![]() |
#1921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Mignelo mi (nie nadrobilam jeszcze, intensywny dzien dzis), ze szukacie katarka.
Jutro jest Dzien Darmowej Dostawy. Moze w ktorejs z tych aptek: http://www.dziendarmowejdostawy.pl/k...uroda-zdrowie/ bedzie katarek??? Nie sprawdzalam, bo chyba wpadlam w niezdrowy szal zakupow i mimo dudniacego z glodu zoladka przeczesuje sklepy w poszukiwaniu niezwykle potrzebnych mi rzeczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1922 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1923 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() może zęby jednak? Cytat:
pewnie mężowi by smakowało, ja chałwy nie lubię... ![]() fajnie, zazdroszczę ![]() hej hje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() coś pięknego ![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1924 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ide bo hania se chyba imprezke w łóżku urządziła. ![]() Jutro dzień darmowej dostawy ! ![]()
![]() |
#1925 |
Zadomowienie
|
a my dzis bylismy tutaj
http://www.gutpronstorf.de/index.php...weihnacht.html ale scisk niesamowity nie lubie juz tlumow |
![]() ![]() |
![]() |
#1926 |
Zadomowienie
|
Charlizz Ty przy drugim dziecku też będziesz podchodzić ze spokojem i też będziesz wiedzieć co robić. Ja od dłuższego czasu idę do lekarza tylko po to żeby mi potwierdził moją "diagnozę" i ewentualnie dał receptę na coś co mi się skończyło a wg mnie pasowałoby dać, często dzwonię do lekarki i mówię co się dzieje, jakie objawy i co dałam, praktycznie się nie zdarzyło żebym zrobiła coś nie tak. Ale nie dlatego że jestem taka genialna i się znam na medycynie
![]() ![]() U nas całkiem nieźle, mam nadzieję że się tak utrzyma. Oboje dostali od lekarza dokładnie to co im zdążyłam podać jeszcze przed wizytą i lekarze stwierdzili że raczej jest tak jak mówię. A odkąd sobie zdiagnozowałam bostonkę to w rodzinie patrzą na mnie z szacunkiem bo najpierw mnie zjechali że wymyślam jakieś głupie zarazy o których nikt nie słyszał, zresztą moj rodzinny też się nie wyznał, dopiero kontrola pediatryczna potwierdziła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hah ja też siedze ![]() ![]() http://www.pachnacawanna.pl/pl/c/kre...-do-kapieli/94 <3
![]() ![]() Edytowane przez bokeh Czas edycji: 2013-12-01 o 22:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1928 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Btw nie sądzę, by było mi dane mieć drugie dziecko. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Little, no nie mogę się nie odnieść a propos Twojej t.! Jaką akcja, następnym razem to kopa w ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1929 |
Zadomowienie
|
Black muszę bo się uduszę
![]() Fajna babka z Ciebie ALE to forum jest zbiorowiskiem kilkudziesięciu dziewczyn w różnym wieku, z różnymi charakterami, z różnym podejściem do życia itd. I nie każda będzie pałać miłością do wszystkich pozostałych. Ja sama lubię Cię ale przypuszczam że nie zaprzyjaźniłybyśmy się, chyba ze względu na dużą różnicę wieku, jakoś tak czuję że w realu nadawałybyśmy na różnych falach. Byłybyśmy koleżankami żyjącymi na dobrej stopie ale nie "przyjaciółkami "na śmierć i życie". Jest kilka dziewczyn z którymi byłybyśmy chyba świetnymi psiapsiółami jakby mieszkały u mnie za miedzą, jest kilka takich których braku na forum w ogóle bym nie zauważyła, są nawet takie których sposób bycia nie do końca mi odpowiada. Ja też na pewno nie każdej odpowiadam, to przecież normalne, w realu też nie każdy z każdym żyje w przyjaźni. Owszem, zauważyłam że czasem jak coś napiszesz to się któraś z dziewczyn na Ciebie rzuca. To się chyba bierze stąd że coś napiszesz, nie w złej wierze ale jak się to potem czyta to człowiek nie do końca rozumie jaki był Twój tok myślenia kiedy to pisałaś. Potem zaczynasz się tłumaczyć i to zwykle odbiega od pierwszego postu. Nie dlatego że kombinujesz, ja to rozumiem, jak się pisze zwłaszcza na szybko to czasem coś się źle ujmie, czasem druga osoba nie wyczyta że coś miało być ironiczne i weźmie to na serio. Jak przeczytałam posta o porodach to od razu wiedziałam że będzie dym. Ja się w takich przypadkach nie wtrącam bo po prostu rozumiem że autor nie miał nic złego na myśli tylko coś zostało niedopowiedziane. Z drugiej strony rozumiem że po tym pierwszym poście niektóre dziewczyny mogły się poczuć urażone bo rzeczywiście nie wynikało z niego że chodzi o widzimisię gwiazd filmowych, równie dobrze mogło chodzić o mnie - pierwszy sn nie doszedł do skutku bo nie miałam dostatecznego rozwarcia i po 25 godzinach od odejścia wód mnie musieli pociąć, za drugim razem od początku było wiadomo że będzie cc. I mam tę "wstrętną" bliznę na ukochanym brzuchu mojego męża, w dodatku długą bo byłam cięta już trzy razy (raz przy usuwaniu mięśniaka). Nie przyszło mi do głowy żeby to brać do siebie bo wiem że nie o to Ci chodziło, jestem tu na tyle długo żeby znać mniej więcej klimaty Twoich postów. Zresztą stara jestem i znam życie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1930 |
Zakorzenienie
|
Kija, przeczytałam od deski do deski i masz rację, ale ja się nie obrażam. Już któryś raz to podkreślam. Ja na co dzień jestem dosadną osobą i ludzie w moim otoczeniu nie mają z tym problemu... Z wycofaniem się nie zgadzam, bo raz miałam faktycznie się ochotę stąd ulotnić na stałe, ale klub mnie trzymał (administracja) i chciałam komuś oddać uprawnienia... Tym razem po prostu nie miałam ochoty przez kilka dni się wypowiadać i tyle... Nie zamierzałam odejść. Słusznie zauważyłaś, jest kilka dziewczyn, które lubią na mnie naskakiwać i mnie to zwyczajnie wkurza, bo dlaczego jedna osoba może sobie pisać, co jej się podoba, a druga już nie, bo jest jakaś głupia dyskusja potem? Wkurza mnie to, bo na co dzień ludzie na mnie nie naskakują. Co do postu, jak widać, każdy zrozumiał tak, jak chciał - napisałam ogólnikowo, o cesarce na własne "widzimisię", jeśli któraś dziewczyna odczuła, że pisałam to do niej, to nie jest to już moja wina... Nie rozumiem takiego brania do siebie słów, które są rzucane ogólnikami... Nie lubię niedomówień i nadinterpretacji. Po prostu. A z tym tłumaczeniem to jest tak, że owszem, wytłumaczę, jak ktoś źle zrozumie - nawet zaraz, po chwili, ale co z tego? Jak potem to się ciągnie, i ciągnie, i ciągnie... Do końca dnia. Nikt nie zostawia tego tematu, wszyscy się muszą zawsze wypowiedzieć, skomentować... A najlepsze jest to, że wiele dziewczyn się ze mną zgadza w różnych tematach (nie tylko o tej cesarce), ale się boją mnie poprzeć...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no...to teraz mogę spokojnie iść spać ![]() Kiju kochana jak Ty coś napiszesz to lacie z nóg spadaja ![]() I co, w całym tym zamieszaniu darmowej wysyłki zamówiłam sobie książkę.... haha kolejną na półkę do przeczytania bo przecież mam tyyyle wolnego czasu ![]()
![]() |
#1932 |
Zakorzenienie
|
bokeh, pochwal sie jutro zakupami
![]() Ja juz nie wiem jak sie nazywam, takze chyba czas na mnie! |
![]() ![]() |
![]() |
#1933 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym moim zdaniem wypowiedzieć się trzeba chyba gorsze takie zamiatanie sprawy pod dywan typu "nie rozdmuchujmy bo będzie dym"
![]() |
#1934 |
Konto usunięte
|
A ja się chyba na to skuszę... nic to, że już 4 książki mam dla Agatki
![]() http://www.mediarodzina.com.pl/prod/664/Mysi-domek |
![]() ![]() |
![]() |
#1935 |
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!
Umieram. Siedzę w każdej wolnej chwili przy kompie, mam do wystawienia tysiąc pińcet rzeczy, a głowa już mi pęka. Muszę dzisiaj skończyć bo tż jutro wraca późno i nie będzie mi kto miał się zająć Olim. W ogóle jestem zła i pokłócona z wszystkimi. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1936 |
Zadomowienie
|
A są faktycznie takie sytuacje że któraś wypisuje co jej się podoba i nikt nie komentuje a tylko Ciebie Black się czepiają? Bo nie kojarzę w tym momencie nic konkretnego ale też często jestem do tyłu i czytam po łebkach, jak to na telefonie, byle jakoś tam nadrobić. Być może były takie sytuacje gdy któraś palnęła coś tak wybitnie głupiego że aż nikt nie chciał tego komentować, niektórych rzeczy czasem lepiej "nie zauważyć" bo jakakolwiek próba polemiki skończyłaby się awanturą, a tak spuściło się zasłonę milczenia i git. A że Twoje wypowiedzi są komentowane to chyba dobrze - to świadczy o tym że chcemy czytać to co piszesz, nie traktujemy Cię jak powietrze. Bo one nie są głupie tylko czasem kontrowersyjne, czasem niejasno sformułowane i to prowadzi do dyskusji. Pomyśl - piszesz ten nieszczęsny post o porodzie i bliźnie. Kilka dziewczyn Cię popiera. Kilka nie i w sumie też mają rację, tłumaczą dlaczego. Niektóre poczuły się wręcz urażone więc to napisały. Jak wg Ciebie powinno to wyglądać? Odpisują tylko te co Cię popierają? Reszta na wszelki wypadek siedzi cicho żeby nie prowokować dyskusji? Napisałaś posta żeby się podzielić tym że mąż powiedział coś dla Ciebie miłego. Zrozumiano to inaczej. Czyli jaka miała być reakcja? Bo jakby żadna nic nie napisała to pewnie odczułabyś to tak że nikt nie czyta tego co piszesz a jak czyta to ma w nosie i nie chce mu się odnieść. No a że dyskusja poszła w kierunku wyższości sn nad cc i odwrotnie - trudno, bywa... Widzisz, są takie wypowiedzi (nie Twoje), do których wolę w ogóle się nie odnosić bo są tak wybitnie nie po mojej myśli że gdybym miała napisać co myślę to chyba wyszłoby z tego coś niefajnego. Takie tam różnice światopoglądowe i inne. W normalnym życiu z takimi osobami się nie przyjaźnię, utrzymujemy takie sobie normalne relacje międzyludzkie, one mnie uważają za dziwaczkę, ja za nimi nie przepadam ale sobie wzajemnie nie szkodzimy, po prostu sobie nie wchodzimy w drogę. Tu jest forum ogólnodostępne i nie mogę sobie wybieraćz kim będę pisać, mogę co najwyżej nie czytać. Czytać raczej czytam wszystko, najwyżej nijak nie komentuję. Twoje wypowiedzi mam ochotę czytać i komentować (nie zawsze to robię bo z telefonu zwykle nadrabiam już po fakcie, trudno mi wielocytować i takie tam ale "w myślach" się odnoszę). Czasem się zgadzam - chyba tak było przy wyjmowaniu dziecka z fotelika w czasie jazdy? Czasem nie jak z tymi porodami. Ale mam ochotę to czytać a to chyba dobrze? No i Ty akurat jesteś takim typem człowieka że chyba w gruncie rzeczy powinnaś się cieszyć że budzisz kontrowersje a nie uchodzisz za jakieś lelum polelum? Mimozę co to mówi tylko to co każdemu pasuje? Tylko skoro tak to musisz się liczyć z negatywnymi opiniami również. I myślę że w gruncie rzeczy wolisz tak niż być olana, niż żeby Twoje wypowiedzi nie były komentowane i nie prowadziły do dyskusji
![]() Edytowane przez Kija80 Czas edycji: 2013-12-02 o 00:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1937 |
Zakorzenienie
|
Czesc!
kija negocjatorze nasz; masz racje w tym, co piszesz! black wracaj, bo brakuje tu Ciebie! debrah jak Amelka? fewciu kciuki i brawa za kroczki - Blanka idzie jak burza!! evel, mala, blogerko dla Was tez brawa!! charlizz kciuki!! szaja dziewczyny maja racje: szalelismy w ten weekend z tz - dwa dni randek, zakupy bez Yae, olbrzymia pomoc t. Bylo super!! Postanowilismy urzadzic w lecie w przyszlym roku ceremonie slubna dla naszych najblizszych. Yae od kilku dni zrobila sie bardzo rozumna, jak to sie mowi po japonsku - zaczela smierdziec czlowiekiem - nawiazuje kontakt wzrokowy i go utrzymuje, rozdaje usmiechy na lewo i prawo, wyciaga do nas rece i przychodzi sie przytulic. Poza tym wzruszyla mnie, kiedy plakala bedac tylko z t., my akurat wrocilismy do domu, uslyszala moj glos i natychmiast sie uspokoila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1938 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Kochane jaką miałam ciężką noc i to nie dlatego ze Blanka źle spala (a spala źle,jakieś trylion pobudek) ale dlatego że tak bardzo się martwię jak to będzie z tym żłobkiem. ![]() ![]() Dziękuje Wam za wszystkie kciuki-oby zadziałały oraz gratulacje! ![]() Kija czy Ty nie Powinnaś być mediatorem? ![]() Michael Hani ewidentnie podoba się siostrzyczka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1939 |
Zakorzenienie
|
KIJA 80 świetnie napisane
![]()
#1940 |
Zakorzenienie
|
Szajka... To jakie butki zakładać po domku...bo maly się tak ślizga...a te abs u nas guzik dają.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- A coś takiego?? http://m.allegro.pl/przedmiot,buciki...681112319.html Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- A poza tym to Dziendobry ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1941 |
Zakorzenienie
|
cześć moje miłe
![]() nasza nocka masakryczna, tego jeszcze nie grali, tryliard pobudek, do tego nieodkładalność, płacz, wiszenie na cycku, odrzucenie smoczka. Zęby? Taki etap? Zastanawiam się, czy to nie od kawalątka pomarańczy, którą mu wczoraj popołudniu zaserwowałam :/ ![]() Kija szacun za to, jak i co piszesz, naprawdę, idealnie wszystko ujmujesz ![]() fewcia przytulam mocno ![]() meneq kochaną masz tą t. i ![]() ![]() zaraz wrzucę przepis na chałwowca do k., szaja Ty pisałaś, że nie lubisz chałwy, ja też nie przepadam, ale w tym cieście uwielbiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1942 |
Zakorzenienie
|
Siedzę i płacze w samochodzie,nie sądziłam że to będzie aż tak trudne
![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1943 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1944 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1945 |
Rozeznanie
|
Hello
![]() ![]() Lece nadrabiac,widzialam ze duzo przykrych rzeczy sie u Was wydarzylo ![]() ![]() Ehh no i odstawilam Marcinkowego od cycusia ![]() ![]() Trzymajcie sie kochane,milego dnia ![]() Do pozniej ![]() Sent from my GT-S6500D using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#1946 |
Zakorzenienie
|
Fewciu sloneczko trzymajcie sie z Blaneczka!!!!!!!!!!
![]() ![]() Nocka u nas....ideolo ![]() ![]() ![]() Nadrobie jak mlody bedzie mial drzemerska ![]() Szukam cieplutkich mieciutkich butkow dla babla na zime..... Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#1947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem co ci poradzic, pewnie bym tak samo się zachowywała Hania dostała szczeniaczka ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1948 |
Zakorzenienie
|
Aha dalej nie mam @
![]() Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
#1949 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.