|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#481 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
ja dziś jakoś mało zjadłam ...
śniadanie(10:30): grahamka z sałatą, wędliną, pomidorkiem i pietruszką II śniadanie(13:00): grahamka z sałatą, wędliną i pomidorkiem (ahh ta różnorodność dziś ![]() Obiad(16:00): pół miseczki zupy ok 100ml (ale taka domowa, więc i zabielana i pewnie najbardziej kaloryczna jaka jest bo z serków topionych z kurczakiem i kabanoskami ) Kolacja(20:00): jogurt naturalny z wkrojonym bananem i jedną mandarynką na obiad były jeszcze kotlety mielone z ziemniaczkami ale postanowiłam, ze dziś zupa musi mi wystarczyć , bo mamowe kotleciki sa za dobre, zeby zjesc jednego tylko :P a i smażone na oleju i w bułce tartej, więc dziś odpuściłam :P wieczorem też musiałam wykazać się dobrą wolą ![]() za to TŻ zrobił sobie pyszne jedzonko w zastępstwo za zapiekanki których przeze mnie nie było :p wziął taką bułkę-pizze z piekarni położył sobie na to wędlinkę i serek żółty i zapiekł a potem posmarował to sosikiem (majonez+keczup ![]() ![]()
#482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja wczoraj też u siostry nawet nie liznęłam tego co nie wolno-zjadłam sałatkę leciutka, a potem to już były chipsy, ciastka, krakersy, czekolada a ja nic-miętowa guma do żucia ![]() ![]() a dziś też menu zaplanowane na same pyszności-dietetyczne, TŻ pojechał po ciemny chlebek a po śniadaniu jedziemy na basen ![]() miłej niedzieli dziewczynki ![]() Babeczki, odgapiłam się od Ciebie tym wykresikiem wagi, można? ![]() moje nie jest tak ładne jak Twoje ale nie umiem tego inaczej zrobić.. _________________________ _________________________ __ Odchudzam się od 2.11 ![]() ![]() wzrost: 170 cm Edytowane przez Karolinek1987 Czas edycji: 2013-12-01 o 08:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkie chudzinki
![]() ![]() ![]() Dziękuje Karolinek i Grapefrutce za baty ![]() ![]() a teraz się troszkę pochwalę, mimo @ i dnia z obżarstwem dziś na wadze zobaczyłam 77 kg, naprawdę nie mogłam uwierzyć ![]() cieszę się bo myślałam, że na razie nic się nie ruszy w dół to trzeba być teraz grzecznym to może Mikołaj pokaże na mojej wadze 76 albo jeszcze mniej ![]() śniadanko zjedzone: jogurt naturalny, banan i i dużej łyżce płatków owsianych i otrębów żytnich poleżę trochę jeszcze w łóżeczku potem spacer po sklepach, żeby popatrzeć co sobie kupić jak schudnę ![]() potem ugotować jakiś obiad mężowi poćwiczyć i jeden dzień wolnego minie, niestety
#484 |
Zakorzenienie
|
brawo, brawo, brawo
![]() ![]() dodatkowo się zmobilizujesz-nic tak nie zachęca do diety i ćwiczeń jak wizja ubrań które będzie można założyć ![]() ![]() _________________________ ________________________ Odchudzam się od 2.11 ![]() ![]() wzrost: 170 cm Edytowane przez Karolinek1987 Czas edycji: 2013-12-01 o 09:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a co do podpisu jasne, że możesz ![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
#486 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Zakorzenienie
|
zrzędzą? co tak nie ładnie?
![]() ![]() Babeczki dziękuje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#488 |
Zakorzenienie
|
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;43964963]Przeciez o kostke czekolady tylko nie chodzilo
![]() ![]() ![]() ![]() Fakt, że Twoje wywody trafiły na sprawę z kostką czekolady sprawił, że wszystko wyszło wręcz kuriozalnie ![]() P.S. Sama wczoraj zjadłam dwie kostki białej z kokosem i płatkami kukurydzianymi ![]() Po naszych wczorajszych wyrzeczeniach widzę, że TWARDE Z NAS SZTUKI. ![]() ![]() Lała któraś z Was wczoraj wosk ![]() ![]() Kupiłam sobie zieloną kawę i herbatę, więc DO BOJU ! ![]()
#489 |
Konto usunięte
|
Ja właśnie zaczynam robić sobie śniadanie - po andrzejkowej imprezie niedawno się obudziłam, nie pojechałam na uczelnię...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#490 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
może warto by było namówić mamę na lekką zmianę nawyków w kuchni a wtedy i reszta rodzinki by skorzystała ![]() Cytat:
![]() co do pogody ja już przywykłam i chmury/deszcz/wiatr nie robią na mnie wrażenia ![]() zieloną herbatę z żurawiną/granatem uwielbiam ![]() ![]() u mnie ostatki udane, co jadłam nie napiszę bo nic tylko się iść i skoczyć z mostu ![]() ![]() zaraz się zbieram i ruszamy do lasu połazić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - ja kawę na razie zamówiłam, więc do mnie idzie. Herbate piję z imbirem i dorzucam jeszcze jakąś owocową. - może warto napisać, to zapewnimy Ci baciki ![]()
![]() |
#493 |
Konto usunięte
|
To tak jak mój Narzeczony... A mieszkamy z Teściową, więc głównie to ona gotuje - ja za długo jestem w pracy, żeby Narzeczonemu gotować. Ale na szczęście Teściowa rozumie moje odchudzanie i nie podtyka mi pod nos ziemniaków, sosików i innych... Czasem tylko zjem sobie łyżeczkę ziemniaków z sosem, żeby nie zapomnieć jak smakują
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Bury Kocie, jakbyś mogła poprawić w tabelce mój wzrost - mam 175 cm a jest 169 ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Zakorzenienie
|
Gryzelda, chciałaś pomysł na danie szpinakowe- miałeam dziś extra śniadanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#495 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#496 |
Konto usunięte
|
Karolinek ja właśnie robię farsz po Twojemu, nie mam tylko canelloni, ale zrobię sobie to z pełnoziarnistymi świderkami i też powinno być dobre
![]() Babeczki mi się też kiedyś wydawało, że nie lubię szpinaku, ale to kwestia przyrządzenia, jak jest dobrze doprawiony i z czosnkiem te smakuje genialnie - spróbuj to zobaczysz. No chyba, że już próbowałaś i to po prostu nie dla Ciebie. Mam za to super pomysł na tzatziki - prosto od greckiego kucharza ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Zakorzenienie
|
Babeczki ten omlet można tak samo zrobić z rukolą np zamiast szpinaku-zapycha, jest pożywne a bardzo mało kaloryczne
![]() Gryzelda ze świderkami też będzie super, ja właśnie zjadłam taki obiad ![]() ale pycha, a na deser czeka na mnie galaretka z malinowej herbaty bez cukru i zmiksowanego banana-wyszedł z tego taki gęsty mus-nie mogę się go doczekać ![]() bardzo mi się ten pomysł na tzatziki podoba-nigdy bym nie wpadła, żeby dac do niego mięte ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#498 |
Konto usunięte
|
Tak mięta świeża. Ja do niedawna też bym nie pomyślała o mięcie, ale byłam w październiku w Grecji i tam na lekcji gotowania kucharz robił właśnie taki tzatzik... Sama niestety nie przepadam za miętą i nie używam jej wcale, więc do tzatzika też jej nie dodaję, ale jest mega!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#499 |
Zakorzenienie
|
hmm, muszę poszukać gdzieś mięty
![]() a dziś chyba pozwolę sobie na dwie kostki czekolady, nawet po ich zjedzeniu będzie poniżej 1000 kcal więc chyba mogę :p Edytowane przez Karolinek1987 Czas edycji: 2013-12-01 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#500 |
Zakorzenienie
|
Karolinek dziękuje wypróbuję z rukolą
![]() a co do mięty, ja ją uwielbiam, ale taka kupowana za 5 zł w marketach w doniczkach strasznie szybko mi pada, nawet jak ją ładnie podlewam i stoi na słońcu to za kilka dni jej listki więdną... ma ktoś na to jakąś radę? :P gdyby ją przesadzić w większą doniczkę i posadzić w ziemi to utrzyma się troche wiecej?:P albo hodowała któraś tak od ziarenek ?:P długo to się czeka aż urośnie?:p
#501 |
Zakorzenienie
|
jednak zrezygnowałam z czekolady, ale za to na podwieczorek zjadłam 1,5 naleśnika z brzoskwiniami
![]() wiecie co, mam ostatnio tak, że jak jem jakieś inne rzeczy to chociaż bym miała czarno na białym, że zjadłam mało to i tak mi się zdaje, że przesadziłam ![]() wszędzie szukam podstępu, zdaje mi się że strona ilewazy źle waży, a jak się ostatnio ważyłam i pokazało 4 kg mniej to teraz mi się zdaje, że może ta waga była jednak zepsuta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#502 |
Konto usunięte
|
Mi się tak najczęściej wydaje jak jestem najedzona - wtedy mam wyrzuty sumienia, że zjadłam ogromnie dużo...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;43970037]Mi się tak najczęściej wydaje jak jestem najedzona - wtedy mam wyrzuty sumienia, że zjadłam ogromnie dużo...
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] jak jestem najedzona to wtedy mam pewność, że przegięłam i chodzę wściekła jak osa ![]() ![]() Babeczki nie ma za co ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#504 |
Zakorzenienie
|
już wyczytałam, że mięta potrzebuje codziennego podlewania, a najlepiej nawet 2 razy dziennie, a ja w czwartki wracam na weekend do domu, wiec 3 dni bez wody pewnie nie wytrzyma... chyba muszę poczekać aż będę miała swój jeden dom:P
#505 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;43970158]No to mi się tak wydaje na szczęście tylko jak się najem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] no to pięknie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Konto usunięte
|
No
![]() ![]() Oglądam ugotowanych a później lecę ćwiczyć ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#508 | |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;43970158]No to mi się tak wydaje na szczęście tylko jak się najem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Gratulacje ! ![]() Cytat:
![]() U mnie dziś: 11:00 płatki Nestle Frutina z mlekiem 2 %, kawa z mlekiem 14:30: rolada ze schabu z ogórkiem kiszonym, kiełbaską, odrobiną sera żółtego, trochę sałatki warzywnej ze słoika. 15-18: 1 pralinka z marcepanem ![]() Za chwilę zabieram się za przygotowywanie chili con carne. Zamierzam zrobić kilka porcji: jedna będzie na dzisiaj, a resztę zamrozić. Wczoraj zrobiłam tak z kurczakiem ze szpinakiem ![]() Jeśli wieczorem będę głodna to zjem jeszcze twarożek z jogurtem naturalnym i mandarynką ![]()
![]() |
#509 |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;43970158]No to mi się tak wydaje na szczęście tylko jak się najem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] łaaaał ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bury kocie ja też mam teraz @ więc się nie waże:P zawsze się nie mogę się doczekać żeby stanąć na wadze i mieć nadzieję, że jest mniej ![]() ![]()
#510 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Babeczki W dzień Twoich rocznic ja obchodzę swoje urodziny - 19.06 ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:01.