|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#961 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22
Cytat:
Ja będę sobie dłubać może na adwokackiej ![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#962 | |
|
Zadomowienie
|
Klasyka nigdy nie wyjdzie z mody
Cytat:
Może uda się znaleźć fotę ![]() No mam tak samo...dłuży się ten czas i dłuży...
|
|
#963 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
I nie wiem jak gdzie indziej, ale u nas to się zabijają o aplikantów, nie ma mowy o bezrobociu, w zasadzie to nawet chętni na aplikację studenci ostatniego roku są rozchwytywani do przyuczenia.Ale dobrą pizzę zrobiłam
|
|
#964 |
|
Rozeznanie
|
vel, gratsy
trzymam cię za słowo, że zarzucisz nas i inspiracjami kwiatkowymi![]() KaEs, mnie się podobają, ale akurat w takiej formie jak na tym zdjęciu - lekko różowe, biała końcówka nie za długa i nie razi bielą (nie wiem czy wiecie o co mi chodzi)
|
|
#965 |
|
Zakorzenienie
|
mi sie takie podobaja, ale tylko na serdecznym palcu takie cyrkonie
|
|
|
|
#966 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#967 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() zaglądam do lodówki: są drożdże Drogo wychodzi za te literki.. hmmm nagle okazują się być zbędne ![]() Któraś szukała inspiracji choinkowych - teraz ich pełn na stylowi i innych takich |
|
|
|
#968 |
|
Zadomowienie
|
U nas wręcz przeciwnie, z tego co mi przyjaciółka prawie-prawniczka opowiada...
|
#969 |
|
Zakorzenienie
|
Moje paznokciowe inspiracje part II
http://www.pinterest.com/pin/250583166739538562/ http://www.pinterest.com/pin/250583166739456714/ http://www.pinterest.com/pin/250583166739338285/ |
|
|
|
#970 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i:![]() ![]() ![]() super, zleci nie wiadomo kiedy |
|
|
|
|
#971 |
|
Zakorzenienie
|
Velika-
GRATULACJE !!!! Kobieto, nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze !!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#972 |
|
Rozeznanie
|
velika SUPER!!!
Twoje zdrowie! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#973 |
|
Rozeznanie
|
Kwietniowe panny młode:
rozdałyście już zaproszenia? My ciągle nie możemy się na żadne zdecydować.
|
|
|
|
#974 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Dżizasss, Was nadrobić to trzeba mieć cierpliwość i duuużo czasu ;p
Z postępów: - kupiliśmy wódkę! 200szt 0,5l Borys Jelzin 22zł/szt - kupiłam beliznę (szczegóły poniżej) a tak szybko, bo dostałam bon 40% zniżki na bieliznę Li pari ważny do końca listopada, więc chciałam skożystać ![]() - wybraliśmy zaproszenia! teraz tylko konsultacja ze znajomym grafikiem i już ![]() enzunio - mogę też prosić linka do bloga? Alloffkowa - co prawda nie zdążyłam przeczytać posta, ale domyślam się o co chodzi, nie pozwól zepsuć sobie tych chwil i już. Macie się czym cieszyć, jesteście razem, kochacie się, ślub bierzecie i macie swoje wymarzone gniazdko, reszta świata nie jest ważna ![]() Gratuluję mieszkanka!! grzywka - też mam, i też nie wiem co z nią począć, a bez czuję się źle, bo także jestem posiadaczką wysokiego czoła, a konkretnie bardzo wysokiego... jak stąd do Maroko ![]() święta - zawsze spędzamy wigilię każdy u swoich, a potem dzielimy 2 dni świąteczne między rodziny, nie wyobrażam sobie świąt u mojego K. w domu, u mnie są one też bardziej uroczystem świąteczne, i w ogóle jakoś tak :p więc poślubie pewnie będziemy robić wigilię u nas ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do bielizny, to właśnie w zeszłym tyg. Kupiłam w Li Pari i tam jest świetna opcja, że za 20zł (!!) dopasowaują tą bielizne potem jeśli się schudnie, nawet majteczki mogą zwęzić, a w miseczkę mają takie specjalne poduszeczki do wszycia, super opcja i za grosze. Mierzyłam z pasem do pończoch, masakrycznie niewygodne, jak w jakiejś zbroi się czułam, mam wrażenie że to tylko na modelkach ładnie wygląda;/ Więc kupiłam śliczne majteczki razem już z tymi paskami do pończoch. Cytat:
) że to tylko na mnie tak wygląda ![]() ![]() Cytat:
ja też w grudniu nie będę miała czasu żeby się nawetCOLOR="Wite"]podetrzeć[/COLOR] Za to na targach pewnie się nieświadomie spotkamy Jak zobaczysz dziewczynę naspidowaną redbullem z powiększony źrenicami i niekontolowanymi tikami nerwowymi TO JA ![]() Mnie się bardzo podobają, tylko właśnie żeby ta biała końcówka nie była za długa ![]() Cytat:
![]() I zapomniałam przez tą ilość cytowania: Witam nowe PM-ki I gratuluję wyborów sukien i postępów w przygotowaniach!
Edytowane przez Aśkun19 Czas edycji: 2013-12-02 o 21:43 |
|||||||
|
|
|
#975 |
|
Rozeznanie
|
Tysia - brawo!
![]() KaEs - dla mnie takie pazurki jak najbardziej! ![]() Dziewczyny wybaczcie ale być może nie dam rady być ze wszystkim teraz na bieżącą i udzielać się tak często. Na stażu mam urwanie głowy. Wszyscy mówią że trafiłam w najgorszym momencie i od razu na głęboką wodę. Do tego dochodzi jeszcze praca mgr, bo chce ją napisać jak najszybciej. Będę starać się w miarę możliwości ogarniac wizaz, proszę o zrozumienie ![]() * pamiętam też o obowiązkach klubowych, obiecuję wywiązac się z nich jak najszybciej będę mogła. Jeśli nie w tygodniu to w weekend już na pewno. Wybaczcie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super gratuluje
|
|
#977 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#978 | |
|
Wtajemniczenie
|
Weekend mnie nie było a tu tyle stron naprodukowałyście.... Przeleciałam tak z grubsza
![]() Cytat:
.... I nie mam kompletnie pomysłu na fryzurę. Grzywkę uwielbiam mieć, ale od razu wychodzi drugi problem, moja cera jest strasznie tłusta i ta grzywa po 3 godzinach wyglądam masakrycznie, dlatego ostatni zapuściłam włosy.velika gratuluję końca edukacji, o ile to można tak nazwać Ja jestem już kilka miesięcy po zakończeniu (nie ten kierunek co Ty, ale u mnie też się dużo zmienia) i w sumie teraz więcej się "uczę" niż na studiach, żeby nadgonić zmiany....Aśkun19 - widzę, że się wybierasz na targi w weekend w Warszawie, nie wiesz czy bardziej będzie się opłacało w sobotę czy w niedzielę iść? Bo na stronie nie działa "plan imprezy". A Ty chyba będziesz w ramach pracy, tak?
|
|
#979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chcieliśmy dać wpierw Rodzicom i świadkom, no ale nie damy rady w tym tygodniu (w końcu to cztery domy), więc dla tego kuzyna zrobimy wyjątek i dalej będziemy rozdawać prawdopodobnie od następnego weekendu.
|
|
|
#980 |
|
Zakorzenienie
|
Na szybcika z grubsza nadrobilam pare stron, przwijal sie temat godzin kosmetyczki i fryzejra, ja to musze dograc bo obie Panie mam w jednym miejscu wiec problemu nie bedzie.
Co do swiat, to zorganozowalismy to tak, ze co roku spedzamy wigilie u kogos innego tzn raz u moich rodzicow, raz u mamy Tz, pozniej w 1 swieto przemieszczamy sie do kogos u kogo nie bylismy na wigli, wielkanoc wyglada tak samo, z tym ze zazwyczaj wielkanoc spedzamy u moich rodzicow, bo u nas jakos to bardziej sie obchodzi sweita, piecze sie ciast,a szykuje wszystko, czuc ta atmosfere,a u mamy Tz nie bardzo. Ale dajemy rade, bo nie bede egoista, zeby jezdzic tylko do moich rodzicow ![]() A swieta uwielbiam, tata zawsze mi obiera kilogramy mandarynek a potem siedzimy i razem jemy, rozmawiamy ogolem do pozna, potem idziemy na pasterke itp, lubie ten czas, wtedy czuje sie jak dziecko, tak beztrosko ![]() Co do butow na zmiane, planuje kupic cos plaskiego w razie co, byc moze kupie baleriny, bo w maju na sandalki nie wiem czy nie bedzie za zimno ![]() Ahh i dzisiaj rowne 5 miesiecy
|
#981 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie tak boje, ze mnie buty obetra, bo rowniez mam "okropne nogi " (obcieraja mnie kazde buty, nawet japonki) i nie wiem jak bedzie jak zmienie na plaskie. Zabije sie o wlasna kiecke z przodu. A nie chce jej caly czas w reku trzymac:/
|
|
|
|
#982 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czasami mam ochotę uciekać gdzie pieprz rośnie i wcale nie wiem czy tak kocham ten zawód ![]() My jutro spotykamy się z fotografem i podpisujemy ostatecznie umowę. Dziś zamówiłam fryzjerkę i makijażystkę, o które dziewczyny się biją, bałam się że na mój termin nie będzie już u nich miejsc, ale na szczęście wszystko się udało |
|
|
|
|
#983 | |
|
BAN stały
|
Na bialebuty.pl, a poprzednie mam z allegro od prywatnych sprzedających
Cytat:
|
|
|
|
|
#984 | |
|
Zadomowienie
|
też zakupiłam, ale zapłaciłam 30 zł, z plexi, przeźroczyste i będę cyrkoniami oblepiać
![]() Cytat:
coś ostatnio weny nie mam na wizaż, ani na ślubne pierdoły, chyba czas się na bombki chwilowo przerzucić klimat zmienić odrobinę, bo oszaleję jak kolejny dzień neta będę przewertowywać w poszukiwaniu butów ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- aaaaaaaaa VEL!!!!
GRATULACJE !!!!
"Szczęście można znaleźć nawet w najciemniejszych czasach, trzeba tylko pamiętać, aby zapalić światło." Edytowane przez KaMilka4891 Czas edycji: 2013-12-02 o 22:17 |
|
|
|
|
#985 |
|
Raczkowanie
|
asiulek8 - tak, ja będę w pracy, niestety nie wiem kiedy lepiej przyjść, ale mogę się dowiedzieć, pierwszy raz tam będę
ijaa - właśnie my do świąt też chcemy mieć chociaż kilka zaproszeń zrobionych, dla rodziny z zagranicy, to dużo czasu jeszcze co prawda ale oni muszą wiedzieć szczególnie szybko, żeby te loty sobie zaklepać itd. Opiumalfa - kurczę, moje stopy też są jakieś upośledzone pod tym względem ale tyle się naczytałam o butach la boda, że takie wygodne och i ach, że mam wielką nadzieję iż to będzie przełom w moich obuwniczych doświadczeniach ![]() enzunio - dziękuję za adres |
|
|
|
#986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() enzunio poproszę też linka do bloga
|
|
|
|
|
#987 |
|
Raczkowanie
|
ENZUNIO!! - mamy TYCH SAMYCH fotografów!
![]() ![]() ja też biorę ich oboje! ![]() hmmm i nasi przyszli mężowie mają tak samo na imie, przypadek? :p |
|
|
|
#988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje nie są na tort, a na stół Młodych. ![]() Poza tym całe w cyrkoniach to dla mnie za wiele - zbyt dużo świecidełek. ![]() U nas chciałabym by się prezentowało to mniej więcej jak w załączniku, tylko kwiaty pewnie trochę inne.
|
|
|
#989 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() muszę mojemu pokazać, bo nie podobają mu się te duże wiązany na stołach dla młodych. Jak mu się spodoba, to ściągam pomysł
|
|
#990 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) no i w świecidełkach, na święta mam wszystko praktycznie w brokacie, nawet kota
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.

mogę dzieci rodzić, żebym jeszcze chciała

Ja będę sobie dłubać może na adwokackiej 

Może uda się znaleźć fotę
30.08.2014 

klask i:

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

.... I nie mam kompletnie pomysłu na fryzurę. Grzywkę uwielbiam mieć, ale od razu wychodzi drugi problem, moja cera jest strasznie tłusta i ta grzywa po 3 godzinach wyglądam masakrycznie, dlatego ostatni zapuściłam włosy.
ale tyle się naczytałam o butach la boda, że takie wygodne och i ach, że mam wielką nadzieję iż to będzie przełom w moich obuwniczych doświadczeniach