Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 13 - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-29, 22:42   #4891
Zorzoli
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 13

Ja za to sie jaralam Fredem Durstem z Limp bizkit :P no i w sumie dicaprio tez byl fajny...zwlaszcza w filmie romeo i julia
Zorzoli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 22:49   #4892
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez jesienny_lisc Pokaż wiadomość
To ile ta rodzinka.pl już leci? Ja myślałam, że z rok?
starośc wychodzi bokiem... to już 5 sezon
Cytat:
Napisane przez _Judith_ Pokaż wiadomość
Do jasnej anielki, o co chodzi z tymi fryzurami, że wszystko na bok? To się dmucha suszarką w ucho, nieustannie i takie coś powstaje? Ten wymoczek co go wklejałyście, laski też z jakimiś takimi chodzą, ale dłuższymi, te jakieś typy z One Direct też.
Dziwi mnie to jak........ no, bardzo mnie to dziwi.
jak miałam praktyki w gimnazjum to co drugi miał fryzurę a'la Bieber. zużywali na nią chyba więcej lakieru niż wszystkie dziewczyny razem wzięte. Nie mówiąc o tym, że część dziewczyn była bardziej męska od nich...
Ale powiedz to dziecku, że wygląda jak dureń...
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 22:55   #4893
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość
starośc wychodzi bokiem... to już 5 sezon

jak miałam praktyki w gimnazjum to co drugi miał fryzurę a'la Bieber. zużywali na nią chyba więcej lakieru niż wszystkie dziewczyny razem wzięte. Nie mówiąc o tym, że część dziewczyn była bardziej męska od nich...
Ale powiedz to dziecku, że wygląda jak dureń...
ubolewam

jak dla mnie, to wszyscy faceci mogliby nosić takie ''fryzury'' (bo w sumie ciężko to fryzurą nazwać ):

dziwi mnie zamiłowanie do fryzur a'la Bieber :P
Stary 2013-11-29, 22:56   #4894
201607231707
Konto usunięte

Łyse glance są fu. Ja muszę mieć za co pociągnąć i poczochrać Ile ludzi, tyle gustów.
Bieberowate fryzury mi się nie podobają, bo kojarzą mi się z Harrym Potterem z Kamienia Filozoficznego
201607231707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 23:08   #4895
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
ubolewam

jak dla mnie, to wszyscy faceci mogliby nosić takie ''fryzury'' (bo w sumie ciężko to fryzurą nazwać ):

Nie! Facet musi mieć włosy. Może nie fryzura na wczesnego Bibera ani włosy do łapatek, ale minimum 3cm włosów musi mieć.

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Łyse glance są fu. Ja muszę mieć za co pociągnąć i poczochrać Ile ludzi, tyle gustów.
Bieberowate fryzury mi się nie podobają, bo kojarzą mi się z Harrym Potterem z Kamienia Filozoficznego
Ja tak samo

---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ----------

Dziwi mnie ten email co dostałam na swoją pocztę

Witam ..,
Jak się masz?
Nazywam się Amelia. Jestem kobieta spotykam twój profil tutaj, i chciałbym dodać Cię jako mojego przyjaciela i do ustanowienia trwałych relacji z Ciebie specjalną można spotkać mnie na mój e-mail id. proszę Jeśli jesteś zainteresowany dowiedzieć się więcej o mnie, dobrze? więc mogę wysłać moje zdjęcie i powiedzieć więcej o mnie. Będę czekać, aby usłyszeć od ciebie z miłością,

