|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3871 | |
Moderator
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3872 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() oj ja też popijam dużo herbaty bo bardzo ją lubię ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3873 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Przeleciałam was tylko, bo dziś mam znowu szalony, zabiegany dzień. A miałam się oszczędzać
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przecież to już dziecko! Powinno się je normalnie pochować ![]() virginia też mam takie suche usta, a w dodatku całe sine i nabrzmiałe ![]() ![]() Smaruję ciągle, trochę pomogło zmienienie pasty z wybielającej na ziołową. Cytat:
![]() Coś w tym jest co piszesz, ja swojego też ostatnio umawiałam do dentysty ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jutro mam 27t 0d więc też uznaję to za 7 miesiąc, a więc III trymestr ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Moje dzisiejsze lumpkowe łowy: Między innymi pidzamka dla mnie ![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3874 |
Moderator
|
Wary obciagary wymiataja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3875 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3876 |
Rozeznanie
|
to na bank mój chłopaczek będzie leniwą dziewczynką :P:P:P kiedyś częściej sobie wędrował z jednej strony na drugą, to przynajmniej wiedziałam, choć mało czułam, że się rusza, a teraz... może raz mi coś bulknie, jak mąż w pracy wraca i raz rano i koniec ;P leniuch murowany (po mamusi :P:P:P:P)
#3878 |
Wtajemniczenie
|
biorę się za miodownika
![]() ![]() ja też robię tego murzynka z tego przepisu. jest rewelacyjny!!!! ![]() otwieram piekarnik czekam 10 minut i leję ta polewę ![]() lecę do kuchni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3879 | ||||||
Raczkowanie
|
E tam za stara. Chcesz sowę, to miej. W ciąży i przy dziecku wszystko wolno haha
![]() Cytat:
Jeju 30tc... Co ja tu robię ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() BeautifulLie - jakie fajne zdjęcie Czesia ![]() ![]() Ja chciałam znaleźć taki kocyk-króliczka. Nie wiem... mam fazę na króliczki... I prześliczny wózek masz!! Cytat:
![]() Kate - Jeśli to to, to powinno pomóc - trzymam kciuki, co byś się nie męczyła ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No ja się właśnie zastanawiam, co wybrać ![]() Bo nie wiem, czy lepiej mieć bliznę, czy ... yyy.. ok, nie ważne ![]() Cytat:
Chyba, że masz jakieś wyjątkowo skuteczne metody szkoleniowe ![]() Mój TŻ ostatnio: - Ty, bo się pytałem Dawida, czy ma jakieś makrele na przynętę [mój tż łowi ryby...wiem...] i on mówi, że ma, ale trzyma u kumpla w zamrażarce, bo swoją ma zajętą przez mleko dla małej [żona kumpla odciąga i zamraża]. To co... to was się da tak... no, WYDOIĆ? |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3880 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
1 kg jabłek 3 szkl mąki 3 jajka 1,5 szkl cukru 1,5 szkl oleju 2 łyżki kakao (ja daję raczej ze 4 łyżki) 2 łyżki cynamonu 2 łyżeczki sody Jajka ucierasz z cukrem, dolewasz powoli olej, potem mąkę i resztę składników. Na końcu jablka pokrojone w kostkę i mieszasz delikatnie. Można dodać rodzynki, orzechy, co kto chce. Ciasto jest bardzo gęste. Wylewasz na blachę i wychodzi zawsze. Proste i szybkie.
![]() |
#3881 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje z okazji wszystkich studniówek i skończonych tygodni
![]() Wy tu o ciastach a ja nie moge, nie macie serca ![]() Kate, BeautifulLiezazdroszcze wybranych wózeczków, my jeszcze nie zdecydowaliśmy się jaki kupimy, ale typy są |
![]() ![]() |
![]() |
#3882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() koziemleko fajne łowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3883 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3884 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3885 |
Zakorzenienie
|
ag9 właśnie mi się poprawiły, krem chyba przynosi efekty
![]() mamy ![]() dziewczyny koniec o ciastach! ![]() bo i mi robicie apetyt a nie chce się obżerać ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3886 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3887 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3888 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale zostawmy takie ciężkie tematy... Lepiej trzymajcie za mnie kciuki w konkursie, gdzie można wygrać fajne smoczki LOVI - Retro Baby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3889 |
Zakorzenienie
|
Ojjj tak!! Az strach pomyśleć, Niedługo się zacznie
![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Mam to samo.. Czas leci nieubłagalnie.. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3890 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3891 |
Moderator
|
Gdzie? Na liscie?
To trzeba napisac leniwej teQibie wszystkie potrzebne dane i zaznaczyc ze chodzi o wpisanie na liste ![]() No chyba ze juz to zrobilas, a ja slepa pominelam to przepraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3892 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Największy problem widzę właśnie w tym odcięciu się od swojego miasta, bo może to mieszkanie w Warszawie warte jest 500 tysięcy ale w Gliwicach warte byłoby 250 tysięcy. On pokazywał brata którego zabiera na weekendy. Jak to teraz pogodzić, a nie wierzę że mogą sprzedać od razu to mieszkanie bo gdyby mogli na pewno by to zrobili i jeszcze po odprowadzeniu swoich 20% wyszliby na plus kupując mieszkanko w swoich stronach ![]() Dlaczego tak mało sie mówi o wygranych poprzedniej edycji, zauważyliście i czy was to nie zdziwiło że program się skończył, ktoś dostał mieszkanie za pół miliona i wogóle słuch o nich zaginął? To samo z tamtymi ludźmi którym obiecali dofinansować mieszkania. Nigdy nigdzie nie było na ten temat wzmianki a gdyby dostali te mieszkania to na pewno byłoby o tym głośno bo sponsor by o tym trąbił. Ale jeśli ktoś dał im upust i darował nawet z 300 tysięcy to wciąż musieli jeszcze wyłożyć 200 i zapłacić podatek od tego co im darowano. I wiadomo że za taką kasę kupiliby znowu u siebie w miasteczku małe mieszkanko...gdyby mieli te pieniądze ![]() Co to Top chefa kibicowałam Piotrkowi Ślusarzowi więc jestem super zadowolona że dostał pracę u Amaro ![]() ![]() to chyba jest fetysz ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3893 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3894 |
Wtajemniczenie
|
Zaszalalam bo byłam pierwszy raz!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#3895 |
Moderator
|
Side - zgadzam sie w 100u%
![]() Wracam z miasta i nie chce mi sie isc do lumpka - zostaly tylko mandarynki na pocieszenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3896 |
Zadomowienie
|
i ja ija ijaaa! Albo wstaw linka do bloga specjalnie dla mnie, uroczyście oświadczam że nic nie kupię i nie dam Ci zarobić
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3897 |
Wtajemniczenie
|
doberek
Ja chyba znowu się nie wkręcę w rozmowę... Antek mnie zaraził potworniastym glutem (zreszta już od miesiąca coś się nie mogę doleczyć) - on juz wydobrzał właściwie, a ja kicham dosłownie co chwilę, czuję się fatalnie, nie mogłam w ogóle spać dzisiaj, taka byłam zaczopowana. Przeniosłam się w ogóle do salonu, żeby nie budzić Bąka tym moim smarkaniem. Dlatego idę zagnieśc chleb szybko i się położę trochę |
![]() ![]() |
![]() |
#3898 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesteś lepsza ode mnie ![]() Podobają mi się te białe spodenki ![]() ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za konkurs ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3899 |
Zakorzenienie
|
magduś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3900 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wszystko praktycznie jest różowe bo ja mam całą szafę neutralnych kolorów ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:35.