|
|
#31 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Faceci wcale nie lubią krągłości...
Cytat:
Zgadzam się z opinią, że i szczupła i bardziej zaokrąglona sylwetka może być atrakcyjna, w dużej mierze zależy to od sposobu poruszania się, garbienia lub jego braku i ogólnego zadbania o ciało i sprawność. |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Konto usunięte
|
Sexy krągłości
![]() tutaj wklejam linka, bo zdjęcie za duże: http://files.myopera.com/carol310/al...n-1024x768.jpg oponka i ciało nieskalane ćwiczeniami ![]() panie prawdopodobnie noszą te same rozmiary - ok 40 celowo wklejam zdjęcia z plaży żeby mnie nie posądzono że to tylko fotoszop. krągłości krągłościom nie równe, pozdrawiam, specjalista ds. odchudzania, wydział cellulitu - drabineczka Edytowane przez 201604181004 Czas edycji: 2013-11-30 o 02:12 |
|
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Owszem, mam trochę brzuszka, ale mojemu facetowi też to nie przeszkadza. Częściej niż dziewczyny w rozmiarze 34, 36 podobają mi się te z 38, 40, pewnie dlatego też sama wolę siebie w takim wydaniu. Taki mam gust. Wielu facetów ma na pewno podobny gust Także nie każdy facet ma takie same upodobania jak piszesz.Drabineczka, moim zdaniem to jednak przesada porównywać dwa zdjęcia, w tym zwykłej dziewczyny w tym Beyonce. To już uważam, że lepiej porównać zdjęcie zwykłej dziewczyny też w rozmiare 40, ale która ćwiczy i np ma mniej celluitu. Uwierz, jest wiele dziewczyn, które np ćwiczą, a i tak gdzieniegdzie celluit zostaje, więc ich ciało nie jest gładkie jak na zdjęciu u Beyonce. A to nie znaczy, że o siebie nie dbają, nie zawsze dbanie o siebie oznacza, że zniknie celluit, ok w pewnych stopniu zniknie, ale tak całkiem to niekoniecznie. A np na zabiegi w salonie nie każdego stać. Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2013-11-30 o 04:03 |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
Moja dziewczyna ma troche ciałka i dzieki bogu gdy ja poznałem była bardzo szczupła miała 55 kg przy 174 cm wzrostu powiedziałem zeby nabrała troche ciałka wspólne gotowanie i pieczenie dało rezultaty no i teraz ma 64 kg i jest super prawdziwa kobieta z krwi i kosci
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Tak swoją drogą to ogólnie ładna kobieta. Słodki uśmiech, ładne wcięcie. Dużo złego tu robi ten strój. Kurczę, jak się duży biust ma, to się nie nosi czegoś, co tego biustu nie utrzyma. No i niezależnie od rozmiaru - nie ubiera się za małych majtów
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą )Miłośniczka butów wszelakich Podskakuję z Mel B. Joga Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
|
|
|
|
#36 |
|
Konto usunięte
|
zawsze jak się pytam faceta o to, co by było, gdybym miała małe cycki (bo mam spore przy szczupłej talii, obiekt zazdrości koleżanek, chociaż chętnie bym się ich pozbyła) on odpowiada, że to bez znaczenia - jakby mnie poznał z płaską klatą to by ją kochał tak samo jak to, co mam na niej teraz
|
|
|
|
|
#37 |
|
w drodze do...Ciebie...
|
To zależy chyba od faceta, jedni wolą krąglejsze inni chude
Ja należę do krąglejszych i na brak powodzenia nie narzekam a faceci dzielący dziewczyny na "świnki" itp to ja nie wiem skąd oni się wzięli, całe szczęście ze ja nie mam takich znajomych a poniżej fajny przykład http://www.papilot.pl/ludzie/24337/-...-i-BESTIA.html
|
|
#38 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem w rozmiarze 36 i mam krągłości. Nie jestem wcale wychudzona. Znam dziewczyny z większym rozmiarem, które są z każdej strony płaskie. Po rozmiarze nie można oceniać ciała, bez przesady.
Faceci wolą krągłości, a nie tłuszcz.
|
|
#39 |
|
Konto usunięte
|
Candy lips na boga ta druga to nie jest zadna zwykla dziewczyna
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Ja jestem przykładem, że każda potwora znajdzie swego amatora, bo:
- mam 175 cm wzrostu i ważę 56 kg, - noszę rozmiar 34/36 i nie widzę u siebie krągłości, - mam płaski tyłek i mały biust (70B), - mało ćwiczę - ze względów zdrowotnych, a mam chłopaka, który uwielbia mój mały tyłeczek i piersi i nie jest on moim jedynym adoratorem, ogólnie mam dość duże powodzenie u chłopaków. Z twarzy też nie jestem pięknością, ale wiecie co? Lubię siebie i akceptuje taką jaka jestem i to jest najważniejsze. Musisz pokochać siebie aby ktoś Cię pokochał i nie ważne czy jesteś xs size czy xxl size PS: zgodzę się z dziewczynami, że krągłości to ładny biust i krągły, wystający tyłeczek, a takie krągłości mężczyźni uwielbiają.
Z/w bezpieczeństwa moich danych wracam z nowym kontem Edytowane przez Taka_sobie_ Ona Czas edycji: 2013-11-30 o 10:59 |
|
|
|
|
#41 |
|
Konto usunięte
|
Tzn ta w rozowym stroju;-)
|
|
|
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
To już nie są krągłości tylko otyłość.
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
Też zgadzam się z autorką że fakt, że mężczyźni lubią krągłości to bzdura. Oczywiście zależy o jakich krągłościach mówimy, bo z iloma facetami rozmawiałam to żadnemu nie podobała się kobieta która miała te krągłości wszędzie, czyli masywne uda, łydki, opona na brzuchu. Faceci mówiąc "uwielbiamy krągłości u kobiety" oczyma duszy widzą bujne falujące piersi i wypukły jędrny tyłek, a nie zwisy galarety na udach, lub cellulit na ramionach. Po co sobie wmawiać że to jest atrakcyjne. To nie jest atrakcyjne i nie dziwie się mężczyznom którym nie uśmiecha się że partnerka nagle przytyła x kilo, bo gdyby mój facet się zapuścił i nie miałabym przez to ochoty na seks, od razu wykupiłabym mu karnet na siłownie i zaraz przeszedłby na diete.
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystko rozbija się o nazewnictwo. Przyznam, że sama odbieram "krągłości" inaczej niż autorka, niekoniecznie kojarzę to z rozmiarem.
Uważam, że sama je posiadam tzn: noszę rozmiar 36 (chyba, że bluzka nie pasuje ), mam dość duży biust i bardzo wąską talię. Biodra mam raczej standardowe dla mojego rozmiaru. I swoją sylwetkę uważałam zawsze za taką z krągłościami.Raz zostałam nazwana otyłą, kilka razy anorektyczką, więc ludzie mają różne sposoby oceny sylwetki (lub są złośliwi). Jednak jak ktoś pisze, że nosi rozmiar 40 i myśli, że to z miejsca definiuje go jako osobę z krągłościami, to jest w błędzie. |
|
|
|
|
#45 |
|
BAN stały
|
Mój lubi. Mój poprzedni też lubił. Z powodzeniem u facetów nie miałam nigdy problemów raczej, chociaż moje krągłości to nie tylko falujące piersi, jest mnie ogólnie trochę więcej...
|
|
|
|
|
#46 |
|
BAN stały
|
To są skrajności.
Trudno powiedzieć która z tych pań miałaby więcej powodzenia gdyby na świecie istniały tylko i wyłącznie 2 takie rozmiary kobiet. Obie panie mają ładne buzie. |
|
|
|
|
#47 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#48 |
|
Rozeznanie
|
Wszystko tak naprawdę zależy od budowy ciała. Ja mam 167 cm, noszę rozmair 38/40 i nie mam krągłości (rozumiem przez to fajny tyłeczek, cycki no generalnie wszystko na swoim miejscu). Mam budowę taką a nie inną, czyli jestem koścista, wystają mi obojczyki, mam szerokie biodra ze szparą między udami, ale same nogi bardzo szczupłe, piersi rozmiar "słabe" B - uważam że są za małe w stosunku do całego ciała. Wiele osób mówi mi że jestem za chuda i powinnam przytyć a ja przecież ważę 60/ 61 kilo.
|
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Takie uogólnianie jest bez sensu.
Noszę rozmiar 38/40, mam wcięcie w talii, ale nie da się ukryć, że fałdki tu i ówdzie też;p ale dużo ćwiczę, żeby nie mieć zwisającego biustu i pupy, zwalczam cellulit w zarodku... myślę, że podobam się facetom. W każdym razie, podobam się swojemu, a przede wszystkim czuję się ze sobą lepiej. Nie chciałabym jakoś diametralnie schudnąć, żeby i biust mi nie schudł;p na uczelni obserwuję, że dużo szczupłych dziewczyn nie ma facetów, bo szczupłość to jeszcze nie wszystko. Sarkazm i złośliwy uśmiech nie uczynią atrakcyjną nawet laski o figurze ... no nie wiem, jaki przykład podać? Angeliny? Gwyneth Paltrow? |
|
|
|
|
#50 |
|
Konto usunięte
|
Moim zdaniem jeśli patrzeć tylko na kwestię figury to jeśli facet miałby do wyboru dziewczynę w rozmiarze 36, a 40 to wybrałby tą pierwszą.
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#52 |
|
Przyczajenie
|
Bzdury piszecie i pokazujecie jakieś skrajności.
To jest szczupła kobieta: http://31.media.tumblr.com/tumblr_m6...43ao1_1280.jpg To jest kobieta z krągłościami: https://s-media-cache-ec0.pinimg.com...9abef39cc0.jpg To jest nadwaga: http://l.yimg.com/bt/api/res/1.2/e51...i-pictures.jpg I nie jest to w żaden sposób związane z tym jak ludzie postrzegają typy kobiecej figury, nadwaga to nadwaga a atrakcyjne krągłości to atrakcyjne krągłości. Edytowane przez niezawodny28 Czas edycji: 2013-11-30 o 14:37 |
|
|
|
|
#53 |
|
Konto usunięte
|
Moim zdaniem określenie że faceci lubią krągłości oznacza że lubią jak kobieta ma piersi i pupę. Wystarczy spojrzeć na kobiety w męskich czasopismach, są to kobiety które mają piersi i pupę. W Playboy czy CKM kobiet z nadwagą się nie widuje.
|
|
|
|
|
#54 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak się lubi siebie to amator na kobietę się zawsze znajdzie. Narzekające i uważające się za niezbyt atrakcyjne osoby nigdy nie będę poszukiwanym materiałem na partnera. Faceci którzy uważają się za obleśnych brzydali też nie mają szałowego powodzenia.
Ze swojego otoczenia to zauważyłam że powodzenie mają kobitki ładne lub przeciętne(rozmiar od XXS do XXXL, zależy od gustu faceta), inteligentne, mające coś do powiedzenia, posiadające seksapil, poczucie humoru i dystans do siebie i świata. Skwaszone ponuraczki, uważające się za największe maszkarony świata nie są rozchwytywane. |
|
|
|
|
#55 |
|
Konto usunięte
|
Rozmiar 40?
nie każdy rozmiar 40 ma krągłości może byc płaska, ale szeroka. Tak samo jak 36 może mieć talię osy i wydatne uda/pupę.Nic tu komentować nie będę, bo wszystko już zostało napisane.
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#57 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#58 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Cytat:
Nie sądzę, by „Playboy” czy „CKM” dawał pełny obraz gustu wszystkich mężczyzn.
|
|
|
#59 |
|
Konto usunięte
|
Może nie wszystkich, ale znacznej większości już tak. Tak samo jest jeśli na jakimś portalu pokaże się kobietę z ładna pupą i piersiami tak do rozmiaru max38 to wtedy wiele facetów się nimi zachwyca, natomiast jak już pokarzą kobietę z nadwagą to jakoś koneserów brak.
|
|
|
|
|
#60 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.

Także nie każdy facet ma takie same upodobania jak piszesz.
)

nie każdy rozmiar 40 ma krągłości