Pozdrawiam Piękny,
Amelia.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 23:14   #4896
Darkoz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kleineKrokodil Pokaż wiadomość
O ile to prawda :P
Na pudelka wchodzę tylko jak ktoś linkiem rzuci, kiedyś właśnie trafiłam na informację o jego czystości do ślubu, cóż, życzę mu powodzenia
Mnie już się nawet nie chce wchodzić, jak ktoś rzuci linkiem. No chyba że jest ,,hahahahaahahha'' i komentowanie przez 3 strony, to wtedy wolę być zorientowana, ale poza tym strasznie mnie nudzą te ich newsy, nawet nie kojarzę większości gwiazdeczek, o których piszą, więc w dupie mam, z kim zdradziły męża albo jakie debilne imię nadały dziecku.
Darkoz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 23:21   #4897
chwast
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Demi93 Pokaż wiadomość
Łyse są najlepsiejsze
choć mój tż miał każde włosy na łbie tzn i koński ogon i bibera i zwykłe i jakieś dziwne.... no serio każde jakie można sobie wyobrazić. I łysego go lubię najbardziej
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-29, 23:24   #4898
Ruby Invicta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
faktycznie się zestarzałam

odpaliłam rodzinkę.pl
najstarszy syn mieszka sam
średni chce się wyprowadzić z dziewczyną

dafuq tylko kacperek jest jeszcze względnie mały

((
Kacperek forewer jang!

Ostatni notek: Pięć kątów i jeden róg
Ruby Invicta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 00:07   #4899
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
Łyse są najlepsiejsze
choć mój tż miał każde włosy na łbie tzn i koński ogon i bibera i zwykłe i jakieś dziwne.... no serio każde jakie można sobie wyobrazić. I łysego go lubię najbardziej
wszystko zależy od konkretnego faceta, nie każdemu pasuje łysa głowa bądź włosy na 1mm przede wszystkim musi mieć ładny kształt głowy, no przystojny też musi być wtedy mi to bardzo pasuje
Stary 2013-11-30, 10:09   #4900
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
A nie, jarałam się w gimnazjum Joshem Hollowayem (na plus), a wcześniej C.Ronaldo(na minus).

Luknęłam na zdjęcia Josha... Jak można mieć tak genialny podbródek i dołki w policzkach?!
Ja też! Kolekcjonowałam plakaty z nim

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Nie! Facet musi mieć włosy. Może nie fryzura na wczesnego Bibera ani włosy do łapatek, ale minimum 3cm włosów musi mieć.
Dla mnie optymalnie około 3cm, więcej już nie bardzo. Ale łyso też nie, bo raz, że nie każdy dobrze tak wygląda, a dwa, że i ja poczochrać lubię :P
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 11:43   #4901
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Rany, w kim ja się podkochiwałam w gimnazjumNa pewno byłam zafascynowana Aragornem i kapitanem Jackiem Sparrowem, uwielbiałam również Syriusza Blacka i Remusa Lupina ale z takich rzeczywistych postaci to nie za bardzo pamiętam. O, może odrobinę w Ville Valo, wtedy wydawał mi się taki mroczny
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 11:49   #4902
beeets
Zakorzenienie

Dziwi mnie krytykowanie kaloszy. Sama mam kalosze i często z nich korzystam. Zdrowie jest najważniejsze

Jestem Naturalna Dusza
Podróże Duszy

Wybierz Zielone z CCL
beeets jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 12:04   #4903
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość

faktycznie się zestarzałam

odpaliłam rodzinkę.pl
najstarszy syn mieszka sam
średni chce się wyprowadzić z dziewczyną

dafuq tylko kacperek jest jeszcze względnie mały

((
Średniak już chyba po mutacji, jakoś mu głos zmężniał. Nie poznałam go

Cytat:
Napisane przez jesienny_lisc Pokaż wiadomość
To ile ta rodzinka.pl już leci? Ja myślałam, że z rok?

W gimnazjum się zaczęłam jarać Fiszem i Panem Emade. Najdłuższe jaranie się jakimś wykonawcą, w moim życiu
Ooo, ja na początku LO. Zresztą lubię ich do dzisiaj.

Cytat:
ubolewam

Och, jak fajnie głaszcze się takie prawiełyse główki.

Cytat:
Napisane przez beeets Pokaż wiadomość
Dziwi mnie krytykowanie kaloszy. Sama mam kalosze i często z nich korzystam. Zdrowie jest najważniejsze
Nigdy się z tym nie spotkałam. Dobrze, że moich nikt nie krytykuje.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 12:15   #4904
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
wcześniej regularnie widywałam kalosze na ulicach (nie tylko w czasie ulewnych deszczy można było zobaczyć wiele egzemplarzy), teraz prawie w ogóle (również podczas deszczu)- jak widać moda przeszła, nawet kosztem zdrowia
Stary 2013-11-30, 12:21   #4905
beeets
Zakorzenienie

Cytat:
wcześniej regularnie widywałam kalosze na ulicach (nie tylko w czasie ulewnych deszczy można było zobaczyć wiele egzemplarzy), teraz prawie w ogóle (również podczas deszczu)- jak widać moda przeszła, nawet kosztem zdrowia
zupełny brak rozsądku. Skórzane buty moczone regularnie szybko się rozpadają. może ten argument szybciej przemówi do modnych dam, że ich ukochane buty za kilka stówek się zniszczą. bo argument, że zdrowie ma się tylko jedno to od dawna nie działa

Jestem Naturalna Dusza
Podróże Duszy

Wybierz Zielone z CCL
Stary 2013-11-30, 12:24   #4906
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Cytat:
Pewno, że tak. Jest tyle fajnych wzorów i kolorów, niekoniecznie rodem z przedszkola. Lecz ostatnio mało widzę ich na mieście.
Stary 2013-11-30, 12:28   #4907
otako
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nightmare666 Pokaż wiadomość
Pewno, że tak. Jest tyle fajnych wzorów i kolorów, niekoniecznie rodem z przedszkola. Lecz ostatnio mało widzę ich na mieście.
No ale ja się trochę nie dziwie. Ostatnio nie mamy zbyt wielu ulewnych dni. A na lekki deszcz albo tylko mokre chodniki kalosze są moim zdaniem zbędne.

Stary 2013-11-30, 12:29   #4908
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
Mnie głównie śmieszyły fashionistki, które w słoneczny, bezchmurny dzionek pomykały po ulicach w swoich hunterach czy w innych markowych gumiakach za grubą kasę Jak było pochmurno to nawet nie zwracałam uwagi, co kto ma na nogach. Teraz najwidoczniej moda na te buty przeminęła, bo nawet w deszczowe dni mało kto chodzi teraz w kaloszach.
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 12:36   #4909
otako
Zakorzenienie

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;43955766]Mnie głównie śmieszyły fashionistki, które w słoneczny, bezchmurny dzionek pomykały po ulicach w swoich hunterach czy w innych markowych gumiakach za grubą kasę Jak było pochmurno to nawet nie zwracałam uwagi, co kto ma na nogach. Teraz najwidoczniej moda na te buty przeminęła, bo nawet w deszczowe dni mało kto chodzi teraz w kaloszach.[/QUOTE]

Ja tak kiedyś się popisałam. Wieczorem jak wychodziłam z domu na domówkę to padał deszcz, więc wskoczyłam w kalosze. Impreza się przeciągnęła do południa następnego dnia. Wracam do domu, słońce w pełni, żadnej chmury na niebie, na chodnikach nie ma śladu po wczorajszym deszczu, a ja na nogach kalosze.

Stary 2013-11-30, 12:45   #4910
WhiteCherry
Zakorzenienie

[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;43955766]Mnie głównie śmieszyły fashionistki, które w słoneczny, bezchmurny dzionek pomykały po ulicach w swoich hunterach czy w innych markowych gumiakach za grubą kasę Jak było pochmurno to nawet nie zwracałam uwagi, co kto ma na nogach. Teraz najwidoczniej moda na te buty przeminęła, bo nawet w deszczowe dni mało kto chodzi teraz w kaloszach.[/QUOTE]
dokładnie, wcześniej widywałam je regularnie, nawet gdy był pogodny dzień (w końcu jak się kupiło Huntery, to trzeba się pokazać ), teraz nawet nie pamiętam, kiedy ostatni raz widziałam kogoś w kaloszach (a było parę deszczowych dni).
Stary 2013-11-30, 12:55   #4911
201604191001
Konto usunięte

Moja kolezanka kupila huntery jak byl na nie szal. Do tego taka hunterowa skarpete do srodka. I lezy snieg, ja w sniegowcach (brzydkie ale cieple), a ta brodzi po kostki w tym sniegu, oczywiscie w hunterach. I twardo mowi, ze jej cieplo, ze one sa z takiej kosmicznej gumy co to grzeje w zime a chlodzi latem, ze ae. I szczeka zebami. Ktoregos dnia poszlysmy do niej do domu i jak zdjela buty to dotknela mnie stopa w moja stope. Lodowata.
No ale coz, ona ogolnie byla fashion victim, kurteczki tez nie wazne czy cieple, byle modne. Tatuaze tak samo. Dziwna dziewczyna.
Do tego wszystkich oklamywala, ze jest z naszego miasta. Nie wiem po co, to jakas ujma byc z miasta obok i przyjechac tu na studia? Smiesznie bylo jak gadala z rodowitym mieszkancem miasta i on mowil "Rondo Babka" a ona nie wiedziala o co chodzi. No nic dziwnego, nie mogla pamietac starej nazwy ronda, ktore obecnie nazywa sie "Radoslawa"...
Ech, ludzie.
201604191001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 13:00   #4912
Ewelina_Waw
Raczkowanie

To miał być post do wątku z pytaniami, przepraszam

Edytowane przez Ewelina_Waw
Czas edycji: 2013-11-30 o 13:19
Ewelina_Waw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 13:07   #4913
beeets
Zakorzenienie

Cytat:
Moja kolezanka kupila huntery jak byl na nie szal. Do tego taka hunterowa skarpete do srodka. I lezy snieg, ja w sniegowcach (brzydkie ale cieple), a ta brodzi po kostki w tym sniegu, oczywiscie w hunterach. I twardo mowi, ze jej cieplo, ze one sa z takiej kosmicznej gumy co to grzeje w zime a chlodzi latem, ze ae. I szczeka zebami. Ktoregos dnia poszlysmy do niej do domu i jak zdjela buty to dotknela mnie stopa w moja stope. Lodowata.
No ale coz, ona ogolnie byla fashion victim, kurteczki tez nie wazne czy cieple, byle modne. Tatuaze tak samo. Dziwna dziewczyna.
Do tego wszystkich oklamywala, ze jest z naszego miasta. Nie wiem po co, to jakas ujma byc z miasta obok i przyjechac tu na studia? Smiesznie bylo jak gadala z rodowitym mieszkancem miasta i on mowil "Rondo Babka" a ona nie wiedziala o co chodzi. No nic dziwnego, nie mogla pamietac starej nazwy ronda, ktore obecnie nazywa sie "Radoslawa"...
Ech, ludzie.
to szybki sposób, by rozpoznać przyszywanych a tych rodowitych

Dziwi mnie to że ktoś się wstydzi swojej wsi czy miasteczka i chce być "taki z dużego miasta", tak samo jak dziwi mnie okłamywanie w sprawie wieku, te wieczne odmładzanie się

Jestem Naturalna Dusza
Podróże Duszy

Wybierz Zielone z CCL
Stary 2013-11-30, 13:28   #4914
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
to szybki sposób, by rozpoznać przyszywanych a tych rodowitych

Dziwi mnie to że ktoś się wstydzi swojej wsi czy miasteczka i chce być "taki z dużego miasta", tak samo jak dziwi mnie okłamywanie w sprawie wieku, te wieczne odmładzanie się
I żeby jeszcze to miasto to była jakaś patola, syf i wstyd. A ja tam byłam i miasto bardzo spoko, czyściej niż u nas, mniej zawalone reklamami itd.

A dziwi cię, że ktoś nie chce powiedzieć ile ma lat? Nie odmładza się, nie postarza, tylko mówi "nie powiem, sorry, zostawmy ten temat" albo mówi "dwadzieścia kilka".
Stary 2013-11-30, 13:31   #4915
Bananalama
jestę wieszczę

Ale to trzeba różne rzeczy brać pod uwagę, nie każdy chce się przyznać skąd jest, bo np. się go wyśmiewa czy coś. Ja zazwyczaj wprost mówię, że jestem ze wsi, mimo że miałam w grupie osoby, co wyzywały takich ludzi od wsioków itp., ale ja uważam, że to świadczy o nich.

*ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
Bananalama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 13:39   #4916
beeets
Zakorzenienie

Cytat:
I żeby jeszcze to miasto to była jakaś patola, syf i wstyd. A ja tam byłam i miasto bardzo spoko, czyściej niż u nas, mniej zawalone reklamami itd.

A dziwi cię, że ktoś nie chce powiedzieć ile ma lat? Nie odmładza się, nie postarza, tylko mówi "nie powiem, sorry, zostawmy ten temat" albo mówi "dwadzieścia kilka".
ale nawet jak ktoś mieszka w jakieś tam miejscowości o wątpliwej reputacji, to co on na to poradzi. to rola burmistrza, sołtysa itp.

poznaję kogoś i znam ją z widzenia, że razem chodziły do jednej klasy z moją bliską koleżanką. a ona mi ściemnia, że jest młodsza, choć nawet nie pytałam o wiek, to wyszło z jej monologu

---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
Ale to trzeba różne rzeczy brać pod uwagę, nie każdy chce się przyznać skąd jest, bo np. się go wyśmiewa czy coś. Ja zazwyczaj wprost mówię, że jestem ze wsi, mimo że miałam w grupie osoby, co wyzywały takich ludzi od wsioków itp., ale ja uważam, że to świadczy o nich.
nie ma co się takimi przejmować. tacy zawsze coś znajdą, by zaczepić, choćby a "zupa była za słona"

Jestem Naturalna Dusza
Podróże Duszy

Wybierz Zielone z CCL
Stary 2013-11-30, 13:41   #4917
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
Ale u nas takich rzeczy nie było. Ba, jej koleżanką była dziewczyna, która przyjechała z małej wsi na Podkarpaciu i nikt nigdy jej złego słowa nie powiedział i ona o tym wiedziała.
I też uważam, że takie teksty świadczą o tych, którzy się wyśmiewają
Stary 2013-11-30, 13:41   #4918
Nightmare666
Holy Crap!

GG do Nightmare666

Cytat:

Kobiet o wiek się nie pyta
Stary 2013-11-30, 13:44   #4919
WhiteCherry
Zakorzenienie

ja miałam na studiach pełno ludzi z jakichś małych wiosek z małopolski albo podkarpacia, nigdy nie spotkałam się z tym, by ktoś ich wyśmiewał z tego powodu. W sumie w całej mojej grupie tylko trzy osoby były z Krakowa (łącznie ze mną).
Stary 2013-11-30, 13:49   #4920
201604191001
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Nightmare666 Pokaż wiadomość
Kobiet o wiek się nie pyta
Uuuu, bardzo nie lubię tego tekstu On też pokazuje, że dla kobiety wiek to coś wstydliwego.

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
ja miałam na studiach pełno ludzi z jakichś małych wiosek z małopolski albo podkarpacia, nigdy nie spotkałam się z tym, by ktoś ich wyśmiewał z tego powodu. W sumie w całej mojej grupie tylko trzy osoby były z Krakowa (łącznie ze mną).
O, właśnie, jeszcze jedno. Ta co ściemniała, że jest z Warszawy jednocześnie w pewien sposób wyśmiewała dziewczynę, która mieszkała w miasteczku obok Warszawy i codziennie dojeżdżała kolejką trochę ponad 40km. Że "borze", że "mi by się nie chciało", że "dlaczego nie wynajmie czegoś". Ta ściemniająca miała szczęście, majętnych rodziców, którzy kupili jej mieszkanie w centrum Warszawy i w większej części je opłacali. Jakoś do niej nie docierało, że nie każdego stać na mieszkanie w Warszawie i że może tamta tak woli.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości