|
|
#121 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Faceci wcale nie lubią krągłości...
|
|
|
|
|
#122 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#123 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Nie no, jasne
Po prostu moim zdaniem „CKM” czy „Playboy” nie mogą stanowić rzetelnego źródła wiedzy na temat preferowanej przez większość mężczyzn urody kobiet. Przede wszystkim dlatego, że niekoniecznie w ogóle większość mężczyzn przegląda takie gazety. A po drugie, to, że komuś podobają się kobiety, których zdjęcia umieszczone są w „CKMie” czy „Playboyu” nie świadczy wcale o tym, że inne typy kobiet już mu się nie podobają.Cytat:
![]() Zgadzam się z tym, co w tym wątku napisała rembertowa:
|
|
|
#124 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Misiowatym-nie mylić z otyłym ani z nadmiernie wyrzeźbionym i napakowanym ciałem na siłowni.
Edytowane przez laisla Czas edycji: 2013-12-02 o 00:26 |
|
|
|
|
|
#125 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co ciekawe, moim zdaniem dziewczyna w większym rozmiarze może wyglądać bardzo atrakcyjnie (pod warunkiem, że rzeczywiście dba o siebie), natomiast jeśli chodzi o mężczyzn, jestem znacznie mniej łaskawa i gruby brzuch dyskwalifikuje.
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
są faceci, którzy lubią grubsze a są tacy, którzy lubią chudsze. Ale nie można wrzucuć wszystkich do jednego worka, są gusta i guściki. Tak samo, jak wszędzie piszą, że mężczyźni lubią większy biust.. ale przecież jest masa takich , co lubią niewielki i drobny.
|
|
|
|
|
#127 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze, sa gusta i guscidla. I rozne rozumienie okreslenia "kraglosci"
A jak roznie moga byc odbierane te same ksztalty, na moim przykladzie Rozmiar 36, wciecie w talii jest, biust sredniej wielkosci (nie dominuje, ale juz koszule ciezko dobrac ), biodra podobnej szerokosci do biust i ramiona. Nie jestem jakos mega odtluszczona, ale oponki brak - sylwetka raczej sportowa. Dla TZ jestem drobna, ale kobieca. Natomiast dla szwagra... Szwagier lubi sylwetke kobieca typu "lizak": duzy, dominujacy biust, dlugie nogi, szczupla talia, waskie biodra, maly tylek. Wiec sila rzeczy dla niego jestem - uwaga uwaga - gruba Dlaczego? Bo mam szosunkowo szerokie biodra i dosc mocne nogi. Do tego jestem niska (160), wiec juz w ogole mam przegwizdane |
|
|
|
|
#128 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Można się naciąć zapatrując się na to w ten sposób.
|
|
|
|
#129 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zresztą po ludziach widać czy rzeczywiście coś robią, czy ta szczupłość to po prostu prezent od matki natury, a pod skórą nie znajduje się nic, co wymaga choćby odrobiny wysiłku (mowa o mięśniach).
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem jest różnica być grubą a przy kości
Wiadomo, że faceci lubią jak dziewczynę ma się za co złapać
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bywało, że się opędzić nie mogłam, choć ani cycków, ani tyłka, ani długich nóg, ani gęstych włosów nie posiadam, natomiast posiadałam trądzik. Ot i teorie.
|
|
|
#132 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam płaskodupie, prawie zerowe wcięcie w talii, zero bioder, za to widoczny biust i takie zupełnie ok nogi, mimo że noszę średnio 38 (szczupła nie jestem, raczej "normalna"), wszyscy mi mowią, że wyglądam szczuplej niż naprawdę. Pewnie przez brak kragłych bioder i talii...
|
|
|
|
|
#133 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#134 |
|
Konto usunięte
|
Zawsze myślałam, że chodzi o to, że jak się ma np. większy biust czy szersze biodra, czyli właśnie kragłości, to nie można być mega szczupłym czy wychudzonym, bo... zwykle na brzuszku trochę tłuszczu przy takiej sylwetce jest. Albo na udach. Takie kobiece miejsca.
Tak samo jak ktoś ma szczupłe, długie nogi, to może nie mieć talii i ponętnych bioder. Albo Gruszki, które mają małe biusty, ale mają kragłości (biodra, uda). |
|
|
|
|
#135 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
Szczupla kobieta, ale z wiekszym biustem i teraz modne sa tez wieksze okragle posladki, tzw. brazylijskie posladki (ktore typowe Europejki rzadko posiadaja, a w Brazylii sa raczej wynikiem, mieszania sie bialych z czarnymi, jest to kraj o najwiekszej liczbie Mulatow, lub operacji plastycznych, bo tez jest to kraj o najwiekszej liczbie takich opracji i z najlepszymi chirurgami plastycznymi na swiecie), teraz sobie to kobiety powiekszaja, takze celebrity, zreszta moda na to czy tamto, takze oparacje tego, czy tego idzie glownie od nich. Do tego oczywiscie plaski brzuch, ktory czesto idzie w parze z sylwetkami kobiet o naturalnie okraglejszych, wiekszych posladkach, tak jak plaski tylek, czesto idzie w parze z okraglejszym brzuszkiem.
Gdybym miala do wyboru tego misia i tego wyrzezbionego pana, no to fakt, ze odpowiedz bylaby jasna, oceniajac, wybierajac oczywiscie tylko z samego wygladu, bo wiadomo, ze sa inne wazniejsze niz wyglad rzeczy...
Marseille 2014 http://www.youtube.com/watch?v=fNdpsOBWbc8# Marseille Capitale Européenne du Sport 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ZFhJPOJDLPA Gipsy K http://www.youtube.com/watch?v=xUZpoogW_40 Cantique gitan http://www.youtube.com/watch?v=bPwHF_9hE8U Edytowane przez Lazurowewybrzeze Czas edycji: 2013-12-02 o 18:39 |
|
|
|
|
#137 |
|
Raczkowanie
|
Pytanie, co uwazamy, za kraglosci. Dla mnie, dziewczyna z lewej jest za chuda, z prawej ma nadwage, kobieca sylwetke ma ta w srodku
. A takiego napakowanego faceta bym nie chciala, tego otluszczonego tez. Nalezaloby jeszcze dodac zdjecie jakiegos szczypiorka i normalnego mezczyzny, tak do kompletu .
|
|
#138 |
|
Zakorzenienie
|
ciekawe stwierdzenie,czego to się jeszcze nie dowiem .
nie wiediałam,że posiadanie dużego biustu i rozbudowanych bioder to otyłość ? ![]() ![]() ![]()
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. Edytowane przez Shira Yuki Czas edycji: 2013-12-02 o 19:14 |
|
|
|
|
#139 |
|
( ͡° ͜ʖ ͡°)
|
OMG, ale ta druga jest wyretuszowana
A potem kobiety mają kompleksy, bo nie mają takiej talii/bioder ![]()
|
|
|
|
|
#140 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#141 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
Edytowane przez mm444 Czas edycji: 2013-12-02 o 20:03 |
|
|
|
|
#142 |
|
Konto usunięte
|
Zdjęcia, które przedstawiłaś, mają się nijak do tematu, bo tych facetów nie tylko różni ilość tłuszczu i masa, ale także opalenizna, dobrana fryzura, depilacja itp. Gdyby obaj byli tak samo zadbani, przy czym jeden z "klatą", a drugi misiek to wtedy można by ich porównywać. |
|
|
|
|
#143 |
|
Konto usunięte
|
Tutaj dużą rolę odgrywają inne czynniki - uroda, inteligencja, poczucie humoru.
W liceum miałam koleżankę, ważyła na pewno 100+ kg. Ale była tak za☠☠☠iście śmieszna, miała takie poczucie humoru, że faceci do niej lgnęli - nie żeby ją podrywać, tylko lubili przebywać w jej towarzystwie - bo zawsze wesoła, uśmiechnięta, sypała dowcipami. Mnie samej podobają się takie dziewczyny, szczuplutkie, rozmiar 34/36, sama jestem typową gruszką i nigdy nie będę mieć szczupłych nóg. Kiedy ważyłam +10kg (miałam nadwagę) to słyszałam, że mam świetne piersi (od kolegów ), potem schudłam, już nikt nie chwalił... no, ale ja się lepiej poczułam.Znam facetów, co nie dotkną takich dziewczyn, które mają "skórę i kości". Chociaż z drugiej strony, ja wolę dziewczyny, które są troszkę przy kości, ale ĆWICZĄ i widać to po nich, jak np. Mel B ![]() Może nie jest jakaś tam mega- szczupła,ale widać, że nie unika ćwiczeń. I wolę takie, on dziewczyn, których ciało nie jest skalane ćwiczeniami, takie skinny - fat ![]() Przyglądam się dziewczynom na uczelni, niby szczupłe, ale widać, że ćwiczenia omijają szerokim łukiem - wszystko im się trzęsie - ręce ( takie sflaczałe buły ), nogi, uda itp. |
|
|
|
|
#144 |
|
Rozeznanie
|
[1=d61abbce58b52fe45ffe444 afc51ca0ea3c11859_65540a4 4484ab;43987596]Zdjęcia, które przedstawiłaś, mają się nijak do tematu, bo tych facetów nie tylko różni ilość tłuszczu i masa, ale także opalenizna, dobrana fryzura, depilacja itp.
Gdyby obaj byli tak samo zadbani, przy czym jeden z "klatą", a drugi misiek to wtedy można by ich porównywać. [/QUOTE] To nie jest to jeden facet? ![]() nie wazne jak by misiek dbal o siebie to by mnie z tą wagą nie pociągał zwyczajnie
|
|
#145 |
|
Zakorzenienie
|
niekoniecznie.nie dajmy się zwariować
przedstawiony przez ciebie orginał wygląda dużo lepiej niż mój,co ne oznacza,że nie ma kobiet z taką różnicą pomiędzy biodrami ,a pasem
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
|
|
|
#146 |
|
Zadomowienie
|
A co powiece na francuska Kim Kardashian - Nabilla Benattia, tu
http://www.youtube.com/watch?v=m_fwmadSZrU i tu body painting, lepiej widac jej sylwetke http://www.youtube.com/watch?v=rbxDMN6dMps
Marseille 2014 http://www.youtube.com/watch?v=fNdpsOBWbc8# Marseille Capitale Européenne du Sport 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ZFhJPOJDLPA Gipsy K http://www.youtube.com/watch?v=xUZpoogW_40 Cantique gitan http://www.youtube.com/watch?v=bPwHF_9hE8U Edytowane przez Lazurowewybrzeze Czas edycji: 2013-12-02 o 22:09 |
|
|
|
|
#147 | |
|
sissy that walk
|
No są są, i nie idzie to w parze koniecznie z dużą wagą. Kwestia, czy te biodra to bardziej tłuszczyk, czy po prostu rozbudowane kości.
|
|
|
|
#148 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale sama nie wiem, czy tak można generalizować, że zawsze tak musi być.Mówicie, że ta dziewczyna z zamieszczonej fotki jest wyretuszowana, kurcze, ślepa chyba jestem ale tego w ogóle nie widzę. Dwie pozostałe nie są pociągające jak dla mnie. Mel B. także nie bo ma zbyt męską sylwetkę przez godziny jak sądzę spędzane na siłowni. Edytowane przez laisla Czas edycji: 2013-12-02 o 22:28 |
||
|
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
Ten sam. To był taki projekt. Pierwsze zdjęcie jest przed. Drugie w połowie projektu. Trzecie, po zakończeniu, jest podobne do pierwszego. Chłop jadł niezdrowe żarcie, nie ćwiczył, później wrócił do swoich nawyków (czyli zdrowe jedzenie i ćwiczenia). Nie pamiętam, co miało na celu to doświadczenie.
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą )Miłośniczka butów wszelakich Podskakuję z Mel B. Joga Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
|
|
|
|
#150 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:03 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
Marseille 2014 http://www.youtube.com/watch?v=fNdpsOBWbc8# Marseille Capitale Européenne du Sport 2017 https://www.youtube.com/watch?v=ZFhJPOJDLPA Gipsy K http://www.youtube.com/watch?v=xUZpoogW_40 Cantique gitan http://www.youtube.com/watch?v=bPwHF_9hE8U |
|||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:46.

), biodra podobnej szerokosci do biust i ramiona. Nie jestem jakos mega odtluszczona, ale oponki brak - sylwetka raczej sportowa. Dla TZ jestem drobna, ale kobieca. Natomiast dla szwagra... Szwagier lubi sylwetke kobieca typu "lizak": duzy, dominujacy biust, dlugie nogi, szczupla talia, waskie biodra, maly tylek. Wiec sila rzeczy dla niego jestem - uwaga uwaga - gruba 

Można się naciąć zapatrując się na to w ten sposób.