|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowa walka o zdrowe i piękne włosy cz. XXVII
Cytat:
Baza diamentowa Hean High Definition ![]() Cytat:
|
|
#3842 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, pomóżcie!
Pękł mi paznokieć u lewego kciukasa. Żeby jeszcze pękł w miarę do obcięcia.. to mu się zachciało milimete poniżej linii mięska. U prawego zaś się rozdwoił, rozdwojenie sięga linii ięska i też nie mogę obciąć. Co robić?
|
|
|
|
#3843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba zrobiłam dobrze włosom, bo tak błyszczą
|
|
#3844 |
|
Rozeznanie
|
Nawet żel nie zawsze daje sobie radę. Nakremowałam je dziś isaną, dałam mocno olejową odżywkę bs jako ds (łatwo mi z nią przedobrzyć), olejek gp i może coś zadziała
Kusi mnie podcięcie do ramion włosów (a później jeszcze krócej, ale to po maturze), muszę to przemyśleć ![]() Dziękuję, poszukam
|
|
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
Kuszą mnie te ampułki z placentą, o których pisała Anwen, ale cena odstrasza..
|
#3846 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mi też różowy nie pasuje, ale nie jest to jakieś mega różownienie okrutne, takie do przeżycia, ale drugi raz nie kupię tego podkładu Cytat:
muszę sobie zapisać, bo już nie wiem co z tymi moimi pazurzyskami robić Cytat:
) produktów ani do mycia, ani do pielęgnacji, a jak pomaluję to niby tak sięe nie łamią jak niepomalowane, ale z kolei od razu rozdwojenie, za rozdwojeniem
|
|
#3847 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo na gryylu ![]() Cytat:
to samo mam z grzzywką, najdłuższą mam zawsze za brodę ( jak teraz ) i przy takiej długości działa mi na nerwy i idę ją obciąć ![]() Cytat:
jak na razie po konsystencji i kolorze zapowiada się na kwc
|
|
#3848 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
deszczowypies będzie ![]() byłam w Rossie i dorwałam ostatni TAKI lakier, jakoś idealnie pasuje mi na Święta
|
|||
|
|
|
#3849 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jakiś czas temu narzekałam, że przez około miesiąc włosy nic nie podrosły. A potem w 15 dni urosły 2 cm
|
|
|
|
|
#3850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedyną potencjalną byłby sprzeciw Twoich dziadkow, ale nie to, że jego koledzy Cię nie znają. zaproponuj mu to ![]() [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43935707] deszczowypies będzie ![]() byłam w Rossie i dorwałam ostatni TAKI lakier, jakoś idealnie pasuje mi na Święta [/QUOTE]ale czekaj, bo dopiero wróciłam z teatru i trochę nie ogarniam
|
|
#3851 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3852 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 06:30 ---------- Poprzedni post napisano o 06:26 ---------- Cytat:
Co prawda nie wszystkie moje koleżanki wiedzą, że jestem z nim, ale spora część mojej klasy wie, że mam chłopaka bo dowiedzieli się przez przypadek. Jeśli ktokolwiek zaprosiłby mnie na imprezę, a w ten dzień umówiona byłabym z chłopakiem to jeśli miałabym ochotę iść to na pewno zapytałabym tej osoby czy może przyjść ze mną chłopak. On tego nie zrobił. I tak za pewne bym nigdzie nie poszła bo nie preferuję imprez z obcymi ludźmi gdzie siedzę cały wieczór i myślę o tym kiedy w reszcie będę mogła stąd wyjść, ale samo to, że zapytałby
|
||
|
|
|
#3853 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
No właśnie nie musi tak być, a nawet powinno być inaczej . Ja oczekiwałabym zaproszenia- nawet, gdybym nie miała zamiaru iść . A jeśli nie- propozycji spotkania w inny dzień i szczerości - słuchaj, jest impreza, chcę posiedzieć z chłopakami, dawno nie byłem, a organizują męski wieczór- nie będziesz miała nic przeciwko ? A to mi wygląda na dziecinadę . Poza tym, już w środę-z tego, co pamiętał wiedział, że źle się czuje i w piątek nie będzie mógł się z Tobą zobaczyć . A przecież mógł poczuć się lepiej- niemniej nie dopuszczał w ogóle tej możliwości . Coś mi tu nie gra, kochana . Mam nadzieję, że sprawa szybko się rozwiąże
|
|
#3854 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dokładnie! Dlatego dla mnie jest to dziwne. Nie wiem, może chłopacy w wieku 16-17 lat nie są jeszcze tak dojrzali jak dziewczyny będące w tym samym wieku i inaczej rozumieją, ale bądź co bądź zachował się dziwnie i mnie to dotknęło. |
|
|
|
|
#3855 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz to palnęłaś Tak musi być i to Ty masz się męczyć?Cytat:
Ty się na nieszczęście powstrzymałaś, ja tam nie miałam oporów
|
|
#3856 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zastanów się, czy aby na pewno jest w stanie dać Ci szczęście . W Waszych relacjach na pierwszy rzut oka widoczne jest to, że jesteś o wiele dojrzalsza, a co się z tym wiąże- On nie będzie odczuwał tak samo jak Ty . Znam z autopsji . Dwa lata byłam w toksycznym związku . Bardzo się męczyłam, bo kochałam i miałam nadzieję, że On zrozumie . Tjaa.. Zrozumiał .. Także porozmawiaj z Nim poważnie i pomyśl o tym, czy nie będziesz trwać przy Nim, bo coś czujesz i nie chcesz Go stracić - a w rzeczywistości, czy nie będzie to dla Ciebie destruktywne .
|
|
#3857 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43936724]kciuki po to, że będzie dobrze ze zdrowiem
[/QUOTE]a, nie załapałam dzięki śliczne Cytat:
a ile on ma lat? Cytat:
|
|
#3858 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mój TŹ to zaraz latał i wszystkim się chwalił, że ze sobą jesteśmy. Szkoda, że tak nie lubię jego mamy, bo byłabym u niego częściej.. Teraz widzę, że tak na niego narzekam, ale i tak staniemy razem przed ołtarzem
|
|
|
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
chciałabym się poskarżyć, że po niecałych dwóch dniach piasek Wibo mi schodzi z końcówek
|
#3860 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak to dobrze, że już po próbnych maturach, już miałam dość
|
|
|
|
|
#3861 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3862 | ||
|
Konto usunięte
|
hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pomalowałam paznokcie na czerwono z MySecret, na dwa dałam topper z Essence
|
||
|
|
|
#3863 |
|
Rozeznanie
|
Niestety
Moje aktualnie przeżywają zatracenie osobowości, niby się kręcą, ale po 15 minutach robi się sianko
|
|
|
|
#3864 |
|
Konto usunięte
|
Cześć!
Wczoraj przeprowadziłam się do TŻ. Dziwne uczucie, gdy 20 lat mieszka się w jednym miejscu i z dnia na dzień wynosi się do innego. Nie wiem jak niektórzy mogą się przeprowadzać kilka razy w roku. Edytowane przez 201703240903 Czas edycji: 2013-11-29 o 12:49 |
|
|
|
#3865 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie czepiałam się niczego bo znaliśmy się wtedy 2 tygodnie i w sumie to nie mogę powiedzieć, że byliśmy już wtedy parą. Teraz na pewno zwróciłabym mu uwagę. Chociaż sama nie wiem. Z natury jestem strasznie wstydliwa z początku bo później to rosną mi rogi
|
|
|
|
|
#3866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;43941348] mi też najszybciej schodzą z końcówek ![]() pomalowałam paznokcie na czerwono z MySecret, na dwa dałam topper z Essence [/QUOTE]strasznie tego nie lubię jak złażą ![]() Cytat:
|
|
#3867 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Dokładnie tyle co ja. 16 z kawałkiem ![]() Doszłam do wniosku, że chłopacy w moim wieku nie wchodzą w grę jeśli chodzi o związki bo oni to jeszcze bezuczuciowe dzieci dla których priorytetem jest Fifa 2011 i domówki u kolegów
|
|
|
|
|
#3868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pogadaj z nim tak, jak z nami. nie naskakuj i nie oczekuj deklaracji, tylko otwarcie powiedz, że jak nie ma czasu na związek, bo co innego jest dla niego ważne, to niech to powie i oboje nie będziecie się męczyć.
|
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie dałam rady dotrzeć do Rossa
Cytat:
![]() Alżem poimprezowała w Galerii Katowickiej No to spadam na chatę
|
|
|
#3870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przyszła mi spódnica rozkloszowana w kropki, z wysokim stanem, minimalnie za duża w pasie
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

Bo jak zawieje to mam taką grzywę, że aż wstyd 

sięgają za zapięcie stanika ale co z tego jak tak smętnie wiszą i w dodatku są cieniutkie
chyba je pocieniuję troszkę, zobaczę jak będę się wtedy czuła, ale na razie stawiam na zapuszczanie

albo na gryylu 

czasem jogurt, czasem jabłko...