Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22 - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-01, 10:25   #691
Linaewen
Zakorzenienie

Dot.: Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Ja ☠☠☠☠☠☠☠kam
tak samo zareagowałam
Ja nie ukrywam, że mój wybór sukni był bardzo uzależniony od tego co się TŻtowi podoba... Gdyby nie on to nigdy nie przymierzyłabym princessy, a już na pewno nie takiej i... przepadłam Ale cały czas mu wkręcam, że mam koronkową rybkę (prosił mnie na końcu żeby wszystko tylko nie koronka ) ale nie wiem czy mi wierzy W ogóle przez przypadek zobaczył kawałek gorsetu na zdjęciu jak w klubie pokazywałam Na szczęście tam trochę koronki jest, więc może...

1. to nam zginął cały karton - 1 flaszka... Tzn. po kartonie ani śladu, tylko w jego miejscu została jedna butelka... Już podejrzewaliśmy kogoś z rodziny i dobrze, że z tym nie wypaliliśmy, bo jak we trójkę usiedliśmy (ja, TŻ i mama) to skumaliśmy, że tacie na jego 50-tkę w sali bankietowej pożyczyłam karton i widocznie tylko jedna butelka została i wszyscy o tym zapomnieliśmy Tata był zaskoczony jak do niego wyleciałam z pretensjami, że nie oddał (a tego dnia dokupowialiśmy resztę), ale co ja mogę mieć za pretensje jak sama zapomniałam... Zresztą sama jedną butelkę w październiku zakosiłam na moje urodziny Ale pojechaliśmy do Selgrosa i wszystko jest cacunio
U mnie oprócz wizażanek widziała tylko i wyłącznie mama, nikomu jej nie pokazałam, nawet tata nie widział. A TŻ nie chce widzieć

Gratuluję

Ja już od roku siedzę na Muratorze na forum Ale niestety okazuje się, że tylko marnuję czas Ale nieważne, w końcu i my wyprowadzimy się z tej klitki

To zależy do jakiej fryzury właśnie, do upięć za długie są złe, lepsze są średniej długości A do mojej muszą być znowu jak najdłuższe
Cóż, ja na pewno będę upinać. To zamiast zapuszczać zacznę o nie dbać (jak nie zapomnę i nie umrę z nudów...). Poza tym TŻ mi podkrada odżywki? A potem krzyczy, że nie używam...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes

Edytowane przez Linaewen
Czas edycji: 2013-12-01 o 10:29
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 10:25   #692
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Masz cos do teścia Andrzeja? :-D
Nieee, ale też dziś mam imieniny u Andrzeja Ja będę miała Jarosława

Zobaczcie suknie Vera Wang 351011 i powiedźcie czy ona jest ładna ???
Cherry_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 10:28   #693
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cherry_24 Pokaż wiadomość

https://www.google.pl/search?q=Vera+...11%3B590%3B772 ta? Moim zdaniem jest piękna
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 10:30   #694
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
uświadomiłaś ją?
Tak, ale ona nie z tych co to jakos mega przezywają, zresztą nie ma na to zbyt wiele czasu. Sporo pomysłów jej podsunęłam, na bieżąco ją informuję o mich postępach więc będzie dobrze

Cytat:
Ja dzisiaj dostałam niepokojącego sms'a od przyszłej Teściowej, że pokazała mamie sukienkę i obrączki... I albo ja to źle zrozumiałam, albo mogę te zdjęcia wstawić na fejsa, bo i tak niewielu zaskoczę...
Pokazała twoje zdjęcie w sukni, czy gdzies w necie? Ja mojej tesciowej pokazałam zdjęcie na modelce, chyba jej się podobała A jak nie to trudno, ja się sobie podobam

Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
mojego zdjęcia w sukni slubnej nikt nie będzie miał. dam swój telefon żeby mi ktoś zrobił, moim telefonem, i to zdjęcie bedzie na nim, wiec nikt nie bedzie miał do niego dostepu
a teściową to
Moje zdjecie w sukni widziała moja siostra, koleżanka (były ze mną na przymiarkach), mama, szwagier i kuzynka Ale już więcej nikomu nie pokazuję. Jak byłam na przymiarce siostra narobiła mi masę zdjęć, które po zrzuceniu wykasowałam z aparatu. Jakis tydzien temu miałam problem z kompem i musiałam zrobić przywracanie partycji systemowej i moje zdjęcia szlag trafił Teraz mam tylko 3, które wam wysyłałam

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zdecydowaliśmy się na to mieszkanko które wczoraj Wam pokazywałam
Jestem strasznie szczęśliwa, aż nie mogłam spać w nocy
W tym tygodniu ( w sensie do przyszłej niedzieli) chcemy już wpłacić zadatek, i podpisac umowę przedwstępną. Dogadaliśmy się że do 31 marca będą mieszkać. Już sobie planujemy wszystko, układamy w główkach z TŻ
Super, gratuluję! Co prawda mieszkania nie widziałam, ale na pewno jest sliczne!

Cytat:
Suknię szytą na wzór Very będzie miała Swiat_katarzyny
Stary 2013-12-01, 10:30   #695
alloffkowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jeszcze nie widziałam tego cuda bo dopiero dziś wieczorem przywiezie je do domu, ale wysłał mi z stronkę gdzie jest identyczne, http://www.quelle.ch/fondue-set-elek...ikel/quelle-ch tylko u nas jest na 8 osób

Aloffkowa Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja mam własne mieszkanie, i tylko remont nas czeka, zbieramy powoli trochę gratów, dzięki TŻ mamy garnek do topienia sera, jest super
dziękuję
Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Allofkowa, gratki mieszkania! Też bym je chętnie zobaczyła

My dzisiaj jedziemy na imieniny teścia
dziękuję, ślę priv
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
alofkowa!!!
gratuluje Ci mega mega!
wiem jakie to wazne - miec miejsce dla siebie. super!
moge sobie wyobrazic Wasza radosc

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
dziękuję;*

Cytat:
Ja ☠☠☠☠☠☠☠kam

Ja nie ukrywam, że mój wybór sukni był bardzo uzależniony od tego co się TŻtowi podoba... Gdyby nie on to nigdy nie przymierzyłabym princessy, a już na pewno nie takiej i... przepadłam Ale cały czas mu wkręcam, że mam koronkową rybkę (prosił mnie na końcu żeby wszystko tylko nie koronka ) ale nie wiem czy mi wierzy W ogóle przez przypadek zobaczył kawałek gorsetu na zdjęciu jak w klubie pokazywałam Na szczęście tam trochę koronki jest, więc może...

1. to nam zginął cały karton - 1 flaszka... Tzn. po kartonie ani śladu, tylko w jego miejscu została jedna butelka... Już podejrzewaliśmy kogoś z rodziny i dobrze, że z tym nie wypaliliśmy, bo jak we trójkę usiedliśmy (ja, TŻ i mama) to skumaliśmy, że tacie na jego 50-tkę w sali bankietowej pożyczyłam karton i widocznie tylko jedna butelka została i wszyscy o tym zapomnieliśmy Tata był zaskoczony jak do niego wyleciałam z pretensjami, że nie oddał (a tego dnia dokupowialiśmy resztę), ale co ja mogę mieć za pretensje jak sama zapomniałam... Zresztą sama jedną butelkę w październiku zakosiłam na moje urodziny Ale pojechaliśmy do Selgrosa i wszystko jest cacunio
U mnie oprócz wizażanek widziała tylko i wyłącznie mama, nikomu jej nie pokazałam, nawet tata nie widział. A TŻ nie chce widzieć

Gratuluję

Ja już od roku siedzę na Muratorze na forum Ale niestety okazuje się, że tylko marnuję czas Ale nieważne, w końcu i my wyprowadzimy się z tej klitki

To zależy do jakiej fryzury właśnie, do upięć za długie są złe, lepsze są średniej długości A do mojej muszą być znowu jak najdłuższe
dziękuję ;*
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 10:34   #696
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:

jeśli to ta co ją wrzuciła Kate to gòra piękna. Dół dyskusyjny-ja takich nie trawię.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
Stary 2013-12-01, 10:35   #697
ParisParisienne
Rozeznanie

