Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22 - Strona 26 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-01, 14:43   #751
mimi_77
Zakorzenienie

Dot.: Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
Mimi ja nie pamiętam już starych, wiem, że jedno z nich mi się podobało. Z tych nowych oba ładne

PYTANIE ZA STO PUNKTÓW!!! Ile wasze florystki biorą polskich złotóweczek za JEDNĄ PRZYPINKĘ MĘSKĄ? Niech mi ktoś odpowieeeee
Nie mam pojęcia, nie pytałam się jej jeszcze

wstawiam foto tamtych zapr.

https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/...56897162_n.jpg

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 14:50   #752
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
To będziemy się motywować w tym dbaniu o włosy, bo ja tydzień po Tobie
Ok! Za mną pierwszy tydzień wmożonej pielęgnacji i idzie mi dość dobrze Jak nie mam czasu albo nerwów olejować przed myciem to staram się nałożyć maskę przed i odżywkę po, ogólnie staram się stosować metodę mycia OMO Plus przed samym myciem daję oliwkę Babydream na same końcówki.

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Na przymiarkach miałam najzwyklejszy zestaw bielizny : biustonosz i figi ( i o zgrozo czarny! ) . To są tylko przymiarki suknie więc nie ma problemu z kolorem bielizny z ramiączkami . Raczej nie ma czasu na bawienie się z odpinaniem i zapinaniem ramiączek .
A panie widziały już tyle tyłków i tych pięknych i z tych z cellulitem ,że im chyba nie jest nic dziwne:P
Dokładnie

Cytat:
Napisane przez mimi_77 Pokaż wiadomość
Super

Dziewczyny, laska od naszych zaproszeń wysłałą mi nowe wzory i nie wiem czy zostac przy starych czy te nowe łądniejsze.

https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/...83624129_n.jpg

https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/...41428791_n.jpg
Przy kartce z kalendarza zostawiłabym elementy dekoracyjne stare, ale wzór druku nowy. Ale podoba mi się też ta wypukłość na tym gdzie ujęty jest cały miesiąc Tylko ten kalendarz jakiś dziwny, bo dni się nie zgadzają, no ale to pewnie dlatego, że tylko roboczo
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 14:54   #753
Lg_ago
Zadomowienie

Cytat:
super!!!

racja

tez mi to fryzjerka mówiła i przekonałam się na własnych włosach...

Super

Dziewczyny, laska od naszych zaproszeń wysłałą mi nowe wzory i nie wiem czy zostac przy starych czy te nowe łądniejsze.

https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/...83624129_n.jpg

https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/...41428791_n.jpg
Te drugie są super !
Bardzo fajna ta kartka z kalendarza Nawet nie wiem czy nie lepsza, niż cały miesiąc.

Lg_ago jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 15:02   #754
mimi_77
Zakorzenienie

Te dni tak umownie Czekam na TŻta i jego opinie... Bo już chyba czas zamykać liste gości...

Antosia 12.05.2015

mimi_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 15:22   #755
enzunio
BAN stały

Cytat:
Nie mam pojęcia, nie pytałam się jej jeszcze

wstawiam foto tamtych zapr.

https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/...56897162_n.jpg
Te drugie mi się najbardziej podobają Z tego linku

Misia a dla ojców?
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 15:28   #756
misia880
Zakorzenienie

dla ojcow? a po co?
u nas ma tylko mlody i swiadek

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 15:44   #757
201605100
Konto usunięte

ja w ogóle nie mam chęci ani ochoty na planowanie ślubu i zajmowanie się tymi wszystkimi pierdółkami... robię szalik na drutach i myślę o prezentach
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 16:05   #758
ana909
Erudycja

http://wiadomosci.onet.pl/swiat/paul...drogowym/sskj2
mały offtop...

alucior ja mam tak samo, od ponad miesiaca, jak nie wiecej, nie zrobilismy nic w kierunku przygotowań.
Stary 2013-12-01, 16:34   #759
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Masz cos do teścia Andrzeja? :-D
mój też Andrzej
Stary 2013-12-01, 16:46   #760
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/paul...drogowym/sskj2
mały offtop...

alucior ja mam tak samo, od ponad miesiaca, jak nie wiecej, nie zrobilismy nic w kierunku przygotowań.
my to samo muszę chłopa zmobilizować i kupić wódkę w tym roku... chciałam sama zaproszenia robić, ale mi się nie chce, nawet sukni mi się nie chce szukać... zrobi ktoś za mnie to wszystko?

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość
mój też Andrzej
mój też
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 16:58   #761
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Ja tak samo, moje włosy są teraz taaakie milutkie I mam w planach już o nie dbać jak trzeba, choć na chwilę olejować przed każdym myciem, zawsze pamiętać o serum na końcówki itp.
Co do długości włosów to też słyszałam, że za długie nie są dobre, dlatego ja planuję pochodzić na podcinanie końcówek do tej fryzjerki,u której będę mieć fryzurę ślubną i ona niech zdecyduje, na jaką długość mnie ostatecznie ściąć, żeby fryzura fajnie wyszła
Też tak gdzieś czytałam.
Ja co prawda, nie mm jeszcze jakiś nie wiadomo jak długich, ale planuję je upiąć wszystkie do góry i zastanawiam się czy będą ok. Mam też wystopniowane i ostatnio dywagowałam czy nie podciąć trochę by je wyrównać.

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
ja w ogóle nie mam chęci ani ochoty na planowanie ślubu i zajmowanie się tymi wszystkimi pierdółkami... robię szalik na drutach i myślę o prezentach
oooo widzę, że nie tylko u nas niemoc.
ja niby ochotę mam, ale gorzej z przełożeniem tego na działania.

od półtora tygodnia mamy materiały na zaproszenia, drukarkę w domu, projekt gotowy i.. mi się nie chce! nie chce mi się przysiąść i wyszlifować co trzeba i wydrukować.

dzisiaj byliśmy u rodziców TŻ na obiedzie: Mama pyta czy jakieś nowości, czy coś w związku ze ślubem, a my nic. Pytała o ozdobę do włosów: ja, że nie wiem, pytała o alko: TŻ no tak.. musimy jakoś jechać i kupić.
Serio mamy jakąś zwałkę (chyba pogodową), nic nam się nie chce i nasze życie ogranicza się do pracy i zwałkowania.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 17:15   #762
KaMilka4891
Zadomowienie

mój stanior do sukni.. teraz muszę poszukać teraz do niego gatek i pasa a tak w ogóle to ja nigdy pasa na sobie nie miałam i nie wiem jak się w tym będę czuła ale widzę już oczyma wyobraźni reakcję TŻ
Stary 2013-12-01, 17:16   #763
cude
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mmona24 Pokaż wiadomość
pjona u mnie tez dzisiaj gadalismy z tz o sukni, pokazalam mu zdjecie jaka mniej wiecej mi sie podoba to swierdzil, ze jestem bezguscie i ze mam mu pokazac zdjecie zanim kupie kiecke bo on musi zatwierdzic
Heh, pokazałam mu tę, którą chcę i się zdziwił. Za skromna jest i nieładna, bo nie podkreśla talii Jako typ wybrał mi sukienkę no_dubt. I wprawił mnie tym w stan 'nie wiem jaką sukienkę mam kupić'

Nie pamiętam kto, ale chyba pysia, kupiła taką sukienkę Mogłabym poprosić o jakieś zdjęcie na człowieku?

alloffkowa
cude jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 17:20   #764
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Dziewczyny wiem ze już ten temat był poruszany ale może poradzicie jak się umawiać do salonów ślubnych? Ile czasu przeznaczyć na jeden? obstawiam że w jedną sobotę uda mi się 2-3 odwiedzić? tylko jak to umówić żeby nie czekać potem długo na następny, żeby się nie spóźnić? wiem że to trudno przewidzieć ale nie mam pojęcia jak się z tym ogarnąć. A suknie też pojadę mierzyć do miasta oddalonego o ok 30 minut. Niby nic ale chciałabym jak najefektywniej wykorzystać ten czas a nie do jednego tylko iść bo tym sposobem ani za pół roku bym nie wybrała sukni... Jak wy robiłyście?
Ja Ci powiem jak wygladal moj rajd po salonach, bo moja suknie upatrzylam pierwszego dnia.
Umowilam sie do 3 salonow na konkretna godzine- na 10, 12, 14.00. Wszystko zalezy od odleglosci i czym sie przemieszczasz i czy oferta salonu w ogole przypadnie Ci do gustu.
Mnie w pierwszym salonie nic sie nie podobalo- przymierzylam 3 suknie i poszlysmy na kebaba
W drugim tez nie bardzo, dlatego zaszlysmy po drodze zerknac do innych. W ostatnim, w ktorym kupilam suknie bylam najdluzej- godzine (nie wliczajac wizyty i szalonej kobiety w salonie Paris w Lbn ).
Mysle, ze maksymalnie 1,5 na jeden wystarczy, ale nie polecam soboty. Duzo ludzi sie kreci.

Zaciagnelam Tz na polska msze dzisiaj
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 17:21   #765
Kate Noir
Zakorzenienie

Jak czytam o zaproszeniach to wydaje mi się, że jestem w szczerym polu z tym tematem Chyba muszę przysiąść i zacząć działać... ale jeszcze nie w tym tyg

Za tydzień mamy jechać do miasta, gdzie odbędzie się ślub i mamy w planach kupić wódkę oraz podpisać umowę z fotografem. Chcę to już mieć za sobą!

Właśnie kupiłam barwniku spożywcze: żółty, niebieski, czerwony, fiolet biskupi i srebrny brokatowy Może macie pomysł do czego można to użyć poza ciastami i ciasteczkami? Widziałam gdzieś kolorowy makaron, ale to trzeba gotować na kilka garnków, co z moją kuchenką jest raczej bardzo czasochłonne.
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 17:40   #766
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Miałam taką sytuację Pani w salonie uparła się, że skoro mam mieć wesele na 120 osób to muszę iść w bezie Bo inaczej nikt by nie zauważył, że jestem panną młodą. Ogółem za dużo komentowała.
hahaha ja to samo uslyszlalamw salonie Najna w Lodzi. Pod koniec spotkanie ta baba doprowadzila mnie do szalu.

Cytat:

PYTANIE ZA STO PUNKTÓW!!! Ile wasze florystki biorą polskich złotóweczek za JEDNĄ PRZYPINKĘ MĘSKĄ? Niech mi ktoś odpowieeeee
u mnie za butonierke dla PMgo 5.5 euro (okolo 22zl) a dla reszty 4.5

Co do zaproszen, my pelna para kompletujemy liste nazwisk, opisujemy projekt itp. Chcemy wyslac go przed swietami.
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 17:48   #767
ana909
Erudycja

ja czekalam na promocje w makro mojej wodki i juz nie bedzie wiec jedziemy kupic w tej cenie co jest, na szczescie tylko 30 butelek, bo 120 juz mamy. Nie wiem tylko kiedy bo Tż ciagle pracuje...
Co do zaproszen - musimy kupic papier i moge drukowac, ale problem, jak wyzej.
A sama wybierac nie bede.
Mysle intensywnie kiedy zapisac sie do fryzjera i przede wszystkim- do ktorego. Gdyby moja sis nie wyjezdzala do anglii problem bylby z glowy. A tak to nie mam nikogo poleconego. Przed nami jeszcze wybor samochodu i lista gosci. Powoli czas sie za to zabrac bo po nowym roku zacznie czas leciec i nawet sie nei obejrzymy jak czasu zacznie brakowac.
Stary 2013-12-01, 18:00   #768
gornek
Zakorzenienie

Ja do fryzjera i kosmetyczki zapisuje sie juz w styczniu, bo u nas w majowke zawsze sa komunie wiec Panie na chama wala do fryzejrow tymbardziej, ze makijaz slubny i fruzyra zajmuja wiecej czasu niz zwykle makijaze i tez Panie wola wiedziec wczesniej jak umawiac pozniej inne klientki.
Jakos przez prace i ta pogode nawet nie mam weny i zaangazowania w sprawy slubne, bardziej kreca mnie teraz akcje typu prezenty, chociaz nie wiem kiedy je kupie, skoro prawie codziennie koncze przed 21 ;/
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 18:16   #769
ana909
Erudycja

ja wizażystke na slub juz umowilam, ale bez godziny bo nie mam fryzjera ;/ ale zaczne sie juz rozglądac.
Stary 2013-12-01, 18:23   #770
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:

mój stanior do sukni.. teraz muszę poszukać teraz do niego gatek i pasa a tak w ogóle to ja nigdy pasa na sobie nie miałam i nie wiem jak się w tym będę czuła ale widzę już oczyma wyobraźni reakcję TŻ
Śliczny Ja za bielizną będę się w ostatniej chwili rozglądać, żeby być pewną rozmiaru

Makijażystkę też już mam, za to nadal nie wiem, co z fryzjerem... Pewnie jakoś w lutym pójdę znów podciąć końcówki to się zorientuję.

Zastanawiam się nad zakupem tych butów: http://pl.centrofashion.com/catalog/...9/5005836.html jako drugiej, zapasowej pary. Kosztują tylko 40zł i wydają się całkiem fajne, tylko czy biel nie będzie się za bardzo gryzła z suknią ivory?
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 18:31   #771
marlenqa22
Zadomowienie

Hej dziewczyny
Witam po weekendzie, wybaczcie nie nadrobię wszystkich stron, nie dam rady tyle tego jest
jakbym jutro się nudziła w pracy to poczytam hehe ale wątpie bo sezon świąteczny rozpoczęty i zaczyna się u mnie młyn..
Ja przez Święta przestałam narazie myśleć o ślubie, na początku stycznia wybieram się na pierwsze przymiarki, idziemy zamówić mszę plus zapiszemy się na nauki. Także póki co czekam na Święta, planuję co komu kupię itp

I dzisiaj też robiłam na drutach ;D brakuje jeszcze tylko śniegu ;( póki co pada okropny deszcz..

1 lipiec 2022- czekamy na Ciebie maleństwo
marlenqa22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 18:34   #772
Lemon_Drop
Zadomowienie

Cytat:

Ale fajny też takiego będę szukać. Gdzie kupiłas??

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
ja wizażystke na slub juz umowilam, ale bez godziny bo nie mam fryzjera ;/ ale zaczne sie juz rozglądac.
Ja makijaż mam umówiony, ale chyba będę przesuwać na później. Mam na razie 3 osoby i szalona wpisała pierwszą na 9
A jutro idę zapisać się do fryzjerki.

Anesthesia buty fajne, ale ja bałabym się że kolor będzie odbiegał od sukni.
Stary 2013-12-01, 18:46   #773
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
hahaha ja to samo uslyszlalamw salonie Najna w Lodzi. Pod koniec spotkanie ta baba doprowadzila mnie do szalu.
Nie wiem czy ten sam salon (bo chyba są dwa Najna w Łodzi) i ta sama kobieta, ale mnie jedna doprowadzała do szału swoim sposobem bycia: kotuniu, słooooooooneczko, oooo jakie śliczności, o jak cudoooooownie. Normalnie słodko/jęczący ton i uprzejmość do porzygu.
Miałam ochotę już jej powiedzieć by się ogarnęła i przestała zachowywać jak dziecko, a zaczęła odpowiednio do miejsca i jej wieku.

Apropo ślubu jeszcze to Tata TŻ dał mu dzisiaj swoje ślubne spinki do mankietów. Wiadomo, że nie jest szczyt mody jako, że mają jakieś 35 lat, ale sam fakt, że to jego ojca jest wspaniały. Oddamy do czyszczenia i będą piękne.

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:
Zastanawiam się nad zakupem tych butów: http://pl.centrofashion.com/catalog/...9/5005836.html jako drugiej, zapasowej pary. Kosztują tylko 40zł i wydają się całkiem fajne, tylko czy biel nie będzie się za bardzo gryzła z suknią ivory?
Całkiem, całkiem (jak na białe buty, których ja osobiście nie trawię ).
Pytanie jak z wygodą. Ja kilka butów z centro mierzyłam (nie ślubnych, dwóch par szpilek i jakiś botków) i nie zdecydowałam się na zakup ani jednej pary - po prostu były nie wygodne i ledwo po sklepie dało się w nich przejść.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 18:57   #774
fascinata
Raczkowanie

Wódka w końcu kupiona - 120 butelek Palace
Stary 2013-12-01, 19:07   #775
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość

Całkiem, całkiem (jak na białe buty, których ja osobiście nie trawię ).
Pytanie jak z wygodą. Ja kilka butów z centro mierzyłam (nie ślubnych, dwóch par szpilek i jakiś botków) i nie zdecydowałam się na zakup ani jednej pary - po prostu były nie wygodne i ledwo po sklepie dało się w nich przejść.
raz w akcie desperacji kupiłam tam baleriny i jest to jeden z gorszych zakupów w moim życiu. Szczerze odradzam ten sklep. W sklepie nie ma zwrotów, towar można jedynie wymienić na coś równie kiepskiej jakości.
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 19:13   #776
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cherry_24 Pokaż wiadomość
jestem zapisana do, cybelinne, la mariie, la sposa, mon cheri i bellissima no i la perla, to co odwołać czy już iść i zobaczyć ?? A co tam jest nie tak, ja o pani z salonu słyszałam same złe rzeczy :/
To zależy czy upatrzyłaś sobie u nich jakieś modele do przymierzenia. Mi z ich salonu nic się nie podobało, więc na szczęście nie miałam dylematu.

Cytat:
Mimi ja nie pamiętam już starych, wiem, że jedno z nich mi się podobało. Z tych nowych oba ładne

Moja robi w cenie bukietu

U nas dzisiaj 195 dni
Wszyscy powoli zaczynają czuć dreszcze emocji
Plany na grudzień:
- wódka
- zamówić moje buty
- zajść i zamówić zaproszenia bo projekt już mamy
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 19:25   #777
namisek1990
Wtajemniczenie

GG do namisek1990

Witam Was po dłuższej nieobecności.
Już nowy watek
U mnie nic nowego poza tym, że czekam na zaproszenia kurier ma być w tym tygodniu

fascinata i alloffkowa gratulacje!!
Stary 2013-12-01, 19:46   #778
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Śliczny Ja za bielizną będę się w ostatniej chwili rozglądać, żeby być pewną rozmiaru
mi KAZAŁA babka w salonie kupić, bo suknia będzie robiona pod biustonosz
Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Ale fajny też takiego będę szukać. Gdzie kupiłas??
w salonie, ale w necie też są, rozmiarówka standard, dała mi 75 C i lekko przymały, ale specjalnie wybrałam ciaśniejszy, bo zamiar jest schudnięcia a firma i model to SAWREN - MERRY ME kolor ECRU
Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
gratulacje też mamy 120

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Nie wiem czy ten sam salon (bo chyba są dwa Najna w Łodzi) i ta sama kobieta, ale mnie jedna doprowadzała do szału swoim sposobem bycia: kotuniu, słooooooooneczko, oooo jakie śliczności, o jak cudoooooownie. Normalnie słodko/jęczący ton i uprzejmość do porzygu.
Miałam ochotę już jej powiedzieć by się ogarnęła i przestała zachowywać jak dziecko, a zaczęła odpowiednio do miejsca i jej wieku.
mój kolega mówi na takie zachowanie "słodko pierdząca" zawsze mnie tym rozbawia
Stary 2013-12-01, 20:08   #779
Waniliova
Zakorzenienie

Helloł

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
Też bardziej na świętach się teraz skupiam i na podróży poslubnej, dzisiaj też byliśmy w biurze podróży

KaMilka4891 świetny stanik gdzie kupiłaś?

Cytat:
Napisane przez fascinata Pokaż wiadomość
Gratuluję zakupu też mieliśmy kupić Palace, a w końcu kupiliśmy Sobieskiego

My kupiliśmy dzisiaj wino 4 Carlo Rossi półwytrawne, 4 Fresco białe, 4 fresco różowe i dwie Kadarki (bo moja przyjaciółka tylko takie wino pije ) jeszcze dokupimy. Łącznie 14 win będzie, 80 butelek (ale w tym na zastawy, konkursy) i piwo z beczki

Edytowane przez Waniliova
Czas edycji: 2013-12-01 o 20:09
Waniliova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-01, 20:17   #780
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Miałam taką sytuację Pani w salonie uparła się, że skoro mam mieć wesele na 120 osób to muszę iść w bezie Bo inaczej nikt by nie zauważył, że jestem panną młodą. Ogółem za dużo komentowała.
W sumie racja , w końcu zapraszasz 120 zupełnie obcych osób które nie będą miały bladego pojęcia kto jest Panną Młodą. Dobrze że nie zaproponowała Ci wielkiej czerwonej święcącej strzały do umocowania nad głową. Kręci mnie taka profesjonalna obsługa.

mimi_77 mi też się bardziej podobają te drugie

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości