|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3871 | |
|
Moderator
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3
Cytat:
|
|
|
|
|
#3872 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oj ja też popijam dużo herbaty bo bardzo ją lubię i nie mam jakiś dolegliwości wymiotnych Cytat:
|
||
|
|
|
#3873 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Przeleciałam was tylko, bo dziś mam znowu szalony, zabiegany dzień. A miałam się oszczędzać
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Przecież to już dziecko! Powinno się je normalnie pochować virginia też mam takie suche usta, a w dodatku całe sine i nabrzmiałe Takie wary obciągary ![]() Smaruję ciągle, trochę pomogło zmienienie pasty z wybielającej na ziołową. Cytat:
Coś w tym jest co piszesz, ja swojego też ostatnio umawiałam do dentysty Cytat:
![]() Cytat:
za 7 miesiącJa jutro mam 27t 0d więc też uznaję to za 7 miesiąc, a więc III trymestr Cytat:
![]() Cytat:
Moje dzisiejsze lumpkowe łowy: Między innymi pidzamka dla mnie Kocyk, albo ręczniczek Nie wiem za bardzo do czego to |
||||||||
|
|
|
#3874 |
|
Moderator
|
Wary obciagary wymiataja
|
|
|
|
#3875 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3876 |
|
Rozeznanie
|
to na bank mój chłopaczek będzie leniwą dziewczynką :P:P:P kiedyś częściej sobie wędrował z jednej strony na drugą, to przynajmniej wiedziałam, choć mało czułam, że się rusza, a teraz... może raz mi coś bulknie, jak mąż w pracy wraca i raz rano i koniec ;P leniuch murowany (po mamusi :P:P:P:P)
|
|
#3878 |
|
Wtajemniczenie
|
biorę się za miodownika
![]() ![]() ja też robię tego murzynka z tego przepisu. jest rewelacyjny!!!! otwieram piekarnik czekam 10 minut i leję ta polewę lecę do kuchni
|
|
|
|
#3879 | ||||||
|
Raczkowanie
|
E tam za stara. Chcesz sowę, to miej. W ciąży i przy dziecku wszystko wolno haha
![]() Cytat:
Jeju 30tc... Co ja tu robię Wasze dzieci na studia pójdą zanim ja urodzę Cytat:
Mój jak zmywa albo sprząta, to mam potem trochę ścierania, to fakt, ale przynajmniej sama tego nie muszę robić. Ma fazę, że im więcej wody tym lepiej, więc jak myje podłogi, to muszę w gumiakach chodzić potem ![]() BeautifulLie - jakie fajne zdjęcie Czesia i brawo za szeleczki ![]() Ja chciałam znaleźć taki kocyk-króliczka. Nie wiem... mam fazę na króliczki... I prześliczny wózek masz!! Cytat:
![]() Kate - Jeśli to to, to powinno pomóc - trzymam kciuki, co byś się nie męczyła Cytat:
Cytat:
![]() No ja się właśnie zastanawiam, co wybrać ![]() Bo nie wiem, czy lepiej mieć bliznę, czy ... yyy.. ok, nie ważne ![]() Cytat:
Chyba, że masz jakieś wyjątkowo skuteczne metody szkoleniowe Mój TŻ ostatnio: - Ty, bo się pytałem Dawida, czy ma jakieś makrele na przynętę [mój tż łowi ryby...wiem...] i on mówi, że ma, ale trzyma u kumpla w zamrażarce, bo swoją ma zajętą przez mleko dla małej [żona kumpla odciąga i zamraża]. To co... to was się da tak... no, WYDOIĆ? |
||||||
|
|
|
#3880 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
1 kg jabłek 3 szkl mąki 3 jajka 1,5 szkl cukru 1,5 szkl oleju 2 łyżki kakao (ja daję raczej ze 4 łyżki) 2 łyżki cynamonu 2 łyżeczki sody Jajka ucierasz z cukrem, dolewasz powoli olej, potem mąkę i resztę składników. Na końcu jablka pokrojone w kostkę i mieszasz delikatnie. Można dodać rodzynki, orzechy, co kto chce. Ciasto jest bardzo gęste. Wylewasz na blachę i wychodzi zawsze. Proste i szybkie.
|
|
#3881 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje z okazji wszystkich studniówek i skończonych tygodni
Wy tu o ciastach a ja nie moge, nie macie serca ![]() Kate, BeautifulLiezazdroszcze wybranych wózeczków, my jeszcze nie zdecydowaliśmy się jaki kupimy, ale typy są |
|
|
|
#3882 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapłaciłam 42zł. Są to pończochy firmy "pani teresa" bez palców. W sklepie była jeszcze jedna firma czeska jakaś, oni mieli bardziej elegancie te pończochy (48zl, firma chyba "veera") ale te są grubsze a ja często lubię zaciągać wszelkie takie produkty więc się zdecydowałam na te. Z tej stronki tylko patrzyłam opisy jak się zaklasyfikować i w razie gdyby u mnie w sklepie były za drogie to miałam z niej zamawiać, ewent z all.koziemleko fajne łowy
|
|
|
|
|
#3883 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3884 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3885 |
|
Zakorzenienie
|
ag9 właśnie mi się poprawiły, krem chyba przynosi efekty
![]() mamy dziewczyny koniec o ciastach! bo i mi robicie apetyt a nie chce się obżerać
|
|
|
|
#3886 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3887 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3888 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A teraz są szanse uratować takie dziecko.Ale zostawmy takie ciężkie tematy... Lepiej trzymajcie za mnie kciuki w konkursie, gdzie można wygrać fajne smoczki LOVI - Retro Baby Dziś ogłoszenie wyników, a ja zostałam nominowana do nagrody |
|
|
|
|
#3889 |
|
Zakorzenienie
|
Ojjj tak!! Az strach pomyśleć, Niedługo się zacznie
![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Mam to samo.. Czas leci nieubłagalnie.. |
|
|
|
#3890 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale skurczy zadnych nie czyje
|
|
|
|
|
#3891 |
|
Moderator
|
Gdzie? Na liscie?
To trzeba napisac leniwej teQibie wszystkie potrzebne dane i zaznaczyc ze chodzi o wpisanie na liste ![]() No chyba ze juz to zrobilas, a ja slepa pominelam to przepraszam |
|
|
|
#3892 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Największy problem widzę właśnie w tym odcięciu się od swojego miasta, bo może to mieszkanie w Warszawie warte jest 500 tysięcy ale w Gliwicach warte byłoby 250 tysięcy. On pokazywał brata którego zabiera na weekendy. Jak to teraz pogodzić, a nie wierzę że mogą sprzedać od razu to mieszkanie bo gdyby mogli na pewno by to zrobili i jeszcze po odprowadzeniu swoich 20% wyszliby na plus kupując mieszkanko w swoich stronach Kwota 100 tysięcy jest porażająca dla mnie bo gdyby obracali taką kasą to nie szliby do tego programu, zresztą o kim my mówimy o parze młodych ludzi, z dwójką dzieci którzy są z domu dziecka i znikąd im nie skapnie nic...Dlaczego tak mało sie mówi o wygranych poprzedniej edycji, zauważyliście i czy was to nie zdziwiło że program się skończył, ktoś dostał mieszkanie za pół miliona i wogóle słuch o nich zaginął? To samo z tamtymi ludźmi którym obiecali dofinansować mieszkania. Nigdy nigdzie nie było na ten temat wzmianki a gdyby dostali te mieszkania to na pewno byłoby o tym głośno bo sponsor by o tym trąbił. Ale jeśli ktoś dał im upust i darował nawet z 300 tysięcy to wciąż musieli jeszcze wyłożyć 200 i zapłacić podatek od tego co im darowano. I wiadomo że za taką kasę kupiliby znowu u siebie w miasteczku małe mieszkanko...gdyby mieli te pieniądze Co to Top chefa kibicowałam Piotrkowi Ślusarzowi więc jestem super zadowolona że dostał pracę u Amaro ![]() to chyba jest fetysz |
|||
|
|
|
#3893 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3894 |
|
Wtajemniczenie
|
Zaszalalam bo byłam pierwszy raz!
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3895 |
|
Moderator
|
Side - zgadzam sie w 100u%
Wracam z miasta i nie chce mi sie isc do lumpka - zostaly tylko mandarynki na pocieszenie
|
|
|
|
#3896 |
|
Zadomowienie
|
i ja ija ijaaa! Albo wstaw linka do bloga specjalnie dla mnie, uroczyście oświadczam że nic nie kupię i nie dam Ci zarobić
|
|
|
|
#3897 |
|
Wtajemniczenie
|
doberek
Ja chyba znowu się nie wkręcę w rozmowę... Antek mnie zaraził potworniastym glutem (zreszta już od miesiąca coś się nie mogę doleczyć) - on juz wydobrzał właściwie, a ja kicham dosłownie co chwilę, czuję się fatalnie, nie mogłam w ogóle spać dzisiaj, taka byłam zaczopowana. Przeniosłam się w ogóle do salonu, żeby nie budzić Bąka tym moim smarkaniem. Dlatego idę zagnieśc chleb szybko i się położę trochę |
|
|
|
#3898 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jesteś lepsza ode mnie Podobają mi się te białe spodenki ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za konkurs Cytat:
|
|||
|
|
|
#3899 |
|
Zakorzenienie
|
magduś
|
|
|
|
#3900 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wszystko praktycznie jest różowe bo ja mam całą szafę neutralnych kolorów więc postanowiłam kupować już dziewczęce rzeczy!
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.

a nawet popijam nią żelazo 
i nie mam jakiś dolegliwości wymiotnych 

za 7 miesiąc

żonka 27.07.2013
II kreski 30.07.2013