|
|
#151 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Po pierwszej randce ...
Cytat:
Mam Ci powiedziec ile to trwalo godzin, zebys sobie rozpisala linie czasu i policzyla, czy moglo miec fizycznie miejsce cos takiego jak ''od dluzszego czasu''? Na prawde tracic czas, watek utracil sens...---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Dlaczego nie powinnej pijanej dziewczynie podstawiac drinkow pod nos niczym lekarstwo na wymioty? Myslalam, ze milion osob to juz napisalo i ze to logiczne oraz ze jest to sedno watku. Widze desperacje...na prawde popros Mikolaja o ten worek treningowy.... |
|
|
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#153 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie, nie przedstawiłaś ŻADNEGO argumentu. Nie potrafisz nawet jednej wersji zdarzeń utrzymać. Oczywistym jest, że zbierając ostrą krytykę zaczynasz wszystkich oskarżać o nielogiczność, naskakiwanie na Ciebie i istne Salem. W końcu usłyszało się, że nie zna się umiaru i poleciało w tan na darmowych drinkach. I tak, to jest błąd myślowy. Błąd opierający się na błędnym myśleniu, co właśnie pokazałaś w wypowiedziach. Dlaczego facet tyle alkoholu kupował, nie wie nikt OPRÓCZ NIEGO. Ale bazując na tym co wiemy, wnioski są takie, że zaproponował seks dlatego, że zobaczył okazję. A nie spijał, bo chciał mały numerek. Ogarnij się dziewczyno. Cytat:
) pokazałaś niski poziom. To że facet zrobił to propozycją to inna sprawa.
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 Edytowane przez Leszy Czas edycji: 2013-11-30 o 18:42 |
|||
|
|
|
#154 |
|
BAN stały
|
Zostalo powiedziane kto tu zachowal sie bezwstydnie, na prawde jezeli powtorzysz mi milion razy, ze obciach to i tamto to niczego nie zdzialasz, mozesz mi rownie dobrze napisac, ze jestem gruba i brzydka...
|
|
|
|
#155 | |
|
Przepompownia Ścieków
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widziane okiem faceta. Drukuję w czy de! Projekt: FoldaRap. http://szczecin.tvp.pl/23874420/030216 24:20 http://szczecin.tvp.pl/23995784/120216 29:30 |
|
|
|
|
#158 |
|
BAN stały
|
WhiteCherry, darowalabys sobie banal do bolu
latwo napisac: napisalam jak jest, boli cie prawda, buuuuu Ja tak mowilam w przedszkolu... |
|
|
|
#159 |
|
Konto usunięte
|
Ale w sumie to czemu Ty nie moglas odmowic kolejnego drina? Bo nie bardzo to ogarniam. Ja mam tak, ze jak czuje, ze mnie sieklo to robie sobie "stop". I w sumie z tego co widze, to wiekszosc ludzi tak robi. No chyba, ze ktos chce sie nawalic do upadlego, niestety i taki przypadek znam osobiscie. Niedawno mialam nawet taka sytuacje, ze na domowej imprezie jakos mnie tak niespodziewanie trzasnelo wiec szybko dzialalam- poszlam ochlonac do lazienki, napilam sie lodowatej wody, odsawilam na jakis czas alkohol. I przeszlo. A Ty wypisujesz jakies bzdury, ze on widzial, ze Cie scielo a dalej driny donosil no to pilas. To ja sie pytam po jakiego grzyba pilas?? Nigdy nie rozumialam ludzi, ktorzy zganiaja na kogos, ze ich upil. Nie pojmuje jak mozna upic doroslego, swiadomego czlowieka. Tozto bzdura na bzdury. Jak sie pic nie umie to sie nie pije, tym bardziej wsrod obcych. Nie wybielaj sie dziewczyno, bo sama pomysl - jak to swiadczy o czlowieku (niewazne czy kobieta czy mezczyzna) jak na randce tak zachlewa pale, ze rzyga za barem? Aha i jeszcze jedno - chlopak wcale nie musial widziec, ze juz jestes na bani, sytuacja o ktorej wspominalam wyzej, wygladala w ten sposob, ze zawolalam do kuchni bliska mi osobe, mowiac, ze musze sie orzezwic bo jestem pijana i kreci mi sie w glowie - osoba byla zdziwiona, bo ponoc wygladalam jak wszyscy. Ech kobieto, dorosla jestes, a nie nastolata - kontroluj sie. I nie chlej na randkach jak prosie, bo nigdy na nikogo przyzwoitego nie trafisz.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#160 |
|
BAN stały
|
Cofnij sie wstecz, wszystko juz zostalo powiedziane
Edytowane przez CathX Czas edycji: 2013-11-30 o 19:05 |
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
i chyba w tym przedszkolu pozostałaś, bo zachowujesz się jak małe dziecko, które wpuszczono do sklepu z cukierkami - nabrać ile się da, a potem ojej, brzuszek boli. Mam nadzieję, że załapiesz metaforę.
|
#162 |
|
Zadomowienie
|
Widzę, że wątek ciągle kręci się wokół jej spicia się na pierwszej randce. Moje zdanie jest takie, że jeśli autorka do tej pory nie zrozumiała, że źle zrobiła upijając się tak to jej już tego nie wytłumaczycie choćbyście na głowie stawały. Racja jest jak du*a - każdy ma swoją
![]() Mnie pytanie o seks na pierwszym spotkaniu by uraziło, bo jestem z tych, które nawet się nie całują z nieznajomymi a co dopiero inne rzeczy z nimi robić Chłopaka pewnie bym nie przeprosiła, bo biorąc pod uwagę całokształt sytuacji nie chciałabym mieć z nim już nic do czynienia.Nie wydaje mi się żeby on celowo ją upijał. Byłam kiedyś z siostrą i jej narzeczonym na drinku. Miałam już mocno w czubie więc dopiłam drinka i poszłam do łazienki ogarnąć makijaż, bo w tym stanie to mi się strasznie rozmazał. Wróciłam do stolika i okazało się, że narzeczony siostry kupił mi kolejnego drinka (zaznaczam, że nieco się chwiałam idąc do wc wiec widział, że nie byłam trzeźwa). Na moje pytanie dlaczego mi kupił (nie planowałam już nic pić) odpowiedział: "Ponieważ już Ci się poprzedni drink skończył". Chciał mnie upić? No litości. |
|
|
|
#163 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez alexandraa13 Czas edycji: 2013-11-30 o 19:05 |
|
|
|
|
#164 |
|
Konto usunięte
|
No ale ja nie wyczytalam czemu nie moglas powiedziec stop skoro mialas juz w czubie? Chlejesz dalej mimo ze juz masz dosyc? Czy jak?
|
|
|
#165 |
|
Przepompownia Ścieków
|
Leszy, znasz jedną opisaną sytuacją z życia tej dziewczyny, kiedy dokonała ostatniego lotu Ozyrysa i na tej podstawie uważasz, że nie ma umiaru w piciu? to jest jedna sytuacja, żeby się dowiedzieć czy ona ma problem, musiałaby opisać inne imprezy, na których piła. Dlaczego tak zawzięcie wybielacie tego typa, nie ogarniam
Jedziecie po tej lasce jak po łysej kobyle, a sami macie klapki na oczach, bo widzicie tylko to, że ona się schlała, ale fakt, że facet byłby w stanie ją przelecieć w takim stanie spora część pominęła milczeniem. Jak panna opisała odwrotną sytuację, też nikt się do tego nie odniósł, tylko cały czas argument, że ona się spiła. No, spiła się, sama to przyznała, ale ona pytała w ogóle o coś innego, a nie o to, czy zrobiła dobrze, że się porzygała po alko.
|
|
|
|
#166 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle że jak się pisze "mam słabą głowę" (też mam)- to zna się swoje granice. I ich trzyma. Serio nie można było po 4 drinku powiedzieć: dziękuję, już nie mogę i nie chcę? Sprawa: piła za darmo czy nie- kompletnie mnie nie obchodzi. Edytowane przez madana Czas edycji: 2013-11-30 o 19:01 |
|
|
|
|
#168 |
|
BAN stały
|
Bo sie nudza i nie wiedza co powiedziec ale to mnie tylko utwierdza w moich racjach
![]() Jeszcze tak z 15 razy musza powtorzyc, ze pilam bo za darmo (horyzonty fajne ), pewnie jak zaczna tak powtarzac to okaze sie prwda. A niech sie powtarzaja, nie ja pograzam sie w braku logiki... Ja juz uslyszalam to co chcialam ( w sensie, ze utwierdzialam sie co do tego co czulam)...Rzadko zdarza sie tu takie wyladowywanie, ale coz, zawsze znajdzie sie pare takich watkow gdzie zleca sie okreslone typy ''doradzajacych''
|
|
|
|
#169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2013-11-30 o 19:04 |
|
|
|
|
#170 |
|
BAN stały
|
Tak tak, dam mu kwiaty za to ze mnei nie zgwalcil na tej ulicy
![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- WhiteCherry nie wie juz co powiedziec wiec znalazla inny problem do ''omowienia'': dlaczego CathX o o tym pisze ?! Milego rozkminiania.
|
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#172 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli gdzieś się wypowiadałaś na ten temat to mi umknęło. |
|
|
|
|
#173 |
|
Konto usunięte
|
Smieszysz kolezanko
naucz sie pic i zachowywac w miejsach publicznych i daruj sobie te sarkazmy w stosunku do innych uzytkowniczek, bo to Ty przychodzisz z historia o rzyganiu za barem na pierwszej randce a nie my. Troche samokrytyki sie klania. Zegnam bo szkoda slow. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#174 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2013-11-30 o 19:08 |
|
|
|
|
#175 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Polecam spotkania AA skoro masz problem z alkoholem. Przytyk o worku treningowym jest na wyjatkowo niskim pozoiomie. Z reszta czego się spodziewać po osobie pijącej jak wieprz na pierwszej randce. No pokazałaś klasę, że heeeeeeej. |
|
|
|
|
#176 | |
|
Przepompownia Ścieków
|
[1=07f49d5297ed442eaa63bdc 5e3365630f1fe1bde_620d900 1ec3ce;43960087]Ale w czym problem? Przeleciaj ja? Zgwalcil? Nie. Odmowila? Tak. Posluchal? Tak. Koniec historii. Moze to i burackie ale summa summarum do niczego nie doszlo, bo autorka odmowila. Dla mnie wiekszym problemem byloby to, ze sie upodlilam alkoholem, rzygalam w miejscu publicznym i narobilam sobie poteznego wstydu. A autorka nic zdroznego w tym nie widzi i zgania wine na kolesia.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Koleś chyba też nic zdrożnego w tym nie widział skoro doszło do pocałunku. Was oburza jej stan, ale wychodzi na to, że jego nie oburzył, wprost przeciwnie. Ale skoro Ty widzisz większą winę w autorce to w takim razie inaczej patrzymy na sprawę i się nie dogadamy. Madana - zgadzam się tekstem, że oboje nie pokazali się z najlepszej strony, ale mam wrażenie, że duża grupa forumowiczów po prostu nie widzi, w jakiej sytuacji ten koleś zadał to pytanie. Pokazał, że jest napaleńcem, wydawał hajs, bo myślał, że mu się zwróci? ![]() ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ---------- Cytat:
Mhm, nagle się okazuje, że były głosy mówiące o tym, że gość jest desperatem i lepiej takich unikać. Te wpisy były krótkie i mam wrażenie, że niektóre dziewczyny bały się wchodzić w dialog z niektórymi, bo by zostały zadziobane za to, że nie uważają autorki za dno intelektualne, bo nie pokazała klasy przy facecie "z klasą" |
|
|
|
|
#177 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#178 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z reguły ludzie idąc na randkę chcą się pokazać z jak najlepszej strony. Przynajmniej obywatele państw bardziej zacofanych tak robią. Jeśli w obywatele państw cywilizowanych, do których zalicza sie autorka, robią podobnie, to co by sie działo gdyby autorka/jej absztyfikant pokazali jacy są naprawdę...
|
|
|
|
|
#179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#180 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:40.

proponuję autorce ustalić jedną wersję wydarzeń.
Mam Ci powiedziec ile to trwalo godzin, zebys sobie rozpisala linie czasu i policzyla, czy moglo miec fizycznie miejsce cos takiego jak ''od dluzszego czasu''? Na prawde tracic czas, watek utracil sens...

) pokazałaś niski poziom. To że facet zrobił to propozycją to inna sprawa.