![]() |
#1681 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
SIKAM!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Julianka jest przesłodka!! A te usteczka ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1682 |
Zakorzenienie
|
Myslalam ze tylko moj mama nie mowi ale widze ze tu wiecej takich ananasow czasem mam wrazenie ze bedzie to ostatnie slowo jakie wypowie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1684 |
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam ale tak szybciochem bom zmęczona. A jeszcze do k. muszę iść.
#1685 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak w ogóle to musze przyznać że czytałam tylko książki a z filmu widziałam tylko pierwszą część i to nie całą bo nie zmogłam... jakoś ten film tak bardzo "osłabił" ksiązkę...
![]() ![]() Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2013-11-29 o 20:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1686 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
jakoś mi nie podszedł ![]() a tak w ogóle, to co podkukujesz ![]()
![]() |
#1687 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A jakieś dwa tygodnie temu, słuchała głośno muzyki przed 22, to Tż poszedł i mu taką wiąchę puścił, że mi wstyd za niego było ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Hope, co u Ciebie? ![]() ![]()
![]() |
#1688 |
Zakorzenienie
|
ja spadam, bo TŻ nagle wczesniej przyjechał
![]() ![]() a co do ocen książek, to oni tam zmienili skalę oceniania jakoś już dawno, bo kiedyś chyba tylko 5 gwiazdek było; i po tej zmianie mogły się pozmieniać oceny trochę ![]() baj, odezwę się w niedzielę
#1689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha miałam Wam pisać byłam dziś w h&m jak sie wyrukuje jakiś tam kupon ze strony jest -20% na wsio ![]() będę tęsknić ![]()
![]() |
#1690 | ||
Zakorzenienie
|
W pupcię sobie ciepło robi
![]() Cytat:
![]() To samo słyszę, że po co jakieś wynalazki ![]() Cytat:
![]() Od Ciebie nawet podwójne ![]() Mój będzie za jakieś pół godziny ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1691 |
Zakorzenienie
|
Debrah Nancy podczytuje watek co kilka stron tak wyrywkowo ale chcialam wiedziec cobu was in widze ze spotkanko szykujecie na weekend moge sie podlaczyc ? Bo bedziemy u t na imieninach jutro rano wyjezdzamy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1692 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1693 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() no, chociaż się najadłaś ![]() ojjjj :/ Cytat:
![]() Cytat:
zgadzam się, chociaż na wszelki wypadek na telefonie mam kilka ebooków, no i audio lubię na spacerach ![]() -------------------- gratki dla Kubulka za chodzenie! świetnie sobie radzi! A ja wam zapodam występ recytatorski ![]() http://www.youtube.com/watch?v=kj3UW...ature=youtu.be |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Zakorzenienie
|
bokeh, chyba ostatnio Ci nie odp odnosnie Alverde, wybaczysz?
![]() Pytalas o kuracje nablyszczajaca. Ja mam wlosy raczej cienkie, przetluszczajace sie i mnie ta kuracja niemilosiernie obciazala. Tzn wlosy bylo po niej ladne, koncowki dociążone (nie wywijały sie), ale cala fryzura byla przez to klapnieta, jak ulizaniec wygladalam, zero objetosci. Poza tym wieczorem wlosy byly juz lekko nieswieze... Dla mnie po prostu byla jak zwykla odzywka, zadnego wow (poza ladnym zapachem hmmm jakiejs gumy owocowej?) Alterry nie mialam jeszcze takze ich nie porownam. |
![]() ![]() |
![]() |
#1695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o dzięki ![]() ![]() ![]() zamówiłam https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...iny-perly.html, https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ige-perle.html, https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ow-wlosow.html, https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...tem-tiare.html, i to https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...iu-wlosow.html ![]() ![]()
![]() |
#1696 | |
Zakorzenienie
|
no to po ogladaniu, tźgojka przyszedł do domu i przełączył tv, tzn dawno to zrobil ale siedzialam nad tymi ksiazkami, mam ze 20 na tel dlatego dopiero teraz pisze...
no ja tez wole, ale w domu nic nie mam, do biblioteki nie mam jak pójść, więc zostają tylko mbooki. poza tym lubie je, bo zawsze są pod ręką. jedyne co mi się nie podoba w nich to to, że nie mogę sprawdzić ile stron ma dany rozdział... a tak poza tym to fajne są.. tylko nie mylcie z ebookami, mbooki są fajniejsze, nie wiem jak jest na smartfonach, ale na tych starszych ebookie wg mnie sie nie sprawdzają... Cytat:
![]() ![]() ![]() lece już do łóżeczka, oczywiście poczytać, bo inaczej nie zasnę.... do jutra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1697 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
![]() Świetnie pomyka, zdolny chłoptaś ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1698 |
Zakorzenienie
|
Pstryniu- jej, no respect dla Kubulka, łzy mi normalnie poleciały
![]() ![]() ![]() mój Groszek dziś łaził ze mna po osiedlu- tym samym gdzie Sammi pierwsze kroczki stawiał,czekałam akurat na moją mamę bo była u dentysty, wróciłam do domu i patrzę....a on ma buty takie uwalone jak stary ![]() kurde jakie to słodkie a rok temu modliłam się by się urodził cały i zdrowy a to już....pierwsze kroki szok przeprszam ,że się nie odnoszę do pozostałych ale Kubuś Pstryczkowy rozwalił mnie totalnie Gojka-ale Ty gaduła, ale fajnie tak, bo w końcu coś wiem więcej o Tobie, buzieki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1699 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1700 |
Zakorzenienie
|
Szykuje sie fatalna nocka, pieronskie zeby
![]() ![]() ![]() Jeszcze nad nami impreza, slychac dokladnie wyraznie kazde slowo, ktore mowia ![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#1701 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hejo my juz od 5.40 buszujemy;p podpieram oczy zapałkami;p tzt pojechal i troche glosni sie zachowywal wiec sie obudzilysmy ;p ale jednak bierze wolne od pon! hurrrrrra ![]() moda na sukces leciala, przełączyłam po 5 minutach, bo sie balam ze sie jeszcze wkręcę w ten serial ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1702 |
Konto usunięte
|
Ja tylko napisze ze ja tez z tych czytajacych. Teraz nowa monika szwaja "aniol w kapeluszu".
Nie moge spac... |
![]() ![]() |
![]() |
#1703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ciekawe jak u Ifwki ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1704 |
Zadomowienie
|
Hej
Dziewczyny moja Niunia tak jak pisalam wstaje tylko trzyma sie kanapy i wariuje na tych nózkach podskakuje i 2 razy poleciala do tylu i teraz ciagle stoje za nia ii Ja asekuruję, ale kurczę Ona musi się nauczyć, że trzeba uważać. Jak Wy robicie czy robilyscie zanim dzieci zaczely stac stabilnie. a i woła mnie że ma mJej podac reke i Ona chodzic chce a trzęsa się Jej te nózki. Nocki u nas masakryczne od 3 tygodni, nie wiem to chyba teraz Nati nie spi bo za małego się wyspała do 7msc spała mi do 11, 12 pozniej zaczela wstawac 9, 8 a teraz wstaje 5 czasami pomeczymy sie z godzine i jeszcze usnie do 8 w dzien spi na spacerze godzine czasami 2 zalezy ile jestesmy i wozek musi caly czas jezdzic, a jesli nie idziemy na spacer to albo nie spi w ogole, albo jesli zasnie przy cycu to po 15, 12 minutach sie budzi, zasypia 20-21 czasami po, w nocy ciagle sie budzi, jesli pospi ciagiem 2 godziny to cud, czasami pol nocy wisi przy cycu a ja wtedy usypiam jak paralityk ---------- Dopisano o 07:10 ---------- Poprzedni post napisano o 07:04 ---------- No i jesc nie chce zawsze miala apetyt, bez problemu wychodzilo wprowadzanie sloiczkow a teraz sloiczka nie zje, wloze lyzke dwie i wypluwa zaraz woli dorosle jedzenie z gotowaniem na zapas jest problem bo nie mam zamrazarki ale tez np robilam pomidorowke na miesku dla nas leciutenko osolona bo inaczej by nie zjadala, i odlałam Jej i dodalam pomidorki ze słoikia takie z działki bo dostalam i co i bleee a nasza dosoliłam, dodałam koncentratu i smietany i maz dał Jej sprobowac i szał Ona chcialaby to co my |
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Zakorzenienie
|
Ja Też !!!
#1706 | |
Zakorzenienie
|
Hejka!
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() marsi - a jakie macie buciki? dzis moze kupie mu takie zwykle zimowki do wozka bo jeszcze nie mamy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1707 |
Zakorzenienie
|
U nas jak zasnal tak zasnal (o polnocy
![]() ![]() Szajus czemu spac nie mozesz? ![]() Mala jak babcia??? My jutro jedziemy do t.ale kompletnie tego nie widze, jest podobno totalnie zalamana..... Bylam wczoraj zrobic brwi i wygladam jak czlowiek w koncu! Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#1708 |
Zakorzenienie
|
Ewcia od rana zdążyla już mi wysypać kakao, rozrzucić ziemniaki po kuchni ,no i oczywiście wysypać ziemie z doniczki :/ I jeszcze usiłuje na kanape wejść! Onie ! tej umiejętności niech jeszcze nie nabywa bo zeświruje :P
#1709 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() szaja ale pięknie Agatka recytuje ![]()
#1710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu Ci pomaga ![]() ![]() Moja się nauczyła wchodzić na narożnik, ale sztuki schodzenia nie chce opanować ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.