Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-28, 21:18   #3841
kascysko
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII

Cytat:
Napisane przez FelekBezSzelek Pokaż wiadomość
Macie jakiś patent na ogarnięcie masy odrastających włosów, którym jeszcze koło 2cm brakuje do gumki? Bo jak zawieje to mam taką grzywę, że aż wstyd Nawet dociążanie odżywkami bs z olejami nie pomaga. I tak przy okazji lakierowo - polecicie jakąś odżywkę i bazę pod lakier w jednym, bez formaldehydu? Widziałam, że kiedyś polecałyście jakąś z pepco i z hean. Z hean kupiłam tą https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-hardener.html, ale paznokcie mnie po niej bolą.
Stylizator.

Baza diamentowa Hean High Definition
Cytat:
Napisane przez Inkus97 Pokaż wiadomość
Zdajecie sobie sprawę, że chłopak napisał mi na Facebooku, że kolega zaprosił Go na domówkę w sobotę? Miałam do niego jechać. Umawiamy się od tygodnia. Odliczam dni od niedzieli i nie mogę się doczekać, a on 2 dni przed spotkaniem pisze mi, że zastanawia się czy pójść do kolegi. Jeszcze dodatkowo się z nim pokłóciłam bo on podobno nie napisał, że pójdzie tylko, że kolega Go zaprasza. Więc to ja jestem winna tej kłótni gdyż nie doczytałam tego, co napisał. Według mnie samo to, że napisał o propozycji kolegi oznacza, że chce iść na tą imprezę po prostu, tylko dziwię się dlaczego nie powie mi tego wprost? A jak napisałam mu, że może woli iść do kolegi niż siedzieć ze mną to napisał mi " no proszę Cię, piszesz głupoty, idę zjeść obiad ". Teraz jest dostępny na Facebooku od godziny i nawet nie odpisze na moją ostatnią wiadomość gdzie zawsze spamował mi serduszkami i buziakami gdy tylko wszedł na Facebooka. Co się zmieniło przez te kilkanaście godzin, że wszystko runęło?
Cytat:
To chyba kolega z klasy go zaprosił. Na 99% jestem pewna, że jego koledzy w klasie nie wiedzą, że jest ze mną więc nie mogę iść z nim, a poza tym to nie znam tam nikogo i czułabym się co najmniej skrępowana
Zdajesz sobie sprawę, że czasami pierwsze związki... niekoniecznie są tymi ostatnimi?
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 21:26   #3842
edytah10
Wtajemniczenie

GG do edytah10

Dziewczyny, pomóżcie!
Pękł mi paznokieć u lewego kciukasa. Żeby jeszcze pękł w miarę do obcięcia.. to mu się zachciało milimete poniżej linii mięska. U prawego zaś się rozdwoił, rozdwojenie sięga linii ięska i też nie mogę obciąć. Co robić?
edytah10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 21:32   #3843
miranda122
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Bez promocji kosztuje ok. 10 zł. Wejdż sobie na Bajzel Kosmetyczny, Malinka pokazywała wszystkie kolory.
Ooo to kusząca cena. Podoba mi się efekt, chyba się skuszę
Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość

I mnie też to wkurza sięgają za zapięcie stanika ale co z tego jak tak smętnie wiszą i w dodatku są cieniutkie chyba je pocieniuję troszkę, zobaczę jak będę się wtedy czuła, ale na razie stawiam na zapuszczanie podobają mi się dłuuugie włosy ale wycieniowane.

Jak podcięcie czy lekkie cieniowanie wyjdzie im na plus to nie ma się co zastanawiać
Ja też teraz kładę nacisk na zapuszczanie, tak mi się marzą takie długie Nigdy nie miałam, bo zawsze obcinałam jak już trochę zapuściłam

Chyba zrobiłam dobrze włosom, bo tak błyszczą

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 21:46   #3844
FelekBezSzelek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Stylizator.

Nawet żel nie zawsze daje sobie radę. Nakremowałam je dziś isaną, dałam mocno olejową odżywkę bs jako ds (łatwo mi z nią przedobrzyć), olejek gp i może coś zadziała
Kusi mnie podcięcie do ramion włosów (a później jeszcze krócej, ale to po maturze), muszę to przemyśleć

Dziękuję, poszukam Paznokcie są w coraz gorszym stanie, mam nadzieję że ona coś pomoże
Stary 2013-11-28, 22:02   #3845
miranda122
Zakorzenienie

Kuszą mnie te ampułki z placentą, o których pisała Anwen, ale cena odstrasza..

Blog

miranda122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 22:15   #3846
Kathinna
Zakorzenienie

GG do Kathinna

Cytat:
Napisane przez miranda122 Pokaż wiadomość
Nie radzę bezprzewodowej myszy, miałam, bo kupiłam w komplecie z taką klawiaturą i akumulatory szybko się rozładowywały, a klawiatura często się zacinała.
poprzednią mysz i klawiaturę TŻ miał bezprzewodową i był zadowolony
Cytat:
Misiu, w tym wieku jeszcze nie wiesz, gdzie wylądujesz w życiu A życie zaskakiwać zaprawdę potrafi.

Wszystko zależy od firmy, moja z Logitech przeżyła ze mną 4 lata i nie wymieniałam w niej baterii przez ten czas. No ale... po 834728194 upadku przestała nagle działać
o właśnie chyba Logitecha miał

Cytat:
Zdajecie sobie sprawę, że chłopak napisał mi na Facebooku, że kolega zaprosił Go na domówkę w sobotę? Miałam do niego jechać. Umawiamy się od tygodnia. Odliczam dni od niedzieli i nie mogę się doczekać, a on 2 dni przed spotkaniem pisze mi, że zastanawia się czy pójść do kolegi. Jeszcze dodatkowo się z nim pokłóciłam bo on podobno nie napisał, że pójdzie tylko, że kolega Go zaprasza. Więc to ja jestem winna tej kłótni gdyż nie doczytałam tego, co napisał. Według mnie samo to, że napisał o propozycji kolegi oznacza, że chce iść na tą imprezę po prostu, tylko dziwię się dlaczego nie powie mi tego wprost? A jak napisałam mu, że może woli iść do kolegi niż siedzieć ze mną to napisał mi " no proszę Cię, piszesz głupoty, idę zjeść obiad ". Teraz jest dostępny na Facebooku od godziny i nawet nie odpisze na moją ostatnią wiadomość gdzie zawsze spamował mi serduszkami i buziakami gdy tylko wszedł na Facebooka. Co się zmieniło przez te kilkanaście godzin, że wszystko runęło?
nie nadinterpretuj, może chciał Ci powiedzieć, że dostał zaproszenie i koniec, nie można doszukiwać się wszędzie drugiego dna
Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
a jaki numerek? ja ciemna jestem więc mam nadzieję, że moj nie będzie różowiał, bo wcale by mi do cery nie pasował
103
mi też różowy nie pasuje, ale nie jest to jakieś mega różownienie okrutne, takie do przeżycia, ale drugi raz nie kupię tego podkładu
Cytat:
To chyba kolega z klasy go zaprosił. Na 99% jestem pewna, że jego koledzy w klasie nie wiedzą, że jest ze mną więc nie mogę iść z nim, a poza tym to nie znam tam nikogo i czułabym się co najmniej skrępowana
ja bym nie wytrzymała z takim, co to udaje przed kolegami, że mnie nie ma
Cytat:
muszę sobie zapisać, bo już nie wiem co z tymi moimi pazurzyskami robić
Cytat:
Nawet żel nie zawsze daje sobie radę. Nakremowałam je dziś isaną, dałam mocno olejową odżywkę bs jako ds (łatwo mi z nią przedobrzyć), olejek gp i może coś zadziała
Kusi mnie podcięcie do ramion włosów (a później jeszcze krócej, ale to po maturze), muszę to przemyśleć

Dziękuję, poszukam Paznokcie są w coraz gorszym stanie, mam nadzieję że ona coś pomoże
moje też ostatnio okropne, a nie zmieniłam diety (no może owoców więcej jem ) produktów ani do mycia, ani do pielęgnacji, a jak pomaluję to niby tak sięe nie łamią jak niepomalowane, ale z kolei od razu rozdwojenie, za rozdwojeniem
Stary 2013-11-28, 22:27   #3847
meeedzik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Na ognisko też se nie pójdziesz z takimi rzęsami, bo może stać się tragedia. Chyba, że wuszta na długim kijku będzie się piec.
ooo żesz w mordę albo na gryylu
Cytat:

Ja też teraz kładę nacisk na zapuszczanie, tak mi się marzą takie długie Nigdy nie miałam, bo zawsze obcinałam jak już trochę zapuściłam
no ja to samo, co podrosły za ramiona to zaraz szły pod nożyczki i tak w kółko to samo mam z grzzywką, najdłuższą mam zawsze za brodę ( jak teraz ) i przy takiej długości działa mi na nerwy i idę ją obciąć
Cytat:
Napisane przez Kathinna Pokaż wiadomość
103
mi też różowy nie pasuje, ale nie jest to jakieś mega różownienie okrutne, takie do przeżycia, ale drugi raz nie kupię tego podkładu
Ja mam 303 jutro pierwsza próba będzie, ciekawa efektu jestem jak na razie po konsystencji i kolorze zapowiada się na kwc
Stary 2013-11-28, 22:28   #3848
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
E, ja wolę dzisiaj, bo w czwartki prawie wszędzie studenci mają wolny wstęp Tylko jak pójdziemy na koncert Łąki Łan i będę musiała wybulić 40 zł..
Robię tak często czasem jogurt, czasem jabłko...
ja dzisiaj wróciłam po zajęciach o 21 i nie miałam siły nigdzie się ruszać

Cytat:
Napisane przez EdizA Pokaż wiadomość
Znajomy mnie dzisiaj poklepał po brzuchu "Ło Matko, ale schudłaś ! " No, pamięta mnie sprzed 2 lat czyli +20kg

Jutro kolejny dzień z motorkiem w tyłku, tym razem w wersji hard.

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Dzisiaj ja rozdziewiczyłam dwa piękne lakiery

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
Hmmm? Tumblrzyj natychmast!

Rossmannowską promocję zakończyłam wynikiem 2 lakierów i jednego tuszu. Aż trudno mi uwierzyć, że takim skąpiszonem jestem.
ja kupiłam jeden lakier

deszczowypies będzie

byłam w Rossie i dorwałam ostatni TAKI lakier, jakoś idealnie pasuje mi na Święta
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 23:02   #3849
dilula
Rozeznanie

Cytat:
Kuszą mnie te ampułki z placentą, o których pisała Anwen, ale cena odstrasza..
Czytałam jej post o tych ampułkach. Na widok tej drugiej grzywki prawie z krzesła spadłam z wrażenia. Wow. Przydałoby mi się takie zagęszczenie.

Jakiś czas temu narzekałam, że przez około miesiąc włosy nic nie podrosły. A potem w 15 dni urosły 2 cm
Stary 2013-11-28, 23:08   #3850
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
nadal nie widzę przeszkody jedyną potencjalną byłby sprzeciw Twoich dziadkow, ale nie to, że jego koledzy Cię nie znają. zaproponuj mu to

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43935707]
deszczowypies będzie

byłam w Rossie i dorwałam ostatni TAKI lakier, jakoś idealnie pasuje mi na Święta [/QUOTE]

ale czekaj, bo dopiero wróciłam z teatru i trochę nie ogarniam

deszczowypies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 23:23   #3851
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez deszczowypies Pokaż wiadomość
nadal nie widzę przeszkody jedyną potencjalną byłby sprzeciw Twoich dziadkow, ale nie to, że jego koledzy Cię nie znają. zaproponuj mu to

ale czekaj, bo dopiero wróciłam z teatru i trochę nie ogarniam
kciuki po to, że będzie dobrze ze zdrowiem
f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 06:30   #3852
Inkus97
Rozeznanie

Cytat:

Zdajesz sobie sprawę, że czasami pierwsze związki... niekoniecznie są tymi ostatnimi?
Oczywiście, że tak. Nie pokładam nadziei w tym, że będziemy wciąż razem za 30 czy 40 lat. Nie rozumiem po prostu jak można się tak zachowywać i lekceważyć kobietę czy mężczyznę. Ja, jeśli decyduję się na związek to liczę się z tym, że będą kłótnie, które trzeba spokojnie przejść bo przecież po burzy zawsze wychodzi słońce. Wiem, ze nie zawsze wszyscy się ze sobą świetnie dogadują i bywają gorsze dni, ale co jak co, jeśli umawiałabym się z chłopakiem od tygodnia na spotkanie to na pewno nie zrezygnowałabym z tego spotkanie na 2 dni przed z powodu domówki u koleżanki. Ja jestem osobą taką, że wolę spędzić miło czas z chłopakiem niż z rozwrzeszczanymi koleżankami, które wlewają w siebie piwsko i nie ogarniają życia po 4 godzinach. Cóż, każdy jest inny

---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ----------

Cytat:

ja bym nie wytrzymała z takim, co to udaje przed kolegami, że mnie nie ma
Mi również nie jest łatwo, ale najwidoczniej tak musi być
Co prawda nie wszystkie moje koleżanki wiedzą, że jestem z nim, ale spora część mojej klasy wie, że mam chłopaka bo dowiedzieli się przez przypadek. Jeśli ktokolwiek zaprosiłby mnie na imprezę, a w ten dzień umówiona byłabym z chłopakiem to jeśli miałabym ochotę iść to na pewno zapytałabym tej osoby czy może przyjść ze mną chłopak. On tego nie zrobił. I tak za pewne bym nigdzie nie poszła bo nie preferuję imprez z obcymi ludźmi gdzie siedzę cały wieczór i myślę o tym kiedy w reszcie będę mogła stąd wyjść, ale samo to, że zapytałby
Inkus97 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 08:07   #3853
delightful_
Zadomowienie

GG do delightful_

Cytat:
No więc właśnie, ja to samo mówię o chociażby wyrażeniach algebraicznych, funkcjach, układach równań czy krzyżówkach genetycznych z biologii. Co jak co, ale gdy urodzi mi się dziecko z kręconymi, brązowymi włosami i odstającymi uszami to nie będę sprawdzać za pomocą krzyżówek po kim to dziecko odziedziczyło wyżej wymienione rzeczy
Dokładnie

Cytat:
Dziwne. To co, wstydzi się Ciebie ? Ma coś do ukrycia ? Zachowuje się dziwnie.

Cytat:
Oczywiście, że tak. Nie pokładam nadziei w tym, że będziemy wciąż razem za 30 czy 40 lat. Nie rozumiem po prostu jak można się tak zachowywać i lekceważyć kobietę czy mężczyznę. Ja, jeśli decyduję się na związek to liczę się z tym, że będą kłótnie, które trzeba spokojnie przejść bo przecież po burzy zawsze wychodzi słońce. Wiem, ze nie zawsze wszyscy się ze sobą świetnie dogadują i bywają gorsze dni, ale co jak co, jeśli umawiałabym się z chłopakiem od tygodnia na spotkanie to na pewno nie zrezygnowałabym z tego spotkanie na 2 dni przed z powodu domówki u koleżanki. Ja jestem osobą taką, że wolę spędzić miło czas z chłopakiem niż z rozwrzeszczanymi koleżankami, które wlewają w siebie piwsko i nie ogarniają życia po 4 godzinach. Cóż, każdy jest inny

---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ----------

Co prawda nie wszystkie moje koleżanki wiedzą, że jestem z nim, ale spora część mojej klasy wie, że mam chłopaka bo dowiedzieli się przez przypadek. Jeśli ktokolwiek zaprosiłby mnie na imprezę, a w ten dzień umówiona byłabym z chłopakiem to jeśli miałabym ochotę iść to na pewno zapytałabym tej osoby czy może przyjść ze mną chłopak. On tego nie zrobił. I tak za pewne bym nigdzie nie poszła bo nie preferuję imprez z obcymi ludźmi gdzie siedzę cały wieczór i myślę o tym kiedy w reszcie będę mogła stąd wyjść, ale samo to, że zapytałby
Ja też
No właśnie nie musi tak być, a nawet powinno być inaczej . Ja oczekiwałabym zaproszenia- nawet, gdybym nie miała zamiaru iść . A jeśli nie- propozycji spotkania w inny dzień i szczerości - słuchaj, jest impreza, chcę posiedzieć z chłopakami, dawno nie byłem, a organizują męski wieczór- nie będziesz miała nic przeciwko ? A to mi wygląda na dziecinadę . Poza tym, już w środę-z tego, co pamiętał wiedział, że źle się czuje i w piątek nie będzie mógł się z Tobą zobaczyć . A przecież mógł poczuć się lepiej- niemniej nie dopuszczał w ogóle tej możliwości . Coś mi tu nie gra, kochana . Mam nadzieję, że sprawa szybko się rozwiąże
delightful_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 08:45   #3854
Inkus97
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez delightful_ Pokaż wiadomość
Dokładnie

Dziwne. To co, wstydzi się Ciebie ? Ma coś do ukrycia ? Zachowuje się dziwnie.

Ja też
No właśnie nie musi tak być, a nawet powinno być inaczej . Ja oczekiwałabym zaproszenia- nawet, gdybym nie miała zamiaru iść . A jeśli nie- propozycji spotkania w inny dzień i szczerości - słuchaj, jest impreza, chcę posiedzieć z chłopakami, dawno nie byłem, a organizują męski wieczór- nie będziesz miała nic przeciwko ? A to mi wygląda na dziecinadę . Poza tym, już w środę-z tego, co pamiętał wiedział, że źle się czuje i w piątek nie będzie mógł się z Tobą zobaczyć . A przecież mógł poczuć się lepiej- niemniej nie dopuszczał w ogóle tej możliwości . Coś mi tu nie gra, kochana . Mam nadzieję, że sprawa szybko się rozwiąże
Nie mam pojęcia czy się mnie wstydzi, ale gdy byłam u niego pierwszy raz to rodzicom i wujkowi przedstawił mnie jako swoją koleżankę. Nie powiem, zrobiło mi się głupio i już na końcu języka miałam to, aby zapytać się go dlaczego przedstawił mnie w taki sposób, na szczęście się powstrzymałam i przemilczałam to.

Dokładnie! Dlatego dla mnie jest to dziwne. Nie wiem, może chłopacy w wieku 16-17 lat nie są jeszcze tak dojrzali jak dziewczyny będące w tym samym wieku i inaczej rozumieją, ale bądź co bądź zachował się dziwnie i mnie to dotknęło.
Stary 2013-11-29, 09:00   #3855
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:

Czy Twój chłopak w Twoim mniej więcej wieku jest? Jeśli tak, to być może nie doczekasz się długo jeszcze "poważniejszego związku".

A teraz to palnęłaś Tak musi być i to Ty masz się męczyć?
Cytat:
Nie mam pojęcia czy się mnie wstydzi, ale gdy byłam u niego pierwszy raz to rodzicom i wujkowi przedstawił mnie jako swoją koleżankę. Nie powiem, zrobiło mi się głupio i już na końcu języka miałam to, aby zapytać się go dlaczego przedstawił mnie w taki sposób, na szczęście się powstrzymałam i przemilczałam to.
Mój były zrobił to samo przy spotkaniu ze swoim ojcem Ty się na nieszczęście powstrzymałaś, ja tam nie miałam oporów
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 09:05   #3856
delightful_
Zadomowienie

GG do delightful_

Cytat:

Dokładnie! Dlatego dla mnie jest to dziwne. Nie wiem, może chłopacy w wieku 16-17 lat nie są jeszcze tak dojrzali jak dziewczyny będące w tym samym wieku i inaczej rozumieją, ale bądź co bądź zachował się dziwnie i mnie to dotknęło.
Bardzo specyficzny chłopak . Ja, mając obok siebie mężczyznę, którego kocham tryskałabym szczęściem i dzieliła się nim z każdą osobą . Tak działa to uczucie Zastanów się, czy aby na pewno jest w stanie dać Ci szczęście . W Waszych relacjach na pierwszy rzut oka widoczne jest to, że jesteś o wiele dojrzalsza, a co się z tym wiąże- On nie będzie odczuwał tak samo jak Ty . Znam z autopsji . Dwa lata byłam w toksycznym związku . Bardzo się męczyłam, bo kochałam i miałam nadzieję, że On zrozumie . Tjaa.. Zrozumiał .. Także porozmawiaj z Nim poważnie i pomyśl o tym, czy nie będziesz trwać przy Nim, bo coś czujesz i nie chcesz Go stracić - a w rzeczywistości, czy nie będzie to dla Ciebie destruktywne .
delightful_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 10:48   #3857
deszczowypies
Zakorzenienie

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43936724]kciuki po to, że będzie dobrze ze zdrowiem [/QUOTE]

a, nie załapałam dzięki śliczne po jednej dawce leków od razu lepiej się czuję

Cytat:

na nieszczęście chyba chciałaś powiedzieć...
a ile on ma lat?

Cytat:
Czy Twój chłopak w Twoim mniej więcej wieku jest? Jeśli tak, to być może nie doczekasz się długo jeszcze "poważniejszego związku".

Mój były zrobił to samo przy spotkaniu ze swoim ojcem Ty się na nieszczęście powstrzymałaś, ja tam nie miałam oporów
widzę, że myślimy dokładnie tak samo

Stary 2013-11-29, 11:02   #3858
201704240919
Konto usunięte

Cytat:

No to nieładnie z jego strony Mój TŹ to zaraz latał i wszystkim się chwalił, że ze sobą jesteśmy. Szkoda, że tak nie lubię jego mamy, bo byłabym u niego częściej.. Teraz widzę, że tak na niego narzekam, ale i tak staniemy razem przed ołtarzem
201704240919 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 11:09   #3859
deszczowypies
Zakorzenienie

chciałabym się poskarżyć, że po niecałych dwóch dniach piasek Wibo mi schodzi z końcówek

Stary 2013-11-29, 11:59   #3860
FelekBezSzelek
Rozeznanie

Cytat:
muszę sobie zapisać, bo już nie wiem co z tymi moimi pazurzyskami robić

moje też ostatnio okropne, a nie zmieniłam diety (no może owoców więcej jem ) produktów ani do mycia, ani do pielęgnacji, a jak pomaluję to niby tak sięe nie łamią jak niepomalowane, ale z kolei od razu rozdwojenie, za rozdwojeniem
Ja zaczęłam łykać CP i cynk, dodatkowo używam tej różowej odżywki z lovely i mam wrażenie, że jest jeszcze gorzej niż zanim zaczęłam cokolwiek z nimi robić.
Jak to dobrze, że już po próbnych maturach, już miałam dość
Stary 2013-11-29, 12:08   #3861
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zaczęłam łykać CP i cynk, dodatkowo używam tej różowej odżywki z lovely i mam wrażenie, że jest jeszcze gorzej niż zanim zaczęłam cokolwiek z nimi robić.
Jak to dobrze, że już po próbnych maturach, już miałam dość
to Twoje wlosy na avatarze?

Stary 2013-11-29, 12:09   #3862
Konto usunięte

hej

Cytat:
a, nie załapałam dzięki śliczne po jednej dawce leków od razu lepiej się czuję
to dobrze

Cytat:
chciałabym się poskarżyć, że po niecałych dwóch dniach piasek Wibo mi schodzi z końcówek
mi też najszybciej schodzą z końcówek

pomalowałam paznokcie na czerwono z MySecret, na dwa dałam topper z Essence
Stary 2013-11-29, 12:39   #3863
FelekBezSzelek
Rozeznanie

Cytat:
to Twoje wlosy na avatarze?
Niestety Ale czekam, może moje poczują się zazdrosne i skręcą się tak samo Moje aktualnie przeżywają zatracenie osobowości, niby się kręcą, ale po 15 minutach robi się sianko
Stary 2013-11-29, 12:46   #3864
201703240903
Konto usunięte

Cześć!

Wczoraj przeprowadziłam się do TŻ. Dziwne uczucie, gdy 20 lat mieszka się w jednym miejscu i z dnia na dzień wynosi się do innego. Nie wiem jak niektórzy mogą się przeprowadzać kilka razy w roku.

Edytowane przez 201703240903
Czas edycji: 2013-11-29 o 12:49
201703240903 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 12:48   #3865
Inkus97
Rozeznanie

Cytat:

Mój chłopak jest dokładnie w tym samym wieku co ja. No chyba starszy o kilka miesięcy

Nie czepiałam się niczego bo znaliśmy się wtedy 2 tygodnie i w sumie to nie mogę powiedzieć, że byliśmy już wtedy parą. Teraz na pewno zwróciłabym mu uwagę. Chociaż sama nie wiem. Z natury jestem strasznie wstydliwa z początku bo później to rosną mi rogi
Stary 2013-11-29, 12:51   #3866
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety Ale czekam, może moje poczują się zazdrosne i skręcą się tak samo Moje aktualnie przeżywają zatracenie osobowości, niby się kręcą, ale po 15 minutach robi się sianko
też bym takie chciała

[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43941348]
mi też najszybciej schodzą z końcówek

pomalowałam paznokcie na czerwono z MySecret, na dwa dałam topper z Essence [/QUOTE]

strasznie tego nie lubię jak złażą

Cytat:
Napisane przez FeelingLost Pokaż wiadomość
Cześć!

Wczoraj przeprowadziłam się do TŻ. Dziwne uczucie, gdy 20 lat mieszka się w jednym miejscu i z dnia na dzień wynosi się do innego. Nie wiem jak niektórzy mogą się przeprowadzać kilka razy w roku.
ech, ja do tej pory nie wzięłam niektórych rzeczy z domu masakra z taką przeprowadzką

Stary 2013-11-29, 12:55   #3867
Inkus97
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez delightful_ Pokaż wiadomość
Bardzo specyficzny chłopak . Ja, mając obok siebie mężczyznę, którego kocham tryskałabym szczęściem i dzieliła się nim z każdą osobą . Tak działa to uczucie Zastanów się, czy aby na pewno jest w stanie dać Ci szczęście . W Waszych relacjach na pierwszy rzut oka widoczne jest to, że jesteś o wiele dojrzalsza, a co się z tym wiąże- On nie będzie odczuwał tak samo jak Ty . Znam z autopsji . Dwa lata byłam w toksycznym związku . Bardzo się męczyłam, bo kochałam i miałam nadzieję, że On zrozumie . Tjaa.. Zrozumiał .. Także porozmawiaj z Nim poważnie i pomyśl o tym, czy nie będziesz trwać przy Nim, bo coś czujesz i nie chcesz Go stracić - a w rzeczywistości, czy nie będzie to dla Ciebie destruktywne .
Owszem, jest strasznie specyficzny. Nie chcę się męczyć w tym związku bo równie dobrze mogłabym w tym czasie wychodzić na miasto ze znajomymi, a nie stresować się tym, że M., nie napisał czy, że woli iść na domówkę niż spotkać się ze mną. Masz rację kochana Przemyślałam już to wszystko i doszłam do wniosku, że nie ma sensu tego dalej ciągnąć. Szczególnie po tym jak pisałam z nim godzinę temu na Facebooku i napisałam mu, że jest mi przykro z powodu Naszej kłótni , a on odpisał " ... daj spokój ... ". Tylko, że ja teraz nie wiem co mam mu napisać bo w gruncie rzeczy to ja w końcu nie wiem czy my razem jesteśmy czy nie. Czy żyjemy tylko w relacjach kolega-koleżanka, a teksty typu " Kochanie" i "Kocham Cię" lecą tak sobie, po prostu

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:

a ile on ma lat?

Dokładnie tyle co ja. 16 z kawałkiem
Doszłam do wniosku, że chłopacy w moim wieku nie wchodzą w grę jeśli chodzi o związki bo oni to jeszcze bezuczuciowe dzieci dla których priorytetem jest Fifa 2011 i domówki u kolegów
Stary 2013-11-29, 12:57   #3868
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Owszem, jest strasznie specyficzny. Nie chcę się męczyć w tym związku bo równie dobrze mogłabym w tym czasie wychodzić na miasto ze znajomymi, a nie stresować się tym, że M., nie napisał czy, że woli iść na domówkę niż spotkać się ze mną. Masz rację kochana Przemyślałam już to wszystko i doszłam do wniosku, że nie ma sensu tego dalej ciągnąć. Szczególnie po tym jak pisałam z nim godzinę temu na Facebooku i napisałam mu, że jest mi przykro z powodu Naszej kłótni , a on odpisał " ... daj spokój ... ". Tylko, że ja teraz nie wiem co mam mu napisać bo w gruncie rzeczy to ja w końcu nie wiem czy my razem jesteśmy czy nie. Czy żyjemy tylko w relacjach kolega-koleżanka, a teksty typu " Kochanie" i "Kocham Cię" lecą tak sobie, po prostu
ten ostatni tydzień to jakiś dziwny, dwie moje znajome pary się rozstały
pogadaj z nim tak, jak z nami. nie naskakuj i nie oczekuj deklaracji, tylko otwarcie powiedz, że jak nie ma czasu na związek, bo co innego jest dla niego ważne, to niech to powie i oboje nie będziecie się męczyć.

Stary 2013-11-29, 13:13   #3869
versatille
Zakorzenienie

Cytat:
Jaka szkoda że jutro koniec promocji
A ja nie dałam rady dotrzeć do Rossa
Cytat:
Napisane przez FeelingLost Pokaż wiadomość
Przyzwyczaisz się i jeszcze nie będziesz chciała wracać do domu

Alżem poimprezowała w Galerii Katowickiej Ale kupiłam tiszerta xs
No to spadam na chatę

Gdy schudniesz będziesz fajnie wyglądać w ubraniu,
gdy ćwiczysz - świetnie wyglądasz we wszystkim, zwłaszcza nago!
versatille jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 13:27   #3870
deszczowypies
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez versatille Pokaż wiadomość
Alżem poimprezowała w Galerii Katowickiej Ale kupiłam tiszerta xs
No to spadam na chatę
sorencja, ale muszę: jak Ci się cyce mieszczą w xs, skoro nawet moje czasem nie chcą?

przyszła mi spódnica rozkloszowana w kropki, z wysokim stanem, minimalnie za duża w pasie trudno, trzeba będzie nosić pasek

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości