Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012 - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-27, 17:02   #1891
justiii87
Zakorzenienie

Dot.: Żony, Mamy, Wizażanki - rozgadane koleżanki PM2012

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
no na nogach może nie ale na dupie tak ale i tak trzeba latac po piętrach po pokojach i na spotkania więc trochę ruchu jest

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

16/12 idę ostatni raz, 17/12 mam wizytę u gina i już biorę zwolnienie
Zazdroszczę, że możesz pracować w ciąży, szybciej czas Ci leci, ale teraz już będziesz odpoczywać i ładować akumulatory na przyjście Adasia

Łóżeczko już zakupione??
My mamy zamiar w weekend zrobić przemeblowanie w sypialni, pomyć okna i ustawić łóżeczko niech spokojnie czeka
justiii87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 17:26   #1892
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Łóżeczko już zakupione??
My mamy zamiar w weekend zrobić przemeblowanie w sypialni, pomyć okna i ustawić łóżeczko niech spokojnie czeka

tak kupione- teraz czekamy az będzie do odbioru w sklepie
Stary 2013-11-27, 20:39   #1893
JJJustynAAA
Zakorzenienie

ufff to mi już lepiej bo myślałam że to ja jestem mega leń, a wszyscy ćwiczą dbają o siebie... Może uda mi się na basen skoczyć w sobotę...

Ja właśnie po pracy nie mam już na nic siły...

No i jutro mam ostatni dzień w pracy bo w pt mam urlop spędzę dzień z małżem

Ja planuje pracować do końca marca - jeśli mi się uda i cały kwiecień czekać na rozwiązanie...

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-27, 21:18   #1894
Malgos_12
Zakorzenienie

Magnusia - ja to bym chciała choć tak pół na pół teraz mieć pracę, bo całkiem siedzący tryb pracy to też nie dla mnie

Justii - fajnie, że łóżeczko będzie już ustawione... ja też nie mogę doczekać się tego momentu

Justyna - uważam że to fajny plan, ale zobaczysz jak będziesz się czuła i zawsze możesz zmienić zdanie
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 14:32   #1895
katie99kasia
Rozeznanie

Dzień dobry

Jak się czujecie? Już coraz bardziej zbliżają się nam terminy porodów

Mi już robi się coraz ciężej... spać już nie mogę, bolą mnie uda i biodra, prawie w każdej pozycji oddycha mi się ciężko, no ale w końcu to już koniec 36 tyg
Torba do szpitala skompletowana, wiec już spokojnie czekam na TEN moment
W niedzielę robię jeszcze swoje imieniny, więc od jutra coś będę piekła i przygotowywała powoli...
Tydzień temu byłam na KTG w szpitalu i miałam robione GBS- wymaz na paciorkowca, nie wiem czy to zawsze tak boli, ale mnie bolało strasznie... potem do wieczora podczas sikania strasznie bolało Następna wizyta u gina 10 grudnia, pod warunkiem ze wcześniej nie urodzę
Nie wiem kiedy zabrać się za rozkładanie łóżeczka nie chce za wcześnie, ale nie chce tez żeby mąż sam to robił gdy będę w szpitalu, bo chciałabym być przy tym

JJJustynAAA- ja nie ćwiczę jakoś specjalnie... teraz jak bolą mnie krzyże to robię wieczorem kilka ćwiczeń, które pokazały nam położne w SR. Ale marzy mi sie basen nie byłam na nim od początku ciąży, bo lekarz mówił mi że lepiej dmuchać na zimne niż potem leczyć bakterie w moczu albo grzybice (szczególnie ze ja jestem na to podatna)

Magnusia, Małgoś- podziwiam, że macie jeszcze na tyle siły żeby w pracy być po 8 h dziennie... Ja nie wyobrażam sobie żebym się nie położyła choć na chwilę co kilka godzin, bo kręgosłup daje mi w tyłek

Szczęśliwa żonka
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-28, 15:12   #1896
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Katie kurcze to prawie już lada moment wasza dzidzia bedzie z wami... Jak to zleciało... Zazdroszcze

Mama Franka

Stary 2013-11-28, 16:33   #1897
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Jak się czujecie? Już coraz bardziej zbliżają się nam terminy porodów

