|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Grudzień- Lakierowo, kolorowo - MAP, MAC, Opi, Essie
Do wymiany:
Lakiery - kolejnośc jak na zdjęciu - China Glaze - odpadła mi naklejka z nazwą, lakier zakupiłam w zestawie z Lubu heels i topem, kolor jak na zdjęciu, zuzycie jak na zdjęciu - Color Club - Noveau Vintage - raz użyty - Essie beach bum blu (raz użyty) - Essie - Mint Candy Apple -z wymianki, z niewielkim zużyciem -Essie - miniaturka - Brazilliant - raz użyty - Seche - Dry Fast Top Coat -zużycie jak na zdjęciu - Seche - ciemnogranatowy perłowy kolor, używany może trzy razy - błyskawicznie schnący, jedna warstwa!! - Opi - Do you Lilac It- zużycie zaznaczone na zdjęciu - za inny Opi Kolorówka: - Pomadka Satynowa Make Up Atelier Paris - świeżutka, nowa - jedynie testowana ( z czystego pędzelka!) w kolorze Rubis - mocny róż - Żelowy Eyeliner w kolorze szmaragdowo-niebieskim, z minimalnym zużyciem - Mini pigment MAC w kolorze Dark Soul - używany - zużycie mniej więcej do końca "szyjki nakrętki". Mam go już dosyc długo, pochodzi z jakiegoś zestawu 4 pigmentów MAC Zapachy: Próbki - Safran Troublant, Scent EDP i z Rasasi - Tagreed Al Nagham, Rania, Al Altar Al Thameen Mogę sie podzielic - OI, Hot Couture EDT, Shalimar EDT - tylko za poszukiwane zapachy SZUKAM - pojedyczych cieni MAP -lakierów Opi, Essie, Color Club, Orly - w kolorach brązów, miedzi, złota, zieleni, szmaragdu, - Opi Susi Says Feng Shiu Za jeden interesujący mnie lakier Opi, mogę oddac dwa swoje ![]() Zapachów Niewielkiej ilości Demeter Cinnamon Bun, Silver Rain- próbeczka, odlewka Odpisuję u siebie, a jeśli pytam, szukam odpowiedzi tam gdzie pytałam ![]() Nie szukam używanych kremów, szamponów do włosów, kosmetyków Avon, Catrice itp.. Ze względu na niewielkie wartości wymianki, preferuję wysyłkę listem poleconym ekonomicznym (lakiery) lub priorytetowym- dobrze zabezpieczonym. Edytowane przez Yola Czas edycji: 2013-12-02 o 11:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudzień- Lakierowo, kolorowo - MAP, MAC, Opi, Essie
Coś u mnie?
- Essie - Mint Candy Apple -z wymianki, z niewielkim zużyciem -Essie - miniaturka - Brazilliant - raz użyty |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Grudzień- Lakierowo, kolorowo - MAP, MAC, Opi, Essie
Cytat:
![]() Edytowane przez Yola Czas edycji: 2013-12-02 o 12:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:55.