Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22 - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-02, 20:46   #961
Cherry_24
Wtajemniczenie

Dot.: Śnieżek z nieba lekko prószy, ślubny sezon wkrótce ruszy! PM 2014 cz. 22

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
ee nie będzie tak źle, ja mam 27 i wszystko to za mną mogę dzieci rodzić, żebym jeszcze chciała no chyba, że chcesz na ogólną, to inna sprawa ;]
Od jutra obiecuje zarzucać was projektami zaproszeń, butami, welonami i dekoracjami, czas najwyższy, niecałe 7 miechów
nie, o ogólnej nawet nie myślę, nie żebym nie chciała, ale to chyba nie jest dla mnie ;P Tż coś pogaduje o ogólnej, ale on jest lepszy w te klocki niż ja, myślę, że ma spore szanse Ja będę sobie dłubać może na adwokackiej

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
inicjały z &

ja juz dawno sie odkochalam wiedzac, ze sa o wiele za wysokie dla mnie
najgorzej, że dla osób z dużą stopą ciężko jest dobrać buty w kolorze, a mi tak marzy się fiolet
Cherry_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 20:50   #962
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez KaEs Pokaż wiadomość
a co myślicie o takich zwykłych ślubnych paznokciach?
Klasyka nigdy nie wyjdzie z mody

Cytat:
Napisane przez TysiaBB1989 Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj pierwszy raz na przymiarkach suki i STRZAŁ W 10 kupiona kurcze nie mogę jej znaleźć na necie a nie zrobiła zdjęcia jej też.
Gratuluję! Może uda się znaleźć fotę
Cytat:
a mi się już nie chce czekać do slubu 9 miesięcy to strasznie dużo czasu w ogóle ostatnio zmieniłam jakoś nastawienie na wszystko
No mam tak samo...dłuży się ten czas i dłuży...

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 20:50   #963
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez Cherry_24 Pokaż wiadomość
nie, o ogólnej nawet nie myślę, nie żebym nie chciała, ale to chyba nie jest dla mnie ;P Tż coś pogaduje o ogólnej, ale on jest lepszy w te klocki niż ja, myślę, że ma spore szanse Ja będę sobie dłubać może na adwokackiej
adwokacka fajna, mój chłop robi, duużo pracy jest, ale i zarobki spoko I nie wiem jak gdzie indziej, ale u nas to się zabijają o aplikantów, nie ma mowy o bezrobociu, w zasadzie to nawet chętni na aplikację studenci ostatniego roku są rozchwytywani do przyuczenia.
Ale dobrą pizzę zrobiłam

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 20:53   #964
vixena
Rozeznanie

vel, gratsy trzymam cię za słowo, że zarzucisz nas i inspiracjami kwiatkowymi

KaEs, mnie się podobają, ale akurat w takiej formie jak na tym zdjęciu - lekko różowe, biała końcówka nie za długa i nie razi bielą (nie wiem czy wiecie o co mi chodzi)
Stary 2013-12-02, 20:56   #965
Opiumalfa
Zakorzenienie

mi sie takie podobaja, ale tylko na serdecznym palcu takie cyrkonie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 51.jpg (44,8 KB, 63 załadowań)
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 20:56   #966
Cherry_24
Wtajemniczenie

Cytat:
adwokacka fajna, mój chłop robi, duużo pracy jest, ale i zarobki spoko I nie wiem jak gdzie indziej, ale u nas to się zabijają o aplikantów, nie ma mowy o bezrobociu, w zasadzie to nawet chętni na aplikację studenci ostatniego roku są rozchwytywani do przyuczenia.
Ale dobrą pizzę zrobiłam
w Białymstoku niby jest ciężko, no jest nie powiem, że nie ale nie aż tak źle. Tż pracuje od początku studiowania, ok na początku nie była to praca związana z zawodem bo co ma niby wiedzieć student I roku prawa o prawie, jak i na V tak szczerze nie wie zbyt wiele :P Ale już od od 3 roku pracuje w kancelarii, jego szef zaproponował mu, że z miłą chęcią zostanie jego patronem bo jest dobry w tym co robi i dobrze się dogadują. Wydaje mi się, że w zawodach prawniczych nie jest lekko, ale jeśli ktoś jest dobry to i tak sobie poradzi.
Cherry_24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 20:58   #967
KaEs
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale dobrą pizzę zrobiłam

zaglądam do lodówki: są drożdże

Drogo wychodzi za te literki.. hmmm nagle okazują się być zbędne

Któraś szukała inspiracji choinkowych - teraz ich pełn na stylowi i innych takich

KaEs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 21:00   #968
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
I nie wiem jak gdzie indziej, ale u nas to się zabijają o aplikantów, nie ma mowy o bezrobociu, w zasadzie to nawet chętni na aplikację studenci ostatniego roku są rozchwytywani do przyuczenia.
U nas wręcz przeciwnie, z tego co mi przyjaciółka prawie-prawniczka opowiada...

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 21:05   #969
Opiumalfa
Zakorzenienie

Moje paznokciowe inspiracje part II

http://www.pinterest.com/pin/250583166739538562/
http://www.pinterest.com/pin/250583166739456714/
http://www.pinterest.com/pin/250583166739338285/
Stary 2013-12-02, 21:17   #970
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny, nie nadrabiam, stawiam za to wszystkim co tylko chcecie, zdałam egzamin zawodowy i kończę swoją wieeeeelo letnią naukę
Tak więc pijcie moje zdrowie, zresztą se kurna wymyślili poniedziałek na podanie wyników, jak jutro do roboty
matuniu!!! super!!! ciesze sie i ogromnie gratuluje!!!!! klask i:

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość

do mojego ślubu zostało ledwo 145 dni
super, zleci nie wiadomo kiedy

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 21:19   #971
madzixx88
Zakorzenienie

Velika- GRATULACJE !!!! Kobieto, nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze !!! a przede mna jeszcze tyle nauki...szybko Ci poszlo, ja mam troche opoznienia ale bylam rok na erasmusie i jakos tak wyszlo

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
madzixx88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 21:20   #972
aneczka25057
Rozeznanie

velika SUPER!!!
GRATULACJE Twoje zdrowie!
25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 21:31   #973
Kaigara
Rozeznanie

Kwietniowe panny młode:
rozdałyście już zaproszenia? My ciągle nie możemy się na żadne zdecydować.
Kaigara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 21:31   #974
Aśkun19
Raczkowanie

Dżizasss, Was nadrobić to trzeba mieć cierpliwość i duuużo czasu ;p

Z postępów:
- kupiliśmy wódkę! 200szt 0,5l Borys Jelzin 22zł/szt
- kupiłam beliznę (szczegóły poniżej) a tak szybko, bo dostałam bon 40% zniżki na bieliznę Li pari ważny do końca listopada, więc chciałam skożystać
- wybraliśmy zaproszenia! teraz tylko konsultacja ze znajomym grafikiem i już

enzunio - mogę też prosić linka do bloga?

Alloffkowa - co prawda nie zdążyłam przeczytać posta, ale domyślam się o co chodzi, nie pozwól zepsuć sobie tych chwil i już. Macie się czym cieszyć, jesteście razem, kochacie się, ślub bierzecie i macie swoje wymarzone gniazdko, reszta świata nie jest ważna
Gratuluję mieszkanka!!

grzywka - też mam, i też nie wiem co z nią począć, a bez czuję się źle, bo także jestem posiadaczką wysokiego czoła, a konkretnie bardzo wysokiego... jak stąd do Maroko

święta - zawsze spędzamy wigilię każdy u swoich, a potem dzielimy 2 dni świąteczne między rodziny, nie wyobrażam sobie świąt u mojego K. w domu, u mnie są one też bardziej uroczystem świąteczne, i w ogóle jakoś tak :p więc poślubie pewnie będziemy robić wigilię u nas

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość
Ja juz chyba o to pytalam, ale spytam jeszcze raz

Planujecie buty na przebranie, jezeli tak to o ile nizsze (plaskie) i czy nie boicie sie zabic o wlasna suknie??
No właśnie chciałabym kupić takie wygodne żeby nie musieć zmieniać (nie wiem czy to wykonalne)

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Ja mam ślub o 15:00 i na malowanie i czesanie jestem umówiona na 9:00...mamy i siostry raczej nie zapiszę, bo musze dojechać do tej babki, a nie możemy wszystkie zniknąć na 3 godziny, jak goście zaczną się zjeżdżać... Dla nich chyba załatwię kogoś z dojazdem - o ile kogoś takiego znajdę...
właśnie też mam ślub na 15:00 i jeszcze takiego planu dokładnego nie mam, a muszę to jakoś ogarnąć, do czesania i malowania będę ja, mama i siostra, więc trochę czasu muszę zarezerwować...

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość

Całkiem, całkiem (jak na białe buty, których ja osobiście nie trawię ).
Pytanie jak z wygodą. Ja kilka butów z centro mierzyłam (nie ślubnych, dwóch par szpilek i jakiś botków) i nie zdecydowałam się na zakup ani jednej pary - po prostu były nie wygodne i ledwo po sklepie dało się w nich przejść.
Cytat:
Napisane przez Anesthesia Pokaż wiadomość
Śliczny Ja za bielizną będę się w ostatniej chwili rozglądać, żeby być pewną rozmiaru

Makijażystkę też już mam, za to nadal nie wiem, co z fryzjerem... Pewnie jakoś w lutym pójdę znów podciąć końcówki to się zorientuję.

Zastanawiam się nad zakupem tych butów: http://pl.centrofashion.com/catalog/...9/5005836.html jako drugiej, zapasowej pary. Kosztują tylko 40zł i wydają się całkiem fajne, tylko czy biel nie będzie się za bardzo gryzła z suknią ivory?
Ja kupiłam tam buty, koturn, śliczne ale cholera godziny nie da się w nich wytrzymać, NIE POLECAM!

Co do bielizny, to właśnie w zeszłym tyg. Kupiłam w Li Pari i tam jest świetna opcja, że za 20zł (!!) dopasowaują tą bielizne potem jeśli się schudnie, nawet majteczki mogą zwęzić, a w miseczkę mają takie specjalne poduszeczki do wszycia, super opcja i za grosze.

Mierzyłam z pasem do pończoch, masakrycznie niewygodne, jak w jakiejś zbroi się czułam, mam wrażenie że to tylko na modelkach ładnie wygląda;/ Więc kupiłam śliczne majteczki razem już z tymi paskami do pończoch.

Cytat:
Napisane przez KaMilka4891 Pokaż wiadomość

mój stanior do sukni.. teraz muszę poszukać teraz do niego gatek i pasa a tak w ogóle to ja nigdy pasa na sobie nie miałam i nie wiem jak się w tym będę czuła ale widzę już oczyma wyobraźni reakcję TŻ
No właśnie przed przymierzeniem pasa też sobie wyobrażałam minę K. ale jak to to założyłam jest oczywiście opcja (i to baaaaardzo prawdopodobna ) że to tylko na mnie tak wygląda

Cytat:

mój stanior do sukni.. teraz muszę poszukać teraz do niego gatek i pasa a tak w ogóle to ja nigdy pasa na sobie nie miałam i nie wiem jak się w tym będę czuła ale widzę już oczyma wyobraźni reakcję TŻ
Mamy podobną sytuację ja też w grudniu nie będę miała czasu żeby się nawetCOLOR="Wite"]podetrzeć[/COLOR] Za to na targach pewnie się nieświadomie spotkamy Jak zobaczysz dziewczynę naspidowaną redbullem z powiększony źrenicami i niekontolowanymi tikami nerwowymi TO JA

Cytat:

a co myślicie o takich zwykłych ślubnych paznokciach?
Mnie się bardzo podobają, tylko właśnie żeby ta biała końcówka nie była za długa

Cytat:
Dziewczyny, nie nadrabiam, stawiam za to wszystkim co tylko chcecie, zdałam egzamin zawodowy i kończę swoją wieeeeelo letnią naukę
Tak więc pijcie moje zdrowie, zresztą se kurna wymyślili poniedziałek na podanie wyników, jak jutro do roboty
Gratuluję!! i zazdraszczam końca nauki

I zapomniałam przez tą ilość cytowania:

Witam nowe PM-ki

I gratuluję wyborów sukien i postępów w przygotowaniach!

Edytowane przez Aśkun19
Czas edycji: 2013-12-02 o 21:43
Aśkun19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 21:41   #975
aneczka25057
Rozeznanie

Tysia - brawo!
KaEs - dla mnie takie pazurki jak najbardziej!

Dziewczyny wybaczcie ale być może nie dam rady być ze wszystkim teraz na bieżącą i udzielać się tak często. Na stażu mam urwanie głowy. Wszyscy mówią że trafiłam w najgorszym momencie i od razu na głęboką wodę. Do tego dochodzi jeszcze praca mgr, bo chce ją napisać jak najszybciej. Będę starać się w miarę możliwości ogarniac wizaz, proszę o zrozumienie

* pamiętam też o obowiązkach klubowych, obiecuję wywiązac się z nich jak najszybciej będę mogła. Jeśli nie w tygodniu to w weekend już na pewno. Wybaczcie

25.05.2012
Zaślubieni
16.08.2014
aneczka25057 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 21:46   #976
ane3kaa
Zakorzenienie

Cytat:

super gratuluje
ane3kaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 21:50   #977
Aśkun19
Raczkowanie

2 CUDO!
Stary 2013-12-02, 21:51   #978
asiulek8
Wtajemniczenie

Weekend mnie nie było a tu tyle stron naprodukowałyście.... Przeleciałam tak z grubsza

Cytat:
Napisane przez Aśkun19 Pokaż wiadomość
Dżizasss, Was nadrobić to trzeba mieć cierpliwość i duuużo czasu ;p

Z postępów:
- kupiliśmy wódkę! 200szt 0,5l Borys Jelzin 22zł/szt
- kupiłam beliznę (szczegóły poniżej) a tak szybko, bo dostałam bon 40% zniżki na bieliznę Li pari ważny do końca listopada, więc chciałam skożystać
- wybraliśmy zaproszenia! teraz tylko konsultacja ze znajomym grafikiem i już

grzywka - też mam, i też nie wiem co z nią począć, a bez czuję się źle, bo także jestem posiadaczką wysokiego czoła, a konkretnie bardzo wysokiego... jak stąd do Maroko

Mamy podobną sytuację ja też w grudniu nie będę miała czasu żeby się nawetCOLOR="Wite"]podetrzeć[/COLOR] Za to na targach pewnie się nieświadomie spotkamy Jak zobaczysz dziewczynę naspidowaną redbullem z powiększony źrenicami i niekontolowanymi tikami nerwowymi TO JA

Gratuluję!! i zazdraszczam końca nauki
Ja nie dość, że mam wysokie czoło, to w ostatnim czasie zrobiły mi się zakola .... I nie mam kompletnie pomysłu na fryzurę. Grzywkę uwielbiam mieć, ale od razu wychodzi drugi problem, moja cera jest strasznie tłusta i ta grzywa po 3 godzinach wyglądam masakrycznie, dlatego ostatni zapuściłam włosy.

velika gratuluję końca edukacji, o ile to można tak nazwać Ja jestem już kilka miesięcy po zakończeniu (nie ten kierunek co Ty, ale u mnie też się dużo zmienia) i w sumie teraz więcej się "uczę" niż na studiach, żeby nadgonić zmiany....

Aśkun19 - widzę, że się wybierasz na targi w weekend w Warszawie, nie wiesz czy bardziej będzie się opłacało w sobotę czy w niedzielę iść? Bo na stronie nie działa "plan imprezy". A Ty chyba będziesz w ramach pracy, tak?

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 21:53   #979
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaigara Pokaż wiadomość
Kwietniowe panny młode:
rozdałyście już zaproszenia? My ciągle nie możemy się na żadne zdecydować.
My teraz w najbliższą sobotę chyba damy mojemu kuzynowi, bo przybywa do Polski (na co dzień mieszka w Anglii) więc szkoda nie 'wykorzystać okazji'.

Chcieliśmy dać wpierw Rodzicom i świadkom, no ale nie damy rady w tym tygodniu (w końcu to cztery domy), więc dla tego kuzyna zrobimy wyjątek i dalej będziemy rozdawać prawdopodobnie od następnego weekendu.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 21:53   #980
gornek
Zakorzenienie

Na szybcika z grubsza nadrobilam pare stron, przwijal sie temat godzin kosmetyczki i fryzejra, ja to musze dograc bo obie Panie mam w jednym miejscu wiec problemu nie bedzie.
Co do swiat, to zorganozowalismy to tak, ze co roku spedzamy wigilie u kogos innego tzn raz u moich rodzicow, raz u mamy Tz, pozniej w 1 swieto przemieszczamy sie do kogos u kogo nie bylismy na wigli, wielkanoc wyglada tak samo, z tym ze zazwyczaj wielkanoc spedzamy u moich rodzicow, bo u nas jakos to bardziej sie obchodzi sweita, piecze sie ciast,a szykuje wszystko, czuc ta atmosfere,a u mamy Tz nie bardzo. Ale dajemy rade, bo nie bede egoista, zeby jezdzic tylko do moich rodzicow
A swieta uwielbiam, tata zawsze mi obiera kilogramy mandarynek a potem siedzimy i razem jemy, rozmawiamy ogolem do pozna, potem idziemy na pasterke itp, lubie ten czas, wtedy czuje sie jak dziecko, tak beztrosko
Co do butow na zmiane, planuje kupic cos plaskiego w razie co, byc moze kupie baleriny, bo w maju na sandalki nie wiem czy nie bedzie za zimno

Ahh i dzisiaj rowne 5 miesiecy
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 22:00   #981
Opiumalfa
Zakorzenienie

ja sie tak boje, ze mnie buty obetra, bo rowniez mam "okropne nogi " (obcieraja mnie kazde buty, nawet japonki) i nie wiem jak bedzie jak zmienie na plaskie. Zabije sie o wlasna kiecke z przodu. A nie chce jej caly czas w reku trzymac:/
Stary 2013-12-02, 22:03   #982
Liana
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
U nas wręcz przeciwnie, z tego co mi przyjaciółka prawie-prawniczka opowiada...
U nas tak samo, z tym, że ja jestem już 2 lata po egzaminie zawodowym Czasami mam ochotę uciekać gdzie pieprz rośnie i wcale nie wiem czy tak kocham ten zawód

My jutro spotykamy się z fotografem i podpisujemy ostatecznie umowę. Dziś zamówiłam fryzjerkę i makijażystkę, o które dziewczyny się biją, bałam się że na mój termin nie będzie już u nich miejsc, ale na szczęście wszystko się udało
Liana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 22:07   #983
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Cherry_24 Pokaż wiadomość
A gdzie zamawiasz te butki, bo i ja fioletowych poszukuję ???
Na bialebuty.pl, a poprzednie mam z allegro od prywatnych sprzedających

Pierwsze boskie
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 22:15   #984
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:
Pierwsze litery imion i znak "&".
też zakupiłam, ale zapłaciłam 30 zł, z plexi, przeźroczyste i będę cyrkoniami oblepiać

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Dziekuje :P Ale to są drewniane??

Opiumalfa a ty gdzie zamawiałaś , bo ja bym takie na tort chciała ?
na tort lepiej z plexi, ja zamówiłam tu, a cyrkonie tu

coś ostatnio weny nie mam na wizaż, ani na ślubne pierdoły, chyba czas się na bombki chwilowo przerzucić klimat zmienić odrobinę, bo oszaleję jak kolejny dzień neta będę przewertowywać w poszukiwaniu butów

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

aaaaaaaaa

VEL!!!!
GRATULACJE !!!!

Edytowane przez KaMilka4891
Czas edycji: 2013-12-02 o 22:17
KaMilka4891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 22:15   #985
Aśkun19
Raczkowanie

asiulek8 - tak, ja będę w pracy, niestety nie wiem kiedy lepiej przyjść, ale mogę się dowiedzieć, pierwszy raz tam będę

ijaa - właśnie my do świąt też chcemy mieć chociaż kilka zaproszeń zrobionych, dla rodziny z zagranicy, to dużo czasu jeszcze co prawda ale oni muszą wiedzieć szczególnie szybko, żeby te loty sobie zaklepać itd.

Opiumalfa - kurczę, moje stopy też są jakieś upośledzone pod tym względem ale tyle się naczytałam o butach la boda, że takie wygodne och i ach, że mam wielką nadzieję iż to będzie przełom w moich obuwniczych doświadczeniach

enzunio - dziękuję za adres
Stary 2013-12-02, 22:17   #986
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Gratuluję!

enzunio poproszę też linka do bloga

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 22:19   #987
Aśkun19
Raczkowanie

ENZUNIO!! - mamy TYCH SAMYCH fotografów! ja też biorę ich oboje!
hmmm i nasi przyszli mężowie mają tak samo na imie, przypadek? :p
Stary 2013-12-02, 22:23   #988
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
też zakupiłam, ale zapłaciłam 30 zł, z plexi, przeźroczyste i będę cyrkoniami oblepiać

na tort lepiej z plexi, ja zamówiłam tu, a cyrkonie tu

coś ostatnio weny nie mam na wizaż, ani na ślubne pierdoły, chyba czas się na bombki chwilowo przerzucić klimat zmienić odrobinę, bo oszaleję jak kolejny dzień neta będę przewertowywać w poszukiwaniu butów

Moje nie są na tort, a na stół Młodych.
Poza tym całe w cyrkoniach to dla mnie za wiele - zbyt dużo świecidełek.

U nas chciałabym by się prezentowało to mniej więcej jak w załączniku, tylko kwiaty pewnie trochę inne.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Karolina i Damian-12.jpg (37,7 KB, 52 załadowań)

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 22:26   #989
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:

U nas chciałabym by się prezentowało to mniej więcej jak w załączniku, tylko kwiaty pewnie trochę inne.
muszę mojemu pokazać, bo nie podobają mu się te duże wiązany na stołach dla młodych. Jak mu się spodoba, to ściągam pomysł

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-02, 22:46   #990
KaMilka4891
Zadomowienie

Cytat:

u mnie wszyscy wiedzą, że ja to lubuję się w różowym kolorze (ale o dziwo praktycznie nie posiadam ubrań w takim kolorze ) no i w świecidełkach, na święta mam wszystko praktycznie w brokacie, nawet kota

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości