|
|
#1741 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1743 |
|
Wtajemniczenie
|
To w sumie ile już? U Igiego 7 i ósmy wychodzi...
|
#1745 |
|
Zakorzenienie
|
Brawo!
Mika: możesz sie przyłączyć oczywiście, planowalysmy w niedzielę o 12 u mnie. MIKA I NANCY: Amelka chyba ma katar:/ i nie jestem w stanie powiedziec czy to zęby. Nie ma gorączki ani innych objawów żadnych. Tyle że w nocy się budzila jak przy zębach co 10-15 minut... I nie wiem, co teraz? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1746 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kurka nie bylo mnie kawal czasu a tu tylko kilka postow
![]() Cytat:
i ![]() Pieknie stoi! Cytat:
ozeszwmorde, toc to pol kuli ziemskiej! ![]() Cytat:
Cytat:
jak po wizycie? Cytat:
![]() dzien dobry, poprosze urlop na sobote bo musze wizaz nadrobic Cytat:
a na czym padlas? Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:chyba sie musze wziac za edukacje swojego synka jak mowi stare chinskie porzekadlo - szewc bez butow zapier.dala
|
||||||||
|
|
|
#1747 |
|
Zakorzenienie
|
my rano bylismy w miescie na zakupach dla mlodego...
dziecie zachowywalo sie cud miod malina poprostu nawet razu nie zamarudzil! do miasta spac cala droge, w sklepie grzeczniutki, zaczepaial ludzi , pokazywal swiatelko na suficie i oczka u misiow , zjadl pieknie deserek i zrobil jeszczze piekniejsza qpencje a ze nie bylo pokoju dla matki i dziecka ![]() nie wiem czy to teraz jest tak w kazdym wiekszym CH ale bynajmniej na kerfurowskim parkingu, zaraz przy wejsciu sa takie mega duze rozowe kupilismy mlodemu laptopa na Mikolaja, ja na Mikolajki uczniowi statki z gazetki (moim zdaniem super sa). wstapilismy jeszcze do chinskiego centrum wspanialosci wszelakich ikupilam mlodemu doslownie za ostatnie wygrzebane grosiaki czapencje i buty zimowe. chcialam obojetnie juz jakie byle byly cieple bo nic nie mamy. a takie do chodzenia to kupie porzadne w porzadnym sklepie ale zeby nie bylo - milo sie rozczarowlam bo jak spr w domu to to nie chinszczyzna tylko normalna polska firma obuwnicza ![]() popoludniu zostawilam moich chopow na godz samych a ja wybylam na korki. wracam myslac ze mlody spi (taaaaaaaaaaaa ), otwieram drzwi a Kubus sam na tych swoich chudych noziach przyszedl sam do mnie do przedpokoju, zlapal za szyjke i przytulas
|
|
|
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
Tyle mnie nie było a tu pustki. Mam ochotę na jakiegoś fastfooda, może tortille tz kupi w sklepie, sałatkę z pekinki już zrobiłam usmażę paluszki rybne do tego i będzie kolacja
|
#1749 |
|
Zadomowienie
|
zaczęłam nadrabiać i ... skończyłam bo Ola miała juz doś drzemki
Szklanko pytałaś jak nasze jedzenie otóż wczoraj po 2 łyżeczkach zupki zacisnęła usteczka ale zjadła ze mną ziemniaki z kalafiorem i gotowanym kurczakiem, kaszki na sniadanie niet, ale kanapeczkę z masełkiem tak. Za to dzisiaj cały słoiczek duży rosołku wciągneła Także nie wiem czy to zęby czy smaki![]() Byłaś u fryza? Jak nie to czekamy na fotki coś Ci dobierzemy, możesz Nam zaufać![]() Pstryczku, my też dziś zakupy, troszkę ubranek dla Młodej i tż coś sobie kupił ino ja bidna nic ![]() Nawijko, czy są jakieś zboża których jeszcze nasze dzieci nie mogą? Kupiłam Oli wielozbożową kaszkę Nomina i nie wiem czy mogę podać czy nie, trochę tych zbóż tam ma
|
|
|
|
#1750 |
|
Zakorzenienie
|
tak nas duzo a takie pustki w postach?
obijacie sie lejdis!!!!!brzuch mnie napitala tak niemozliwie ze ooooo matulu!!!!! i wielki bebzon mam jak w 5tym miesiacu niech juz przyjdzie @@@@ bo sie wykonczeeeeeeeeee
|
#1751 |
|
Lurker ;)
|
Z tego miejsca chcialabym serdecznie pozdrowic moja droga t. ktora na widok swojego syna i wnuczki, PRZECHODZAC OBOK odwraca glowe i udaje, ze nie zna. Pocaluj nas w
|
#1752 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane ja tylko weszłam się przywitać i pochwalić swoim tancerzem... weekend rodzinny -więc w poniedziałek wracam.
)))p.s. no ale na pewno do tego czasu nie raz zajrzę...jesteście jak narkotyk... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=wZ4EB...ature=youtu.be ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- aha...mamy 3go ząbka....to dlatego Antonio tak tańcuje- prawa górna jedynka...
|
|
#1753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czytam tego niekrytego krytyka.... "Swoją drogą to ciekawe, że aby jeździć samochodem, trzeba iść na kurs i zdanym egzaminem udowodnić swoje kompetencje, potem ten samochód utrzymać, bo inaczej zabiorą, a dziecko może sobie zrobić każdy, pierwszy lepszy idiota, który za późno wyjął. Nie trzeba udowadniać, że dziecko będzie miało co jeść i gdzie spać, nie trzeba udowadniać, że jest się w stanie nie z☠☠☠.... mu życia własną głupotą, nie trzeba robić NIC!" hmmmm...... czytam dalej..... |
|
|
|
|
#1754 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- Cytat:
![]() brawa za zebolka! |
||
|
|
|
#1755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1756 |
|
Wtajemniczenie
|
My u Rodziców, w końcu dorwałam się do kompa i mogę Was trochę ponadrabiać nawijko ja też w końcu dostałam lewka Hania popatrzyła i wyrzuciła![]() baty się należą Twojemu Tż ![]() fewciu ale Ci pięknie Blanka zasypia ![]() cała oczywiście od tego poniedziałku ![]() wczoraj słyszałam o tej dziewczynce co się zakrztusiła ![]() ale kiecka!!! evel ale masz pomocnicę w domu ![]() mała dużo zdrowia dla Babci! elllmi doszedł bodziak, jest cudny współczuję dnia złośnika neti ale słodki śpi Antonio gocha padłam z mc dziada Hania żebrze Lenova też uwielbiam Listy do M. pstryku sądzę, że pchacz wam już niepotrzebny pięknie!u nas też są takie miejsca parkingowe silver brawa za ząbka bokeh moja Hanna robi qpe tak samo meduzza brawa dla Julianki za nowe umiejętności! ![]() przesłodka jest insolito zdrówka dla Małego szaja pieknie Agatka recytuje ![]() tress brawa dla Oli za picie ![]() Lady brawa za ząbki! liltlle serio?? co jest nie tak z tą kobietą??
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
Little no co Ty
co za babsko.....Pstryniu, moj malz widzac Dzejkoba malo sie nie posikal ze smiechu Neti Antonio jaki tancerz!!!!!!!!!!!! Pietraszko sie nauczyl wchodzic na kanape przekichane mamy Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
|
#1758 |
|
Wtajemniczenie
|
Little
nosz piiiip---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Pstryczku, Ty to rower kup synkowi a nie jakieś pchacze dla smarkaczy |
|
|
|
#1759 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o shit ! co za tepa dzida :/ wooow ! ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
juhuuuu Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jak tam z mamą??? Cytat:
![]() brawoooo! ja już w nasze zaczynam wątpić już tyle było objawów i NIC ![]() ide połozyc Hanie i wrócę !
|
|
#1760 | |||||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
nie, nie występ, tzn. oni w przedszkolu tego się uczyli a mamy książeczkę z tym wierszykiem i młoda "czyta" Dorotce ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() podchodził z 9 razy chyba Cytat:
![]() Cytat:
![]() --------------- byliśmy w auchan dzisiaj, wzięliśmy Dorci ślimaka http://allegro.pl/fisher-price-teczo...758233410.html podoba mi się, bo: nie ma dźwięków przesadnych, jest kolorowy i... fakturowy - dziewczyny potrzebujące stymulacji SI, powinno być fajne.
|
|||||||||
|
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Przebiła nam się jedynka na górze więc to już 4 ząbek ![]() Zuzia mi zepsuła myszkę do laptopa, a ja bez niej nie potrafię funkcjonowac. Dobrze, że mąż na nocce to jemu skitrasiłam Ze złych wiadomości ...Zuzka poleciała na kant szuflady otwartej, troszkę tam ostre jest i ma tak hmm jak to powiedzieć, nie rozcięty ale zadrapany policzek. Troszkę krwi było. Dosyć długie to jest. ![]() ![]() I tyle. Idę chyba spać, bo jak jutro znów urządzi pobudkę o 5 rano to się wykończę........
|
|
|
|
#1762 |
|
Zakorzenienie
|
a my dziś byłyśmy w smyku i Hania meega zacieszała do szczeniaczka, myślicie że warto kupić ? jest teraz za 99 zł
|
#1763 | |||
|
Zakorzenienie
|
Standard
Cytat:
Mozesz tez robic tak, ze najpierw nakladasz zel, a potem na to olej i trzymasz kilka h. Wtedy efekt jest lepszy, bo zel nawilza, a olej zatrzymuje nawilzenie we wlosach. Oooo, czyli jednak nie sciemnialam z ta kampania ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak serio to nie mam tyle czasu, zeby bloga prowadzic. Kiedys chcialam nawet, ale nie ogarnelabym tego czasowo. Co do wlosow - tez farbowalam i prostowalam (7lat ![]() Jak spedzacie andrzejkowy wieczor? ![]()
|
|||
|
|
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no też chcę ale jako maseczkę też no i jakoś tak nie wiem, jutro zrobie drugie podejście ![]() noo nawet ulotkę dostałam ![]() jem babeczkę z lidla, do tego khaki, popijam kakao i jeszcze wcisłam w siebie wafle ryzowe z łososiem w plastrach
|
|
#1765 |
|
Wtajemniczenie
|
bokeh ja mówię już któryś raz, że szczeniaka warto
Tylko my mamy siostrzyczkę, Hania uwielbia, tańcuję do tych piosenek i przytula się do niej a dzisiaj się Mała o 6.30 obudziła, moja Mama Ją wzięła a ja z Tż spaliśmy do 9.30 potem pojechałam na zakupy, nic nie kupiłam odbębniliśmy teściów i Rodzice wzięli Hankę do ciotki na imieniny bo miało być dużo dzieci to Hania by się pobawiła. a moje Dziecko wpadło w taką histerię, że jechaliśmy bo Nią po pół godziny, weszłam tylko tam do nich a Ona się normalnie zanosiła od płaczu oczy czerwone, całe we łzach, serce mi się krajało jak zobaczyłam. na szczęście wróciliśmy do domu i już była normalna
|
#1766 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja tak samo A tak bardzo chciałam obejrzeć, bo nie oglądałam ![]() Cytat:
Gratulacje dla Kubusia Psrtyczkowego, Igusia Ill i dla tańczącego Antonia
|
|
|
|
|
#1767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1770 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za umiejętności
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.

ostatnio to wpieprzam jak dziki osioł a waga stoi w miejscu więc mogę i smalczyk przygarnąć 

, a nie pragnienia, ale wazne ze popija
) ale wypina dupkę i na tyłek

klask i:
niech juz przyjdzie @@@@ bo sie wykonczeeeeeeeeee 

co jest nie tak z tą kobietą??