![]() |
#2221 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
hope, fajny ten Twój rozbójnik
![]() laurka, ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Bokeh, 6 grudnia w silesii ma być święty Mikołaj, jakieś atrakcje dla dzieci. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-12-03 o 09:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Wtajemniczenie
|
Sarah - od nas też buzaki dla Natusi za 11 miesięcy
![]() Aga też miałam z Igorem taką sytuację że po ugryzieniu jak z bólu zrobiłam unik i uniesionym głosem powiedziałam "ałaaa" to później nie chciał cyca no ale jemu przeszło po jednym dniu. Tzn. ugryzienie bylło rano około 5 a na noc już wziął uu. Meduza - cudna Julianka ![]() Treselleo - za kroczki ![]() Lady - u nas to samo, kataru nie ma a słyszę że furczy przy oddychaniu i pokasłuje tak mokro jakby nie mógł poradzić sobie z flegmą ktora mu zalega. Wczoraj byliśmy znowu u lekarza bo się wystraszyłam że może gdzieś na oskrzela poszło skoro oddycha tak nieczysto ale na szczęście nie. Kazał inhalować -mam receptę na mucosolvan do tego celu. No i tydzień nie wychodzić na podwórko ![]() Debrah - Igor zaakceptował grudki dużo później niż by to wynikało z opisów na słoczkach. Miał odruch wymiotny i nie chciałam go męczyć po prostu. Próbowałam po prostu co jakiś czas znowu i pewnego pięknego dnia juz jadł pięknie. Ewik ![]() Hope nastawiaj tą zagrabną dupkę ![]() ![]() ![]() Laurko - jaka minka ![]()
#2223 |
Wtajemniczenie
|
Czołem wizażanki
![]() ![]()
![]() |
#2224 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ostatnio nie było głowy do tego ![]() tyle stresów ![]() tylko teraz jak mama mieszka z nami to gdzie się podzieje maleństwo? ciasno nam będzie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Zakorzenienie
|
Ewik mam takie w saszetkach próbki . Wczoraj dałam enfamil, ale ono drogie. A na noc już muszę kupić.
Chyba wezmę bebiko właśnie, bo do rossmanna nie chce mi się specjalnie jechać. Ill u mnie dziś już drugi dzień będzie. A przed chwila ciągnie mnie za bluzkę, otwiera buzię i gryzie to ja bach cycek na wierzch, ona się cieszy, ale tylko palcami podotykala i tyle. Ale jak się cieszyła. Trudno się mówi. Kiedyś ten dzień musiał nastąpić Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2226 |
Wtajemniczenie
|
Bokeh, czy weszłaś na strone dawanda bo obejrzeniu dzisiejszego ddtvn?
![]() ![]()
![]() |
#2227 |
Zakorzenienie
|
Silver bo chyba nie pisałaś
![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2228 |
Zakorzenienie
|
Marsi ale ja wyraźnie napisałam że danke
![]() Kurcze przykro że taka kłopotliwa i smutna sytuacja pokrzyżowała Wam plany ![]() Cała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Zakorzenienie
|
Hej! Chciałam tylko powiedzieć, że drugi dzień w żłobku był ciut lepszy. Jak przyszłam to Blanka się bawiła, nie płakała, zjadła nawet kaszkę, Panie mówiły że podrywa rocznego Kubę
![]() i jeszcze chciałam się pochwalić, że byłam w ciuchu i kupiłam Blance siostrzyczkę uczniaczka (wersja angielska ofkors) za.... uwaga.... 12zł! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Czołem ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to super, że już lepiej ![]() i gratuluję połowu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2232 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#2233 | ||||||||
Konto usunięte
|
no co ty, też mam chętkę na nią
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() że niby ja naganiaczka, łeh łeh łeh, do pięt wam nie dorastam z katarkiem i szczeniaczkiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
fajny facecik ![]() Cytat:
![]() -------------------------- Dziewczyny, to chyba nie tak, że nie zauważmy ![]() ![]() ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
Wtajemniczenie
|
cóż mogę rzec na swoje usprawiedliwienie- powiem krótko: NIC
![]() ![]() a tak serio, to jakoś nie mogę się ogarnąć. Czytam Was i czytam, ale żeby coś napisać... ajjjj...
![]() |
#2235 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2236 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#2237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurczę ale okazja Ci się trafiła ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#2239 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj Blanka była od 7.30 do 10.30 i panie mówiły że płakała tylko 10 min. A potem zajęła się zabawkami i innymi dziećmi. Do tego pomagała paniom układać pieluszki, taaaaa wiem jak Ona pomaga ![]() panie przesympatyczne, dzisiaj jak przyszłam to postałam przed wejściem, nie widziały, że jestem, posłuchałam i na prawdę milutko się zachowywały w stosunku do dzieci. Jest 4 chłopców i dwie dziewczynki w grupie Blanusi. Dzieci mają 6,7,8,10(Blanka),11,12,11 miesięcy. Cytat:
![]() No właśnie nie jest a ciekawie z tym wózkiem. Ale uznałam, że nie opłaca nam się zwyczajnie kupować na zimę. Bo Blanka idzie do żłobka, więc spacery tylko w weekendy, w tygodniu nie będzie kiedy (oboje z M. pracujemy 6-18). I kupimy na wiosnę Zappa - mąż się w Nim zakochał ![]() Cytat:
![]() ![]() Jak to mówią "informatycy" wyłącz i włącz komputer ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43990089]Debrah, a że to ogłupia, że udziecinnia (tia... tylko to właśnie DLA dzieci, najmniejszych), aferę o tinky winky homoseksualiscie znasz? odcinki różnie, od kilkunastu minut do ponadgodzinnych[/QUOTE] tak jak jedna smerfetka wśród tylu smerfów. ![]() Cytat:
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2240 |
Zakorzenienie
|
No jak mam czas to tu cisza
![]() Zuzka mi śpi na nogach, bo mąż w sypialni nockę odsypia. Już mnie ręką boli od jej głowy. :p Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2241 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i dzieki za sprawdzenie fb ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a co mleka, to spróbuj od tych tańszych, może posmakują i nie trzeba będzie kasy wydawać czołem Święty Mikołaju ![]() Cytat:
![]() no i okazję złapałaś niezłą ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- mnie ciekawiło zawsze, skąd się małe smerfiki wzięły ![]()
![]() |
#2242 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale łobuz mały! ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2243 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43993928]
że niby ja naganiaczka, łeh łeh łeh, do pięt wam nie dorastam z katarkiem i szczeniaczkiem ![]() -------------------------- Dziewczyny, to chyba nie tak, że nie zauważmy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do nieobecnych : chyba tak troszkę jest. Ja się przyznam, że mało cytuję, bo sporo forum nadrabiam telefonem a tam nie mam nerwów... |
![]() ![]() |
![]() |
#2244 | ||
Zakorzenienie
|
Stoa lat dla TżSilver!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Działa! Była tylko troszkę brudna, ale już delikatnie uprałam, żeby nie zamoczyć mechanizmu. ![]() Wiecie jak to jest, głupi ma szczęście ![]() dziękuję Wam Kochane za słowa otuchy! Jesteście niezastąpione! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2245 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() O kurczę super cena ! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja jak psikam czymkolwiek Blance to muszę Ją trzymac na podlodzę i trzymać jednocześnie za głowe ,tułów i ręce.... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zdrówka dla chorowitków! ![]() ---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- aaa Szaja jak już będziesz wiedziała o co biega z tym "katarem" to daj znać ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2247 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I chyba wlaśnie przed chwilą pierwszy raz zasnął będąc sam w pokoju. Idę zobaczyc ![]() ![]() Edit. Śpi jak aniołek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2248 | |
Zakorzenienie
|
mojemu raczej dokarmiać niedźwiedzia tylko kurczakiem
![]() hah w ogóle apropo tej kaczki wczorajszej to oczywiście tż kręcił nosem że szkoda że nie kurczak ![]() ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2249 |
Zakorzenienie
|
Tępa strzała ze mnie, dopiero przeczytałam co napisałam
![]() ![]() O taka http://allegro.pl/interaktywna-masko...732121559.html Ale chyba i tak dobra cena co? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2250 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
![]() my mamy takiego Myszka i jak słyszę "cześć, to ja Myszka Miki, pobawisz się ze mną?" to mnie telepie już ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:44.