![]() |
#2071 |
Zadomowienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2072 |
Zakorzenienie
|
Lady, i jak??
|
![]() ![]() |
![]() |
#2073 |
Zakorzenienie
|
taaa, tylko cały czas mam w głowie to, co zostało
![]() a może zamiast tej wielkiej wywrotki taką mniejszą http://www.wader-zabawki.pl/friends-...-cm_54130.html i do tego duże klocki http://www.wader-zabawki.pl/klocki-m...big_41560.html ![]()
#2074 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mam prośbę do dziewczyn ,które mają rehabilitacje na codzien i mogłyby zapytać lekarza .. Otóż pisałam Wam kiedys, że Ola nie siedzi 'normalnie' tylko robi taką równoważnię (siad płotkarski)...noga z przodu noga z tyłu... no i tak dochodzi 3 m-ąc i nic sie nie zmienia ![]() ![]() Sorki, że tak drobnię te cytaty, ale nie wiadomo kiedy Olka skonczy drzemać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2075 |
Rozeznanie
|
Nie,on w ogole nie smoczkowy. Bawi sie nimi tylko przed zasnieciem, raczkach je mietosi
![]() Ellmi, z takiej ciezarowy to by pewnie moj TZ sie ucieszyl ![]() ![]() A te aktywne klocki Marcinkowy ma,kiedys tylko przewracal je,teraz potrafi sie nimi pobawic ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2076 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2077 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
mam ten sam problem... nawet piling nie pomaga.... |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2078 |
Zakorzenienie
|
Hejka!
![]() gratuluje kroczkow i zabkow ![]() Fewciu, no widzisz, nie bylo az tak tragicznie ![]() ![]() Bohek - ale cudne Hanna bawi sie z pieskiem ![]() i reszty nie pamietam, za duzo tego bylo... Kubulencjusz spal dzis w poludnie godz i na tym koniec ![]() ![]() teraz bedziemy go przetrzymywac chociaz do 19... od urodzenia zdarzylo mu sie pierwszy raz miec w dzien tylko 1 drzemke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2079 |
Zadomowienie
|
Hello
![]() Lecicie strasznie, ledwo wyrabiam z nadrabianiem ![]() Fewciu początki zawsze trudne, dużo siły dla Was ![]() Meneq jak Wasza ceremonia będzie wyglądać? Tresselleo nie byłam jeszcze, kompletnie nie mam czasu, wyglądam już jak oszołom ![]() ![]() Lady powodzenia z testem! ![]() Brawa za kolejne pierwsze kroczki (Oskarek, Maja, Blanka ![]() O jakich wiadomościach na fb mówicie? ![]() No i tyle czytałam i więcej nie pamiętam ![]() Wczoraj miałam gości, także sprzątałam dużo, upiekłam ciasto i tak zleciało. I myślałam, że połamałam palce, bo wsadziłam tam gdzie się rozkładają nogi z deski do prasowania i mi przymiażdżyło. Tak cholernie bolało, że mi się ciemno w oczach zrobiło i myślałam, że się przewrócę i zostanę tak z tymi palcami w desce ![]() ![]() Krew się polałam, dziury miałam w palcach na pół cm spokojnie, ale dzisiaj już tylko jeden jest spuchnięty, także jest ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2080 |
Zadomowienie
|
Ellmi mamy taką ciężarówę. Albo bardzo podobną. Grześ się nią bawi do tej pory. Z tym że wykorzystuje ją głównie do wożenia ziemi z wykopów/piasku//żwiru na ścieżki czy co tam trzeba - ogólnie jest to samochód transportowy który przetrwał budowę domu a teraz Grześ pomaga tacie jak ten np robi tarasy czy rzeczy wymagające dowiezienia czy odwiezienia jakiegoś materiału budowlanego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2081 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale zważywszy na to że WOjtek dopiero po skończeniu 3 lat zaczął móić po naszemu a nie po swojemu to pewnie tylko moje zwidy ![]()
![]() |
#2082 |
Zakorzenienie
|
Miałam już wcześniej Polę pochwalić. Zaczęła na dobre stawać dopiero w tamten wtorek, a w sobotę już zrobiła kilka pierwszych kroczków przy łóżku - ja byłam na jednym końcu, tż na drugim, i przeszła od niego do mnie i z powrotem
![]() I nie wiem, czy to przypadek, czy ona już się tak nauczyła, że jeśli świadome chce się puścić czegoś, przy czym stoi, i zejśc na podłogę, to po prostu sobie siada na pupie. Tylko jeśli się zapomni, albo gibnie, to leci jak kłoda, a jak świadomie robi, to puszcza jedną rączką, drugą do podłogi próbuje dostać i jak już jest w jakby przysiadzie, to puszcza tą drugą i normalnie sobie siada. Albo schodzi też na klęczki i potem na brzuszek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2083 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny powiem wam coś... Jak wiecie (albo i niektóre ominęły ten wątek) moja siostra mieszka w Irlandii. Nie było jej u nas 3 lata. Właściwie kontakt z nią zerowy. Aż tu nagle zjawia się niezapowiedzianie
![]() Jeszcze jestem w szoku lekkim także tego ![]() Aaaaa jeszcze tylko wspomnę że NIENAWIDZĘ jest faceta. No ku.wa nie cierpię dziada. I jakbym zamilkła nagle to znaczy że coś mu zrobiłam i pierdze w pasiaki ![]()
#2084 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Mikołaj przynosi 6 grudnia. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2085 |
Zadomowienie
|
ZdolniachA z Polci
![]() Dziewczyny, co myslicie o tych hustawkach? http://allegro.pl/little-tikes-husta...730287021.html Lub ta: http://allegro.pl/little-tikes-husta...723805831.html Widzialyscie moze gdzies takie bujaczki w sklepach z darmowa dostawa? W ubieglym roku skorzystalismynz tego dnia kupujac lozeczko i komode dla bąbla ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2086 | |
Zakorzenienie
|
no właśnie się zastanawiam, czy jednak nie za duża
![]() brawa dla Poleczki ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2087 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2088 |
Zakorzenienie
|
u mnie też, ale że mnie naszło na dekoracje, to graty upchnięte w innej dziurze
![]()
#2089 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2090 |
Zakorzenienie
|
MAŁA no to niezły sporajs :P
#2091 | ||||||
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Charlizz i jak? odezwij sie! Jak zawsze na rano, mialam ustawione 2 budziki, na 4.20 i 4.25 i co? ZADEN NIE ZADZWONIL. Obudzilam sie o 4.55 i w biegu ogarnialam, bo 20 min do autobusu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2092 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
![]() Ja zwykle zaginęłam w akcji na kilka dni, ale mam jęczydło jęcząco-krzyczące, do tego znowu nam się kilka spraw powaliło ![]() ![]() Mała dziękujemy za pamięć o imieninkach Blankowych ![]() Fewciu-mocno przytulam ![]() Brawa dla dzieciaczków za nowe umiejętności!!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2093 |
Zakorzenienie
|
Mała-PIERDZENIE W PASIAKI.... wymiatasz
![]() Mamy 4go zabka! KASOWNICZEK!! Aaaa...co sądzicie?myslimy o takich dla Antonia ... http://allegro.pl/sanki-oparcie-pcha...739552031.html Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-12-02 o 19:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2094 |
Zakorzenienie
|
jestem z wieczorka
![]() tż nie ma, Kubuś wykąpany, uspany, ja wykąpana ![]() dzisiaj mieliśmy dzień marudy, m a s a k r a rano usypiałam go 1,5 h, usypialiśmy się przy uu oczywiście, już myślałam, że śpi, odkładam a tu bach, na brzuch, głowa w poduchę, oparty na łokciach i ruchy dżejkoba,oczywiście rozbudzał się przy tym i od nowa Polska ludowa :/ spał szalone 30 min, w tym czasie zdążyłam się ubrać, umyć, zjeść coś. Jak się pewnie domyślacie wstał z marudem na ustach. Tak było do 14 kieddy to uśpiony na drugą drzemkę spał 2 h (a ja razem z nim), wstał i od razu inne dziecko ![]() dlatego też jak wstał ogarnęłam trochę, bo syf przez jeden dzień się zrobił taki, że ![]() ![]() aha i opitoliłam ze smutku i bezsilności ćwiartkę tortownicy chałwowca ![]() Aga o kurczę, a Mała chce w ogóle butelkę? mała niezłą niespodziewajkę miałaś ![]() hje ![]() ![]() szklanka aż mnie zabolało jak sobie to wyobraziłam :/ Kija jeszcze nie wiem, jak rozegrać sprawę z Mikołajem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2095 |
Zakorzenienie
|
Ciekawe jak tam Lady
![]()
#2096 |
Zakorzenienie
|
![]() aaa, bo to teścik miał być ![]()
#2097 |
Zakorzenienie
|
Aga, myślisz,że się wystraszyłą?
Mój kapiszon przywalił łebkiem o futryne, wcale nie mocno, nawet nie płakał- dziewczyny, śliwa jak na bajkach, nie moglam oczom uwierzyć jak rosło w oczach, kurde płakać mi się chciało a potem to troszkę zaczęłiśmy się śmiać bo ten guz był wręcz karykaturalny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2098 |
Zakorzenienie
|
Tak, pije z butelki soczki i kaszkę czasami. Mleka jako tako nie piła jeszcze, ale myślę, że nie bedzie problemu. Mam jednak nadzieję, że się "odbrazi" na cycusia. Kurcze nie spodziewałam się, że powiedzenie dziecku "nie wolno gryźć" bedzie miało takie konsekwencje ![]() Przecież w ciągu dnia nei raz tak mówię a ona sobie nic z tego nie robi. Ale to tlyko moja wina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2099 |
Zakorzenienie
|
Neti, super te sanki
![]()
#2100 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.