Mi już robi się coraz ciężej... spać już nie mogę, bolą mnie uda i biodra, prawie w każdej pozycji oddycha mi się ciężko, no ale w końcu to już koniec 36 tyg
Torba do szpitala skompletowana, wiec już spokojnie czekam na TEN moment
W niedzielę robię jeszcze swoje imieniny, więc od jutra coś będę piekła i przygotowywała powoli...
Tydzień temu byłam na KTG w szpitalu i miałam robione GBS- wymaz na paciorkowca, nie wiem czy to zawsze tak boli, ale mnie bolało strasznie... potem do wieczora podczas sikania strasznie bolało Następna wizyta u gina 10 grudnia, pod warunkiem ze wcześniej nie urodzę
Nie wiem kiedy zabrać się za rozkładanie łóżeczka nie chce za wcześnie, ale nie chce tez żeby mąż sam to robił gdy będę w szpitalu, bo chciałabym być przy tym

JJJustynAAA- ja nie ćwiczę jakoś specjalnie... teraz jak bolą mnie krzyże to robię wieczorem kilka ćwiczeń, które pokazały nam położne w SR. Ale marzy mi sie basen nie byłam na nim od początku ciąży, bo lekarz mówił mi że lepiej dmuchać na zimne niż potem leczyć bakterie w moczu albo grzybice (szczególnie ze ja jestem na to podatna)

Magnusia, Małgoś- podziwiam, że macie jeszcze na tyle siły żeby w pracy być po 8 h dziennie... Ja nie wyobrażam sobie żebym się nie położyła choć na chwilę co kilka godzin, bo kręgosłup daje mi w tyłek
Kochana ty 36 tydz , a ja 33 i tez spać nie mogę już nie mogę doczekać się kiedy będzie już po wszystkim i maluch będzie z Nami

My łóżeczko składamy w ten weekend, chcemy mieć już wszystko przygotowane i czekać końca Ja uważam, że lepiej trochę wcześniej niż później wszystko na szybko.

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ----------

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Katie kurcze to prawie już lada moment wasza dzidzia bedzie z wami... Jak to zleciało... Zazdroszcze
U Was tez szybko zleci Nawet nie będziesz wiedziała kiedy
Stary 2013-11-28, 17:44   #1898
magnusia
Zakorzenienie

Katie- o kurcze to już zaraz. Boisz się?

Justyna- u Was tez zleci szybko, zobaczysz

co do łóżeczka to dzis małż pojechał odebrać a składamy jutro i zostawiamy aby się kota przyzwyczaiła do nowości
Stary 2013-11-28, 18:20   #1899
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
Katie- o kurcze to już zaraz. Boisz się?
W sumie to się jakoś nie boję specjalnie... Jak po tym GBS mnie tak bolało to pomyślałam, ze jak poród będzie tak bolał przez kilka godzin to wykituję, no ale jak przestało bolec to przestałam sie bać no ale mam nadzieję, ze to nie będzie bolało WCALE i pójdzie expresem
bardziej mam obawy co do tego żeby dzidziuś był zdrowy i wszystko przebiegło prawidłowo... nie wiem czemu mam jakąś taką dziwna schizę
no i oczywiście nie chciałabym żeby mnie 'złapało' jak będę poza domem

Chciałabym żeby już było po wszystkim i żeby mała już była z nami

W klubie wrzucam zdj brzucholka

Szczęśliwa żonka
Stary 2013-11-28, 18:32   #1900
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
W sumie to się jakoś nie boję specjalnie... Jak po tym GBS mnie tak bolało to pomyślałam, ze jak poród będzie tak bolał przez kilka godzin to wykituję, no ale jak przestało bolec to przestałam sie bać no ale mam nadzieję, ze to nie będzie bolało WCALE i pójdzie expresem
bardziej mam obawy co do tego żeby dzidziuś był zdrowy i wszystko przebiegło prawidłowo... nie wiem czemu mam jakąś taką dziwna schizę
no i oczywiście nie chciałabym żeby mnie 'złapało' jak będę poza domem

Chciałabym żeby już było po wszystkim i żeby mała już była z nami

W klubie wrzucam zdj brzucholka

nonie mów że ten wymaz tak boli.... ja jeszcze go nie miałam ale będę mieć- myślałam, że to tak jak przy cytologii
ja się boję porodu - właściwie to ja się boję wszystkiego związanego z tym tematem
Stary 2013-11-28, 20:42   #1901
Malgos_12
Zakorzenienie

Katie - ja dopiero co mialam ten wymaz i nawet nie czulam ze mi go zrobila .... ciekawa jestem czemu cie bolalo
Stary 2013-11-28, 23:33   #1902
Malgos_12
Zakorzenienie

Katie - to jeszcze tydzień i ciąża donoszona
ja to się nie zastanawiam nad porodem, bo nikt tego nie wie jaki będzie
Stary 2013-11-29, 13:21   #1903
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Ja jakoś porodu się nie obawiam, tzn bólu itp. Bardziej sie boję że z dzieckiem może być coś nie tak, że podczas porodu lekarze nie zrobią czegos tak jak powinni... Różne rzeczy sie słyszy...

Zmieniając temat, co kupujecie na prezenty???

Ja niby mam juz pomysły, ale brakuje mi np dla brata i dla bratowej czy chrzesniaka
to moja lista

Ja już mam wiekszość zaplanowaną i kupioną:
dla mamy torebka i sweter dla taty + kalendarz z jedynym na razie wnukiem
dla tz na mikołaja książka sapkowskiego sezon burz, koszulka i slipki z hendersona, a pod choinke nie mam jeszcze pomyslu.

dla brata to nie wiem
dla bratowej (która też jest w ciąży 1 mc młodszej też nie wiem - myślałam nad jakąś książką, biżuterią, sama nie wiem)

dla chrześniaka: jakieś bajki do czytania, może klocki (chociaż klocków ma już mase)

dla teściowej - kindla na urodziny i pod choinkę,
a na mikołaja wspólny prezent dla teściów: 2 filiżanki z mlecznikiem juliusa meinla.

zmykam sprzątać - bo dziś mam wolne

Mama Franka

Stary 2013-11-29, 14:38   #1904
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jakoś porodu się nie obawiam, tzn bólu itp. Bardziej sie boję że z dzieckiem może być coś nie tak, że podczas porodu lekarze nie zrobią czegos tak jak powinni... Różne rzeczy sie słyszy...

Zmieniając temat, co kupujecie na prezenty???

Ja niby mam juz pomysły, ale brakuje mi np dla brata i dla bratowej czy chrzesniaka
to moja lista

Ja już mam wiekszość zaplanowaną i kupioną:
dla mamy torebka i sweter dla taty + kalendarz z jedynym na razie wnukiem
dla tz na mikołaja książka sapkowskiego sezon burz, koszulka i slipki z hendersona, a pod choinke nie mam jeszcze pomyslu.

dla brata to nie wiem
dla bratowej (która też jest w ciąży 1 mc młodszej też nie wiem - myślałam nad jakąś książką, biżuterią, sama nie wiem)

dla chrześniaka: jakieś bajki do czytania, może klocki (chociaż klocków ma już mase)

dla teściowej - kindla na urodziny i pod choinkę,
a na mikołaja wspólny prezent dla teściów: 2 filiżanki z mlecznikiem juliusa meinla.

zmykam sprzątać - bo dziś mam wolne
Ja dla TŻ na mikołajki mam: perfumy i zapisałam go na zabieg zamykania naczynek bo mu straszne popękały.
Na gwiazdkę mamy zrobić losy każdy z Nas wybiera dla siebie po trzy prezenty i będziemy losować

Dla siostry: złota zawieszka + jakiś drobiazg
Dla szwagra: - brak pomysłów
Dla mamy - torebka + drobiazg
Dla taty: bluzo - kurtka która sobie wybrał
Dla teściów: perfumy + pieniądze bo tak u Nich jest od lat, że każdy dostaję kasę od każdego
Chrześniaczka: ubrania
TŻ chrześniak - nie mam pojęcia z nim zawsze problem
Dla dziadków: perfumy + kapcie

Ja na jutro jestem umówiona z położną chce już mieć wszystko zaklepane do porodu

Ja właśnie piekę muffinki , a jutro czeka Nas mega sprzątanie
Stary 2013-11-29, 19:44   #1905
Malgos_12
Zakorzenienie

Ja nie mam dużo osób do obdarowania:
Tż - już dostał telefon
Kotek Beniu -dodatkowa saszetka
2 znajome - jakieś drobiazgi
2 kolegów - również drobiazgi
1 małe dziecko - jeszcze nie wiem

Justii - a co się omawia z położną w PL?
z czym pieczesz muffiny??? właśnie dostałam ślinotoku

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2013-11-29 o 20:18
Stary 2013-11-29, 20:50   #1906
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Ja nie mam dużo osób do obdarowania:
Tż - już dostał telefon
Kotek Beniu -dodatkowa saszetka
2 znajome - jakieś drobiazgi
2 kolegów - również drobiazgi
1 małe dziecko - jeszcze nie wiem

Justii - a co się omawia z położną w PL?
z czym pieczesz muffiny??? właśnie dostałam ślinotoku
Ja chcę mieć "prywatną" położną dla siebie, żeby była dla mnie w czasie porodu. Położna nie bierze wtedy dyżuru tylko jak się zacznie dzwonię po nią i przyjeżdża do mnie , chce wiedzieć ile pieniędzy muszę jej zapłacić i w ogóle niech mi wszystko dokładnie powie co jak.

Kochana z tego przepisu piekę muffiny i zawsze wychodzą pyszne
http://www.mojewypieki.com/przepis/m...ie-czekoladowe

Edytowane przez justiii87
Czas edycji: 2013-11-29 o 21:05
Stary 2013-11-29, 21:10   #1907
Malgos_12
Zakorzenienie

Justii - akurat za czekoladowym ciastem, ciasteczkami, muffinami czy lodami to jakos nie przepadam... myslalam ze moze jakies z budyniem, toffi lub owocami
a to w ten sposob to wyglada z ta polozna... daj znac jak dowiesz sie cos ciekawego
Stary 2013-11-29, 21:35   #1908
katie99kasia
Rozeznanie

Malgos- nie wiem dlaczego mnie ten wymaz tak bolał... możliwe że gin zrobił to mało ostrożnie i coś tam za mocno włozył albo poskrobał

Co do prezentów to u nas nie ma tradycji kupowania sobie takowych pod choinkę... jedynie mikołaj, ale to tylko dla dzieci Musimy kupić jakieś drobiazgi dla chrześniaków męża i tyle bo byśmy chyba nie wydolili finansowo w tym grudniu. wszystko się nam zebrało ta na koniec roku- 2 ubezpieczenia aut, ich przeglądy techniczne, urodziny chrześnicy męża, no i mój poród, a wiadomo niby wszystko się ma, a tu jak się dziecko urodzi to na pewno cała lista powstanie nowych zakupów...

Justii aż ciekawa jestem ile Cię będzie kosztowała ta położna.. w szpitalu w którym rodzę nie ma takich praktyk. Mogą być przy porodzie tylko te położne które są akurat na dyżurze.

ja lubię muffiny z owocami najbardziej, dlatego robię je często w lecie

Ja już jestem w połowie pieczenia, zrobiłam tort czarny las, karpatkę i zaczęłam jogurtowca jutro będę kończyć wypieki i zabieram się za sałatki

Ej dziewuszki, macie taki, ze pieką was stopy? Ja muszę codziennie wieczorem smarować stopy grubo kremem bo mam wrażenie że skóra mi zaraz popęka na nich... czasem jak się przebudzę w nocy to muszę pokremować jeszcze raz. I całą noc je wietrzę nad kołdrą bo pieką mnie jak żywym ogniem

Szczęśliwa żonka
Stary 2013-11-29, 22:28   #1909
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Malgos- nie wiem dlaczego mnie ten wymaz tak bolał... możliwe że gin zrobił to mało ostrożnie i coś tam za mocno włozył albo poskrobał

Co do prezentów to u nas nie ma tradycji kupowania sobie takowych pod choinkę... jedynie mikołaj, ale to tylko dla dzieci Musimy kupić jakieś drobiazgi dla chrześniaków męża i tyle bo byśmy chyba nie wydolili finansowo w tym grudniu. wszystko się nam zebrało ta na koniec roku- 2 ubezpieczenia aut, ich przeglądy techniczne, urodziny chrześnicy męża, no i mój poród, a wiadomo niby wszystko się ma, a tu jak się dziecko urodzi to na pewno cała lista powstanie nowych zakupów...

Justii aż ciekawa jestem ile Cię będzie kosztowała ta położna.. w szpitalu w którym rodzę nie ma takich praktyk. Mogą być przy porodzie tylko te położne które są akurat na dyżurze.

Ja już jestem w połowie pieczenia, zrobiłam tort czarny las, karpatkę i zaczęłam jogurtowca jutro będę kończyć wypieki i zabieram się za sałatki

Ej dziewuszki, macie taki, ze pieką was stopy? Ja muszę codziennie wieczorem smarować stopy grubo kremem bo mam wrażenie że skóra mi zaraz popęka na nich... czasem jak się przebudzę w nocy to muszę pokremować jeszcze raz. I całą noc je wietrzę nad kołdrą bo pieką mnie jak żywym ogniem
Ile Ty gości będziesz miała?? Tyle ciast?? Ja jak robię to jedno i wystarczy karpatka ale mi smaka narobiłaś

Ja nie mam dolegliwości pieczenia stóp i oby mnie nie dopadła, jeszcze tego by brakowało.
Kiedyś też tak miałaś czy dopiero w ciąży Cię to dopadło?

U Nas taka położna bardzo pomaga przy porodzie mają swoje sposoby moja kuzynka rodziła bez położnej 6 godzin, a przy drugim dziecku była już mądrzejsza i po 45 min było już po wszystkim masaże, kroplówki i szybko poszło
Stary 2013-11-30, 07:56   #1910
niki19
Zadomowienie

Hej

Idziemy dziś na imprezkę imieninową do mojego taty a jutro mamy w planach cały dzień leniuchować

Miłego weekendu dziewczynki

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-30, 09:22   #1911
magnusia
Zakorzenienie

no laski a to łóżeczko dla Adasia pościel nie prana jeszcze i włożona tak do fotki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0132.jpg (75,9 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0133.jpg (82,7 KB, 14 załadowań)
Stary 2013-11-30, 09:23   #1912
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja chcę mieć "prywatną" położną dla siebie, żeby była dla mnie w czasie porodu. Położna nie bierze wtedy dyżuru tylko jak się zacznie dzwonię po nią i przyjeżdża do mnie , chce wiedzieć ile pieniędzy muszę jej zapłacić i w ogóle niech mi wszystko dokładnie powie co jak.
e

masz już wybraną? Moja już zaklepana dla mnie jest
Stary 2013-11-30, 15:37   #1913
JJJustynAAA
Zakorzenienie

magnusia fajne łóżeczko, chciałabym takie samo tylko z szufladą.

wpadlam na pomysł jaki kupić prezent dla bratowej - jest również w ciąży tylko 1 mc młodszej to ich drugie dziecko, mają chlopczyka 3 letniego, więc kupiłam jej poradnik rodzenstwo bez rywalizacji, a dla chrzesniaka buty zimowe - bratowa chciała i Tupcio Chrupcio - mam rodzenstwo - fajna bajka dla dzieci.

Mama Franka

Stary 2013-11-30, 15:50   #1914
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

wpadlam na pomysł jaki kupić prezent dla bratowej - jest również w ciąży tylko 1 mc młodszej to ich drugie dziecko, mają chlopczyka 3 letniego, więc kupiłam jej poradnik rodzenstwo bez rywalizacji, a dla chrzesniaka buty zimowe - bratowa chciała i Tupcio Chrupcio - mam rodzenstwo - fajna bajka dla dzieci.
ono ma szufladę na dole tylko nie widac na zdjęciu
bardzo fajny pomysł na prezent
Stary 2013-11-30, 17:12   #1915
justiii87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Hej

Idziemy dziś na imprezkę imieninową do mojego taty a jutro mamy w planach cały dzień leniuchować

Miłego weekendu dziewczynki
Bawcie się dobrze

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
no laski a to łóżeczko dla Adasia pościel nie prana jeszcze i włożona tak do fotki
Piękne łoże

My dziś też złożyliśmy i ustawiliśmy , ale nie mam już siły na fotki może jutro wstawię

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

Cytat:

Bardzo fajne prezenty Lubię takie praktyczne

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ----------

magnusia - położna wybrana zaklepana trzeba tylko dogadać szczegóły, ale to jutro bo dziś się nie wyrobiliśmy w czasie

Życzę spokojnej soboty
My dziś mamy gości i będziemy wróżyć
Stary 2013-11-30, 19:09   #1916
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:

nie kochana, mnie nie pieką ... nawet się dziwię, że za bardzo nie bolą po 8 godzinach pracy...
mniam! super wypieki! a jaki masz przepis na jogurtowca?

Cytat:
Ile Ty gości będziesz miała?? Tyle ciast?? Ja jak robię to jedno i wystarczy karpatka ale mi smaka narobiłaś

Ja nie mam dolegliwości pieczenia stóp i oby mnie nie dopadła, jeszcze tego by brakowało.

U Nas taka położna bardzo pomaga przy porodzie mają swoje sposoby moja kuzynka rodziła bez położnej 6 godzin, a przy drugim dziecku była już mądrzejsza i po 45 min było już po wszystkim masaże, kroplówki i szybko poszło
U nas przy imieninach piecze się po 8-10 ciast ... i niewiele zostaje...

Podobno poród przy drugim dziecku często (oczywiście nie zawsze) jest łatwiejszy, więc też mogło przez to szybciej pójść, choć z pewnością taka osoba jest bardzo pomocna, bo nie dość że ma wiedzę medyczną to jest po to żeby zrobić wszystko żeby to ułatwić - a ile taka przyjemność?

Cytat:
super! ja coraz bardziej nie mogę doczekać się dostawy z PL

Cytat:

bardzo fajne pomysły na prezenty

Cytat:
Życzę spokojnej soboty
My dziś mamy gości i będziemy wróżyć
ja nawet zapomniałam że dziś Andrzejki... wizaż mi to uświadomił hehehe ale po dzisiejszym dniu w pracy mam ochotę jedynie na słodki relaks

a tak mi się przypomniało, jak to w rodzinie tż-ta daje się kasę na prezent? ile np? powiem ci że jeszcze się z takim czymś nie spotkałam...

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2013-11-30 o 19:10
Stary 2013-11-30, 19:51   #1917
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:

W sumie mam 5, bo jeszcze mama zrobiła sernik a siostra szarlotkę sama dziś sałatki dorobiłam i padaaaaaam... Mam mieć ok 20 osób

Cytat:
Fajnie się łóżeczko zmieściło w kąciku praktyczne miejsce ładnie pościel wygląda z tym kolorem łóżeczka ;D

My dziś nakleiliśmy wreszcie naklejki nad łóżeczkiem plus na drugiej ścianie bo za dużo się okazało łóżeczko może za tydzień- dwa skręcimy
Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
nie kochana, mnie nie pieką ... nawet się dziwię, że za bardzo nie bolą po 8 godzinach pracy...
mniam! super wypieki! a jaki masz przepis na jogurtowca?
teraz robilam z takiego przepisu
http://www.domowe-wypieki.pl/przepis...a-smietanowiec

jeszcze nie próbowałam wiec nie wiem czy wyszedł...

Szczęśliwa żonka

Edytowane przez katie99kasia
Czas edycji: 2013-11-30 o 19:52
Stary 2013-11-30, 21:13   #1918
Malgos_12
Zakorzenienie

Katie - wygląda fajnie i przypomina mi takie jedno ciasto, ale nie jestem pewna czy to takie samo jest w smaku zapisałam sobie i kiedyś spróbuję - dzięki
Stary 2013-12-01, 18:40   #1919
justiii87
Zakorzenienie

Oto Nasza sypialnia brakuje tylko najważniejszej osoby
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_6149.jpg (70,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_6165.jpg (70,4 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_6167.jpg (52,9 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_6176.jpg (52,3 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_6170.jpg (72,7 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_6178.jpg (68,5 KB, 18 załadowań)
Stary 2013-12-01, 19:20   #1920
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Oto Nasza sypialnia brakuje tylko najważniejszej osoby

super bardzo ładnie to wszystko wygląda- a komodę mam identyczną tylko z 3 szufladami
Bardzo fajne te samochodziki i napis

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości