|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 13
Ja za to sie jaralam Fredem Durstem z Limp bizkit :P no i w sumie dicaprio tez byl fajny...zwlaszcza w filmie romeo i julia
|
|
|
|
#4892 | |
|
Konto usunięte
|
starośc wychodzi bokiem... to już 5 sezon
![]() Cytat:
Ale powiedz to dziecku, że wygląda jak dureń... |
|
|
|
|
#4893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie, to wszyscy faceci mogliby nosić takie ''fryzury'' (bo w sumie ciężko to fryzurą nazwać ):![]() dziwi mnie zamiłowanie do fryzur a'la Bieber :P
|
|
#4894 |
|
Konto usunięte
|
Łyse glance są fu. Ja muszę mieć za co pociągnąć i poczochrać
Ile ludzi, tyle gustów.Bieberowate fryzury mi się nie podobają, bo kojarzą mi się z Harrym Potterem z Kamienia Filozoficznego
|
|
|
|
#4895 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Dziwi mnie ten email co dostałam na swoją pocztę Witam .., Jak się masz? Nazywam się Amelia. Jestem kobieta spotykam twój profil tutaj, i chciałbym dodać Cię jako mojego przyjaciela i do ustanowienia trwałych relacji z Ciebie specjalną można spotkać mnie na mój e-mail id. proszę Jeśli jesteś zainteresowany dowiedzieć się więcej o mnie, dobrze? więc mogę wysłać moje zdjęcie i powiedzieć więcej o mnie. Będę czekać, aby usłyszeć od ciebie z miłością, Pozdrawiam Piękny, Amelia. |
||
|
|
|
#4896 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chyba że jest ,,hahahahaahahha'' i komentowanie przez 3 strony, to wtedy wolę być zorientowana, ale poza tym strasznie mnie nudzą te ich newsy, nawet nie kojarzę większości gwiazdeczek, o których piszą, więc w dupie mam, z kim zdradziły męża albo jakie debilne imię nadały dziecku.
|
|
|
|
|
#4897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choć mój tż miał każde włosy na łbie tzn i koński ogon i bibera i zwykłe i jakieś dziwne.... no serio każde jakie można sobie wyobrazić. I łysego go lubię najbardziej
|
|
|
|
|
#4898 |
|
Zadomowienie
|
Kacperek forewer jang!
|
#4899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przede wszystkim musi mieć ładny kształt głowy, no przystojny też musi być wtedy mi to bardzo pasuje
|
|
#4900 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dla mnie optymalnie około 3cm, więcej już nie bardzo. Ale łyso też nie, bo raz, że nie każdy dobrze tak wygląda, a dwa, że i ja poczochrać lubię :P |
|
|
|
|
#4901 |
|
Konto usunięte
|
Rany, w kim ja się podkochiwałam w gimnazjum
Na pewno byłam zafascynowana Aragornem i kapitanem Jackiem Sparrowem, uwielbiałam również Syriusza Blacka i Remusa Lupina ale z takich rzeczywistych postaci to nie za bardzo pamiętam. O, może odrobinę w Ville Valo, wtedy wydawał mi się taki mroczny
|
|
|
|
#4902 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwi mnie krytykowanie kaloszy. Sama mam kalosze i często z nich korzystam. Zdrowie jest najważniejsze
|
#4903 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nigdy się z tym nie spotkałam. Dobrze, że moich nikt nie krytykuje.
|
|
#4904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4906 |
|
Holy Crap!
|
Pewno, że tak. Jest tyle fajnych wzorów i kolorów, niekoniecznie rodem z przedszkola. Lecz ostatnio mało widzę ich na mieście.
|
|
#4907 |
|
Zakorzenienie
|
No ale ja się trochę nie dziwie. Ostatnio nie mamy zbyt wielu ulewnych dni. A na lekki deszcz albo tylko mokre chodniki kalosze są moim zdaniem zbędne.
|
#4908 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak było pochmurno to nawet nie zwracałam uwagi, co kto ma na nogach. Teraz najwidoczniej moda na te buty przeminęła, bo nawet w deszczowe dni mało kto chodzi teraz w kaloszach.
|
|
|
|
|
#4909 |
|
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;43955766]Mnie głównie śmieszyły fashionistki, które w słoneczny, bezchmurny dzionek pomykały po ulicach w swoich hunterach czy w innych markowych gumiakach za grubą kasę
Jak było pochmurno to nawet nie zwracałam uwagi, co kto ma na nogach. Teraz najwidoczniej moda na te buty przeminęła, bo nawet w deszczowe dni mało kto chodzi teraz w kaloszach.[/QUOTE]Ja tak kiedyś się popisałam. Wieczorem jak wychodziłam z domu na domówkę to padał deszcz, więc wskoczyłam w kalosze. Impreza się przeciągnęła do południa następnego dnia. Wracam do domu, słońce w pełni, żadnej chmury na niebie, na chodnikach nie ma śladu po wczorajszym deszczu, a ja na nogach kalosze.
|
#4910 |
|
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;43955766]Mnie głównie śmieszyły fashionistki, które w słoneczny, bezchmurny dzionek pomykały po ulicach w swoich hunterach czy w innych markowych gumiakach za grubą kasę
Jak było pochmurno to nawet nie zwracałam uwagi, co kto ma na nogach. Teraz najwidoczniej moda na te buty przeminęła, bo nawet w deszczowe dni mało kto chodzi teraz w kaloszach.[/QUOTE]dokładnie, wcześniej widywałam je regularnie, nawet gdy był pogodny dzień (w końcu jak się kupiło Huntery, to trzeba się pokazać ), teraz nawet nie pamiętam, kiedy ostatni raz widziałam kogoś w kaloszach (a było parę deszczowych dni).
|
#4911 |
|
Konto usunięte
|
Moja kolezanka kupila huntery jak byl na nie szal. Do tego taka hunterowa skarpete do srodka. I lezy snieg, ja w sniegowcach (brzydkie ale cieple), a ta brodzi po kostki w tym sniegu, oczywiscie w hunterach. I twardo mowi, ze jej cieplo, ze one sa z takiej kosmicznej gumy co to grzeje w zime a chlodzi latem, ze ae. I szczeka zebami. Ktoregos dnia poszlysmy do niej do domu i jak zdjela buty to dotknela mnie stopa w moja stope. Lodowata.
No ale coz, ona ogolnie byla fashion victim, kurteczki tez nie wazne czy cieple, byle modne. Tatuaze tak samo. Dziwna dziewczyna. Do tego wszystkich oklamywala, ze jest z naszego miasta. Nie wiem po co, to jakas ujma byc z miasta obok i przyjechac tu na studia? Smiesznie bylo jak gadala z rodowitym mieszkancem miasta i on mowil "Rondo Babka" a ona nie wiedziala o co chodzi. No nic dziwnego, nie mogla pamietac starej nazwy ronda, ktore obecnie nazywa sie "Radoslawa"... Ech, ludzie. |
|
|
|
#4912 |
|
Raczkowanie
|
To miał być post do wątku z pytaniami, przepraszam
Edytowane przez Ewelina_Waw Czas edycji: 2013-11-30 o 13:19 |
|
|
|
#4913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwi mnie to że ktoś się wstydzi swojej wsi czy miasteczka i chce być "taki z dużego miasta", tak samo jak dziwi mnie okłamywanie w sprawie wieku, te wieczne odmładzanie się
|
|
#4914 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A dziwi cię, że ktoś nie chce powiedzieć ile ma lat? Nie odmładza się, nie postarza, tylko mówi "nie powiem, sorry, zostawmy ten temat" albo mówi "dwadzieścia kilka". |
|
|
|
|
#4915 |
|
jestę wieszczę
|
Ale to trzeba różne rzeczy brać pod uwagę, nie każdy chce się przyznać skąd jest, bo np. się go wyśmiewa czy coś. Ja zazwyczaj wprost mówię, że jestem ze wsi, mimo że miałam w grupie osoby, co wyzywały takich ludzi od wsioków itp., ale ja uważam, że to świadczy o nich.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
#4916 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() poznaję kogoś i znam ją z widzenia, że razem chodziły do jednej klasy z moją bliską koleżanką. a ona mi ściemnia, że jest młodsza, choć nawet nie pytałam o wiek, to wyszło z jej monologu ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:36 ---------- Cytat:
|
|
#4917 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I też uważam, że takie teksty świadczą o tych, którzy się wyśmiewają
|
|
|
|
|
#4918 | |
|
Holy Crap!
|
Cytat:
|
|
|
#4919 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam na studiach pełno ludzi z jakichś małych wiosek z małopolski albo podkarpacia, nigdy nie spotkałam się z tym, by ktoś ich wyśmiewał z tego powodu. W sumie w całej mojej grupie tylko trzy osoby były z Krakowa (łącznie ze mną).
|
#4920 |
|
Konto usunięte
|
Uuuu, bardzo nie lubię tego tekstu
On też pokazuje, że dla kobiety wiek to coś wstydliwego.---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- O, właśnie, jeszcze jedno. Ta co ściemniała, że jest z Warszawy jednocześnie w pewien sposób wyśmiewała dziewczynę, która mieszkała w miasteczku obok Warszawy i codziennie dojeżdżała kolejką trochę ponad 40km. Że "borze", że "mi by się nie chciało", że "dlaczego nie wynajmie czegoś". Ta ściemniająca miała szczęście, majętnych rodziców, którzy kupili jej mieszkanie w centrum Warszawy i w większej części je opłacali. Jakoś do niej nie docierało, że nie każdego stać na mieszkanie w Warszawie i że może tamta tak woli. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:30.

):
Ile ludzi, tyle gustów.

tylko kacperek jest jeszcze względnie mały

On też pokazuje, że dla kobiety wiek to coś wstydliwego.