Cytat:

mi akurat ten model nie za bardzo sie podoba...
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 10:36   #698
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
ja już sama nie wiem w jakim stylu ma być ta moja sukienka, a to już za tydzień pierwsze podejście :P http://curtainupevents.wordpress.com...n-alexander-2/ myślałam też o tej
Stary 2013-12-01, 10:36   #699
anannke
Zakorzenienie

alloffkowa ja ci mega gratuluję i zazdaszczam - wspaniale że wam się udało! też poproszę o linka

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 10:37   #700
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
mi akurat ten model nie za bardzo sie podoba...
Jak dla mnie jest ładna, ale czegoś mi brak, takiego WOOOW Idę się umyć a Wy powiedzcie co myślicie o tej drugiej

Edytowane przez Cherry_24
Czas edycji: 2013-12-01 o 10:38
Stary 2013-12-01, 10:37   #701
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Tak, ale ona nie z tych co to jakos mega przezywają, zresztą nie ma na to zbyt wiele czasu. Sporo pomysłów jej podsunęłam, na bieżąco ją informuję o mich postępach więc będzie dobrze

Pokazała twoje zdjęcie w sukni, czy gdzies w necie? Ja mojej tesciowej pokazałam zdjęcie na modelce, chyba jej się podobała A jak nie to trudno, ja się sobie podobam

Moje zdjecie w sukni widziała moja siostra, koleżanka (były ze mną na przymiarkach), mama, szwagier i kuzynka Ale już więcej nikomu nie pokazuję. Jak byłam na przymiarce siostra narobiła mi masę zdjęć, które po zrzuceniu wykasowałam z aparatu. Jakis tydzien temu miałam problem z kompem i musiałam zrobić przywracanie partycji systemowej i moje zdjęcia szlag trafił Teraz mam tylko 3, które wam wysyłałam

Super, gratuluję! Co prawda mieszkania nie widziałam, ale na pewno jest sliczne!

Suknię szytą na wzór Very będzie miała Swiat_katarzyny
Zdjęcie modelki, ale suknia na żywo jest identyczna. Ale od dzielenia się takimi szczegółami to jestem ja i TŻ.
Stary 2013-12-01, 10:48   #702
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
ja już sama nie wiem w jakim stylu ma być ta moja sukienka, a to już za tydzień pierwsze podejście :P http://curtainupevents.wordpress.com...n-alexander-2/ myślałam też o tej
tamta vera wang jest dosc dyskusyjna bo nie każdy lubi takie doły Jednak moim zdaniem jest piękna, pomimo tego, że sama pewnie bym takiej nie kupiła, bo 1. za droga jak dla mnie, 2. to nie jest mój typ. Chociaż kiedyś zaklinałam się, że nie spojrzę na gorsety wyszywane kryształami

suknia z tego linku też mi się podoba W sumie to podoba mi się większość sukni z wyjątkiem tych, które wyglądają jak by były kupione na targu od Chińczyków.
Stary 2013-12-01, 10:56   #703
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
tamta vera wang jest dosc dyskusyjna bo nie każdy lubi takie doły Jednak moim zdaniem jest piękna, pomimo tego, że sama pewnie bym takiej nie kupiła, bo 1. za droga jak dla mnie, 2. to nie jest mój typ. Chociaż kiedyś zaklinałam się, że nie spojrzę na gorsety wyszywane kryształami

suknia z tego linku też mi się podoba W sumie to podoba mi się większość sukni z wyjątkiem tych, które wyglądają jak by były kupione na targu od Chińczyków.
Zgadzam się W sumie 90% sukni z różnych kolekcji typu Pronovias, JA, Sincerity itp itd są piękne. Na prawdę suknie są śliczne a szczególnie na modelkach. Ale dopiero konfrontacja z rzeczywistością daje nam obraz czy suknia będzie równie pięknie na nas wyglądać... W sumie ja się przed przymiarkami staram na nic nie nastawiać pomierzę to wyrobię sobie zdanie

Stary 2013-12-01, 10:59   #704
enzunio
BAN stały

Cytat:
Obie bardzo mi się podobają. Choć ja mierzyłam podobną do tej pierwszej i wyglądałam jak robak, bo ta suknia powinna mieć dekolt w serduszko!! Ale jest piękna, druga też w moim stylu
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 11:07   #705
anannke
Zakorzenienie

Dziewczyny wiem ze już ten temat był poruszany ale może poradzicie jak się umawiać do salonów ślubnych? Ile czasu przeznaczyć na jeden? obstawiam że w jedną sobotę uda mi się 2-3 odwiedzić? tylko jak to umówić żeby nie czekać potem długo na następny, żeby się nie spóźnić? wiem że to trudno przewidzieć ale nie mam pojęcia jak się z tym ogarnąć. A suknie też pojadę mierzyć do miasta oddalonego o ok 30 minut. Niby nic ale chciałabym jak najefektywniej wykorzystać ten czas a nie do jednego tylko iść bo tym sposobem ani za pół roku bym nie wybrała sukni... Jak wy robiłyście?

Stary 2013-12-01, 11:12   #706
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny wiem ze już ten temat był poruszany ale może poradzicie jak się umawiać do salonów ślubnych? Ile czasu przeznaczyć na jeden? obstawiam że w jedną sobotę uda mi się 2-3 odwiedzić? tylko jak to umówić żeby nie czekać potem długo na następny, żeby się nie spóźnić? wiem że to trudno przewidzieć ale nie mam pojęcia jak się z tym ogarnąć. A suknie też pojadę mierzyć do miasta oddalonego o ok 30 minut. Niby nic ale chciałabym jak najefektywniej wykorzystać ten czas a nie do jednego tylko iść bo tym sposobem ani za pół roku bym nie wybrała sukni... Jak wy robiłyście?
Jestem zapisana do trzech salonów, na jeden dzień , i na każdy mam poświęconą godzinkę, wszędzie panie mówiły, że godzina wystarczy spokojnie A Białostoczanki, słyszałyście coś o La Perli ?? Bo ja same złe rzeczy i chyba zrezygnuję, z mierzenia tam ;/ ;/

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Cytat:
Obie bardzo mi się podobają. Choć ja mierzyłam podobną do tej pierwszej i wyglądałam jak robak, bo ta suknia powinna mieć dekolt w serduszko!! Ale jest piękna, druga też w moim stylu
Tę drugą będę mierzyć, zobaczymy jak wyjdzie, nie chcę się nastawiać :P :P
Stary 2013-12-01, 11:13   #707
misia880
Zakorzenienie

ja bylam w dwoch. i w drugim wybralam suknie. bylam tam godzine i zmierzylam 6 sukni i wybralam ta jedyna

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 11:15   #708
201605100
Konto usunięte

Aloffkowa gratulacje
Enzunio ja też poproszę o linka
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 11:18   #709
enzunio
BAN stały

Cytat:
Jestem zapisana do trzech salonów, na jeden dzień , i na każdy mam poświęconą godzinkę, wszędzie panie mówiły, że godzina wystarczy spokojnie A Białostoczanki, słyszałyście coś o La Perli ?? Bo ja same złe rzeczy i chyba zrezygnuję, z mierzenia tam ;/ ;/

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:12 ----------

Tę drugą będę mierzyć, zobaczymy jak wyjdzie, nie chcę się nastawiać :P :P
Masz rację, nie nastawiaj się, ja się nastawiałam na jedną sukienkę, chociaż może nie jakoś bardzo, bo czytałam, że ona lubi pogrubiać, a la mnie najważniejszym wyznacznikiem sukienki było wyszczuplenie Jestem okropna, wiem I w końcu ją przymierzyłam i faktycznie wyglądałam grubo, miała w złym miejscu odcięcie, o czym też niejednokrotnie czytałam (ale są nawet u nas na wątku osoby, które w tej sukni wyglądały pięknie, mowa o Agnes 10750), a w końcu kupiłam suknię, której nawet nie chciałam przymierzyć, bo wyglada jak Cygańskie Suknie Thelmy (czy jakoś tak ten program się nazywał), a wyglądam nieskromnie mówiąc obłędnie

A dwa to też negatywnie nie nastawiaj się do salonów, idź wszędzie gdzie się zapisałaś, bez żadnej roszczeniowej postawy, uśmiechnięta i dobrze nastawiona, te babki to też ludzie i mnie WSZĘDZIE gdzie byłam super obsłużyli, wszędzie kawka/herbatka (no w jednym nie, ale pani i tak była miła), po prostu można trafić na lepszy i gorszy dzień, a skoro już jesteś zapisana to połowa sukcesu, może właśnie tam wpadnie Ci w oko coś o czym nawet wcześniej nie myślałaś? Powodzenia.
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 11:20   #710
Dotka90
Zakorzenienie

Anannke, ja sobie rezerwowałam 0.5h-1h, w zależności od tego, ile kiecek chciałam zmierzyć (wcześniej oglądałam w necie).
I tak mi wystarczyło czasu, bo przed wizytą w ostatnim salonie miałyśmy z przyjaciółką prawie 1h przerwy i poszłyśmy pogadać
Jak przychodziłam trochę wcześniej, to mówiłam, że np. byłam na 11 umówiona, ale jak coś, to poczekam.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 11:21   #711
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Masz rację, nie nastawiaj się, ja się nastawiałam na jedną sukienkę, chociaż może nie jakoś bardzo, bo czytałam, że ona lubi pogrubiać, a la mnie najważniejszym wyznacznikiem sukienki było wyszczuplenie Jestem okropna, wiem I w końcu ją przymierzyłam i faktycznie wyglądałam grubo, miała w złym miejscu odcięcie, o czym też niejednokrotnie czytałam (ale są nawet u nas na wątku osoby, które w tej sukni wyglądały pięknie, mowa o Agnes 10750), a w końcu kupiłam suknię, której nawet nie chciałam przymierzyć, bo wyglada jak Cygańskie Suknie Thelmy (czy jakoś tak ten program się nazywał), a wyglądam nieskromnie mówiąc obłędnie

A dwa to też negatywnie nie nastawiaj się do salonów, idź wszędzie gdzie się zapisałaś, bez żadnej roszczeniowej postawy, uśmiechnięta i dobrze nastawiona, te babki to też ludzie i mnie WSZĘDZIE gdzie byłam super obsłużyli, wszędzie kawka/herbatka (no w jednym nie, ale pani i tak była miła), po prostu można trafić na lepszy i gorszy dzień, a skoro już jesteś zapisana to połowa sukcesu, może właśnie tam wpadnie Ci w oko coś o czym nawet wcześniej nie myślałaś? Powodzenia.
Może i masz rację, tylko z rozmowy z tą panią zauważyłam, że Ona bardzo się złości jak się jest wybrednym, no ale jeśli będzie tam Tż to ją szybko zgasi Dzięki za radę
Stary 2013-12-01, 11:27   #712
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Godzina na salon spokojnie Ci wystarczy chociaż podziwiam za chęć odwiedzenia trzech salonów na raz. Ja raz miałam dwa pod rząd i ostatnia sukienkę z przyjemnością zdjęłam.
Stary 2013-12-01, 11:30   #713
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Godzina na salon spokojnie Ci wystarczy chociaż podziwiam za chęć odwiedzenia trzech salonów na raz. Ja raz miałam dwa pod rząd i ostatnia sukienkę z przyjemnością zdjęłam.
Wiecie czego ja się boję, że ja będę mówiła nie, a te Panie z salonu zaczną się na mnie wkurzać...mam prawo powiedzieć nie, ale wiecie jak to jest....
Stary 2013-12-01, 11:39   #714
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie czego ja się boję, że ja będę mówiła nie, a te Panie z salonu zaczną się na mnie wkurzać...mam prawo powiedzieć nie, ale wiecie jak to jest....
Wiemy. W jednym salonie babka miała taką minę jak zaczęłam wybierać ine typy, że aż nie chce się wracać...
Stary 2013-12-01, 11:46   #715
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
[B]Dziewczyny wiem ze już ten temat był poruszany ale może poradzicie jak się umawiać do salonów ślubnych? [/B]Ile czasu przeznaczyć na jeden? obstawiam że w jedną sobotę uda mi się 2-3 odwiedzić? tylko jak to umówić żeby nie czekać potem długo na następny, żeby się nie spóźnić? wiem że to trudno przewidzieć ale nie mam pojęcia jak się z tym ogarnąć. A suknie też pojadę mierzyć do miasta oddalonego o ok 30 minut. Niby nic ale chciałabym jak najefektywniej wykorzystać ten czas a nie do jednego tylko iść bo tym sposobem ani za pół roku bym nie wybrała sukni... Jak wy robiłyście?
Nie wiem jaka jest polityka w salonach, które planujesz odwiedzić.
Ja zauważyłam, że na spotkania panie w salonie rezerwują 1 godzinę i tak też umawiają, co godzinę jedną osobę. Zakładają, że tyle czasu im zajmnie. Czasem ten czas się skraca. W niektórych salonach jest adnotacja, że jeśli potrzeb więceje niż ta godzina, to przy umawianiu należy to zaznaczyć.
Ja jeszcze chyba nigdy nie zajęłam pełnej godziny z reguły +/- 45 min. Więc, jeśli salony, które zamierzasz odwiedzić są blisko siebie, to umów się co godzine, by nie marnować czasu.
Wiadomo, że lepiej mieć te 15 czy 30 min odstępu między salonami, ale wątpie, że babki będą chciały się umawiać na np. 14:15. Tym bardziej w sobote, gdzie jest full.

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 11:53   #716
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
Dla mnie to masakra, bo w tym dniu najbardziej mi zalezy, zeby sie wlasnie jemu podobac
Każdej z nas zależy , aby to właśnie TŻ się podobać, ale to napewno nie znaczy że to TŻ ma nam wybrać suknie . Mój zna mój gust i on też nie chce mnie widzieć wcześniej niż w dniu ślubu.

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Mój powiedział, że nawet jakbym w worku jutowym szła do ślubu to by mnie poślubił bo żeni się ze mną i mnie kocha a nie suknie Nie wie jaką kupiłam i mówi, że niechce wieddzieć. Pokazywał mi jakie mu się podobają i teraz po zakupie brałam go pod włos i prawie identyczną jak moja powiedział, że bardzo ładna więc jestem spokojna
U mnie dokładnie tak samo , co bym nie założyła to ja jestem dla niego w tym dniu najważniejsza a nie moja sukienka. Poza tym pokazywałam Ł ostatnio nagranie vido które wrzuciła Opiumalfa i pierwsze co powiedział po oglądnieciu że starsznie mu się podoba stylizacja PM - a mam niemal identyczną suknię więc też jestem spokojna

Cytat:
Aloffkowa, gratulacje!
Ostatnio byłam u fryzjera, po 9 miesiącach (jaki wstyd...), jak mi ścieła to moje siano to od trzech dni się ciągle macam po włosach ale mam włosy z 10-15cm krótsze. Zaczęłam się martwić jak się uczeszę we wrześniu. I babka mnie zaskoczyła mówiąc, że za długie włosy też nie są dobre...
Też odwiedziłam fryzjera po długiej nieobecności ale miałam już tak zniszczone i suche siano dołem że napewno takie włosy pięknie by nie wyglądały i teraz po roku i 3 miesiącach niefarbowania włosów kolor mi już praktycznie cały zszedł i mam znów naturalny kolor

Cytat:
Ja w ciągu jednego dnia zwiędziłamw Krakowie około 4-5 salonów i wtedy też kupiłam suknię bo na świeżo miałam w głowie jak w czym wyglądałam /
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 11:53   #717
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam taką sytuację Pani w salonie uparła się, że skoro mam mieć wesele na 120 osób to muszę iść w bezie Bo inaczej nikt by nie zauważył, że jestem panną młodą. Ogółem za dużo komentowała.
Stary 2013-12-01, 11:54   #718
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
To plan a co będzie to się okaże w sumie może to lepszy pomysł iść pierwszym razem do jednego tylko...

Stary 2013-12-01, 11:54   #719
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Ja byłam w pięciu
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 11:56   #720
gornek
Zakorzenienie

Matko nie było mnie 2 dni a tu nowy wątek i tyle stron, sorrki ale nie mam czasu tego nadrobic, zreszta w grudniu bede rzadko pisala, jedynie bede Was podczytywac, za duzo pracy w grudniu i za duzo na glowie.
Za tydzien ide na targi slubne z TZ na Torwar w Wawie, mamy juz zloto od tesciowej na obraczki i z tych slubnych no narazie tyle, teraz tylko praca praca praca, bo swieta ;/
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości