... I wiem,ze sie nie odezwie i pewnie też nie tęskni, tylko pozbył się "balastu"
|
|
|
|
#3887 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pomijajac to , że jak już sie przeprowadziliśmy i mieszkaliśmy tam 3 tyg to on był u mnie 2 razy a tak to ja jeździłam do niego i siedzieliśmy z kumplami , tylko w nocy byliśmy sami (a potem nawet już mu sie nie chciało kumpla do drugiego pokoju wykotłować tylko w 1 pokoju spaliśmy ) . W dodatku kiedyś odwiedziłam jego siostre , a on był na meczu . Po tym meczu miał po mnie przyjechać, żebym nie wracała nocnym sama . Po meczu wrócił do domu nie odzywając się ponad godzinę i zadzwonił że zaraz po mnie jada . Po 10 min jednak sie rozmyślił i kazał mi wracać taxi za która zapłaci ale tylko żebym nia wróciła . Myślałam że coś mu wypadło . Wchodze do nich do mieszkania , a oni spokojnie przed TV Popijaja piwko ![]() Sent from my C1605 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#3888 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny czy też miałyście takie uczucie, że tego ex to nigdy nie przestaniecie kochać, że już nikogo innego nie chcecie w swoim życiu? Jeśli tak to czy to uczucie minęło? A może któraś mimo upływu czasu nadal tak czuje i to wcale nie mija?
Jestem totalnie rozbita, straciłam całą chęć do życia. Jeszcze sobie wmawiam, że on wcale mnie nie okłamał, że to tylko źli ludzie nas chcą rozdzielić, ale już chyba sama w to nie wierzę... |
|
|
|
#3889 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak to czytam.. ja nigdy nie dostałam nawet głupiego kwiatka bez okazji
|
|
|
|
|
#3890 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, powiedzcie mi, co robicie,żeby było Wam lepiej w tym porozstaniowym czasie??
Ja zaczęłam pić i trochę więcej wychodzę do ludzi niż za czasów związku. Ale zastanawiam się czy nie byłoby dobrze np. pojsc na jakis fitness czy cos..Czy coś Wam pomaga? Na jak dlugo? |
|
|
|
#3891 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
może coś przeskrobał wtedy i poczucie winy :P choć nie wiem czy u niego w ogóle występuje coś takiego . A nie sory , dostałam jeszcze 2 razy jak kupił od tych, co to zaczepiają i : może kupi pan kwiatka dla damy? Tak na spontanie doceniałam te gesty , ale to nie było dużo w przeciągu 2,5 roku . Mój wujek kupuje cioci co i raz kwiaty , robi niespodzianki , a są małżeństwem 20 lat . Ale ona wie jak z facetami postępować ![]() Sent from my C1605 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
|
#3892 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
powiem Wam, ze to straszne poczucie, że może go zwodzę. Bo niby jest wszystko ok, niby zaczyna mi na nim zależeć, ale....no włąśnie, np. wcziarj w kinie trzymał mnie za rękę, gładził, dotykął itp. a ja nie mogłam sie oprzeć wrażeniu, że to były, bo bardzo chciałabym zeby to było on...nie wiem, co dalej z tym zrobić. Wszyscy mi mówią, że to porządny facet, ze jest wszystko w porządku, tylko ja nie czuje że jest ok. Nie wiem, co dalej z tym zrobić.....tak więc czasem lepiej nic nie zakładac, nie szukać na siłę, bo można jeszcze niewinną osobą mocno skrzywdzić Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3893 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() przygarnijcie , rozstalam się z facetem po 6 latach. Jak zacząć zyć od nowa!? straszne uczucie. to już nasze drugie rozstanie więc jestem zaprawiona w boju. teraz to definitywny koniec. czuje pustke, nie płacze nie lamentuje ale jestem strasznie zdołowana w srodku i czyje ucisk w klatce piersiowe - jest mi jednym słowem ciężko ;(
|
#3894 |
|
Zadomowienie
|
Ostatnio tak gadałam z koleżanką i ona rozstała się z facetem ponad rok temu (półtorej) po 10 latach związku, nie byli zaręczeni, nie mieszkali ze sobą. Mieszkali jedynie w tej samej miejscowości i często się widywali. Mieli rozłąki, ale to dlatego że jeździł on do ameryki, był w wojsku. Jakoś przetrwali te czasy, niestety ciężko było.
Ale teraz jak się ostatecznie rozstali, oszukiwanie jego, niezgodność charakterów i trochę przez rodzinę, teraz ona jest szczęśliwa. Po jakimś czasie spotkała chłopaka, młodszego ale są szczęśliwi. a były niby ma dziewczynę nową ale tak czasem moją koleżankę jeszcze "prześladuje" i zaczepia jej chłopaka, odgraża się mu :/ więc rozstać się można nawet po tak długim związku. I tak jak czasem patrzę na tą koleżankę, to sobie myślę, że można jakoś sobie ułożyć potem życie i być szczęśliwym. Tylko trzeba znaleźć odpowiednią osobę i trzeba czasu na to wszystko.
|
|
#3895 |
|
Wtajemniczenie
|
na pewno
![]() z jednej strony jestem załamana tym co się stało ....ale z drugiej cieszy mnie to co nieznane, coś co mnie jeszcze czeka póki co stawiam na ruch, codzienny. siłownia , joga, + basen
|
#3896 |
|
Rozeznanie
|
A ja jestem tak zmeczona i niewyspana, ze nie potrafie nawet nic zrobić. Zyc mi się nie chce, serce wali, i jakiś kryzys nadchodzi
Porażka. Cały czas dzwoni i mowi ze udowodni ze nic nie zrobil, ale sam fakt ze oklamal i wpuscic dupe na chate, czy było czy nie do mnie jest niewybaczalne. Mam 27 lat za pare dni idealny prezent na urodziny i powiem wam ze to najgorszy rok w moim zyciu. I najgorsze urodziny i swieta i wszystko! Plus tego schudłam 5 kg w 3 dni Już mam 48kg Nigdy więcej facetow.
|
#3897 |
|
Wtajemniczenie
|
Zrobil raz to zrobi i drugi. Niekoniecznie ale czesto tak jest. Moj na rzesach stawal zebym wrocila i co ?! To samo. Szkoda mojego czasu. Trzymajmy sie razem dziewczyny
u mnie zbliza sie weekend- czas relaksu a pozniej znowu szalenstwo sportowe. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3898 | |
|
Raczkowanie
|
Nie do wszystkich rzecz jasna, ale na pewno ułatwia w osiągnięciu celu. Weźmy pod uwagę szukanie pracy, może ja się spotkałam tylko z takimi preferencjami, ale nawet do glupiej restauracji,sekretariatu nie liczą się umiejętności, zaangażowanie, a właśnie wygląd. I mogę to rozumieć, przy szukaniu pracy jako hostessa, ale w biurze? Już nie mówię o sytuacji, gdzie ludzie widząc kogoś po raz pierwszy patrzą na ten wygląd, to on jest bodźcem do rozpoczęcia rozmowy. Też nie od dziś wiadomo, że ludzi ładnych lubimy bardziej
![]() Cytat:
Codziennie budzę sie rano i płaczę. Jak tak dalej pójdzie, to wypłaczę wszystkie łzy... |
|
|
|
|
#3899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorsze jest to, że stalkuje go na fb. Polubił milion zdjęć swoich koleżanek, co godzinkę wstawia linki do piosenek, między innymi do takiej, której tekst brzmi: "Wolę być tym którego będziesz wspominać z żalem, Niż tym o którym zapomnisz Oboje wiemy że to się nie uda, Ale to jeszcze nie koniec Ja nie poświęcam Ci uwagi, Ty nie masz dla mnie szacunku, Więc mówisz ze się nie dogadamy" i dalej: "Całuję Cię w usta i już nie czuje tego czegoś, Jakby Twoja pomadka była znieczulająca Nie wierzę Ci, Ty tylko kłamiesz Potrafisz oszukać swoim sposobem mówienia Nie jestem z Tobą, więc po prostu o Tobie zapominam Ponieważ jedna noc sprawiła że zapomniałem Poprosiła żeby ją oszukiwać, pogrywać z nią Wkurzyłem się, i zacząłem mówić różne rzeczy Których pewnie będę jutro żałował Przynajmniej przyznaję się że popełniam błędy Robisz rzeczy których nie zapomina się tak po prostu kochanie Sprawiłaś żebym Cię nienawidził, sprawiłaś żebym Cię chciał" i jeszcze: "Oboje wiemy że to jest złe Ale nie pozwalamy sobie odejść Ty chcesz po prostu uwagi Czegoś czego nie potrafię pokazać Mówisz że to nie wychodzi Oboje to wiemy Ale chcę spróbować jeszcze jeden ostatni raz Dotknąć to jeden ostatni raz Dotknąć to jeden ostatni raz Dotknąć to jeden ostatni, dotknąć to jeden ostatni raz A potem się pożegnać" Mam wrażenie, że to wszystko o nas...
|
|
|
#3900 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
Wiadomo że powinnaś go usunąć/zablokować na fb/usunąć swoje konto fb, ale wiadomo też, że tego nie zrobisz.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.

Powiedziałam dzisiaj mamie, że daję sobie 2 tygodnie
Facet spotkany w ostatni weekend okazał się niewarty mojego zainteresowania, ale jednak czułam się przy nim fantastycznie i przypomniałam sobie, jak mi tego brak

mam straszny kocioł na uczelni, i ostatnio tylko jem, śpię i się uczę ;/