Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII) - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-03, 08:29   #2191
gochaa_p
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
pytanie: jak się tylko polubi jakiś profil na FB, ale nie doda go do znajomych, to ta osoba widzi, co się dzieje na mojej tablicy? co ja piszę i jakie fotki wrzucam? bo kurde nasz szef założył profil naszego biura i mamy to polubić i tak się zastanawiam; nie chcę, żeby widział moją tablicę
chyba nie bedzie widizał ale pewności nie mam
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 08:37   #2192
gojka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja tak na szybko pytanie mam : czy jeśli dziecku nie lecą gluty z nosa ale słychać , że jakby "wciąga" coś nosem i charczy to znaczy że nos jest zatkany i psiknąć nasivinem ????
Przepraszam, że takie głupie pyt ale na prawdę nie wiem, a pierwszy raz taka sytuacja...

ja psikałam.. albo solą morską...

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
Dziewczyny ja tak na szybko pytanie mam : czy jeśli dziecku nie lecą gluty z nosa ale słychać , że jakby "wciąga" coś nosem i charczy to znaczy że nos jest zatkany i psiknąć nasivinem ????
Przepraszam, że takie głupie pyt ale na prawdę nie wiem, a pierwszy raz taka sytuacja...

gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 08:38   #2193
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
Ja wzięłam solą fizjo. wkropiłam i potem jak odciągałam to nic nie poleciało a charczy nadal i "wciąga" nosem...boje się że to zatoki
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 08:38   #2194
s i l v e r
Zakorzenienie

Hej.
Mój mężuś ma dziś urodzinki

U nas nocka ok. Jedna pobudka o 4 i dalej spanie do 7.30

Idę nadrabiać
Stary 2013-12-03, 08:38   #2195
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:
spróbuj odciągnąć, zobaczysz czy coś jest.

My po odciąganiu właśnie, kocham katarek!
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 08:42   #2196
gojka24
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wzięłam solą fizjo. wkropiłam i potem jak odciągałam to nic nie poleciało a charczy nadal i "wciąga" nosem...boje się że to zatoki

wydaje mi się, że na zatoki to troche za wcześne... ale nie wiem.. u nas chyba też tak było, niby nidawno, ale nie pamiętam.... Moż ktoś inny coś doradzi....

Mam pyt do Nafiyqi słyszałaś o takich szamponach???
http://allegro.pl/lavea-naturalny-sz...760860985.html

Chyba zrobię zakupy u tego sprzedawcy i zastanawiam się nad tym szamponnem...
Stary 2013-12-03, 08:43   #2197
Ewik86
Zakorzenienie

Hej

Hope co ty gadasz? Wcale nie jesteś pomijana W sumie to bardziej ja mogłabym to napisać, bo mimo, że też jestem od pierwszego wątku to nie jestem tak zżyta z Wami, mało kto mnie zauważa itp. Ale Ty? Uważam, że wcale tak nie jest

Zdrówka dla chorowitków

Ja mam mega doła, oczywiście wiadomo przez kogo. Wczoraj taką akcję przeżyłam, że szkoda gadać. Mało co spałam. Dobrze, że jestem w pracy, bo siedząc w domu bym chyba już dawno oszalała.

Silver najlepszego dla męża

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 08:44   #2198
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Hej.

Idę nadrabiać
To w takim razie 1oo lat dla niego

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 08:45   #2199
Lenova
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
spróbuj odciągnąć, zobaczysz czy coś jest.

My po odciąganiu właśnie, kocham katarek!
no właśnie nie poleciało nic ;/

hope ! Śniłaś mi się Przyszłam do Ciebie. A Dawid do mnie przyraczkował i zapytał "ciociu chcesz pić ?" A ja byłam w szoku , że on już tak gada. Potem wziął butelkę z woda mineralna i nalał mi do szklanki ...
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 08:47   #2200
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Hej
Ja mam mega doła, oczywiście wiadomo przez kogo. Wczoraj taką akcję przeżyłam, że szkoda gadać. Mało co spałam. Dobrze, że jestem w pracy, bo siedząc w domu bym chyba już dawno oszalała.
Przykro mi, że musisz przechodzic przez coś takiego

---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Cytat:

hope ! Śniłaś mi się Przyszłam do Ciebie. A Dawid do mnie przyraczkował i zapytał "ciociu chcesz pić ?" A ja byłam w szoku , że on już tak gada. Potem wziął butelkę z woda mineralna i nalał mi do szklanki ...

ale zapraszam

Stary 2013-12-03, 08:48   #2201
Debrah
Zakorzenienie

W nocy Małą troszkę przytykało więc koniec końców wzięłam ją do nas, spała sobie na mnie na brzuszku przylejona z główką nieco wyżej niż reszta ciała i oddychała spokojnie. Taaak ją kocham z jednej strony tęsknię do czasu gdy była maluszkiem, z drugiej jest tak kontaktowa śmieszka już, że
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 08:56   #2202
s i l v e r
Zakorzenienie

Meduzza, Julianka jest prześliczna!
12 ząbków?!? ŁAŁ!

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
No i ch*j bombki strzelił

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
no niestety..
ALE
malz przegladal wczoraj buty na all... a ze on ang niegdy sie nie uczyl wiec ni w zab go nie zna
no i tak przeglada te buty, przeglada i nagle: o, znalazlem fajne i nawet tanie! z firmy SALE! dobra ta firma? bo nie znam...

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43988098]

nieeee, wcale nie zżera cię ciekawość

[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...e_ciecie_.html
Słyszałyście o tym??? Ożeżkuwajapieldolę!!

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość

Moja Ola zaczęła w nd poczyniać kroczki Mykam spać

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43989953]mówisz i masz

http://joemonster.org/art/8073[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Kurcze dziewczyny Pietraszko nam sie rozlozyl chyba zwalalabym na zeby ale kaszel mi sie pieronsko nie podoba, budzi nam sie z kaszlem placze raz wpadl w taka serie ze oddechu nie mogl zlapalc
kurcze. Buziaczek dla Piotrusia
Stary 2013-12-03, 09:00   #2203
hope01
Zakorzenienie

Byłabym zapomniała!
dla nowych zęboszków!!!

U nas wylazły na raz górne dwójki

Stary 2013-12-03, 09:01   #2204
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
To mój tż też antyang. i ostatnio mi opowiadał, że stał w kolejce do macdonalds i nad kasą wisiał napis Zamów Order i mój tż się zastanawiał co to ten order, jakaś nowa kanapka czy co?

U nas dziś byli znajomi, zrobiłam kaczkę (piersi) z kluseczkami i takim sosem żurawinowo, pomarańczowo, ananasowym. Bałam sie czy wyjdzie dobre, ale podobno smakowało

No, no jaki masterszef nam rośnie tu!!!
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43990089]Debrah, a że to ogłupia, że udziecinnia (tia... tylko to właśnie DLA dzieci, najmniejszych), aferę o tinky winky homoseksualiscie znasz?

odcinki różnie, od kilkunastu minut do ponadgodzinnych[/QUOTE]
Ja lubię, mi się wydaje, że jest 100% pod niemowlaki-tak jak i moja ukochana ostatnio bajka Dobranocny Ogród. Szaja, znasz??
Cytat:

[/COLOR]jaka jestem wściekła
własnie mi TŻ dzwoni, że jednak jest inaczej, niż wcześniej mi mówił w sprawie świadczeń na dziecko u niego i przez to "niedopatrzenie" jesteśmy w plecy min. 3 tys euro a jak mówiłam cymbałowi, że dziwne mi się to wydaje i żeby jeszcze kogoś dopytał, to nie, bo tak mu powiedzieli bla bla bla; aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
O ranyyy jakie niedopatrzenie
Cytat:

Dziewczyny - rady jedzeniowej mi trza. Co byscie zrobily? moja ma problem z grudkami i teraz co? dawac uparcie sloiczki odpowiednie do wieku z ryzykiem, ze znowu nie bedzie jadla zupelnie nic poza uu, czy dawac rozne, takze te mlodsze, zeby jednak cos poza mlekiem jadla..nie wiem.;/
Moja też ma takie resety, że nagle wszystko jej przeszkadza-wtedy daję mocno zblendowaną i wodnistą zupkę.....
Cytat:
Kurcze dziewczyny Pietraszko nam sie rozlozyl chyba zwalalabym na zeby ale kaszel mi sie pieronsko nie podoba, budzi nam sie z kaszlem placze raz wpadl w taka serie ze oddechu nie mogl zlapalc

Teraz spi, na brzusiu, u nas w lozku, balam sie go zostawic w innym pokoju, nawet zasnac sie boje no bo..... Boje sie, ze nie uslysze jak cos...... Furczy mu strasznie w gardziolku ale z noska nic nie leci

Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
Biedni.. Mróz to nie powinno być tyle wirusów
Cytat:
Napisane przez sarah67 Pokaż wiadomość
chcialam wstawic zdjecie mojej 11-sto miesiecznej dziewczyny ale cos nie chce sie wgrac

dobranoc
Widziałam, śliczna
Cytat:
Napisane przez szklanka19 Pokaż wiadomość

W ogóle wiecie jaką mi niespodziankę mąż zrobił? Pojechał wczoraj do sklepu i zajrzał przy okazji do Jyska i kupił mi nowy regał Normalnie nic nie musiałam jojczeć, że mi miejsca brakuje na książki, sam z siebie o tym pomyślał I dzisiaj mi go złożył i wymył, gdyby Ewa pozwoliła to już bym go zagospodarowała. Póki co na samym dole dam jej bieżące zabawki i książeczki, będzie miała radochę z wywalaniem wszystkiego na podłogę
Kochany mężulo Musiało Ci być baaardzo miło
Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość

a nam torbiele....
Przepraszam, nie jestem w temacie-i co z tym dalej poczynicie???
Cytat:
Mlody juz wstal. Zasnal przed 6. Jestem wykonczona :'(

U nas też słabo-Mała się tak mota w nocy, że ja nie wiem o co chodzi...
Cytat:
Sny...

Mój Maluch właśnie wpierdziela pomidora (ostatnio namber łan) a ja piję kawkę przy DDTVN. Wczoraj się narobiłam w domu to dziś tak minimalistycznie: rosół i małe sprzątanko

Aha!!! Co do Siostrzyczki Uczniaczka kupiliśmy w kerfurze za 115 zł. Drożej bym nie wzieła I co Wam powiem o niej-mi się podoba ale spokojnie możecie to kupić za pół roku, Mała wszystko włącza na raz, nie ogarnia za bardzo Ale dla 1,5 roczniaka, 2 latka jak najbardziej
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 09:02   #2205
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:
hej
ale słońce za oknem i jaki mróz, brrrrrrr

sam od siebie, no nieźle mój by sie bał, że kupi nie taki, jak chciałam i będzie wojna

sama bym sobie taką kupiła, np. czarną i biało-czarne literki

a u nas niby Gwiazdka, ale w sumie to się mówi, że też Mikołaj

a może dlatego w nocy kaszlał, bo mu te glutki spływały do gardziołka
Wiesz, tak myslalam na poczatku, ale potem dostal napadu takiego kaszlu, takiego szczekajacego, chyba to bylo wlasnie to ,co KIJA kiedys opisywala, ze tego krtaniowego nie da sie z niczym pomylic, kaszlal, nie mogl zlapac oddechu i sie przerazilam, chcialam na dyzurke jechac, ale wykaszlal sie i zasnal. Potem sie budzil co chwilke ale przez nosek, juz bez kaszlu takze tylko czuwalam

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Witam się,

Nie było mnie, ale czytałam na bieżąco (przez to prawie nic nie pamiętam), bo jakoś po piątkowym popołudniu miałam trochę nerwów, humor się popsuł i w sumie w taką chandrę popadłam. Troszkę się ostatnio czułam(?) hmm.. ignorowana, pomijana tu na forum. A przykro bo jestem jedną z pierwszych ciężarówek na wątku, a mimo to czasami mam wrażenie, że jakby mnie nie było to bez echa.
I co ja pamiętam?
Oczywiście spóźnione życzenia miesięcznicowe dla:
Zosi, Olusi, Hani i Tomaszka za 10 miesięcy
Igusia i Nataszki za 11 miesięcy oraz Ani za 10 miesięcy
I dzisiejsze dla BARTULA!

Gorące dla naszych chorujących oraz szybkiego powrotu do zdrowia

Fewciu przykre, że już przyszedł ten czas żłobka

Ill, fajnie że już jesteś

Lady czekam na teścik

Mała współczuję kwasu

Aga to co? Odstawiacie się?

Więcej teraz nie pamiętam, ale bardzo dziękuję dziewczynom, które się pytały o mnie, bardzo to miłe

Proszę tutaj rozbój http://www.youtube.com/watch?v=nE1JY...ature=youtu.be
Uprasza się o niezwracanie uwagi na moją mamę i na mnie na końcu

wejde na kompa to ogarne zboja
Hope, no co Ty glupoty franzolisz glowa do gory i wracaj do nas

Cytat:
Hej.

Idę nadrabiać

zdrowka dla A.

Cytat:
Hej

Hope co ty gadasz? Wcale nie jesteś pomijana W sumie to bardziej ja mogłabym to napisać, bo mimo, że też jestem od pierwszego wątku to nie jestem tak zżyta z Wami, mało kto mnie zauważa itp. Ale Ty? Uważam, że wcale tak nie jest

Zdrówka dla chorowitków

Kochana strasznie Ci wspolczuje, ze przechodzisz takie g....

Babelek zasnal mi na klacie, chyba poloze go na podusi zeby troche wyzej byl, bidulik maly.

Ma katar, ale smiga jak szalony, jest wesoly, chichra sie, to ja wygladam i czuje sie pierdyliard razy gorzej od niego:P no, jedyne co to nie mam spikow rozmazanych na calej twarzy :P

Ide sie drzemnac z Pietraszkiem, malz dzisiaj tez czuwal on umiera w pracy a ja w domu, padniemy pewnie o 20 dzisiaj razem z malym

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-03, 09:07   #2206
misiaeel
Wtajemniczenie

hej
znajomi wczoraj siedzieli do 1 no i ominęła mnie przez to żubrowa tugeza

Cytat:
Miałam już wcześniej Polę pochwalić. Zaczęła na dobre stawać dopiero w tamten wtorek, a w sobotę już zrobiła kilka pierwszych kroczków przy łóżku - ja byłam na jednym końcu, tż na drugim, i przeszła od niego do mnie i z powrotem
I nie wiem, czy to przypadek, czy ona już się tak nauczyła, że jeśli świadome chce się puścić czegoś, przy czym stoi, i zejśc na podłogę, to po prostu sobie siada na pupie. Tylko jeśli się zapomni, albo gibnie, to leci jak kłoda, a jak świadomie robi, to puszcza jedną rączką, drugą do podłogi próbuje dostać i jak już jest w jakby przysiadzie, to puszcza tą drugą i normalnie sobie siada. Albo schodzi też na klęczki i potem na brzuszek
brawa dla Polci

Cytat:
Dziewczyny powiem wam coś... Jak wiecie (albo i niektóre ominęły ten wątek) moja siostra mieszka w Irlandii. Nie było jej u nas 3 lata. Właściwie kontakt z nią zerowy. Aż tu nagle zjawia się niezapowiedzianie
Jeszcze jestem w szoku lekkim także tego
Aaaaa jeszcze tylko wspomnę że NIENAWIDZĘ jest faceta. No ku.wa nie cierpię dziada. I jakbym zamilkła nagle to znaczy że coś mu zrobiłam i pierdze w pasiaki
ale super niespodzianka!

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Cześć Kwiatuszki z wieczora
Ale się Wasze dzieci wzięły za marsze
Fewciu-trzymam kciuki za Blaneczkę w żłobku!!
Widzę, że temat zabawek na tapecie: Julianka od wczoraj jest w posiadaniu siostrzyczki uczniaczka
Padam na twarz bo Małej wychodzą zęby (ostatnio 5 wylazło ) i nie śpimy dobrze Mamy już 12 kiełków
ale śliczna pyzunia

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
no niestety..
ALE
malz przegladal wczoraj buty na all... a ze on ang niegdy sie nie uczyl wiec ni w zab go nie zna
no i tak przeglada te buty, przeglada i nagle: o, znalazlem fajne i nawet tanie! z firmy SALE! dobra ta firma? bo nie znam...
padłam

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
pstryczku, Wy tam musicie miec z mezem kabaret na codzien!

Wysiadam dajcie mi nowe baterie.......
Od rana chodze z Kuba na rekach (zabawa na podlodze nie pomaga), nie marudzi wlasciwie jedynie przy przewijaniu i karmieniu... Kazde wyjscie do toalety konczy sie rykiem, a jak go wolam to w kilka sekund jest kolo mnie i dalej placze oczywiscie.
Zasnal o 19:30 i do tej pory mam go na rekach. 3 proby odlozenia i po sekundzie oczy otwarte+płacz straszliwy.
Spanie w dzien: 1x30min, 1x10min.
Zjadlam dzis: owsianke, pomarancze, jak robilam sobie kanapke z bialkiem jajka (zoltko dla Kubusia) to lzy laly mu sie jak grochy.

Ehh, zeby jeszcze spal.
Z zamknietymi oczami nawala mnie nogami po brzuchu, szarpie sie strasznie, kurde nie wiem jak mu pomoc

To wszystko przez zeba? Kurcze, nie chce mi sie wierzyc az...

Wiem, ze Wam przynudzam, ale strasznego dola przez to zalapalam.
Raz, ze nie wiem co mu jest (beznadziejna matka ze mnie), a dwa, ze zmeczona strasznie jestem...

Aha, juz nie spimy...
o kurde

Cytat:

Cytat:
Napisane przez treselle0 Pokaż wiadomość

Moja Ola zaczęła w nd poczyniać kroczki Mykam spać

Cytat:
własnie mi TŻ dzwoni, że jednak jest inaczej, niż wcześniej mi mówił w sprawie świadczeń na dziecko u niego i przez to "niedopatrzenie" jesteśmy w plecy min. 3 tys euro a jak mówiłam cymbałowi, że dziwne mi się to wydaje i żeby jeszcze kogoś dopytał, to nie, bo tak mu powiedzieli bla bla bla; aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
eh

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 09:10   #2207
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
pstryczku, Wy tam musicie miec z mezem kabaret na codzien!

Wysiadam dajcie mi nowe baterie.......
Od rana chodze z Kuba na rekach (zabawa na podlodze nie pomaga), nie marudzi wlasciwie jedynie przy przewijaniu i karmieniu... Kazde wyjscie do toalety konczy sie rykiem, a jak go wolam to w kilka sekund jest kolo mnie i dalej placze oczywiscie.
Zasnal o 19:30 i do tej pory mam go na rekach. 3 proby odlozenia i po sekundzie oczy otwarte+płacz straszliwy.
Spanie w dzien: 1x30min, 1x10min.
Zjadlam dzis: owsianke, pomarancze, jak robilam sobie kanapke z bialkiem jajka (zoltko dla Kubusia) to lzy laly mu sie jak grochy.

Ehh, zeby jeszcze spal.
Z zamknietymi oczami nawala mnie nogami po brzuchu, szarpie sie strasznie, kurde nie wiem jak mu pomoc

To wszystko przez zeba? Kurcze, nie chce mi sie wierzyc az...

Wiem, ze Wam przynudzam, ale strasznego dola przez to zalapalam.
Raz, ze nie wiem co mu jest (beznadziejna matka ze mnie), a dwa, ze zmeczona strasznie jestem...

Aha, juz nie spimy...
Kurczę, najgorsze że ty chora i osłabiona, trzymaj się kochana!

Cytat:
Aga: wez sie nie obwiniaj! Skoro ona sie w nocy nawet nie zassala, tylko od razu ugryzla - tzn ze juz wtedy chyba nie chciala. Nie sadze, zeby twoje "nie wolno" mialo jakis wplyw, normalny ludzki odruch. tez jestes czlowiekiem, bolalo, to zareagowalas
Bo co w zasadzie innego mialas zrobic?
Nie uzylas sily, nie krzyczalas.

Widocznie przyszedl na was czas, chociaz ja np nie moge sobie wyobrazic, ze moja tak sie sama odstawi, ona jest tak piersiowa ze mi sie to niemozliwe wydaje. Ale kto wie, moze sie mile zaskocze. Wiem, ze to slabe pocieszenie, ze ci emocjonalnie trudno, ale zobacz - to ta lepsza z opcji, niz ty pragnaca odstawienia - a dziecko niegotowe zupelnie.
Uszy do gory!

Dziewczyny, dziekuje za przekonanie mnie do zakupu katarka - nie ma sie czego bac! Nobla dla tego kto to wymyslil!
Amelia nienawidzi jakiejkolwiek ingerencji przy nosku, placze bidulinka bardzo - wiec tez plakala, ale odciaganie frida a katarkiem to niebon a ziemia! Trwa milion razy krocej - mniej placzu dziecka, a przy tym ilosc kataru odciagnieta jest znaczna! Frida bym musiala sie ostro meczyc, a tu nawet pare sekund ulge niesamowita przynosi!

Musze jeszcze dojsc do wprawy, ale jestem mega zadowolona! Dziekuje dziewczyny!
Mala spi i nie charczy!
No ja kocham położną która mi kazała kupić katarka jak mały był chory jak miał 12 dni. Zbawienie.

Cytat:
Straszne...

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Myśmy byli do kontroli bo mi się Grześko nie podobał, pal sześć wysypka ale cały czas mu się utrzymują jakieś stany podgorączkowe i dziś mu się gardło zaczerwieniło. Okazało się że prawdopodobnie ma zapalenie gardła i kwalifikuje się na kolejny antybiotyk. Rano jedziemy robić wymaz. Pewnie złapał od męża bo ten wrócił w piątek z pracy z bólem gardła i dziś się przyznał że miał strasznie czerwone, aż krwiste. Mam nadzieję że Ania się nie zarazi. Jakaś czarna seria normalnie Na pociechę młoda chwilowo ok...
Oj u was to się posypało, zdrowiejcie!

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43990089]Debrah, a że to ogłupia, że udziecinnia (tia... tylko to właśnie DLA dzieci, najmniejszych), aferę o tinky winky homoseksualiscie znasz?

odcinki różnie, od kilkunastu minut do ponadgodzinnych[/QUOTE]

Mój jeden siostrzeniec kochał biśki, oglądał i umiał się na nich skupić. Drugi po paru minutach miał dość.

Cytat:
Meneq,

Akcja odciaganie glutow zakonczona.
Wyobrazcie sobie to, ide z frida wyplukac ja do lazienki, a glut mi plum na dywanik
Takie atrakcje o 4 nad ranem.

Jestem padnieta, spalam ciagiem moze 20min tak to pare minut czuwania na siedzaco, ale babel przynajmniej nie kaszle, tylko ten katarek. Mam nadzieje, ze przejdzie

Pewnie dlatego byl taki marudny wczoraj.....

Zdrówka dla Pietraszka!

Cytat:
hej
ale słońce za oknem i jaki mróz, brrrrrrr

sam od siebie, no nieźle mój by sie bał, że kupi nie taki, jak chciałam i będzie wojna

sama bym sobie taką kupiła, np. czarną i biało-czarne literki

a u nas niby Gwiazdka, ale w sumie to się mówi, że też Mikołaj

a może dlatego w nocy kaszlał, bo mu te glutki spływały do gardziołka
No u nas też by mąż się bał że go z regałem pogonię jakby mi nie pasował
Aaa i u nas też gwiazdka przynosi prezenty pod choinkę.

Cytat:
Witam się,

Nie było mnie, ale czytałam na bieżąco (przez to prawie nic nie pamiętam), bo jakoś po piątkowym popołudniu miałam trochę nerwów, humor się popsuł i w sumie w taką chandrę popadłam. Troszkę się ostatnio czułam(?) hmm.. ignorowana, pomijana tu na forum. A przykro bo jestem jedną z pierwszych ciężarówek na wątku, a mimo to czasami mam wrażenie, że jakby mnie nie było to bez echa.
I co ja pamiętam?

Lady czekam na teścik

Mała współczuję kwasu

Więcej teraz nie pamiętam, ale bardzo dziękuję dziewczynom, które się pytały o mnie, bardzo to miłe

Ale łobuziak cudny!
Co do pogrubionego myślę tak samo, że jakbym znikła nieliczne by to zauważyły, no ale nie dziwię się, jakoś ciężko mi się wbić mimo że czytam.

Cytat:
Ja bym solą morską psikała dla nawilżenia.

Aga nie obwiniaj się, to nie przez ciebie nie je, przyszedł jej czas na odstawienie. Jak twoja opryszczka na ustach, zeszła już? Zuska nie złapała bo się martwiłam?

Musiałam Miśka uśpić w nosidle, plecy mnie bolą. Słonko ładne ale mróz brr.
Pozdrowienia od mojego dresiarza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF0575.jpg (42,5 KB, 31 załadowań)
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 09:12   #2208
elllmi
Zakorzenienie

hope, Dadol prawdziwy bandyta ale co się mu dziwić, jak tam tyle fajnych rzeczy do sprawdzenia

STO LAT dla naszych małych solenizantów i dla dużego Silver

Cytat:

a może za szybko po psiknięciu odciągałaś? ja jak Filipowi tak siedziało głęboko, to po psiknięciu odchylałam mu główkę jeszcze do tyłu, żeby tam się dostało i czekałam jakieś 10 minut

Cytat:
przykro mi

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 09:12   #2209
hope01
Zakorzenienie

Lenova masz inhalator, albo chociaż olejek eukaliptusowy np?

Laurko, kolejny łamacz serc

Stary 2013-12-03, 09:14   #2210
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:

Teraz spi, na brzusiu, u nas w lozku, balam sie go zostawic w innym pokoju, nawet zasnac sie boje no bo..... Boje sie, ze nie uslysze jak cos...... Furczy mu strasznie w gardziolku ale z noska nic nie leci

oj zdrówka dla Pietraszka

Cytat:
ja też musiałam na yt najpierw ogarnąć, bo te nalepki na bokach nic mi nie mówiły
ja też

Cytat:
W ogóle wiecie jaką mi niespodziankę mąż zrobił? Pojechał wczoraj do sklepu i zajrzał przy okazji do Jyska i kupił mi nowy regał Normalnie nic nie musiałam jojczeć, że mi miejsca brakuje na książki, sam z siebie o tym pomyślał I dzisiaj mi go złożył i wymył, gdyby Ewa pozwoliła to już bym go zagospodarowała. Póki co na samym dole dam jej bieżące zabawki i książeczki, będzie miała radochę z wywalaniem wszystkiego na podłogę
brawa dla Męża!

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
aha, Misia - Twoja Hania ze szczeniaczkiem jest niesamowita

Cytat:
pytanie: jak się tylko polubi jakiś profil na FB, ale nie doda go do znajomych, to ta osoba widzi, co się dzieje na mojej tablicy? co ja piszę i jakie fotki wrzucam? bo kurde nasz szef założył profil naszego biura i mamy to polubić i tak się zastanawiam; nie chcę, żeby widział moją tablicę
pojęcia nie mam

Cytat:
Witam się,

I co ja pamiętam?

Lady czekam na teścik

Mała współczuję kwasu

Kochana ja pytałam o Cię dziekujemy za życzenia a filmik obejrzę jak Mała się zbudzi bo boję się dźwięków

Cytat:
Hej.

Idę nadrabiać
no to najlepszego!

Cytat:
Hej

Zdrówka dla chorowitków

Cytat:
Byłabym zapomniała!
dla nowych zęboszków!!!

brawo!

no nadrobiłam to czas na śniadanie i na wspólnej

Aniołki[*][*]25.01.2012
Stary 2013-12-03, 09:16   #2211
elllmi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
hej
znajomi wczoraj siedzieli do 1 no i ominęła mnie przez to żubrowa tugeza
no nieee, wstydu nie mają, trzeba ich bylo wyprosić z tekstem, ze Ty teraz zubry oglądasz

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Co do pogrubionego myślę tak samo, że jakbym znikła nieliczne by to zauważyły, no ale nie dziwię się, jakoś ciężko mi się wbić mimo że czytam.
ale wy pierdzielicie jak potłuczone, z tym niezauważaniem
a Misiu coś rudawy się robi

elllmi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 09:22   #2212
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
no nieee, wstydu nie mają, trzeba ich bylo wyprosić z tekstem, ze Ty teraz zubry oglądasz
to już bym ich chyba więcej nie zobaczyła bo by stwierdzili, że coś ze mną nie tak

laurko boski Michaś

Aniołki[*][*]25.01.2012
Stary 2013-12-03, 09:26   #2213
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Hope spróbuje jeszcze przez 2 dni podać cycka, a jak nie będzie chciała to dam sobie spokój. Najwyżej będę ściągać i swoje w butelce dawać.

Aaa i nie gadaj głupot :p dziewczyny pytały o Ciebie. No wiec ten tego proszę tu z nami pisać :p

Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-03, 09:27   #2214
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
hope, Dadol prawdziwy bandyta ale co się mu dziwić, jak tam tyle fajnych rzeczy do sprawdzenia

STO LAT dla naszych małych solenizantów i dla dużego Silver

a może za szybko po psiknięciu odciągałaś? ja jak Filipowi tak siedziało głęboko, to po psiknięciu odchylałam mu główkę jeszcze do tyłu, żeby tam się dostało i czekałam jakieś 10 minut

przykro mi

przyłączam się

Szklanko Twój mąż chyba czyta wizaż bo ostatnio pisałyśmy z Ellmi że mi brakuje miejsca na ksiązki ona napisała że jej mąz kupił Twój pewnie przeczytał i wpadł na pomysł
Mi też by się przydał, nie wiem gdzie dam tą co zamówiłam

Nawijku co tam pozamawiałaś?

Dziewczyny !!! znalazłam prezent dla Waszych t. http://pl.dawanda.com/product/550609...napy-przy-szyi

Edytowane przez bokeh
Czas edycji: 2013-12-03 o 09:28
bokeh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 09:32   #2215
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
ja bym psikła wodą morską i po jakimś czasie frida odciągneła, woda rozżedzi wydzielinę
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 09:32   #2216
hope01
Zakorzenienie

Cytat:

Dziewczyny !!! znalazłam prezent dla Waszych t. http://pl.dawanda.com/product/550609...napy-przy-szyi

ja pisałam w k. jakie ostateczne prezenty. tz miałam nic nie dawać ale nie mogłam się oprzeć i mu zamówiłam http://endo.pl/produkty/kategorie/dl..._X32G001_1.xml

Stary 2013-12-03, 09:32   #2217
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
U mnie też dzieciątko czyżby znów Śląsk się tym wyróżniał
Na to wygląda

Cytat:
Mam nadzieje, ze przejdzie

Pewnie dlatego byl taki marudny wczoraj.....

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Cycuś nie.
Butelka tak.
Ale że nie mogłam spać w nocy to raz było mm, a potem odciagnelam 180 ml i wypiła z butli moje mleczko

A miałam właśnie pytać jak u Was.
Nie obwiniaj się! Tulę mocno!
Cytat:
Napisane przez nomenklaturabinominalna Pokaż wiadomość
U nas moj czlowieczek zasnal o 20:15, a obudzil sie o... 3:28!!! Od 7miesiecy tak nie bylo,wow Tylko ja juz potem nie moglam zasnac,organizm odzwyczail sie chyba od spania wiecej niz 2-4 godzinki:p
Milego dnia kochane

Cytat:
da męża
Cytat:
Aaaa wczoraj pierwszy raz widziałam żubry (po tym jak Hope napisała ). Były chyba dwa żubry i dwa dziki (jeden przeganiał drugiego ).
A ja dalej nie widziałam

Cytat:
Witam się,

:

co Ty wygadujesz kochana???? Poprzewracało Ci się w tej pięknej główce??? Wszystkie tu o Tobie myślimy.

Cytat:
Ja psikałam nasivinem
Cytat:
nooooooo nie...następna... dziołszki no co Wy.

Cytat:
Stary 2013-12-03, 09:36   #2218
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Muszę iść kupić jakieś mleko. Ale jakie ??
Doradźcie jaka puszkę kupić, bo ona tylko rano, na noc i w nocy z 2-3 razy będzie pic. Mniejsza większa

Wczoraj zrobiłam mleko tak: miałam zimna przegotowana wodę, do niej wlalam gorącą i wsypałam mleko. Tak może być bo ja zielona jak na razie w kwestii mm

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:
przyłączam się

Szklanko Twój mąż chyba czyta wizaż bo ostatnio pisałyśmy z Ellmi że mi brakuje miejsca na ksiązki ona napisała że jej mąz kupił Twój pewnie przeczytał i wpadł na pomysł
Mi też by się przydał, nie wiem gdzie dam tą co zamówiłam

Nawijku co tam pozamawiałaś?

Świetny prezent p

Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 09:39   #2219
gojka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość

Przepraszam, nie jestem w temacie-i co z tym dalej poczynicie???
Szczerze mówiąc mamy to olać....Usg miała wykonywane 2 razy i te torbiele nie rosną, ale i nie maleją... Neurolog twierdzi, że prawie każdy człowiek je ma, tylko nie każdy o tym wie, bo mało komu robi się usg głowy... Twierdzi, że skoro nie urosły to nie ma się czym martwić. Powinny za jakiś czas się wchłonąć... Ale chyba zapytam przy kolejnej wizycie (koniec stycznia 2014) o ile nie będzie już za późno.. W sumie ta babka ma świetne opinie u nas w mieście, więc liczę, że się zna....

Wiecie przeglądam allegro i czytam opis aukcji kalogenu.... stwierdzony fakt, ale jakoś mnie od razu zniechęciło....

"Od 25 roku życia Twój organizm traci zdolność odbudowy naturalnego kolagenu. Pojawiają się zmarszczki, cellulit, suchość skóry, rozstępy, matowienie paznokci i włosów, rozpoczyna się nieuchronny proces starzenia"

Niebawem stuknie mi 26, czyli co stara jestem i już zaczyna widać u mnie pierwsze oznaki starości... Całe szczęście, że czuję się młodo....
Stary 2013-12-03, 09:41   #2220
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Super

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Muszę iść kupić jakieś mleko. Ale jakie ??
Doradźcie jaka puszkę kupić, bo ona tylko rano, na noc i w nocy z 2-3 razy będzie pic. Mniejsza większa

Wczoraj zrobiłam mleko tak: miałam zimna przegotowana wodę, do niej wlalam gorącą i wsypałam mleko. Tak może być bo ja zielona jak na razie w kwestii mm

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Świetny prezent p

Dobrze zrobiłaś, tzn. ja robię na odwrót - najpierw ciepłą wodę, potem dolewam zimnej, ale myślę, że to bez znaczenia jest

A mleko to nie wiem jakie, może spróbuj któreś z tańszych, np. Bebiko lub BD. Zobaczysz czy małej posmakuje A teraz jakie masz?

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości