|
|
#241 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Warsaw shore - ekipa z Warszawy.
To nie jedyna taka obrzydliwa akcja. Ale jem to juz nie bede wspominac
|
|
|
|
#242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że 4 lub 5.
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
Też widziałam odcinek jak nasikała do zlewu. I słyszłam,że kiedyś zrobiła dwójeczkę w majtki
|
#245 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.
|
|
|
#246 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#248 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.pudelek.pl/artykul/61419/...a_o_co_chodzi/
widziałyście?
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Cała ekipa kręciła wczoraj w Warszawie Reunion.
|
#250 |
|
Wtajemniczenie
|
Zarywam noc,żeby obejrzeć bałwanów
![]() haha,, jacy modele z nich
WALCZĘ O WŁOSY Edytowane przez dzamatasi Czas edycji: 2013-12-01 o 23:27 |
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Będę miała koszmary z pośladkami Pawła- ble, afe, okropieństwo. Nie dziwę się, że chciał wydepilować.
|
|
|
|
#252 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Widok Pawła w stringach depilującego sobie pupe tak obrzydza ze odechciewa się jeść ![]() Mokro w majtkach na widok zdjęć Pawła pod prysznicem ? No jasne że mokro, bo się zsikać ze śmiechu idzie.
|
|
#253 |
|
Konto usunięte
|
Mała Ania po dzisiejszym odcinku zebrała ode mnie plusy :P
|
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
Na pewno pozytywnie zaczęła odstawać od Elizy i Eweliny, które zrobiły się tak strasznie irytujące, że ma się ochotę im przywalić...
Poza tym jednak spełnia się scenariusz połączenia się Trybsona i Elizy <3 szczególnie w kontekście zdjęć z gali MTV No i jeszcze te zachwyty Elizy nad Majdanem: "och, ach jaki on mądry, najmądrzejszy na świecie". I tak swoją drogą o inteligencji Majdana można było się przekonać w specjalnym odcinku 1 z 10, ogólnie raczej słabo mu poszło
Edytowane przez Kalini Czas edycji: 2013-12-02 o 01:09 |
|
|
|
#255 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak czytam o czym wy piszecie, dlaczego nic nie kumam, dopiero po chwili dotarło do mnie, że wczoraj był kolejny odcinek, zapomniałam
![]() Idę nadrabiać
|
|
|
|
#256 |
|
Rozeznanie
|
Może mi ktoś powiedzieć w dużym skrócie co się wczoraj działo, bo nie oglądałam
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
-Sprzątali w domu bo mieli mieć gościa, Ania duża robiła schabowe, a Eliza nic nie robiła -Przyjechał Majdan i wszyscy się tym jarali -Potem chyba Mała Ania i Paweł pojechali się depilować, tam była ta słynna już scena z pośladkami (fe) -Następnego dni przyjechał do nich jakiś fotograf z Kanady, a oni podeszli do tego poważnie jak, cytuję "do ruchania" -W między czasie okazało się, że Ani Małej przeszedł Trybson i teraz jest zainteresowana Wojtkiem -Potem znowu sprzątali, Ewelina i Eliza były księżniczkami i nic nie robiły -Potem była impreza na niej Mała Ania całowała się jednak z Mariuszem, Elizie ktoś się podobał, Ewelinie też, Trybson chciał tancerkę, a potem przegrał zakład z Wojtkiem, że przyprowadzi "gąskę". Za to udało się "złapać gąski" Pawłowi i Mariuszowi -Ale w mieszkaniu nie było tak dobrze, bo Eliza wystraszyła te dziewczyny, ujawniając im intencje Pawła, no i nie zaliczyli -Jakoś w między czasie Paweł straszył Dużą Anię mrożoną rybą Przeraża mnie to, że tyle z tego pamiętam |
|
|
|
|
#258 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki
|
|
#259 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeszcze staszniejsze jest to że dokładnie streściłaś cały odcinek i już go nie trzeba oglądać Tam sie nic nie dzieje, banda małomyślnych chleje, przeklina i się seksi...
|
|
|
|
|
#260 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#261 |
|
Raczkowanie
|
Podczas oglądania ostatniego odcinka zauważyłam dziwną tendencję, że wszystkie panny po pijaku lgną do tego "Śmietany".
Co ten facet musi mieć w sobie to ja nie wiem... W sumie on i Wojtek to moi faworyci, wydaje się, że mają poukładane w głowie. Majdan jako gość pasował idealnie do Ekipy, myślę, że w melanżowaniu wcale bym im nie ustępował. Ktoś wie ile odcinków ma mieć "Ekipa"? Bo jestem ciekawa jakie pary się porobią na koniec sezonu
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie drugi sezon
|
|
|
|
#263 |
|
Raczkowanie
|
Paweł tak się trzymał z Trybsonem, w połowie odcinka była kłótnia z dużą Anią o to, że jeden na drugiego złego słowa nie powiedział, a w zapowiedzi następnego odcinka pokazali, jak Paweł od Trybsona dostaje w czapę
. Męska solidarność też jednak czasami zawodzi
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
Skąd takie info?
A między Trybsonem a Pawłem to chyba coś poważniejszego, bo Paweł aż miał łzy w oczach (ciekawe czy to odnośnie tej sytuacji, czy po prostu tak zmontowane). Eliza jest strasznie infantylna. Jak mówiła o tym, jaki to Paweł jest w niej zakochany w ch*j, to aż chciałam głos wyłączyć... Nieźle ocenzurowali te gąski Śmietany i Pawła. ;P W innych edycjach tego nie widziałam. Myślę, że teraz zmienią zasady, że skoro gąska lub gąsior decydują się na pojechanie do domu Warsaw Shore, to muszą zgodzić się też na upublicznienie ich wizerunku.
Edytowane przez Melissa86 Czas edycji: 2013-12-02 o 17:56 |
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Tak szczerze mówiąc to co wy byście chciały widzieć w tym programie?
![]() Nie rozumiem tekstów, że WS jest nudne. Co niby mają robić uczestnicy? Sikać do basenu, sr**ć na środku salonu, bić się na każdej imprezie, czytać książki na czas, odgrywać scenki z Jackass czy może jeszcze co innego? A może któraś z dziewczyn ma zajść w ciążę, może to wam się spodoba? Im większy skandal tym lepiej? Nie oglądałam zagranicznych edycji. Może dlatego nie rozumiem w czym problem ![]() Widziałam jedynie urywki z Sookie czy jak jej tam i wg mnie to pomieszanie elizy i Eweliny. Nic specjalnego ani wybitnie zabawnego w niej nie ma. Zresztą nie sądzę aby w kimkolwiek z uczestników zagranicznego programu było "to coś" co może zachwycać
|
|
|
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
I co jeszcze ciekawego powiedział? ;>
Trybsonowi chyba już powoli sodówka uderza do głowy ;P http://www.pudelek.tv/video/Trybson-...ieniadze-3933/
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
obejrzelismy sobie dziś ostatni odcinek. O co chodzilo z ta klotnia Pawła z Ania duża? troche jej wspolczuje, widac, ze nie czuje sie tam dobrze. Poza tym mogliby czasem dać napisy, bo jak ktos przychodzi i glos znieksztalcony albo bardzo sie drą to ciezko cos zrozumiec :/ zdziwilo mnie, ze na tej sesji wszystkie dziewczyny wygladaly dość ładnie, poza Eliza chyba.. jeszcze dali jej do trzymania jakas ksiazke 'jak byc kobieta?' szkoda, ze nie polecieli po calosci i nie bylo to 'jak byc damą?'
![]() mała Ania tez jakos u mnie zaplusowała, z facetów w sumie kazdy budzi moja sympatie lub chociaz smiech (Trybson) ale Ewelina i Eliza strasznie mnie juz wkurzają.
|
|
#269 | ||
|
Bang Bang Lucky Luck !
|
Cytat:
hahahaha widziałam to wszystko co opisałaś ! ale miałam polewke z tego :p masakra... Cytat:
streszczenie bardzo dobre - 5 ale akcja z zamrożoną ryba -> MEGA ! hahahaha a co do depilacji - dobry tekst był Trybsona : " oni ci kazali dupe golić czy sam się zgodziłeś ? " hahahahahaha myślałam że spadnę z łóżka ze śmiechu
|
||
|
|
|
#270 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a kłótnia Pawła z Dużą Anią była sprowokowana tym, że na ostatniej imprezie spotkali czyjąś tam koleżankę, (która okazała się być Anią Koryto z Top Model - dziewczyna z blizną), Paweł ją chciał bzyknąć, ale własnie Duża Ania ciągle z nią rozmawiała, zagadywała, niepozwoliła na to, żeby Paweł miał z nią kontakt. I się wkurzyl ![]() A akcja, jak Luiza powiedziała tym zaproszonym dziewczynom, że 'chłopcy je wezmą do bzykalni' - padłam
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.