|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. IV !
Co do prezentów, to właśnie poczyniłam zakupy i mamę mogę już "odhaczyć" z listy
![]() Pozostaje mi brat, który jak co roku dostanie książkę- zawsze chce tylko książki ![]() Ojciec-tu pewnie właśnie gra, dzięki jeszcze raz za podpowiedź ![]() Chrześniaczka- nadal nie wiem ![]() I pies
|
|
#2762 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2763 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, ale nie mam czasu tyle pisać, co Wy, pędzicie jak... koty po śniegu do domu ![]() A właśnie sobie pomyślałam, że jako bileciki do prezentów, to można przywiesić małe pierniczki z imieniem z lukru . Oczywiście nie do wszystkich prezentów się nadadzą, ale.. Co myślicie?Ych, we wtorek robiłam muffinki znowu, bananowo- kakaowe. A jutro spróbuję marchewkowe
|
|
#2764 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2765 |
|
Zakorzenienie
|
W wrześniu skończyła trzy lata
Nie chciałabym kupować jej lalek, czy interaktywnych kucyków, raczej coś kreatywnego, rozwijającego
|
|
#2766 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() W tesco widziałam takie zestawy za 50% ceny ![]() Może też jakaś fajna ksiązeczka? |
|
|
|
|
#2767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) we wrześniu na urodziny Myślę między innymi nad jakimś pięknym wydaniem baśni... sama nie wiem
Edytowane przez Hedonistka Czas edycji: 2013-11-29 o 00:10 |
|
|
|
|
#2768 |
|
Wtajemniczenie
|
Kot jest bardzo obronny. Warczy jak pies, nie lubi obcych i w razie czego i zaatakować potrafi.
Kiedyś naskoczył na faceta, który sprawdzał szczelność instalacji gazowej. Musiałam w łazience skubańca zamknąć, bo facet się bał ![]() Hedonistka - są fajne wydania bajek dla dziewczynek. Spodobać się też mogą puzzle, drewniane układanki, klocki. Jakaś bardzo prosta gra planszowa lub typu obrazkowe memo. Mój syn, jak był w podobnym wieku, dostał teczkę, a w niej blok, papier kolorowy, kredki, farbki - bardzo mu się podobało. Edytowane przez allmode Czas edycji: 2013-11-28 o 23:25 |
|
|
|
#2769 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Taki prezent posłuży jej przez wiele lat, sama jako małe dziecko taką dostałam i używalam jej jakieś 10 lat
|
|
|
|
|
#2770 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie ja od dziecka ( no może nie od 2 czy 3 lat, ale tak od 4) cieszyłam się z książek, podobnie jak mój brat. Uwielbiałam te ooogromne księgi z pięknymi ilustracjami. Najpierw czytali nam je rodzice, później my sami... Pewnie czytałabym je do tej pory, gdyby nie genialny pomysł mojej mamy, żeby je oddać, gdy urodziło nam się kuzynostwo
Mam 23 lata i piszę jak zrzędliwa, starsza pani...
|
|
#2771 |
|
Zakorzenienie
|
Ja swojego syna próbuje na wszystkie sposoby przekonać do książek. Mam nadzieje ze będzie je kochał tak jak ja
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2772 |
|
Elwirka-Elmirka :D
|
|
#2773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie się pomysł z takimi jadalnymi bilecikami bardzo podoba. Cytat:
![]() Dzień dobry wszystkim! Ja czekam na obiecywany przez pogodę deszcz ze śniegiem, na razie mam w pakiecie wicher i chorobę. Rozłożyło mnie totalnie.
|
|
#2774 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry!
Piątek :slos: Za niecałe 8 godzin będzie weekend, a przed świętami jeszcze 3 tygodnie pracy. Ale potem liczę na 2 tygodnie wolnego
|
|
|
|
#2775 |
|
Rozeznanie
|
hej kochane
ja od rana nieswiatecznie... nie spalam pol nocy, jestem na antybiotykach, mam zapalenie zeba ![]() ale zaraz odpale jakas swiateczna muzyczke i zapale wosk i bedzie ok ps. wkurza mnie ten smartfon! :mad : Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2776 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z mopem ![]() omg tyle czasu szew!? Nasz system NFZ jest cudowny po prostu.. jak miałam iść do gina i siedzieć 6 h to wolałam przyjść po pracy i się wepchnąć (zrobiłam tak ze 2,3 razy .. ale tylko recepta) a teraz jak badanie czy cokolwiek innego to prywatna ![]() Cytat:
a jak robisz ten chlebek? Podawałaś przepis a ja niezauważyłam ? Ciasteczkowe pierścionki mmm brzmi przepysznie! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() "Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna." Paulo Coelho Edytowane przez stokrotenka18 Czas edycji: 2013-11-29 o 07:47 |
||||
|
|
|
#2777 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
cuda! a te ciasteczka jak Ty tam się znalazłaś w tej Francji? ![]() Wybaczcie, że Wam biadolę o tym zębie...ale normalnie z drugiej strony czuje, że ósemka powoli mi się pcha w inne zęby pod dziąsłem od kilku lat mam takie przeboje z zębami...a przecież dbam o nie
|
|
|
#2778 | |||||||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Cytat:
Co jakiś czas przerzuca tylko kartki, aby zmienić zdjęcie ![]() Cytat:
A fotki prześliczne Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oby antybiotyki szybko pomogły Ja dziś ponownie wstałam z nadzieją na śnieg i oczywiście ponownie się zawiodłam
|
|||||||
|
|
|
#2779 |
|
Zakorzenienie
|
jejku miałam nie kupować żadnych prezentów w tym roku ale jak widzę te gry planszowe to sobie myślę, że może taki prezent strzelę na święta
żeby rodzina mogła wspólnie pograć ja jeszcze nie wiem co ubiorę na wigilię mam ładną śliwkową sukienkę może ją czekam do 1grudnia żeby powiesić ozdoby też mi się chce upiec ciasteczka
|
|
|
|
#2780 |
|
Raczkowanie
|
ja kupuje tylko dzieciakom w rodzinie, to już tradycja od lat
oczywiście ktos bedzie musiał sie przebrać za mikołaja haha
|
|
|
|
#2781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dawne moje książki jako dziecko kochałam, też mi gdzies przepadły ![]() a ta "dzisiejsza młodzież" to nie chce czytać |
|
|
|
|
#2782 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
a moje najpiękniejsze ksiązki leżą do dziś u babci na strychu, musze tam w końcu zajrzec
|
||
|
|
|
#2783 |
|
Wtajemniczenie
|
To prawda, niestety.
W pierwszej klasie, na zebraniu na początku grudnia, jak zwykle padło pytanie, co kupujemy dzieciom. Padła propozycja książki. Większość rodziców od razu "ale po co? książki? lepiej zabawkę". Nie dało się przetłumaczyć. Dostały więc dzieciaki jakieś plastikowe pierdoły. W drugiej klasie już się nie dałam Poszłam do szkoły z aparatem, zrobiłam dzieciom zdjęcia. I dostały personalizowane książeczki ze swoim zdjęciem i historią, w której były głównymi bohaterami. Były zachwycone. A w trzeciej klasie z tych zdjęć zamówiłam puzzle - i też radość olbrzymia, bo układały swoje buzie. Martyneczka - a powiedz coś więcej o córci. Co lubi, czym się interesuje? To coś na pewno wymyślimy
|
|
|
|
#2784 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
W sam raz na świąteczne (i nieświąteczne też) lenistwo.I ja też intensywnie myślę, żeby sobie coś kupić z ciuchów przed Świętami, mimo że w Wigilię nie idę w żadnych gości. Każda okazja jest dobra, żeby zrobić sobie MAŁY prezent.
|
|
#2785 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czekam na otwarcie biegów w Kuusamo
|
|
#2786 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
Pomysł ze spersonalizowaną książeczką - świetny Jeżeli chodzi o zabawki - pamiętam, że mi wiele radości sprawiła "Rewia mody" - można było projektować przeróżne stroje, dobierać osobno głowę, tułów i dół, kolorować, wycinać, a później za pomocą dołączonych akcesoriów zbudować mini-wybieg i urządzić pokaz mody ![]() O, o takie coś mi chodzi ![]() http://tablica.pl/oferta/rewia-mody-...w-ID48wjJ.html http://tablica.pl/oferta/rewia-mody-ID3TBJd.html A jeżeli chodzi o puzzle... Przypomniało mi się, że w zeszłym roku mąż kupił mi na mikołajki właśnie puzzle - 1000 elementów z obrazkiem świątecznym |
|
|
|
|
#2787 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Też czytałam wszystko, uwielbiam czytać po dziś dzień. Mąż podobnie, dziecko też uwielbia książki. Puzzle uwielbiam
|
|
|
|
|
#2788 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też kocham puzzle! Pamiętam czasy, kiedy siedziałam zimowymi wieczorami i układałam z rodzicami- takie 1000 elementów i więcej. Chyba czas do tego wrócić.
Nawet ostatnio w Biedronce były zestawy 1000+1000 elementów za 20zł., ale nie załapałam się na nie. ![]() ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Teraz się zorientowałam, że "Listy do M." są dzisiaj, a nie w sobotę.
|
#2790 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Hehe ja ciasto z kawką też jem tuż po Wigilii ![]() Cytat:
Cytat:
Mężowi pod choinkę kupię chyba jednak portfel, myślę nad Wittchen, choć ceny mają szalone (ten który chcę kosztuje najtaniej 250 zł z wysyłką). Macie może jakieś doświadczenie z tą marką? Warto zainwestować?? Cytat:
Melduję, że mam już główny prezent na wymiankę prezentową A i chciałabym się pochwalić, przedwczesnym prezentem mikołajkowym od męża (który sama sobie wybrałam - piękny, stabilny stojak na biżuterię |
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

, ale nie mam czasu tyle pisać, co Wy, pędzicie jak... koty po śniegu do domu
Co myślicie?

27.03.2016
Maniaczka Yankee Candle 

Kto do mnie przyjdzie z tym gazem pieprzowym, nożem, kijem od mopa czy innym ustrojstwem?
. Ale przynajmniej wiem, że będę musiała pojechać tam jeszcze raz, ale przed samymi świętami, co by mnie znów ochota "sprawdzenia smaku" nie naszła 
cuda! a te ciasteczka
od kilku lat mam takie przeboje z zębami...a przecież dbam o nie 
mam ładną śliwkową sukienkę